Hei dere! Gårskvelden var utrolig moro! Sarah og jeg møtte opp, og servicen var virkelig på topp. Vi fikk først velge mellom rosévin, hvitvin eller brus når vi ankom. Jeg eeelsker rosévin, så det ble noen glass der.

Vi satt oss ned og jeg var ganske spent. Det er alltid litt nervepirrende å møte mange ukjente, men det gikk jo så fint. Vi fikk servert nydelig pizza på rekke og rad. Tror det var 5 eller 6 vi fikk smake på. Sarah og jeg passet på å dele opp stykkene slik at vi skulle orke alt + den herlige desserten haha. Vi fikk servert to forskjellige øl til pizzaene, og jeg liker ikke engang øl! Men jeg smakte på de og de var faktisk ikke så verst :-) I tillegg kunne vi bestille hva vi ville ha, det var ikke noe problem. Fantastisk service fra Peppes! Det morsomte var vel at jeg fikk sett de bloggerne jeg leser til vanlig. Toroborgen og NetteNestea. Litt rart å se dem i virkeligheten, men veldig moro. Måtte selvfølgelig spørre om å ta bilde sammen med Annette som jeg har fulgt leeenge. Hun var supersøt, enda søtere i virkeligheten! 

Vet dere hvor mange som hadde meldt seg på konkurransen? 5000!! Så følte meg ganske heldig der jeg satt :-)

Vakre Sarah ♥Jeg fikk dessverre ikke tatt bilde av favorittpizzaen min i går, men jeg regner med at du finner den på andre blogger ;) dere kommer til å bli overrasket over hvilken jeg likte best! Jeg VET det høres rart ut og jeg var skeptisk også... men pizza med RØKELAKS, løk, ostesaus og persille. Den smakte helt nydelig :-) PRØV DEN! Naaaam! Desserten vår! Pizzabunn med is, marshmallows, nonstop, blåbær, bringebær, jordbær, melis og sjokoladesaus! Etter å ha spist den opp så kom de med enda mer dessert til de som orket det ;) 

Annette og meg :-)

Også fikk vi med oss litt stæsj hjem :-) Dessverre får jeg ikke bruk for dekselet, da jeg ikke har den nyeste iphonen. Noen som trenger? Hehe. Fikk rosebud lip balm, to blader, lipgloss fra lipsyl og to gavekort på pizza :-) 


Kategori: BloggKommentarer

30.06.2011, kl.22:29

Jeg trenger deksel til Iphone :)

Fine bilder. Ser virkelig ut til at dere koste dere :D

30.06.2011, kl.22:43

Så kjekt da1 :) Så ut som det var hyggelig!

30.06.2011, kl.23:12

virket kjekt da;) elsker peppes

30.06.2011, kl.23:13

Så moro, leste om konkurransen, men visste ikke du var valgt ut! Artig artig :D Høres ut som en flott kveld!

Sv/ Vi betaler £495 i måneden for leie, som da er ca. 4300kr, og fram til jeg får jobb er det typen som betaler :p hehe. Jeg får mer og mer lyst til å flytte hjemover skal jeg være ærlig, så vi får se hva fremtiden bringer :)

01.07.2011, kl.09:38

Høres ut som en kjempekveld! Hvilken konkurranse var det sa du? Jeg liker ikke tomatsausen på verken Peppes eller Dolly egentlig jeg, så måtte nok ha vunnet noe for å gått dit. Men tviler ikke på at det var noe godt der fordi. Favoritten min er rekepizza iallefall og liker ting med røkalaks mer og mer! Kjolen så også skikkelig søt ut, ikke gjennomsiktig på bildet iallefall=)

01.07.2011, kl.10:35

SV: Tusen takk Katrine :)

01.07.2011, kl.22:48

Så moro :) og masse god mat!! Jeg trenger mobildeksel..hehe, siden jeg akkurat har kjøpt meg iphone 4!! :)

02.07.2011, kl.19:12

Sv: har tenkt litt på å skaffe en hund ja. Men det er vanskelig nå som jeg studerer og jobber i tillegg. Dessuten har jeg Emma ganske ofte, og hun er min baby. Tror hun ville bli litt sjalu hvis jeg fikk en liten valp her....

04.07.2011, kl.16:55

Åh, så heldig du er! :D Luksusmåltid med andre ord! :D Litt skeptisk til favorittpizzaen, men så liker ikke jeg fisk da :P Også så mye dere fikk med dere hjem! ;) Litt artig å møte folk en bare kjenner gjennom bloggen, jeg vil møte alle bloggerne jeg følger! :D


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29220467