Grete Roede kurset på torsdag gikk kjempefint! Jeg var ganske så nervøs akkurat i det jeg hadde hånda på dørhåndaket for å titte inn om det var der det var kurs. Jeg hilste på den koslige kurslederen min, også kom Gudrun for å hilse på meg og gi meg en stor god klem! Hun var utrolig søt og jeg må si det hjalp på nervøsiteten å få en slik velkomst!

Tror kanskje vi var 8 eller 9 stk, og det var selvfølgelig noen som også ikke hadde dukket opp. I.o.m at dette var andre kurskveld så hadde ikke jeg møtt disse før nå, så da introduserte de alle seg. Hva de het, hva de driver med, hvordan uken hadde gått og hva slags hindringer som kunne komme neste uke!

Deretter ble vi satt i 3 forskjellige grupper, hvor vi snakket om motivasjon, mål, delmål og hindringer på veien til å bli kvitt noen kilo. Kjempenyttig!

Gleder meg allerede til neste kurskveld for det var virkelig en koslig gjeng.

I dag skal jeg til Sandefjord med mamma, tanta og onkelen min for vi skal på SPA! Grunnen til at vi skal dit er fordi kona til fetteren min jobber der. Det skal bli digg med en behandling, selvom det bare er 1 måned siden jeg var på Artesia Spa! Behandlingen jeg skal få er "Dypvevsmassasje, med punkt og strekk(full kropp) inkl. saltbad 60 min". Høres ikke det digg ut??
Litt mer info om behandlingen, "Dypvevsmassasje (60 min) med punkt og strekk (full kropp) ink. saltbad. Bruker benk som strekker ut hele ryggraden og minsker trykk på ryggvirvlene sammen med Olavesen lysbehandling. I tillegg til minsket trykk oppnår vi totalavspenning og bedre sirkulasjon til ryggradsnerver, kroppens organer, ledd og muskulatur. Resultatet er mindre spenninger/smerter og bedre funksjon i kroppens indre organer og muskulatur. Meget god til å behandle og redusere alle typer akutte og kroniske smerter, reparere sportsskader, låsninger og bedre konsentrasjon og allmenntilstand. En behagelig og effektiv behandling alle bør prøve."

Vi skal også overnatte så vi kommer hjem i morgen.

Dagen kan bli en prøvelse med tanke på mat. Jeg skal ikke benytte meg av kosemerkene mine i dag (godteri, sjokolade) for de som ikke vet hva jeg snakker om. Men dagen blir jo annerledes enn det jeg er vant til, også skal vi ut og spise i kveld så da får jeg være flink!

Ha en super helg alle sammen, og tusen takk for alle oppmuntrede ord fra dere lesere! Det setter jeg stor pris på <3 :)

Kategori: BloggKommentarer

29.05.2010, kl.10:26

Gudrun er helt herlig:)

Høres ut som om du har en veldig fin dag i vente, kos deg!!

29.05.2010, kl.15:10

Du kommer til å storkose deg :D

29.05.2010, kl.21:19

Så bra at det gikk bra på kurset og kos deg masse på spa! :D

30.05.2010, kl.13:12

Så bra at første kurskvelden gikk bra! Dette klarer du snuppa! :) Jeg har tro på deg. Man får til det man vil! Selv om det er beinhardt! Og storkos deg på spa, jeg tror du fortjener det. Litt misunnelig på hvor mange spaturer du har hatt! hehe.. Men jeg kommer sterkt tilbake når jeg skal til Baaaali! Da blir det massasje og spa annenhver dag. Me likey!

30.05.2010, kl.17:02

Så gøy med spa da! Det har jeg aldri vært på, men det høres jo kjempedeilig ut! Jeg hadde ikke fått med meg at du byttet blogg engang jeg. :( Fikk data igjen for to uker siden, og plutselig kom jeg på at det ikke hadde kommet oppdateringer fra deg på bloglovin på lenge. Så da lette jeg frem bloggen din og så du hadde fått ny...

Masse lykke til med grete roede kurs. :D

30.05.2010, kl.17:42

Åh, jeg vil også på spa! hehe. Kose deg masse. :)

30.05.2010, kl.21:43

Så flott å høre at kurset gikk over all forventning!:D Gleder meg til å høre resultatene som kommer etter hvert. Blir spennende!

Håper du har kost deg masse på spa. Er supermisunnelig, har aldri vært på SPA selv før.

SV: Nei, det siste kiloene er supervanskelige å ta fatt på. Huff. Jeg er sulten, jeg. Hihi :P Spiste nettopp...

30.05.2010, kl.22:22

Sv: Ja nettopp, det er det som er så farlig. Man hører ikke på fornuft i det hele tatt.. Håper det går bra med ham:)

30.05.2010, kl.22:32

Ååå det høres så motiverende ut! Visste ikke to var i sånn umiddelbar nærhet av hverandre, så det må jo bare være et kjempepluss!

Høres sykt deilig ut med sånn behandling da, tipper du er et nytt menneske nå! Vil høre at om hva som var godt;) Hadde ønsket meg det selv hadde det ikke vært for at jeg nekter å kle av meg stort sett da. De er jo ganske opphengt i det å være sunne på spa da, så satser på at de har noe deilig frukt i tillegg til all sjokoladen;)

Sv - Hmm merkelig at du ikke så det da.. Den kjolen jeg liker best å egentlig tror jeg hehe

31.05.2010, kl.02:08

Så kjempebra at kurset var vellykket! Og at du gleder deg til neste gang! Dette kommer til å gå kjempefint :)

Aaah, den massasjen hørtes virkelig deilig ut, og det regner jeg med at det var også! :)

01.06.2010, kl.14:20

Spaaaa, så deilig. Du er søren meg heldig altså :D Koselig at du satt pris på klemmen, jeg er så klemmete og så lite sjenert iblandt :D Håper du ikke ble redd :D Gleder meg til å se deg på torsdag :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/19297712