Jeg MÅ bare vise dere denne. Det er noe av det søteste jeg har sett! ♥

Nå har jeg sittet og tittet gjennom uttalige video'r på Vimeo, uten at noen har fenget meg noe særlig. Mange av de er fine, men blir fort kjedelige.

I denne bake-cupcake-videoen så gleder jeg meg over filmen. Over innholdet. Og lurer på hva som dukker opp det neste sekundet.

Jeg har blitt glad i å lage cupcakes, selvom jeg ikke har fått det til perfekt ennå. Den perfekte muffinsen og glasur oppskriften gjennstår ennå å finne. Men øving gjør mester, og jeg må bli flinkere til å prøve ut nye ting, og faktisk gidde å yte det lille ekstra som trengs.

Jeg har alltid ment at cupcakes må se perfekte ut. Røren skal legges i perfekt. Røren skal ikke komme borti muffins form sidene. Frostingen skal se fantastisk ut. Ikke noe glippe mellom mønstrene du lager.

Det denne damen gjør er tydeligvis annerledes. Hun bruker fingrene til å ta oppi røren. Frostingen hennes er ikke perfekt. Men hun er så entusiastisk over det hele! Og DET er jo faktisk det viktigste. En supersøt video. Til neste uke skal det bakes. Ikke cupcakes riktignok, nå skal jeg prøve noe helt nytt! Og jeg skal ha det moro med det hele.
I dag dro likegodt Sandra og jeg på kino igjen. Andre gangen på 10 dager! Ikke verst. Med oss hadde vi Emma :-) Og denne gangen falt valget på Hodejegerne og vi angret ikke!

Jeg hadde ikke lest boka og hadde heller ikke sett traileren fra før av, så jeg ante ikke hva filmen handlet om. Men man kom seg fort inn i det. Filmen er full av action fra start til slutt. Den er blodig (ble nesten litt uvel til tider - tåler jo ikke blod!), nervepirrende og ikke minst spennende. 

Aksel Hennie har ikke vært favoritten min før, men her spilte han glimrende og nå kan jeg si at jeg har et litt annet syn på han. En ordentlig flink skuespiller som passer perfekt for rollen. Gå og se!
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino med Sandra, og vi så "Hjelp, vi er i filmbransjen!".

Jeg hadde egentlig ingen forventinger. Hadde verken sett traileren eller hørt noe spesielt om filmen.

Filmen var jo genial! Jeg lo fra første stund og koste meg gjennom det hele. Jeg fikk en god følelse etter å ha sett den :-) Også var jo faktisk Henrik Thodesen plutselig litt søt! Det var nytt for meg... hehe. Har dere sett den?
 


Katten Maru er helt genial! Dere som ikke har hørt om han bør sjekke ut alle de andre videoene ;)Herregud for en film.

En vakker, veldig vakker film, men også veldig trist. Slutten gjorde meg målløs.

Er det noen som har sett den? Hva er deres mening om den?

Denne har lett blitt en av favorittfilmene mine!