Hei alle fine!

Hvordan har sommeren vært for dere så langt? Min har ikke vært noe å skryte av. Det må være tidenes kjedeligste sommer. Har null planer og ingen er hjemme. T.o.m mamma er borte i to uker! Er sååå misunnelig på alle bilder og statuser på facebook som består av "stikker til sol og varme!!" og "Kos dere hjemme i regnet, her ligger gradestokken på 35 grader ;) "..... Åhhhh! Men i dag fikk vi i Oslo vår første ordentlig dag med sol på sånn ca. 10 - 14 dager eller noe sånt? Helt utrolig. Klarte å få litt farge i dag, og jeg kjenner at humøret stiger betraktelig da sola viser seg fram. Ja til flere soldager! Håper virkelig på en sydentur i september! Får se hva det blir til :) 

Så hva bedriver jeg dagene med? Veldig, veldig mye pc sitting haha. Ser på gamle One Tree Hill episoder, oppdaterer facebook 40 ganger i timen, og rydder her hjemme! For nå er det ikke lenge til vi flytter. I følge herren i huset så er det sånn ca. 2 uker igjen. Vi får se på det. Har iallefall kastet 6 søppelsekker med skrot fra loftet. Verdens kjedeligste jobb, men det må gjøres. Har masse igjen! Har funnet mye morsomt, og masse drit :) Sånn er det vel i de fleste hus kan jeg tenke meg. Herregud så masse skrot som samler seg opp igjennom årene! Må snart pakke sammen rommet mitt også, uææ! Gruer meg til det. Men nok snakk, må jo vise dere noen få bilder av hva jeg fant på loftet :) Trolldeig skilt som er 23 år gammelt :) Du ser vel at jeg ligger inne i vogna der? ;) hehe. Koselige minner! Piknik koffert. Har ikke peiling på hvor gammel den er men utifra innholdet, så er det noen år gammelt ja... Bare se her!Haha, for en gyselig farge! Men jeg må innrømme at det er litt stilig å ha den da :) ikke at vi får bruk for den. Litt usikker på om den skal kastes eller ei? Får nok spørre foreldrene mine først så jeg ikke gjør noe galt...Et gammelt lettrømme beger! Utrolig morsomt å se igjen :) noen som vet hvor gammelt dette kan være?Og en veldig gammel vekt. Den er nok ifra bestemor og bestefars tid :) Morsomt å ha selvom jeg ikke skal ha den på kjøkkenet mitt :)

Nei, dagene er lange nå i sommerferien uten store planer. Men jeg storkoser meg allikevel fordi jeg har fri! Og det er deilig :)

 

Kategori: BloggKommentarer

14.07.2012, kl.21:54

Nyyyyydelig vekt :-) en sånn en drømmer jeg om å finne på et loft :)

14.07.2012, kl.22:26

Lange dager her også! Har så utrolig lyst å reise bort litt, men føler meg litt fastlåst til hjemmet, hehe :P

Etter så mange år er det utrolig hva som samler seg! Jeg blir så nostalgisk når jeg går gjennom slike gamle ting :)

Herlig trolldeig!!! :D

SV: Nei, det tenkte jeg også! Meg liksom! Går nok ikke opp for meg før hun faktisk er ute, hehe ;)

15.07.2012, kl.23:30

Du får ikke kaste det der. Da kan jeg hvertfall medele at Bergen tar imot med glede!! ;)

Trolldeig skiltet var kjempe stilig...

Litt trist å rydde ut av hus med mange minner, jeg gjorde det for 2 år siden da vi solgte barndoms hjemmet mitt, forferdelig trist egentlig. Hehe... Men så er jeg über følsom da!

16.07.2012, kl.00:00

Morsomt :D Sånn kjøkkenvekt har vi (mamma og pappa) på kjøkkenet! Syns den er SÅ fin! :D

16.07.2012, kl.08:20

Så roliga saker du hade där Katrine! :D

Jag älskar picknicksettet ;) jeeeeeej

jag må flytta tillbaka till Norge så vi kan gå på tur och på restauranger ;) right

hehe hoppas vi ses snart gumman, stor kram

16.07.2012, kl.17:04

Du må for ALL del ikke kaste piknikkurven hvis dere skal kvitte dere med den. Selg den eller gi den bort! :) Er helt klart noen som vil ha en slik.

Trolldeigskiltet - hihi - husker "alle" hadde slike på nittitallet. Vekta var jo bare knallstilig!!!

16.07.2012, kl.17:55

Så geniale ting du fant, elsker seriøst skiltet=) F A N T A S T I S K! Det er morsomt å gå på sånne skattejakter, men litt sentimentalt også. Mye skal vel vekk før flyttingen. Har lovet mamma å rydde i alle skolebøkerne mine jeg, huff.. Det er ganske rolig her rundt meg. Henger stort sett bare med folk som skriver oppgave eller trener i sommer;) Iallefall i Trondheim, hjemmer er det babyer som er hot tidsfordriv!

16.07.2012, kl.18:13

For et morsomt skilt!! Skulle gjerne hatt et sånt selv å se tilbake til. :) Du får trøste deg med at du absolutt ikke er den eneste som ikke har den beste sommeren så langt.. Utrolig kjedelig å se alle statuser og bilder på facebook fra sydenturer. Menmen!

sv: Nei, vi kjørte selv. Tar bare 3-4 timer fra der vi bor, så. :)

16.07.2012, kl.21:11

Åååh. Trolldeigting er lenge siden jeg har sett! Det var superpopulært på tiden når vi var små. :D Og den kofferten var jo litt stilig. Skikkelig retro. Hehe...

19.07.2012, kl.15:09

Det er ganske mye rart man finner når man rydder ut av et hus. Når jeg skal rydde loftet i huset til mamma og de, tenker jeg vi finner mye rart. Har jo bodd der i ca 33 år pr dags dato...og lenger skal det bli!!

Min sommer har vært sånn passe, jeg hadde en uke på den franske riviera og det var helt nydelig! Ellers går dagene til jobbing. Jeg håper på mer finvær snart, for dette er deprimerende.

22.07.2012, kl.00:08

Hihi, så gøy å lete på loftet da :D Digger trolldeig-skiltet :D

Blir spennende å se hvordan den nye leiligheten ser ut :)

Litt "godt" å vite at noen andre her i verden heller ikke har spennende planer for sommeren :)

23.07.2012, kl.16:07

SV: Tusen takk, fineste Katrine! :) Han er varmepumpemontør, så det er ikke i samme sjangeren, hehe. Men han gikk et par år på tømrerlinjen før han hoppet av, og har i tillegg alltid vært praktisk av seg. Motsatt av meg med andre ord :P Jeg har det bare i hodet :P

29.07.2012, kl.12:54

Ryddig på loftet er alltid like koselig :) Kan finne mange skatter der :)

30.07.2012, kl.22:14

One tree hill er jo ikke det dummeste da:) Elsker den serien:) Mye kjekt du fant på loftet :D

09.08.2012, kl.23:21

SV: Uææ, det er en stund siden du spurte om dette, men jeg er så forvirret over hvor jeg skal skal svare, så jeg gjør det her :P Jeg fikk lampen til jul, så fikk brukt den en del i mørketiden. Nå er det en stund siden den ble brukt sist, men jeg mener å huske at jeg våknet før musikken kom, nettopp fordi jeg ble vekket av lyset. Så selv om ikke oppvåkningen er fantastisk, føles det litt bedre i hvert fall :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/37787161