Jeg har hørt så mye positivt om Yaya's at jeg måtte ta med meg Rick dit for å se hva alle snakket om!

Det serveres thaimat i "tropiske" omgivelser. Stedet er innredet av ekte planker, trær, gulv, bord, stoler osvosv fra selveste Thailand! Og det er kult.

Vi hadde booket bord til kl 17.00 og vi kom dit ca 10 min før. Ble stående og vente ved skiltet der det stod "Vent her på Hovmesteren". Vi ventet og ventet og ventet.... Bestemte oss derfor for å ta noen steg videre inn, hvor vi møtte ei svensk jente. Ikke særlig blid heller. Som bad oss gå tilbake til skiltet, fordi de bare var 2 på jobb. Også stod vi der og ventet enda litt til. Veldig dårlig førsteinntrykk.Én gang i timen (ca.) slukkes lyset så hele restauranten blir bekk mørkt. Deretter begynner det å "lyne, tordne og regne". Dette var faktisk noe jeg hadde sett fram til, men gud så kjedelig det var! Det var ikke særlig troverdig og varte heller ikke lenge. Skuffa!

Menyen så ganske fin ut, men verken Rick og jeg var så begeistret for maten våres. Jeg bestilte meg kyllinggryte og Rick bestilte seg stekt kylling med grønnsaker. Retten hans var så UTROLIG salt at det nesten ikke gikk an å spise. Min var helt grei, men ikke noe spesiell opplevelse.

Vi bestilte hver vår drink, og de var gode! Prøv Pina Colada'en hvis du tar turen! Og fritert banan. Det var høydepunktet mitt.

Vi var forresten på Yaya's ved Vika. Jeg kommer nok ikke til å ta turen dit igjen. Men kanskje jeg skal prøve Yaya's i Sentrum eller Majorstua? Noen som har vært der?Kategori: RestauranterKommentarer

18.11.2010, kl.18:46

Det høres ut som et kult konsept da! Ny kjede? Dumt det var så skuff da! Var det dyrt egentlig? Klarer du deg alene nå da?

18.11.2010, kl.20:47

Oj, det her var en skikkelig fin restaurant annmeldelse! Alle som har vært i Thailand, elsker yayas, fordi det minner dem om det vakre landet!

SV: Jada, flytter til Australia i Februar en gang, og blir der i ca 9 måneder! Så da er det BARE å komme på besøk! Jasså, så du har kjærestebesøk? Så koselig! Var å benyttet meg av det flotte gavekortet du ga meg til bursdag <3 Helt topp gave!! Har du vært der selv enda da? :D hehe

18.11.2010, kl.20:56

Hihi, joooo, Rick har jeg lest om noen ganger før :-) Var bare ikke så lett å kjenne han igjen fra halsen og ned ;) Kjipt at restaurantbesøket ikke var en innertier, men er jo koselig å gå ut uansett :)

18.11.2010, kl.21:16

Det sies at den ved Vika ikke er like bra som den på Majorstua :) Jeg hadde prøvd den om jeg var deg :)

18.11.2010, kl.22:42

SÅ koselig å se dere sammen igjen^^,

Har ikke prøvd noen av Yaya'sene :) Men kjedelig når det ikke når opp til forventningene dere hadde! Ville nok gått for noe helt annerledes neste gang, ikke vits å bli skuffet igjen på en annen Yaya's :)

SV: Ååh, tusen takk^^, Så koselig å høre! Blir nok flere magebilder, ja :) Måtte bare "manne" meg opp litt første gangen ;)

19.11.2010, kl.00:12

Skal til Melbourne! =) Nja, litt både og egentlig... Har funnet bilett en vei for ca 7000 kr... og lånekassen dekker 70%, så ja !

Ja, det er veldig vondt, men absolutt verdt det... Det er ikke noen annen bedre følelse enn å se bra ut der nede vet du;) hehehe... Aldri mer høvel! ;) ;) ;) Do it! Jeg kan bli med deg! Møtes snart forresten?

20.11.2010, kl.12:35

DA skal jeg ikke besøke den når jeg er i Oslo i hvert fall :P Gjør de det samme på alle restaurantene da? Det med lyset og tordenet?

21.11.2010, kl.00:06

Var også i vika, og ikke spesielt imponert over servicen. Har hørt de er VELDIG bra, så ble litt skuffa. God mat dog. Kjipt at maten var for salt!

22.11.2010, kl.18:48

åh, dette var trist å lese! skal til oslo i helgen og vi hadde tenkt å spise på yayas, men nå vet jeg ikke heeeelt mer ass :P


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23349752