Hei på dere!

Jeg ser det går lang tid mellom hvert blogginnlegg her inne, men det trives jeg med! Er deilig å ikke føle at man må blogge så mye. Blir jo slitsomt i lengden. Men samtidig vil jeg absolutt ikke slette bloggen og det er fint å komme innom nå og da for å fortelle om nye ting :)

Så hva skjer i hverdagen min? Jo, jeg jobber fortsatt i den samme barnehagen og der går alt veldig fint! Har enda ikke funnet ut hva jeg vil gjøre videre og blir stressa av det fordi det er så mange forventninger rundt det der. Ja, jeg vil ha en utdanning men hvilken? Og innen jeg finner ut av det så jobber jeg i barnehagen og trives med det! :)

Og som dere kanskje husker så skal jeg jo flytte! Og nå er det like før. Det har blitt veeeeldig forsinket men det har ikke gjort meg noe. Trives veldig der jeg bor nå! Men samtidig skal det bli deilig å få litt mer plass FOR SEG SELV! Gleder meg veldig til det. Får jo min egen lille hybel/leilighet der vi skal flytte til. Er det noen som lurer på noe angående hvordan det nye stedet blir så svarer jeg gjerne på det for de som er nysgjerrige ;)

Det som gjenstår nå er vifte på kjøkkenet og litt fiksing av ledninger og sparkling. Ellers så må vi vaske ned hele leiligheten, og DET skal mamma hjelpe meg med i morgen! I de siste ukene har vi fått handlet inn en god del til leiligheten. Så nå har jeg sofa, bord, tv, garderobeskap og masse forskjellige kjøkkensaker klart til bruk. Det mangler en del småting her og der men det får jeg se hva er når alt har kommet på plass. Er ikke så lett å huske hva jeg har kjøpt og ikke kjøpt nå når alt ligger i poser ;)

Og på fritiden har det blitt vin og ostekveld og pizza og vinkveld med fiiine venninner ;) utrolig koselig! Gleder meg til å invitere de hjem til meg når alt er klart :)

Slenger med en del bilder av den siste tiden! Alt er mobilbilder da det er litt enklere å ha med seg enn et stort kamera ;)

 

Lille Madeleine!Og lille Max Jacob, ikke fult så blid ;) Har kommet to nye babyer inn i familien (kusine og fetter) født på samme dag! Gleder meg til å se dem igjen!!Aksel og meg, storebroren til Madeleine :)

Ost og vinkveld med masse annet digg <3Vært på Ekebergrestauranten i finværet! August måned ble en del finere værmessig enn juli!Moules frites! Der sitter fine mamma i midten :) Har fått kjøpt meg en fin kjøkkenmaskin! Denne gleder jeg meg til å få tatt i bruk!!

Hjemmelaget Mojito, nam!

Også over til litt bilder av det nye huset/leilighetenStua og kjøkken. UteområdetKjøpte bord fra Skeidar i dag!Og soverommet :)

Enjoy!

Kategori: BloggKommentarer

25.08.2012, kl.23:43

Fin blogg du har :)

26.08.2012, kl.09:01

Så gøy!!! Super leilighet da! OG nydelig hus...

Ser ut som det har skjedd mye i livet ditt i det siste!

Gleder meg til å se hvordan det blir når det er helt ferdig! Antar vi får en liten titt vel?

26.08.2012, kl.12:24

Virkelig fint og nytt sted! Gleder meg til å se mer når det er ferdig, forhåentligvis. Virker som du som vanlig koser deg masse=)

26.08.2012, kl.12:32

Blir nok fint å flytte, håper du legger ut litt bilder når du har kommet i orden :) Ikke stress med hva du skal studere! Det kommer etterhvert :) Og det er jo kjempefint at du kan jobbe i barnehagen så lenge. Da finner du jo også ut om det er barn du vil jobbe videre med, eller om du vil finne på noe annet :) Jeg trives i min nye jobb i barnehage, men det er mye å sette seg inn i!

26.08.2012, kl.13:16

Så kul att få läsa ett nytt blogginlägg från dig gumman! :) Stressa inte med utbildningen, ta din tid att fundera på vad du vill göra :D och huset verkar jättefint! Ser ut som du har lite fin utsikt från det också ;) Och vilken härlig utsikt det verkar vara från den restaurangen! det är det jag älskar med Norge/Oslo, naturen ,utsikterna :) Längtar tills jag kan komma på besök till dig <3 stor klem!

Miss you and Norway! meeeemorieees

27.08.2012, kl.18:01

Å, så fint hus da! Det blir sikkert fint å bo der :D Håper du vil dele litt flere bilder ettersom du kommer i hus!

27.08.2012, kl.21:11

Så fint det var der. :D Du kommer nok til å trives der. :D

28.08.2012, kl.14:36
Sunniva

Blir sikkert kjempe fint der! :)

29.08.2012, kl.09:13

Da gleder jeg meg masse til å se det endelige resultatet!!

Alltid spennende med interiør og innredning... ;)

29.08.2012, kl.20:04

Sunniva: Ja, det blir det nok! :)

06.09.2012, kl.10:31

Ser ut som du har kost deg veldig! :) Huset var jo kjempe fint, blir deilig å få litt mer for seg selv tenker jeg :)

14.09.2012, kl.20:29

Koselig at du legger fra deg et innlegg i ny og ne :) Så kjekt at du får din egen leilighet da! :) Da er det jo bare å investere i møbler ;) Åh, ble litt trist når jeg så de fine sommerbildene, nå er det jo HØST! :O

SV: Tusen takk! Ja, det er fremdeles ganske rart at jeg er mamma! :O Men jeg koser meg med lille prinsessen :)


Skriv en ny kommentarNavn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/38544303