Oi, tenkt at jeg husket passordet til bloggen?! Nå er det lenge siden. Tviler på at jeg har noen lesere igjen her inne, og jeg har heller ikke tenkt til å begynne å blogge igjen (tror jeg). Men, er redd for at bloggen skal bli slettet, og det vil jeg jo ikke. Morsomt å lese seg tilbake i tid, og titte på bilder. Så, jeg tenkte jeg skulle legge ut litt bilder av de fine hårballene mine, nemlig Silje og Asta :) mine to skjønne katter. Planen var å være fosterhjems mamma for katter fra SPCA, for en periode. Og det ble jeg, for tre katter. Men de ble her lenger enn det de egentlig skulle og jeg ble fryktelig knyttet til de.... Så long story short, jeg endte opp med å beholde Silje og Asta. Jeg fikk de da de var allerede 8 uker gamle, og adopterte de da de var ca 6/7 måneder. Mamma katten Leah, ble nylig adoptert av et eldre par som holder til på en gård i Lillestrøm, perfekt!Her var de ca. 9/10 uker tror jeg :)


Asta


Silje

Skjønne jentene mine :) Har hundrevis av bilder av dem, så skal ikke se bort ifra at jeg poster flere bilder av dem hehe


 
Hei på dere!

Jeg ser det går lang tid mellom hvert blogginnlegg her inne, men det trives jeg med! Er deilig å ikke føle at man må blogge så mye. Blir jo slitsomt i lengden. Men samtidig vil jeg absolutt ikke slette bloggen og det er fint å komme innom nå og da for å fortelle om nye ting :)

Så hva skjer i hverdagen min? Jo, jeg jobber fortsatt i den samme barnehagen og der går alt veldig fint! Har enda ikke funnet ut hva jeg vil gjøre videre og blir stressa av det fordi det er så mange forventninger rundt det der. Ja, jeg vil ha en utdanning men hvilken? Og innen jeg finner ut av det så jobber jeg i barnehagen og trives med det! :)

Og som dere kanskje husker så skal jeg jo flytte! Og nå er det like før. Det har blitt veeeeldig forsinket men det har ikke gjort meg noe. Trives veldig der jeg bor nå! Men samtidig skal det bli deilig å få litt mer plass FOR SEG SELV! Gleder meg veldig til det. Får jo min egen lille hybel/leilighet der vi skal flytte til. Er det noen som lurer på noe angående hvordan det nye stedet blir så svarer jeg gjerne på det for de som er nysgjerrige ;)

Det som gjenstår nå er vifte på kjøkkenet og litt fiksing av ledninger og sparkling. Ellers så må vi vaske ned hele leiligheten, og DET skal mamma hjelpe meg med i morgen! I de siste ukene har vi fått handlet inn en god del til leiligheten. Så nå har jeg sofa, bord, tv, garderobeskap og masse forskjellige kjøkkensaker klart til bruk. Det mangler en del småting her og der men det får jeg se hva er når alt har kommet på plass. Er ikke så lett å huske hva jeg har kjøpt og ikke kjøpt nå når alt ligger i poser ;)

Og på fritiden har det blitt vin og ostekveld og pizza og vinkveld med fiiine venninner ;) utrolig koselig! Gleder meg til å invitere de hjem til meg når alt er klart :)

Slenger med en del bilder av den siste tiden! Alt er mobilbilder da det er litt enklere å ha med seg enn et stort kamera ;)

 

Lille Madeleine!Og lille Max Jacob, ikke fult så blid ;) Har kommet to nye babyer inn i familien (kusine og fetter) født på samme dag! Gleder meg til å se dem igjen!!Aksel og meg, storebroren til Madeleine :)

Ost og vinkveld med masse annet digg <3Vært på Ekebergrestauranten i finværet! August måned ble en del finere værmessig enn juli!Moules frites! Der sitter fine mamma i midten :) Har fått kjøpt meg en fin kjøkkenmaskin! Denne gleder jeg meg til å få tatt i bruk!!

Hjemmelaget Mojito, nam!

Også over til litt bilder av det nye huset/leilighetenStua og kjøkken. UteområdetKjøpte bord fra Skeidar i dag!Og soverommet :)

Enjoy!
Hei alle fine!

Hvordan har sommeren vært for dere så langt? Min har ikke vært noe å skryte av. Det må være tidenes kjedeligste sommer. Har null planer og ingen er hjemme. T.o.m mamma er borte i to uker! Er sååå misunnelig på alle bilder og statuser på facebook som består av "stikker til sol og varme!!" og "Kos dere hjemme i regnet, her ligger gradestokken på 35 grader ;) "..... Åhhhh! Men i dag fikk vi i Oslo vår første ordentlig dag med sol på sånn ca. 10 - 14 dager eller noe sånt? Helt utrolig. Klarte å få litt farge i dag, og jeg kjenner at humøret stiger betraktelig da sola viser seg fram. Ja til flere soldager! Håper virkelig på en sydentur i september! Får se hva det blir til :) 

Så hva bedriver jeg dagene med? Veldig, veldig mye pc sitting haha. Ser på gamle One Tree Hill episoder, oppdaterer facebook 40 ganger i timen, og rydder her hjemme! For nå er det ikke lenge til vi flytter. I følge herren i huset så er det sånn ca. 2 uker igjen. Vi får se på det. Har iallefall kastet 6 søppelsekker med skrot fra loftet. Verdens kjedeligste jobb, men det må gjøres. Har masse igjen! Har funnet mye morsomt, og masse drit :) Sånn er det vel i de fleste hus kan jeg tenke meg. Herregud så masse skrot som samler seg opp igjennom årene! Må snart pakke sammen rommet mitt også, uææ! Gruer meg til det. Men nok snakk, må jo vise dere noen få bilder av hva jeg fant på loftet :) Trolldeig skilt som er 23 år gammelt :) Du ser vel at jeg ligger inne i vogna der? ;) hehe. Koselige minner! Piknik koffert. Har ikke peiling på hvor gammel den er men utifra innholdet, så er det noen år gammelt ja... Bare se her!Haha, for en gyselig farge! Men jeg må innrømme at det er litt stilig å ha den da :) ikke at vi får bruk for den. Litt usikker på om den skal kastes eller ei? Får nok spørre foreldrene mine først så jeg ikke gjør noe galt...Et gammelt lettrømme beger! Utrolig morsomt å se igjen :) noen som vet hvor gammelt dette kan være?Og en veldig gammel vekt. Den er nok ifra bestemor og bestefars tid :) Morsomt å ha selvom jeg ikke skal ha den på kjøkkenet mitt :)

Nei, dagene er lange nå i sommerferien uten store planer. Men jeg storkoser meg allikevel fordi jeg har fri! Og det er deilig :)

 
Hva syns dere om den nye headeren min? I love it! :D Den ble akkurat slik jeg hadde tenkt meg. Og det er Thea som har laget den for meg :)

Hadde hatt den andre aaalt for lenge men hver gang jeg fikk tak i en som kunne lage en header for meg, så sluttet de plutselig å svare på mailene og bare forsvant? Eller så glemte vedkommende det... Dårlig greier. Men endelig fant jeg en som tok ansvar! :) Jeg er ikke så veldig flink til å blogge som dere sikkert merker, men nå for tiden er jeg mer opptatt av Instagram! Så følg meg gjerne der dere som er der inne. @katti988 er navnet mitt der :) Er det flere av dere som har det som jeg kanskje kan følge? :) 
Gratulerer med dagen alle sammen! Håper alle har hatt en flott dag? Måtte jo titte innom bloggen på en dag som dette her.

Her i Oslo var det meldt regn store deler av dagen, men det dukket visst opp på morgenen, og det var det. Utover ettermiddagen kom solen for fullt :) deilig.
En våt 17. mai er ikke helt det samme altså.

Har kost meg med middagsbuffé på et hotell i dag. Blitt en tradisjon det nå :)
 


Håper alle har hatt en fantastisk julaften og jul så langt! Og at dere har kost dere med masse god mat og hyggelig selskap!

I går var mamma, broren min og jeg hos onkelen og tanta mi. Der var også tre av fetterene mine, kona til han ene og lille Angelica, også må vi ikke glemme Silkemor! (pusen). Fikk masse flotte gaver og en av dem sitter jeg og skriver på nå :) En hvit vaio med tastatur som lyser ♥ Det var noe annet enn den gamle jeg hadde med en stor, stygg ripe over hele skjermen! Elsker den! Fikk masse annet fint også :) Kos dere med resten av jula!  
Hei dere! Vi var framme på hotellet i går litt før 18.00 og flyturen gikk veldig fint. Hadde alle flyturer vært like korte, hadde jeg ikke hatt flyskrekk lenger :p

Vi ruslet litt rundt i byen og satt oss ned for å ta en drink. Senere ble det nydelig lammemiddag! :-) I dag blir det enda mer titting av byen og kanskje litt shopping siden det er Toilldag!

Det jeg gleder meg mest til i dag er å stikke innom Fairytale Cupcakes! ;) tusen takk for mange gode tips! <3 får se hva vi rekker i dag :-)Da har jeg gjort som resten av Blogg-Norge, nemlig laget mitt egen side på facebook! Så håper jeg at DU har lyst til å like den :) Men det er selvfølgelig ingen tvang ;) Tenkte å ha en liten give-away når jeg har fått noen fler likere. Høres det bra ut? Yes! Fint.Tykk på bildet for å komme til siden min, eller bare trykk >>>HER<<< Tusen takk!

Da har jeg vært på Cosmobeauty for å få påfyll på vippene mine. I dag satte vi på mer "naturlige" vipper. Jeg syns det ble litt i overkant mye forrige gang, så nå er jeg superfornøyd! Skummelt å bli avhengig av dette, blir jo fort dyrt. Men det er SÅ deilig å slippe styret med vippetang, mascara og sminkefjerner :-)
Hei alle sammen!

Som dere kanskje har skjønt så har jeg ikke hatt tilgang til internett, eller det vil si, pc'n min vil ikke ta imot signalet her på hotellet. Så da får jeg bare bruke mobilen litt imens:-)

Ellers så skal jeg bare melde fra om at vi har det bra her nede! Det er ca. 33 grader hver dag, så vi har det godt og varmt. Og jeg som aaaldri blir brun, har begynt å bli brun, hurra! Og litt brent da, med solfaktor 30:-)

Jeg skal innrømme at det kan bli litt kjedelig i lengden å ligge på stranda hele dagen, så derfor har vi vært på noen utflukter og har ennå noen igjen til gode til neste uke. Jeg slenger ut noen bilder fra mobilen, synd pc'n min ikke funket med tanke på alle bildene dere kunne ha sett. Dere får vel bare vente til jeg er hjemme igjen.

Hvordan er det med dere? Er det noen som har begynt på jobb igjen? :-) håper det står bra til der hjemme <3
I går var jeg hos Cosmo Beauty i Akersgata og fikk satt på ekstra vipper! 

Har sett så mange har fått satt på vipper før og det blir jo rålekkert, men helt ærlig syns jeg at prisen var litt for drøy.... Men så har jeg tenkt på det en god stund nå. Jeg ringte ned for å høre når neste ledige time var, og de hadde fått en avbestilling dagen etter så den fikk jeg! 

Det tok ca. 1 1/2 time å sette de på. De som ikke har så mange vipper tar det enda mindre tid på. Mine var ganske lange fra før av, men jeg ville at det skulle synes og ba hun sette på de hun syntes var finest. Jeg fikk de lengste ytterst! Vi syns kanskje begge to at det ble LITT i meste laget og sa jeg kunne komme tilbake på lørdag for å fikse det litt, men da har jeg dratt på ferie... Så jeg klippet de til BITTELITT selv. Bare ytterst. Neste gang jeg drar for å få påfyll så vet jeg iallefall hva jeg vil ha :-) og jeg vil jo at det skal synes! Fikk mange fine komplimenter i går kveld.

Det beste er at jeg nå slipper å ta på mascara! Ahhhhhh digg! 
Sto nettopp og trente på Fresh Fitness da jeg så en skadet fugl på fortauet. Har ringt litt rundt nå og akkurat nå står jeg og venter på Falck Dyreambulanse, deretter tar de den videre til dyrebeskyttelsen. Hadde ikke hjerte til å bare forlate den
Nå sitter jeg på Steam kafe for en liten pause. Har funnet gave til Sarah som drar tilbake til Sverige på lørdag! Buhu.... Senere i dag skal vi få brukt opp gavekortene vi har på Peppes. Ikke helt feil det! Nå går turen videre til Adam og Eva for å kjøpe inn sjampoo og balsam til Kreta turen. Det nærmer seg!


Pannekake. Vaniljeis. Krem. Sjokoladesaus.
Dette er første gang jeg prøver ut mobilblogging og blogg.no sin app! Får se hvor bra det funker. Sitter iallefall på Toro Toro på Løren nå. En taparestaurant. Herlig vær i Oslo i dag. Sitter og nyter en iskald cola light :-)
Hei dere! Gårskvelden var utrolig moro! Sarah og jeg møtte opp, og servicen var virkelig på topp. Vi fikk først velge mellom rosévin, hvitvin eller brus når vi ankom. Jeg eeelsker rosévin, så det ble noen glass der.

Vi satt oss ned og jeg var ganske spent. Det er alltid litt nervepirrende å møte mange ukjente, men det gikk jo så fint. Vi fikk servert nydelig pizza på rekke og rad. Tror det var 5 eller 6 vi fikk smake på. Sarah og jeg passet på å dele opp stykkene slik at vi skulle orke alt + den herlige desserten haha. Vi fikk servert to forskjellige øl til pizzaene, og jeg liker ikke engang øl! Men jeg smakte på de og de var faktisk ikke så verst :-) I tillegg kunne vi bestille hva vi ville ha, det var ikke noe problem. Fantastisk service fra Peppes! Det morsomte var vel at jeg fikk sett de bloggerne jeg leser til vanlig. Toroborgen og NetteNestea. Litt rart å se dem i virkeligheten, men veldig moro. Måtte selvfølgelig spørre om å ta bilde sammen med Annette som jeg har fulgt leeenge. Hun var supersøt, enda søtere i virkeligheten! 

Vet dere hvor mange som hadde meldt seg på konkurransen? 5000!! Så følte meg ganske heldig der jeg satt :-)

Vakre Sarah ♥Jeg fikk dessverre ikke tatt bilde av favorittpizzaen min i går, men jeg regner med at du finner den på andre blogger ;) dere kommer til å bli overrasket over hvilken jeg likte best! Jeg VET det høres rart ut og jeg var skeptisk også... men pizza med RØKELAKS, løk, ostesaus og persille. Den smakte helt nydelig :-) PRØV DEN! Naaaam! Desserten vår! Pizzabunn med is, marshmallows, nonstop, blåbær, bringebær, jordbær, melis og sjokoladesaus! Etter å ha spist den opp så kom de med enda mer dessert til de som orket det ;) 

Annette og meg :-)

Også fikk vi med oss litt stæsj hjem :-) Dessverre får jeg ikke bruk for dekselet, da jeg ikke har den nyeste iphonen. Noen som trenger? Hehe. Fikk rosebud lip balm, to blader, lipgloss fra lipsyl og to gavekort på pizza :-) 

Jeg elsker min nye header! Fikk den gratis laget av Luna Anette! :D

Hun lager litt "annerledes" headere, og jeg syns stilen hennes er supersøt. Love it!

Tusen hjertelig takk :-)

Så, hva syns leserne mine?♥
 
Nytt design! Hva syns dere? Designet er hentet fra Rina sine gratis design :D har sett på det lenge men er virkelig helt GRØNN når det kommer til design at jeg ga opp.... men nå dere, nå fikk jeg det til! Juhu. Og headeren er det Christina Helene som har laget til meg, takk! :D 

Dette blir nok et midlertidig design da jeg venter på at et design skal lages til meg, det tar bare litt tid :p så dette får duge :) syns det ble ganske fint jeg!


Denne uken er jeg påmeldt som "Ukens blogg" hos Luna Anette og håper på å få DIN stemme! ;) det er selvfølgelig ingen tvang, da noe jeg misliker veldig, er folk som ber på sine knær om å få noen stemmer, selvom man eeeegentlig ikke er så glad i selve bloggen... Jeg vil at du skal stemme på meg hvis du liker bloggen min best av de 4 som er nominert :)Takk!
Ja, så da var det min tur til å bli syk da, igjen. Etter akkurat én måned siden omgangssyken min, ligger jeg her med influensa. Jeg kaldsvetter og halsen min er så sår at jeg nesten holder på å begynne å grine snart........ Har INGEN halstabletter her hjemme! Heldigvis kommer mamma innom senere med det. Gjør så vondt.

Etter å endelig ha kommet meg tilbake igjen på jobb og tilbake til treningen blir jeg søren meg syk.... Det skjer alltid! Er så lei. Er så lei av å sitte hjemme og ikke gjøre noe. Det skjer jo ingenting. Ikke engang min favorittdrama serie "I gode og onde dager" frister...........Heh.. Føler meg så isolert! Noen ideer om hva en kan gjøre?


(weheartit)
Jeg er bare litt ( VELDIG!! ) misunnelig på Annette Haga og Ulrikke Lund som skal til Edinburgh! Regner med at turen er sponset?!.... Jeg vil også. Da kunne jeg jo ha besøkt Rick.....hehe. Og ikke minst, få sett Edinburgh igjen, for en herlig by!

Jeg har nå i lang tid, enten likt Edinburgh best, eller Glasgow. Det skifter etter noen måneder, for de har begge sine fordeler.Edinburgh: Er hovedstaden. Der bor det ca. 500 000 innbyggere og er den nest største byen i Skottland. Det er her selve slottet ligger, "Edinburgh Castle". Nydelig bygg og en fantastisk utsikt der oppe! Om sommeren er køene meeeeterlange så da bør du ha god tålmodighet.
Har du vært der én gang er det vel egentlig ikke noe vits i å dra dit igjen, da man har sett alt (jeg har vært der tre ganger) men utsikten er flott å se på :-)Shopping her er moro! (Er det ikke alltid det a'?) Det er så vidt jeg vet, ingen store kjøpesentre her (de har noen små, men ikke noe å skryte av syns jeg), men de har derimot en hovedgate hvor all shoppingen forgår. Der har de butikker som Marks & Spencer, Accessorize, Gap, Burton, Disney Store, Topshop/Topman, River Island, Urban Outfitters, Nine West, Starbucks, Ann Summers, HMV, Monsoon, La Senza, Next M.M

Skal du ha deg noe å spise er det ikke lange veien du må gå. De har de vanlige kjedene som Pizza Hut, Hard Rock Café og T.G.I Fridays. Men de har også en helg HAUG med puber som er koslige, billige og som har ganske god mat :-) Verdt å titte innom. Også har de en drøss av andre steder. Det er bare å prøve seg frem.Hvis du først skal ta turen dit, anbefaler jeg deg å ta turen i desember. Da har de nemlig et tysk julemarked oppe og går, superkoslig! Masse fine ting å se på, aktiviteter, de har skøytebane og CREPES! ♥ De setter også opp et tivoli. Kjempefint å se på om kvelden da det er mørkt, med lys fra tivoli og masse fint julepynt og lys over hele byen!Det er enkelt å komme seg inn til byen via tog, stopper rett i sentrum.

Og du får som regel billige flybilletter fra Norwegian til Edinburgh.

Nyttårsaften, eller Hogmanay som britene kaller det, er også helt fantastisk i Edinburgh. Jeg feiret der for første gang i fjor og kunne godt tenkt meg å dra dit i år også, men alt avhenger av jobben og om jeg får fri.

I fjor bestilte Rick og jeg et hotell som lå i sentrum, så vi fikk kort gåavstand til selve nyttårsfesten i hovedgata, Princes Street. Vi varmet opp med noen gode drinker på Fridays først, før vi spiste en god middag. Senere mot kvelden måtte vi ut for å hente billettene, man slipper nemlig ikke inn uten. De får man hentet ved kirken, oppe ved Edinburgh Castle.

Glasgow: Den største byen i Skottland. Har ca 650.000 innbyggere i selve byen/sentrum, men tre ganger så mange i større deler av byen. Folk her har en sterk skotsk dialekt, som kan være veldig vanskelig å forstå. Jeg skjønner ikke helt hvorfor det er så stor forskjell ifra Edinburgh? Heldigvis for meg så høres Rick mer ut som en engelskmann! (Nå kommer han til å bli fornærma)

Shopping: Her har de noen kjøpesentere. Buchanan Galleries. Her finner du egentlig alt, Ben & Jerry's, Build-a-bear-workshop, Desigual, Express Nails, Gap, Hollister, Mango, Next, River Island, Starbucks, Thomas Sabo M.MSt. Enoch. - Hamleys, H&M, Dorothy Perkins, HMV, Topshop, Disney Store, G-Star Raw, Nando's M.M

For meg så virker det som om Glasgow er den beste shoppebyen, hvis det er det du er ute etter!

Buchanan street (Minner meg om Mitch Buchanan fra Baywatch, min store forelskelse i mine yngre dager ♥)  er en av hovedgatene for shopping, sammen med Argyle Street og Sauchiehall Street.

Igjen, spisesteder finnes overalt! Det er bare å velge og vrake. Sist Rick og jeg var i Glasgow, stakk vi innom et fancy sushi sted.

Starbucks finner du seriøst på hvert gatehjørne, HURRA!Toget til Glasgow stopper i sentrum. Gåavstand til de fleste ting.

Sas flyr til Glasgow, men prisene kan være stive og det syns jeg faktisk de støtt og stadig er. Flyr aldri med Sas lenger pga prisen! Får du billig billetter til Edinburgh, kan du likeså greit ta toget til Glasgow derfra, tar ca 45-50 min.

Fristet det å besøke Skottland? Eller har du kanskje allerede vært der? :-)
Har dere hørt om Take Oslo som pågår nå? Vest, Øst, Nord og Sør konkurrerer mot hverandre! Men man trenger absolutt ikke å være fra Oslo for å delta. Du må bare velge et lag!

Alt du trenger er Nike sko som kan ha sensor i seg, selve sensoren og mottager og ipod! Eller du kan kjøpe nike sko og iphone. Eeeelller et armbånd og Nike sko :)

Er du med?

Broren min syns iallefall det var rart jeg skulle ut og jogge NÅ!

Marius: Hvorfor er du oppe så tidlig a?
Meg: Fordi jeg skal jogge med en venninne
Marius: På en lørdag??
Meg: Ja, 09.15
Marius: Har du røyka eller???


Nå skal jeg ut og løpe for lag ØST med en venninne!
Fin start på helgen :)

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicTatt litt fler bilder av den fiiine leppestiften minVært ute med fine jenter fra jobben, og måtte derfor kjøpe ny kjole

KJØPT IPHONE!!! Ikke den nyeste, syns den ble LITT for dyr + at jeg ikke orket å vente på at de skulle bestille den inn!I LOVE IT <3

Vært hos dyrlegen med Sara for andre gang på én uke. Forrige uke trakk hun tenner, og hun fikk selvfølgelig infeksjon GJENNOM munnen og ut gjennom haka. Måtte åpne det opp så nå bruker hun krage og knasker antibiotika!


 Tenk så vondt det må ha gjort!! UffDette innlegget vier jeg til Piratskipet vi dro på, nede i Tunisia. Det var fantastisk! Det var underholdning hele turen, som varte i 3 timer! Masse fin musikk, masse mennesker, perfekt vær og mye dansing!

KJEKKAS!Denne ørnen holdt jeg! Ble tatt bilde av, også kjøpte vi det som souvenir :)
Grete Roede kurset på torsdag gikk kjempefint! Jeg var ganske så nervøs akkurat i det jeg hadde hånda på dørhåndaket for å titte inn om det var der det var kurs. Jeg hilste på den koslige kurslederen min, også kom Gudrun for å hilse på meg og gi meg en stor god klem! Hun var utrolig søt og jeg må si det hjalp på nervøsiteten å få en slik velkomst!

Tror kanskje vi var 8 eller 9 stk, og det var selvfølgelig noen som også ikke hadde dukket opp. I.o.m at dette var andre kurskveld så hadde ikke jeg møtt disse før nå, så da introduserte de alle seg. Hva de het, hva de driver med, hvordan uken hadde gått og hva slags hindringer som kunne komme neste uke!

Deretter ble vi satt i 3 forskjellige grupper, hvor vi snakket om motivasjon, mål, delmål og hindringer på veien til å bli kvitt noen kilo. Kjempenyttig!

Gleder meg allerede til neste kurskveld for det var virkelig en koslig gjeng.

I dag skal jeg til Sandefjord med mamma, tanta og onkelen min for vi skal på SPA! Grunnen til at vi skal dit er fordi kona til fetteren min jobber der. Det skal bli digg med en behandling, selvom det bare er 1 måned siden jeg var på Artesia Spa! Behandlingen jeg skal få er "Dypvevsmassasje, med punkt og strekk(full kropp) inkl. saltbad 60 min". Høres ikke det digg ut??
Litt mer info om behandlingen, "Dypvevsmassasje (60 min) med punkt og strekk (full kropp) ink. saltbad. Bruker benk som strekker ut hele ryggraden og minsker trykk på ryggvirvlene sammen med Olavesen lysbehandling. I tillegg til minsket trykk oppnår vi totalavspenning og bedre sirkulasjon til ryggradsnerver, kroppens organer, ledd og muskulatur. Resultatet er mindre spenninger/smerter og bedre funksjon i kroppens indre organer og muskulatur. Meget god til å behandle og redusere alle typer akutte og kroniske smerter, reparere sportsskader, låsninger og bedre konsentrasjon og allmenntilstand. En behagelig og effektiv behandling alle bør prøve."

Vi skal også overnatte så vi kommer hjem i morgen.

Dagen kan bli en prøvelse med tanke på mat. Jeg skal ikke benytte meg av kosemerkene mine i dag (godteri, sjokolade) for de som ikke vet hva jeg snakker om. Men dagen blir jo annerledes enn det jeg er vant til, også skal vi ut og spise i kveld så da får jeg være flink!

Ha en super helg alle sammen, og tusen takk for alle oppmuntrede ord fra dere lesere! Det setter jeg stor pris på <3 :)
Klippet håret i dag! Jeg er veldig fornøyd. Klipper meg hos Adam og Eva på Paleet i Oslo, hos Erle. Blir ALLTID fornøyd!

Hva syns du?Endelig har jeg funnet stedet jeg skal tilbringe en deilig uke i Juli. Mamma og jeg skal nemlig til TUNISIA! Jeg har aldri vært der før så det kan bli spennende :) tar 4 timer med fly, heldigvis ikke lenger!

Her er litt om det som står på Ving sine nettsider om hotellet :

Stort, fint All inclusive-hotell med bra beliggenhet, direkte på stranden. Frodig hage med to basseng (ca. 720 resp. 220 m², det minste er delvis tildekket) og bassengbar. Buffé- og à la carte-restauranter. Pent antrekk til middag. Flere barer og maurisk kafé. Romservice. Innendørsbasseng.

Dette er inkludert:
* Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med drikke (lokal vin, øl, brus eller mineralvann).
* Snackbar, åpen om ettermiddagen.
* Snacks via romservice ca. kl. 23.30 - 01.30.
* Drikke (mineralvann og brus) og lokale alkoholholdige drinker i baren.
* Daglige aktiviteter og minigolf, boccia, bordtennis, aerobics og strandvolleyball.
* Tennis 1 time/dag.
* Windsurfing og seiling i sommersesongen (bestilles i resepsjonen).
* Gratis basseng- og strandhåndkle og solsenger med madrass ved bassenget og strandenIkke sant det ser digg ut?? Det beste er at vi har All Inclusive så da er alle måltider inkludert! Deilig.
Drar i slutten av Juli og jeg gleder meg massemasse!

Har du vært i Tunisia før? Hvordan er det der?
Har DU bestilt sommerferie?6-timers arbeidsdag dere!! Det er ikke å forakte nei. Begynner klokka 11 og jeg blir kjørt ned av broren min, digg! Senere tar jeg bilen til mamma (den står igjen her fordi hun er på fjellet) for å dra til Elixia. Sist jeg trente var på mandag, føler jeg får litt abstinenser! Haha huff.. Nei men det skal bli deilig. Håper ikke det er altfor mange folk der i dag :)
Bare for å informere dere så har jeg nå fått en ny bloglovin knapp! Gidder ikke å vente lenger på mail fra bloglovin folka. Den kommer vel aldri uansett.... Så jeg håper dere vil følge meg her!

bloglovin bloglovin bloglovin

Follow my blog with bloglovin
Det setter jeg super pris på!

Ellers må jeg bare si at jeg haaaater designet som er her nå. Har jo egentlig ikke gjort noe med det fordi jeg ikke VET hvordan! Aiai.. Nei, jeg gleder meg til det nye kommer jeg! Og det skal gjøres av Markus Husby - Trykk her for å komme til bloggen hans!Min designade bikini på NELLY.COM


På Nelly.com kan du nå designe din egen bikini! Moro dette her ;) Håper på noen stemmer fra dere!

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Hei til dere nye! Og hei til dere gamle. Det nye designet er ikke påbegynt engang men siden ipublish har litt problemer nå så stikker jeg over hit! Det står nemlig at jeg ikke har mer plass igjen, enda jeg har slettet masse innlegg OG bilder nå. Det ser ikke ut til å funke.

Min tidligere blogg var SparklingWater

Edit: Skal nå få hjelp til design! Gleder meg :) Også har jeg sendt mail til bloglovin folkene, vil gjerne ha med alle følgerne mine over hit men vet ikke hvordan jeg gjør det?! Så venter på hjelp. Dette ordner seg! :)

Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/fb3afdad8c7a54457ec4466603c683437e97ac75">Bloggurat</a>.
Følg meg gjerne videre - Det setter jeg stor pris på! :)

bloglovin