I dag er det et helt år siden vi måtte ta med Sara til dyrlegen. Det var virkelig ikke lett, men det måtte gjøres. Hun var ikke seg selv lenger og dyrlegen sa hun mest sannsynlig hadde fått et slag.

Dagen før vi skulle til dyrlegen så filmet jeg en hel del, og tok i tillegg mange bilder, fordi jeg visste godt at det var nest siste dag sammen. Kysset henne ihjel som dere ser på videon her :D Savner henne noe helt utrolig. Hun var så mye mer enn en katt :) 

 

Kategori: PersonligKommentarer

20.06.2012, kl.20:24

Bestevenner <3 Trist og rørende film Katrine! Ser ut som hun nyter hvert kjærtegn. Kosepus! God klem til deg. Det er rart hvordan de kan påvirke livene våre de små firebeinte krabbatene. Herlige skapninger <3 Husker jeg tok mye bilder med Sussi før vi dro av sted med henne også, skulle ønske jeg hadde levne bilder jeg også. Kommer alltid for seint på sånt jeg, mange man skulle ønsket å hatt en bit av.

20.06.2012, kl.21:20

Åh er det et år siden..jeg husker du skrev om det. Det er trist. Savnet vil alltid være der, og det er viktig å tenke på alle de gode minnene. Men den dagen hunden vår dør kommer jeg til å bryte fullstendig sammen. Det kommer til å bli det tøffeste jeg har opplevd, og jeg gruer meg.

20.06.2012, kl.21:40

Er det virkelig et helt år siden? Tiden går skremmende fort! Det er helt utrolig hvor glade vi blir i disse dyrene, og selv om de ikke er her lenger vil vil alltid huske dem <3 Spesielt siden du hadde henne i så mange år <3

22.06.2012, kl.16:23

Å, fine Sara-pusen :( Husker du skrev om det, og det var så trist :(

23.06.2012, kl.02:03

Innen det var gått 15 sekunder satt jeg her å sippet... Herregud hvor fælt det må ha vært. Husker faktisk da du skrev om det ifjor, og jeg begynte å grine da og. Har mine to søtnoser her med meg, og de gir så mye glede i hverdagen. Skjønner godt at du savner henne....

Men det er flott å tenke på alle minnene du har med henne.. ;)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37317633