Bare for å informere dere så har jeg nå fått en ny bloglovin knapp! Gidder ikke å vente lenger på mail fra bloglovin folka. Den kommer vel aldri uansett.... Så jeg håper dere vil følge meg her!

bloglovin bloglovin bloglovin

Follow my blog with bloglovin
Det setter jeg super pris på!

Ellers må jeg bare si at jeg haaaater designet som er her nå. Har jo egentlig ikke gjort noe med det fordi jeg ikke VET hvordan! Aiai.. Nei, jeg gleder meg til det nye kommer jeg! Og det skal gjøres av Markus Husby - Trykk her for å komme til bloggen hans!
Kategori: BloggKommentarer

29.03.2010, kl.22:42

Følger deg allerede:)

29.03.2010, kl.22:49

Da har jeg lagt deg til bloglovin'

29.03.2010, kl.23:38

Jepp! De sier så. Merkelig alt...gå på idev.ipublish.no trur jeg det er...isåfall kan du google idev..Står en del om Thomas innpå der! Jeg snakker me han på twitter nå faktisk:

moniix

Jeg lurer på hva som skjer med ipublish?! Blir det bedre slik som det er snakk om, eller har det stoppet opp? Noen i Bloggnorge som vet?

devpublish

@moniix Jeg kan ikke svare "offisielt", men Thomas har sagt at det har skjedd en del bakom iPublish. Mer informasjon kommer om en stund :)

moniix

@devpublish men jeg kom innpå en blogg isted. Thomas jobber visst nå for blogg.no? Bla. Manager for bloggere der osv. Er han på begge?

Men dette skal jeg finne utav=p

30.03.2010, kl.04:09

skal legge deg til :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/17491399