Jeg har hatt to ganske fine helger i det siste! Ja, jeg er litt treg til å oppdatere, men men ;) Dere som følger meg på Instagram har allerede sett en del av disse bildene!

For to uker siden så kom min gode venn Sarah som bodde her i Oslo i fjor, på besøk! Nå bor hun i Sverige og vi hadde ikke sett hverandre på ett år. Var godt å møtes igjen og skravla gikk som bare det :) På lørdag så feiret vennegjengen, hvor 3 stk er svenske, svensk midsommar. Med blomsterkrans på hodet, god mat og drikke og godt selskap!

Tok litt tid å lage kransen, men det var verdt det da den var ferdig! Kjempegøy å lage sin første midsommar krans :)

Da vi var ferdige med å sosialisere litt, så dro vi ned til Akersberget restaurant hvor det var gjort i stand langbord til oss. Ferdig pyntet og med velkomstdrinker!

 Stoooor og god jordbærkake :D Og sjekk ut dette! En ølsykkel! Vi drakk ikke øl nå fordi vi "bare" fikk en kjapp kjøretur selvom det var stengt ;) men her sitter man altså og drikker øl, mens man tråkker i vei for å komme avgårde. Supermorsomt! Tok en film av dette. Morsomt å se på dagen derpå ;)

På søndagen dro en del av oss på Aker Brygge for å kose oss med litt pizza. Kjempe fin avsluttning! Skulle så gjerne hatt fler av disse dagene i løpet av året :))
Hei alle sammen! Long time, no see!

Fikk plutselig for meg at jeg ville skrive et lite innlegg igjen, bare for å si at jeg lever :) Men gud så rart det er å blogge igjen, og ta bilder. Har nesten glemt hvordan det er haha. Deilig å slippe det hele tiden :)

Jeg leser fortsatt de fleste blogger jeg leste før, men kommenterer dessverre ikke så mange av dem lenger. Beklager! Men jeg følger med ;)

I dag er det sol og nydelig vær her i Oslo ♥ så da ser det ut til at meste av snøen som vi fikk her om dagen, smelter bort. Hurra! Gleder meg til å gå på bar bakke og slippe den tykke vinterjakka! 

Håper det går bra med alle dere! Nå skal mamma og jeg gjøre det vi nesten alltid gjør hver helg, dra på café for å kose oss og skravle :)
Har lyst til å vise dere noen bilder fra selve julaften, hadde det jo så koselig :)Pappa kom innom en tur i arbeidstøyet sitt for å hilse på Angelica for første gang!Kokken, a.k.a. onkel! Flott juletre med masse gaver :))Og selveste nissen kom på besøk! Første jula til Angelica :)

Mmmmmmm, beste jeg vet!
Da er jeg tilbake igjen! :) Tok meg en liten pause. Ikke noe spesiell grunn, men har man ikke noe å skrive om, så kan man like gjerne holde kjeft ;)

I løpet av de to siste ukene har jeg passet på Silke, som noen av dere allerede vet, er søsteren til min kjære Sara som dessverre er død. Og siden jeg ikke får min egen katt igjen før jeg flytter ut for meg selv, er det stas å ha en katt å passe på! :D Men i morgen er det hjem igjen til mor og far, siden jeg ikke kommer til å være så mye hjemme neste uke.

Snille Silkemor! Spiser bare fisk som vi koker til henne, nekter å spise tørrfor! Haha.Hun er snart 16 1/2 år :)Ellers i dag tok mamma og jeg turen til Nordstrand for å se på det nye huset som pappa bygger, som vi skal flytte inn i til neste år! Det blir bare 1 års tid (forhåpentligvis). Pga. skatteregler osv... Gleder meg ikke akkurat til å få en myye lenger vei til jobben! Men jeg må jo bare følge med lasset. Huset er stort og kommer til å bli kjempefint, men jeg trives nå best her jeg bor nå...Etter å ha sett på huset som får HEIS!! så dro vi til Nydalen for å skravle litt og ta en kopp kaffe. Måtte også kjøpe en ekstra en for å prøve latte med CHILI! Det smakte egentlig ikke mye i det hele tatt.... Her ser dere forresten litt av den nye vinterjakka mi ♥ Elsker den! Dere skal få se mer av den i et annet innlegg :)

Andre som også har hatt en fin helg? :)
Gjett hva jeg fikk til å gjøre i dag, som jeg ikke har gjort på sikkert 3 måneder?? Trent!!! Det har vært så innmari vanskelig å ta steget utafor døren og ned til treningssenteret.. Men i dag måtte jeg bare sette en tid for når jeg skulle være ute av huset, ta bussen og bare TRENE! Ikke tenke så mye. Og jammen meg så gikk det ;) Deilig følelse. Skal ikke ta det så tungt framover og heller tenke at all trening er bedre enn ingenting!

Ellers har jeg bare kost meg og hatt en skikkelig typisk søndag. Sovet, lest blogger og bakt! Jepp, måtte jo bruke opp vaniljekremen jeg hadde stående fra forrige gang jeg bakte boller. Men jeg hadde ikke så mye igjen av vanlig fint hvetemel så blandet det sammen med det vi hadde igjen, noe som resulterte i litt grovere boller, men like godt! Dyppet de i melis og kokkos og tada, søndagskos!!

Jeg har forresten glemt å si at jeg igjen har fått 100% stilling i barnehagen jeg jobber i, hvertfall fram til mars!! Hurra :) For de av dere som ikke helt har fulgt med, så hadde jeg søkt på deltid førskoleutdanning denne høsten, men det var en person foran meg, så da kom jeg ikke inn. Så imens har jeg hatt 20% stilling i barnehagen og ringevikar resten av uka. Men det har alltid vært massevis av jobb å få uansett!

Kjøpte meg noen deilig duntøfler her om dagen, deilig å bruke nå som det blir kaldere! ♥
I dag møtte jeg vakre Angelica for første gang ♥ Det er fetteren min sin første baby :) I morgen blir hun 6 uker gammel og er sååå nydelig! 

Hun er helt lik fetteren min! Blir spennende å se hvordan hun forandrer seg etterhvert :) ♥ Gleder meg til å besøke dere i Sandefjord! Blir helt forelska ♥ Så liten og vakker :)
Ok da, så ble det en liten tur ut i går allikevel! Dere kjenner vel til at man plutselig får litt lyst allikevel etter et par drinker?... Kvelden ble bedre enn jeg trodde, selvom jeg knapt kjente folk på festen og at de fleste var en god del eldre enn meg. Leiligheten var STAPP full. Var vel rundt 30 stk. Alle fikk ikke sitteplasser til tross for nyinnkjøpte klappstoler fra Ikea. Men jeg satt godt i sofaen store deler av kvelden ;)

I dag dro jeg med meg hele familien på visning nede på Løren Torg, der de skal bygge Start Boliger. Heldigvis var pappa med, for han har virkelig peiling på slik, og vet hva han skal spørre om. Han er jo tross alt tømrermester! Jeg er helt grønn på det området og bare står og nikker og smiler ved siden av hehe.

Leilighetene skal iallefall være ferdig rundt 4. kvartal i 2013, så jeg får en stund til å spare enda mer penger på, og DET trengs. Men så må man ut med 10% ved kontraktsignering. Må tenke litt mer på det, er skummelt å plutselig bli gjeldsslave!Fikk endelig tak i Skikk og Bank boka fra DnB Nor. Står mye interessant der! Etter å ha fått litt div. papirer, så gikk vi for å spise lunsj. En supersterk, men god kyllingsalat. 

Nå er planene mine å vaske hele huset, moro! Også blir det bare avslappning resten av kvelden. Deilig :-)
God kveld! Tusen, tusen takk for alle de fine komplimentene på det forrige innlegget mitt, blir så glad av å lese det! :D

Nå skal jeg straks på innflyttingsfest hos broren min. Begynner ikke før 20.00 men jeg vil være der litt tidligere, slik at jeg får sitteplass ;) er nemlig flere folk som kommer som broren min ikke har stoler til... I morgen skulle jeg egentlig på cupcakes kurs som Manuela skulle holde, men det ble dessverre AVLYST! Ble utrolig lei meg og skuffa... hadde virkelig sett fram til det! Det var visst noe uventet som skjedde. Og det har jeg forståelse for, slikt skjer jo. Hun hadde noen ekstra plasser på kurs nå i kveld, men det passet jo dessverre ikke. Men jeg har funnet et Cacas kurs i november som jeg vurderer sterkt å melde meg på. Should I?
Nothing too fancy - tar nok ikke turen ut i kveld. Hva med dere, hva skal dere i kveld? :-)
Syns det er så fint å se alle som bidrar med noe, når det kommer til rosa sløyfe aksjon :-) Selv har jeg kjøpt meg et armbånd fra nettbutikken til kreftforeningen, og en supersøt refleks! Men den finner jeg ikke igjen, så det er på tide å ransake huset i morgen!

Spiste middag hos mamma i dag - fårikål! What's all the fuss about it?! Føler jeg leser overalt at folk skal på fårikål middag og gleeeder seg sånn. Sist jeg spiste fårikål kan jeg faktisk ikke huske, og jeg var usikker på om det var noe for meg... Så mamma laget for broren min og meg, for å se om det falt i smak. Heldigvis brukte hun ordentlig lam. Jeg syns FÅR høres så kvalmt ut.... Og joda, det var greit. Og ikke noe mer. Lammestek er jo sååå mye bedre! Eller hva?

Koste oss med kaffe og hjemmelaget iskake til dessert :-)Også laget jeg en liten cupcake i forbindelse med en konkurranse Passion4Baking og Kitch'n har gående i en uke nå. Du kan vinne en Kitch'n aid kjøkkenmaskin! Ja takk!! Det finnes såååå mange fine bidrag på facebook siden til Passion4Baking, så å vinne ser jeg laaangt etter, men det er morsomt å delta! :-) God natt, dere! ♥
I dag har jeg vært på familiemiddag, og drukket champagne og vin, og spist masse deilig mat, salmalaks til forrett, lam til hovedrett - beste jeg vet! Og ostekake til dessert, og ble såååå mett! Feiret at onkelen og tanta mi har blitt besteforeldre :-) Jenta er 2 uker gammel i dag, jeg har dessverre ikke fått sett henne i virkeligheten ennå, bare på bilder! Men hun er nydelig, og jeg gleder meg sånn til å besøke henne :) Var uansett veldig koselig kveld i dag! Det var dekket på så pent :-) 
Deilig ostekake :-) Nå venter senga på meg, god natt!

Denne lørdagen har vært veldig fin! Mamma og jeg tok turen til Majorstua, og gikk nedover hele bogstadveien, gjennom slottsparken og ned til sentrum. Shoppet litt på veien gjorde vi også, og tok oss en kaffe og matbit!Måtte innom den nye butikken "Nest". Jeg visste de solgte cupcakes der fra Hancock Cupcakes, så måtte selvfølgelig dra for å kjøpe noen. Ble en med blåbær og en annen med karamel. Og blåbær falt mest i smak, mmmm! Skal prøve å lage det en gang :-)Fant noen godsaker på Vic og Timberland, før vi satte oss ned i sola for å ta en kaffe på Pasta Basta.Ruslet glad og fornøyd gjennom slottsparken med innkjøpene :-)Se så fint hjertet er :)Gamle blomster, og nye friske ♥Og avsluttet dagen med god mat, før vi dro hjemover igjen :)) 

Hvordan har din lørdag vært? 
Det ble dessverre ikke noe babyshower hos Gudrun på torsdag, da hun var blitt syk :( Veldig kjedelig, men det var ikke noe å gjøre med det! Forhåpentligvis blir det en annen gang, hvis ikke så skal vi nok møtes uansett og ta en kaffe :) Men jeg fikk derimot holdt ei nydelig lita jente i går på jobben! En kollega av meg fikk ei datter for 2 måneder siden, så det var stas å endelig få holde henne :) Blir jo sååå verpesjuk! Men det får vente til jeg iallefall finner meg en mann.

Fikk gitt henne gaven, en liten shorts og t-skjorte som passer til neste sommer :-) Og gjett hvem som skal passe på lille prinsessa neste uke, da mor er hos tannlegen? Meg! Åhh som jeg gleder meg :))

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg litt, før mamma og jeg skal en tur til byen. Har planer om å finne meg litt vinterklær som jakke, vanter, lue, sko osv. Begynner å bli kaldt nå, og når man jobber i barnehage så er det greit å ha litt ordentlig klær på seg! :-) Ha en fin lørdag alle sammen ♥
God kveld! En liten ting til dere som er med på give-awayen på facebook, dere må like selve innlegget jeg skrev om, inne på pagen/siden min på facebook. Er visst en del som har misforstått det. Så ta dere en tur tilbake på siden på facebook, scroll ned til innlegget om give-awayen og LIK! Da er dere med :)

Ellers så hadde jeg en trivelig kveld i går! Humøret var så som så tidlig på kvelden, ikke pga festen, men av andre årsaker. Men vi dro ut til Horgans (første gang jeg var der) og til tross for at det var sinnsykt mange der og at folk tråkka meg på tærne, så hadde jeg det veldig koselig ute!  Endte opp med å ta taxi, både til Sandra og hjem igjen. Hjem tar jeg alltid taxi, men hadde jo planer om å ta bussen til Sandra i går. Men når jeg tydeligvis ikke klarer å lese, og ser på feil tider på bussen så gikk ikke det så bra! Haha. Nesten like greit at det ble taxi, klarte nesten ikke å få med meg alt!Sandra ble så glad for gaven fra Monica, Julia og meg! En håndmikser fra Bodum!Alle hadde med seg en rett hver, og jeg tok med kake ;)Fine Monica, Synnøve og Julia ♥Nam nam, beste kaka! :DRefstad gjengen ♥I dag lå jeg i senga til 17, og tenkte at nok er nok. Og dro for å kjøpe meg litt junk food, fin søndag! ;)
Sandra fylte 27 år på tirsdag, og i dag skal det feires! Har fått pakket inn gave, og smurt på smørkremen på kaka. Vi skal spise tapas, og alle tar meg seg en rett hver, og jeg står for kaka!  Selvlaget kort, fint ikke sant? Hehe :DBlir nok kjempelett å dra med seg et hel langpanne med sjokoladekake, veske med kamera og en stor firkanta gave, også må vi ikke glemme alkoholen! Alt dette på bussen. Ønsk meg lykke til!
I går (og i dag) var det matfestival på Rådhusplassen med rundt 80 utstillere. Det vil si, gratis smaksprøver, mange fine nye intrykk og god mat du kunne få kjøpt. Hvert år i flere år har jeg alltid funnet ut at det har vært matfestival noen dager etter det har vært ferdig, så gleden var stor da jeg endelig fikk med meg det hele dette året!


Free coffee! Køen var riktignok lang og treg, men jeg måtte smake. De ble laget av Nescafè Dolce Gusto maskinene, og jeg har vurdert å kjøpe disse da de er mye billigere enn de andre variantene. Men det er kanskje greit å smake på latten før man kjøper den? Og det er jeg glad for at jeg fikk gjort! For det smakte ikke sånn det skal smake av en latte, syns nå jeg.... 

Vi kjøpte HJORTEburger og det er noe jeg aldri hadde gjort ellers, men måtte jo smake...og det var faktisk ganske godt! Og sjokolade-spyd måtte vi jo også få smakt. 10 kr for den klissette opplevelsen!


Og noe av det beste, creme bruleè! ♥ Herlig. Fåes kjøpt i de store matvarebutikken, som Meny og Ultra. Skal kjøpes fler av! 

Etter vi hadde spist oss gode og mette, ruslet vi videre bort til Aker Brygge. Der var det salg opptill 70%! Med tanke på at jeg ikke har så mye penger å bruke for tiden, så valgte jeg ut nøye hva jeg skulle kjøpe. Ble en finfin genser og kul bh fra BikBok, hvor køen var milelang! Også fikk jeg med meg et muffinsbrett med bærehåndtak fra Kitch'n til bare 99,-, kupp! :)

Nå blir det snart en liten give-away på facebook siden min, så følg med! Har du ennå ikke likt siden min kan du trykke >>> HER <<<
Denne lørdagen (det er søndag nå, I know, men skriver om "idag") har vært helt fantastisk! 

Først dro Sandra og jeg på Storo for å shoppe litt, jeg fant ikke mye, heldigvis for lommeboka! Men noe ble det. Kan vise dere senere! Sandra fant både hverdagsklær, og antrekk til bursdagsfesten sin til neste helg :) Vi hadde allerede bestemt oss for å dra ned til Grünerløkka senere for å spise lunch, og det angrer jeg ikke akkurat på nå, for å si det sånn. Der var det valgboder overalt. I tillegg fikk vi vite at Eskil Pedersen og Jonas Gahr Støre skulle dukke opp. Lykke!!

Det er ikke mange som vet at jeg er begeistra for de to, men nå er det vel noen ;) Flinke Sandra fikk tatt bilder av meg og begge to, og i tillegg slo Jonas Gahr Støre til med en prat om valget og om hva jeg skulle velge, litt om forskjellene i Øst og Vest. Ble helt starstrucked jeg! Rart å se dem når man har sett dem så mye på tv. Blir noe helt annet i virkeligheten. Men begge var superkoselige. Håper jeg får anledningen til å møte de igjen! Søte Sandra :D


 
Og meg kjenner dere igjen ;)Ser etter om politikerne har kommetFikk trykt i meg en digg burger også, mmmmm! Får øye på Eskil Pedersen som deler ut roser! "Jeg vil også ha!" Like før jeg manner meg opp for å spørre om jeg kan få tatt et bilde med han.......og det var ikke noe problem! Han er så søøøt. Og god. Full av godhet hele fyren!
 Skulle gjerne ha slått av en prat med han, men han hadde jo andre ting å gjøre... :-)Fikk også øye på Jonas Gahr Støre, og HAN er jo en ganske viktig person. Tør jeg virkelig å spørre om å få tatt bilde med han også? Ja! Jeg må jo det. Kan ikke la denne muligheten gå fra meg.Woho!

Veeeeldig konsentrerte! Måtte følge nøye med på det han sa vettu... Åh, for en finfin dag!
Åhh, for en fin kveld jeg hadde i går!! 

Vi ble tilsammen 8 stk, da det var litt sykdom og noen som ikke kunne komme pga andre ting. Synd, men neste gang får dere komme ;) Vi som var der hadde det iallefall utrolig koselig. De fikk champagne som velkomstdrink, og cupcakes, makroner, sjokoladekake og masse snacks til å spise.

Jeg fikk gavekort og penger som gaver, AKKURAT det jeg ønsket meg! Tusen takk alle sammen ♥  Så nå skal jeg snart ut for å finne meg en veldig fin og etterlengtet klokke :-)

Kl. 00.00 dro vi ned til byen og tok turen til Tempest. Første gangen min der, men absolutt ikke siste. Syns de spilte bra musikk :) ble mye dansing, god drikke og veldig godt selskap!Makroner fra Sebastien Bruno og mine egne cupcakes! Glasuren gikk ikke så lett denne gangen, fikk den ikke stiv nok. Men brukte akkurat samme oppskrift som forrige gang, så jeg vet ikke hva det kom av!

I morgen er den ordentlige dagen min! :-) og etterpå skal jeg ut og spise!
Puh, for en effektiv dag! Har holdt på å rydde hele rommet mitt, badet nede og luket gresset utenfor, bare så det skal bli fint til bursdagsfesten neste lørdag! Det er ikke lite som skal ryddes opp her heller... Og enda er det MASSE igjen. Ser ut som en svinesti her hjemme. Jeg får ta litt hver dag så blir det nok ferdig tilslutt - får vi håpe! Kjenner jeg er veeeldig klar for senga allerede, men det er jo litt tidlig.... 

I morgen er det på an igjen med jobb. Ble full jobbuke på meg forrige uke, det er bra for meg at de trenger vikar! :)

Tada! Med og uten stearinlys. Elsker badet vårt! Er så behagelig å være der inne hehe. Dere skulle ha sett før-bildet.... Det så ikke særlig innbydende ut. Men nå! Ble veldig fornøyd :) Litt av hylla mi. Har fått støvsuget hver hylle, kastet en god del og ryddet det resterende

Har også skiftet til nytt, rent sengetøy så nå føler jeg at rommet mitt er rent og pent. Deilig følelse!
Dagen ble straks bedre etter at jeg hadde våknet opp litt. Heldigvis! Mareritt er ikke mye morsomt...Ihvertfall ikke når den sitter så godt i.

I dag har jeg tilbragt dagen på Skeidar, da broren min fikk kjøpt seg dobbelseng til leiligheten sin. Jeg vil også ha leilighet!! Noen som vil sponse til bursdagen min? Ikke det nei......

Senere dro vi ned til byen for å ta en liten matbit. Har vært en stund siden sist nå siden mamma og jeg har vært på ferie. Vi dro til Alfred som ligger ved Rådhusplassen.Straks vi hadde satt oss ned så begynte det å pøse ned og det tordnet skikkelig, rett over oss. Litt koselig var det jo!Fikk servert latten i det fineste glasset. Et slikt vil jeg også ha!Og bestilte meg et nydelig rekesmørbrød :-) lenge leve helgen! Nå skal jeg kose meg videre med å lese favoritt bloggene mine! 
Du vet når du våkner opp fra en drøm som egentlig er et jævla mareritt som du skulle ønske var så langt ifra sånn det er, men så er det sånn det VIRKELIG er. Det er jævli det. Og tiden etter, minuttene og timene, så lever du sterkt i den drømmen. Alt er bare helt kaos og du vil egentlig bare legge den ned i den fryktelig gode senga di, dra dyna over hodet og bli der i minst 25 år. Bahh..........

Nå må jeg gjøre noe annet for å få tankene over på noe litt mer hyggelig. Skal prøve å locke håret slik at jeg føler meg bedre, for så å dra til byen og bruke penger jeg virkelig ikke har for tiden. Great.

Håper alle andre får en bedre start på dagen enn meg. Tjohei! 
Jeg kan bare ikke tro at vi er i august allerede! Hvor ble det av sommeren? Er ikke helt klar for høsten ennå kjenner jeg. Plutselig er vinteren her før vi får nytet høsten kan jeg tenke meg. Blæ! Pessimist jeg? Neida....

Men i dag var go'været på plass her i Oslo :-) benyttet anledningen til å gå med shorts :DDro på Storo senteret i dag for å ta en liten matbit ute i den deilig sola! Fant noen superfine sko som jeg NESTEN kjøpte. Mamma sa at hun kunne betale halvparten som en bursdagsgave til meg (snart bare to uker igjen!) men siden prisen var så høy så måtte jeg tenke litt på det... Jeg trenger vel egentlig andre ting mer enn et par nydelige sko :/ 

Uansett så fant jeg meg litt andre nyttige ting til bursdagsfesten min!

Shoppet masse fint på Traktøren. De har såååå mye fint der! Ble papptallerkner og matchende servietter, konditorfarge, to forskjellige cupcakes former ++ Gleder meg til å bake :D
Koste meg så mye med noen av jentene fra jobben i går. Det ble på en måte en avskjedskveld da hun ene skal feriere i Sverige og ikke kommer tilbake til Oslo før august, og hun andre skulle også en tur til Sverige. Buhu! Men det var iallefall veldig koselig. Tok oss en tur på T.G.I Fridays på Aker Brygge og bestilte litt gode drinker. Jeg og en annen fikset også en liten overraskelse til Sarah og Emma ♥ Sarah trodde at det var feil bord! Haha, så de ble ganske overrasket :D Sarah og meg ♥

 Sarah og Camilla :-) Emma og meg!Surprise!!

Takk for i går jenter! ♥

Nå skal jeg lage meg en litt sen middag, biff med pommes noisette, maisstuing, løk, salat ++ Også skal jeg sette meg ned for å se på britiske "The Apprentice" på nett-tv. Elsker det programmet! For å se på det må du kjøpe deg en britisk ip. Men det er det verdt! 
Nettopp kommet hjem fra en herlig tur ut med jentene fra jobben. Sandra og jeg dro for å spise på Jacob Aall, nydelig mat der! Vi bestilte drinker og indrefilet :)
Så møtte vi opp Sarah og Julia for å se på Limitless. Hadde gledet meg til den lenge. Filmen var bra, men jeg trodde den skulle være enda bedre. Noen andre som har sett den? Kameraet mitt gikk selvfølgelig tom for batteri, så da måtte jeg ty til mobilen...
------------------------------------
Og forresten: Tusen, tusen takk til alle de herlig kommentarene dere la igjen på det siste innlegget mitt. Det betyr mye for meg :) ♥ Dagene går opp og ned, og det er fortsatt rart at Sara ikke er her... Men jeg vet at ting blir bedre med tiden. Heldigvis :)
I overskya vær i går, dro jeg ned til rådhusplassen med 6 herlige folk fra jobben. Jeg sang vel med til 90% av sangene og danset som bare det. Vellykket kveld med andre ord! :-) Været holdt seg helt til 22.30 og da høljet det ned. Selv med regnjakke på ble jeg klissvåt, men det var verdt det ;)  
Høydepunktene i går var; A-Lee (gikk på ungdomskole med han, kult eller hva? ;)), Chris Medina, Rasmus Seebach (tok heeelt av, har film av det men vi får se om det blir lagt ut!), Postgirobygget (det var allsang, moro!) og Jaa9 & OnklP (er vanligvis ikke noe fan av de, men det var herlig stemning når de sang partysvenske ;)) OG Dj Dan! Need I say more? Hahaha!

I går kom endelig sola tilbake til Oslo igjen, og da må man selvfølgelig utnytte dagen! Så mamma og jeg dro ut på Huk sammen med resten av familien. Gikk litt rundt på Huk, før vi satte oss ned på Rodeløkken Kafé. 
Humøret er ikke helt på topp om dagen, men det hjalp veldig å komme seg ut og få tankene over på noe annet ♥ 


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en myskväll hos min svenske venn Sarah ♥
Vi jobber i samme barnehage, men hun skal dessverre tilbake til Sverige igjen snart. Vi så på skrekkfilm (Case 39), spiste litt godt og skravlet. Superkoselig!

På lørdag som var, var det tid for sommerfest med jobbgjengen! Jeg er med i trivselskomiteen, så måtte derfor møte opp litt tidligere for å være med på pynte og slikt. Men med en så fin gjeng, så er det bare moro :-) Været kunne virkelig ikke ha blitt bedre! Ordentlig sommervarme dagen lang. Perfekt. 

Jeg hadde laget cupcakes for anledningen, mine aller første! Og utseende messig ble jeg veldig fornøyd, selvom det ikke var bare-bare å lage de. Men øving gjør mester! Neste gang skal jeg lage muffins fra scratch og ikke med toro mixen :-)

Uansett så var kvelden veldig vellykket, og det så ut til at alle storkoste seg!

Monica og meg ♥ Vi hadde en liten photoshoot sammen heheBeste jobbgjengen!
Bestilte nydelig indrefilet av okse, med peppersaus, grønnsaker og urtestekte poteter til. SÅ godt!

Også fikk vi en liten overraskelse i tillegg. Vi fikk ikke vite hva det var, før vi hadde prøvd. Og det var visst skalldyrsuppe MED alkohol! Hah...Første gang jeg har smakt, og det blir sikkert siste gang også. Ingen av oss fikk den ned!Her lå all panten :D stilig, ikke sant?Vi satt ute hele kvelden, med presenning over uteplassen og varmelamper på. Superkoselig sted :)) anbefales!

Det ble en liten tur på Onkel Donald ute, for å spise litt og ta en kopp kaffe. Også ble det litt shopping! Jeg fant kjolen jeg skulle se på, og prøvde den! Prøvde den i grå fordi jeg ikke fant rosa med en gang. Var helt sikker på at det var lyserosa jeg ville ha, men ble veldig i tvil.... Men jeg kjøpte rosa. Prøvde den her hjemme og nå tror jeg at det er grå jeg vil ha....Uæææ! Jeg får tenke litt på det, og evt. dra tilbake til byen til uka for å bytte!

Nå skal jeg ut igjen, skal ut og spise med mine fine kollegaer fra jobben! Vi skal nemlig feire to jenter som fyller år :-) stikker ned på Akersberget! Har aldri vært der før men det blir sikkert koselig, til tross for regnværet. HVOR ER SOMMEREN?

God formiddag! Jeg har allerede fått støvsuget og vasket!! (hater å vaske) rommet mitt (FOR en bragd, gruer meg til jeg må vaske et helt hus....) Og selvom jeg ikke akkurat er noe husmor, og jeg syns det er gørr kjedelig, så er det SÅ deilig når jeg er ferdig. Luften av nyvasket rom, det er ikke mye som slår det altså! Også har jeg fått puttet sengetøyet mitt inn i vaskemaskinen, og vet dere hva jeg holdt på å gjøre for andre gang??? Iphonen min ble med i vaskemaskinen!! Men denne gang så  fikk jeg tatt den ut før jeg i det hele tatt hadde fått satt på maskinen. PUH! Vet a søren hva som går av meg. Jeg bør lenke iphonen min fast til kommoden min tror jeg......

Nå stikker jeg ned til byen, for å se på en kjole! Prøvde den forrige helg, men den var litt for stor. Og giddalaus som jeg er, så orket jeg ikke å prøve en mindre størrelse..... Håper alle får en fin lørdag ♥
Koselørdag ♥

 


På nytt var det helg igjen, og i dag, som vanlig, ble det en liten tur ned til byen. Shoppet litt saker og ting! :-) Sånt gjør meg glad ;) også ruslet jeg litt, før vi stoppet på Fridays for å spise en digg burger. Da jeg kom hjem var jeg så utslitt (haha from what??) at jeg sovnet og sov en times tid. Allikevel er det leeenge igjen av dagen. Deilig dag!Her i Oslo har vi fått nye, stilige skilt :-) I like it! Vi fikk gratis Cola og Starbucks iskaffe i byen i dag. Vi nordmenn elsker virkelig gratis ting ;)

Forresten, er det noen av dere som vet om et GRATIS antivirus program?? Jeg tør ikke å laste ned hva som helst, og jeg er helt grønn på det området der. Hva er det dere bruker? :-)
Har hatt en knall dag i dag! :-) Været holdt seg fint, til tross for at det var meldt litt regn! Hurra! Og i tillegg så var det koselig å se igjen familien :-) Koste meg fælt med lille Aksel og Lina i dag ♥ God mat var det og, så det har vært en fin 50 års feiring av mamma.

Hadde på meg en nydelig kjole som jeg ikke har fått brukt før nå, kjøpte den i fjor nemlig, på Topshop. Og skoene bestilte jeg fra Nelly på torsdag, snakk om rask levering! Fikk hentemelding i dag 1 time før jeg skulle dra. Wihoooo!Mamma og meg ♥Fiskesuppe til forrett, kylling og pastasalat til hovedrett og sitronterte til dessert, smakte herlig :) Det var så mye rart å se på for Aksel! *smeeeeelt* 

Er helt forelska i lille Aksel jeg ♥Lina var såååå tålmodig i dag (hun er 5 år) og satt pent mesteparten av tiden, men det ble jo litt langtekkelig for henne, så vi tok en tur på Narvesen for å kjøpe is til henne, hun spurte meg sikkert 30 ganger om vi skulle ut for å kjøpe is snart hehe. Også var jo Oslo stappfult av russ så hun ville veldig gjerne spørre om russekort! Men det ble jo min oppgave, og jeg er jo litt sjenert av meg, men hva gjør man ikke for ei jente på 5 år?! Så joda, jeg spurte mange, men det var få som hadde flere igjen. Men vi fikk av en hyggelig fyr! Noen som kan gjette hvem det var?...Hehe jadu, Marcus Ek! Litt moro det da. Han var veldig hyggelig også, ønsket oss en fin dag videre :D Jeg syns det lignet litt på han da vi fikk russekortet men tenkte ikke noe mer på det, helt til jeg så russekortet.


Da stikker jeg ned til Café Christiania i byen, for å feire mammas 50 årslag sammen med familien og venner! ♥
Gårskvelden var kjempe koselig! Monica, som var bursdagsbarnet, hadde pyntet leiligheten sin med effekter, slik at det skulle se ut som om vi var på Hawaii ;) hehe. Genialt! Også fikk vi en pose hver med litt stæsj i, kjempe gøy! 

Det ble ikke noe bytur på meg, noe som var helt greit. Er ikke så veldig party jente akkurat. I tillegg så skulle hun ene akkurat samme vei som meg, det er alltid kjekt å dra med noen hjem i disse skumle tider! Og apropo DET, på bussen hjem i går, rundt kl. 00.45, så satt jeg ytterst på bussetet, mens Sofie satt innerst. Også var det en mann som stod VELDIG nærme meg, som holdt i de greiene oppe i taket. Jeg tenkte ikke så mye over det, med tanke på at bussen sikkert var full og da må man stå nærme. Men det her fortsatte jo, og tilslutt tok jeg meg en titt rundt i bussen og den var IKKE full....Men allikevel sto han mannen kliiiint inntil meg. Det var skikkelig ubehagelig.

Vanligvis hadde jeg ikke turt å si ifra, det er bedre å holde kjeft i slike tilfeller :P men nå satt jeg jo med kollegaen min som er ganske tøff av seg, så jeg spurte pent om han vennligst kunne flytte seg litt! Og joda, det gjorde han heldigvis.....Men jeg skjønte jo at han tydeligvis tilfredsstilte seg tilslutt. Måten han sto på og hele tiden stod klint inntil meg på. ÆSJ! Syke, ekle mennesker..... 

Var oppe kl 9 i dag, og var våken i 3 timer, før jeg fant ut at jeg var mer trøtt og sov til litt før 15!! Kjempe deilig. 
Nå har jeg spist middag, ble rekesmørbrød, yummy, kjøpt denne gangen! :-) Skulle gjerne ha laget men har ikke tid, for FY for en pris.... 70 kr for ETT. Vurderte å kjøpe en big mac + pommes frites (mye billigere vett), men fant ut at det ikke var verdt det (kalorimessig) med tanke på at jeg skal drikke i kveld. Skal nemlig på Hawaii bursdag! Så nå skal jeg gjøre meg klar.

Oslo har herlig vær i dag, håper det holder helt til 17.mai! ;)

Litt usikker på hva jeg skal ha på meg, blir i hvertfall ikke bastskjørt og kokosnøtt bh ;) 
 
Hadde det SÅ koselig i går kveld :-) først grillet vi og koste oss med maten. Så ble peisen tent da det ble litt kjøligere, så satt vi alle rundt peisen og snakket og hørte på musikk. Fin kveld! Håper det blir flere slike kvelder resten av sommeren :-)Takk for en super kveld!
Hei på dere! Nå har jeg endelig litt tid til å oppdatere igjen. Vært en super dag så langt, og det kommer til å bli supert etterpå, skal nemlig på innflyttningsfest! Det blir moro. Min aller første! Vi skal sitte ute og grille, TUSEN takk sol!! ♥ Dagen er ikke den samme uten sol, det er sikkert og visst.

Var på Storo tidligere i dag for å handle inn en innflyttningsgave, var først på Smart Club for å kjøpe en superfin utelykt som jeg hadde sett i Smart Club avisen, men neida, den fikk de ikke inn før på onsdag.......... Så da ble det noe annet! Men det skriver jeg ikke her, i tilfelle Linn leser dette ;) også flotte blomster i tillegg!Spist verdens beste foccacia med kylling fra Baker Hansen ♥Måtte selvfølgelig kjøpe litt deilig is med smak av kaffe! OG HEI, endelig kommer jeg inn i en bukse jeg har hatt liggendes lenge her hjemme! Finnes nesten ikke en bedre følelse!

Skal dere noe spennende i kveld?
I går dro mamma og jeg en liten tur til Askim, der hvor vi har familie! En times kjøring fra Oslo. Det var sååå koselig! Og vi spiste utrolig mye godt! Først fikk vi fruktcocktail med krem og vanilje saus hos fetteren og samboeren han sin, nam! Deretter dro vi videre til tanta og onkelen min og fikk servert deilig makrell, elsker det! Og til dessert fikk vi også fruktcocktail og vaniljesaus + gulerot kake. Ikke dårlig? hehe. Nå merker jeg at jeg er LITT glad for at påsken er over, og at jeg skal tilbake til vanlig rutiner igjen. Men det hadde vært deilig med enda noen dager fri. Bortskjemt blir man!

Jeg tok maaaaaange fler bilder, men regner med at det kan bli litt kjedelig i lengden for dere andre! Haha. 

I dag bruker jeg siste fridag på en av øyene i Oslo. Hvilken det blir ennå, aner jeg ikke. Men vi tar med engangsgrill, pølser, lomper og salat! Vi har hatt perfekt vær i påsken, kunne ikke ha blitt bedre! 
Dere må ikke tro at jeg ikke spiser noe godteri og sjokolade nå i påsken og ellers altså, for DET gjør jeg. Bare at jeg tenker litt mer over HVA jeg skal spise, og ikke spiser ALT jeg kommer over. Den feilen gjorde jeg nemlig før! Og se hvordan det gikk...hehe.  Påske-marsipan kake i hus, da er det ikke lett å gå fordi! Denne skal jeg kose meg med litt nå og da, hele posen tilsvarer jo nesten dagsinntaket mitt til vanligvis! Tenk at jeg spiste MANGE slike før i påsken?? I tillegg til masse andre sjokolader. Ikke rart man går såpass opp i vekt da.

Også har vi fått en ny pus i hus, nemlig søsteren til Sara! Silke heter hun. De er ganske så forskjellig men jeg ser allikvel likheten mellom dem nå og da. Det var derimot ikke en gledelig gjennforening etter 16 år! De freste og mjauet til hverandre. Så vi prøver å holde de atskilt. Mor og far (tanta og onkelen min) er nemlig på ferie i Danmark så da ble det bestemt at hun hadde det bedre her enn på et hjem med andre ukjente :-)

Hun koser seg veldig iallefall - det er ikke vanskelig å se :-)

Nå stikker jeg til mamma for å spise deilig påskemiddag!  
God påske alle sammen! ♥

Her er mitt påskeegg i år, ikke noe typisk ett, men det er det jeg selv som har bestemt! Ikke noe vits i å kjøpe et stort stappfult egg til meg, da jeg egentlig ikke har godt av det!Meet my new friend, Polar RS300X! Endelig eier jeg en pulsklokke! 

Jeg kan huske jeg ønsket meg det helt siden jeg var 16 - 17 år, men det er jo ikke kjempe billig, så jeg lot det være. Men nå som jeg har blitt flink til å opprettholde treningen min og samtidig prøver å telle kalorier og trimpoeng, så er denne veldig grei å ha!

Det er en vanlig klokke i seg selv. Den viser også pulsen din, max/min puls. Kalorier og sikkert KM men det har jeg ikke funnet ennå! Haha. Må nok lese litt bedre i instruksjonsboka :-)

Så i stedenfor at mamma skulle kjøpe et påskeegg til meg, bidro hun litt til kjøpet av polarklokka mi! Den kostet opprinnelig 1699 kr men på Smart Club hadde de satt ned prisen så jeg fikk den for 1299 kr!

Hvordan ser deres påskeegg ut? 
Nå er det virkelig vår folkens! Mens sola stekte i dag, satt mamma og jeg oss ned på Olivia's på Aker Brygge. Køen var lang, men vi kom oss relativt fort inn allikevel, og fikk den beste plassen! Helt i hjørnet, med en skikkelig god sofa og noen stoler, perfekt! Jeg bestilte meg pizza og rosévin, samt pepsi max og latte, i dag er min "skeie-ut-dag" så da koste jeg meg :-)  

Satt og skravlet i rundt to timer, og bare slappet av i sola! Deilig. Også har vi bestilt sommerferie, iiiih! Reiser til Kreta, Chania, i august og blir der i to uker! 

Noen andre som har vært der, og har tips til ting å gjøre? :-) 
....♥ Gulerøtter, blomkål og dipp ♥ Det nyeste bladet av Mag♥ Og litt beundring av den fine påskeposen jeg fikk av min kjære kollega

:)

Og dere, nå har jeg PÅSKEFERIE!!!
  
Hurra! 
Har hatt en sååå fin lørdag i dag! Humøret har steget i takt med sola på himmelen. 

Ble først en liten shoppingrunde, noe som alltid er moro. Elsker å komme hjem og ta på meg det jeg har kjøpt, for så å bli ORDENTLIG fornøyd!

Og ellers så var omtrent hele Oslo i byen i dag tror jeg, folket har våknet fra dvalen! 

Vi satt oss ned på Café Sorgenfri, i bakgården på Aker Brygge. Helt grei mat der for min del. Da har man prøvd det stedet også! Liker å prøve noe nytt, er jo så mye her i Oslo! Da vi kom var det omtrent ingen ute (vi satt jo i skyggen og ventet på solen) fantes null ledige plasser på forsiden på Aker Brygge, no surprise there! Men litt etter litt var Café Sorgenfri også ganske full av mennesker.Tok litt bilder rundt Aker Brygge/Tjuvholmen. Er jo så fint rundt der. Gud, som jeg skulle likt å hatt en toppleilighet der, noen som vet om noen man kan forføre?? Hehe... 

I morgen er det ventet hele 17 grader her i hovedstaden! Den skal nytes. Først litt trening, så litt kos ♥
Morn solstråler! Endelig kan vi vel si at det er vår her i Oslo?! Nesten all snøen er borte og sola er her. Og det er ikke MINUS grader lenger!!! Men jeg håper vi slipper unna den fæle vinden vi fikk i går, ikke noe vårstemning over den iallefall......

Nu skal jeg straks ned til sentrum for å spise litt godt, håper på å sitte ute! Men jeg vet at det allerede er flere tusener som tenker det samme som meg. Men koselig blir det uansett, det er jo helg!! (dugg på linsa, derfor litt blurry) Meg og min herlige, nydelige Sara ♥ 

Nei, nå stikker jeg! Håper alle har fint vårvær i dag, nyyyyt den med familie og gode venner ♥ 
Det er fredag, det er helg og jeg skal i bursdagsselskap i kveld! Det blir en bra kveld. Vet ikke om jeg skal ut etterpå men vi får se :-) 

Håper alle får en flott fredagskveld, enten om det er ute på byen eller hjemmekos ♥
Jobbet fra ca. 10 i går (skulle ha begynt før men faren min er så treg, men ikke meg imot!) til 14.30 i går. Og det holdt! Det tar på å bære og stable ved.... Her har jeg så vidt begynt. Fikk stablet halve hengeren!


Huset som faren og onkelen min bygger på NordstrandOg her har dere da meg i lekkert antrekk! Hehe. Litt moro er det jo å gjære en innsats, så lenge det ikke blir hver lørdag fremover ;)
Ah du herlige lørdag! Min har vært veldig, veldig fin.

Jobbing var kanskje ikke like moro gitt, dere skal få se antrekk i morgen! Men det ble nå gjort så godt jeg kunne. Ble litt gratis trening der. Ble mange turer vedbæring med de korte armene mine, er ikke mye det er plass til der! 

Mamma kom og hentet meg på byggeplassen, og jeg hadde ennå ikke røpet overraskelsen, for i telefonen så kunne hun nemlig ikke ta en kaffe med meg allikevel, fordi hun måtte vaske hjemme! Pøh, det kan vente til i morra. Gjett om hun ble overraska! Og det er jo selvfølgelig alltid stas med overraskelser :-) Vi måtte forte oss hjem for å skifte tøy, for deretter å pile ned til t-banen. 15.50 var vi på Majorstua, 10 minutter før start.ENDELIG har jeg fått en herlig massasje ♥ før har det alltid vært et eller annet tull som har gjort at det ikke har vært 100% bra. Men denne dama kommer jeg til å gå til igjen, Sølvi R. på Colosseum Spa hvis noen skulle lure. Hun var veldig flink til å forklare i begynnelsen, sa at jeg måtte si ifra hvis rommet var for kaldt, og om jeg ville ha massasjen hardere eller mykere, og det aller viktigste, INGEN SNAKKING! Perfekt ♥Etter massasjen dro vi ned til Vika for å prøve tapas stedet, San Leandro. Har hørt endel fint om det stedet og har ventet på å gå dit lenge nå!

Og dere - jeg ble skuffa...... Vi fikk sitteplass ved baren fordi det var så fult, det var ikke noe koselig der og støynivået var høyere enn motorveien! Og maten var helt grei. Blir nok ikke så mange turer dit igjen dessverre.
Ååh det er så deilig å våkne opp opplagt på en lørdag, med solen allerede på himmelen ♥Det blir ingen sovemorgen for meg, for jeg skal nemlig bære ved!! Jepp.... Litt grei må man jo være når jeg blir spurt av faren min om jeg kunne hjelpe til litt. Fra 9.00 - ca. 13.00 blir det i dag. Det tenker jeg holder! Jeg har allerede fått meg en kjeledress jeg skal ha på, det blir bra ;)

Etter det skal jeg belønne meg selv med aroma massasje 50 minutter! Det blir på Colosseum Spa denne gangen også. Forrige lørdag fikk jeg bare bestilt en time på 25 min (rygg og nakke) og det ble altfor kort tid. Som skrevet før har jeg muskelspenninger i nakke og bryst, MEN det går jeg til behandling for hos en annen. Så i dag vil jeg bare ha en DEILIG massasje. Ikke noe vond knaing for meg takk. Har lyst til å bare slappe 110% av :-)

Også har jeg bestilt 25 min aroma massasje til mamma, men hysj! Hun vet det ikke ennå. Skulle ha bestilt 50 min, men det var ingen ledige i dag på samme tid jeg skal dit. Så det blir en hyggelig overraskelse, hun gjør jo så mye for meg så det er koselig å gi noe tilbake :-)

Håper dere alle får en finfin lørdag, det får nok jeg :D
God kveld dere :-) I dag har jeg vært i min aller første dåp og har kost meg veeeldig!

Det var gutten til fetteren min som skulle døpes, har lagt ut bilder av nydelige lille Aksel før :-) og gjett om han har vokst! Fortsatt en liten tass da, men man ser jo at de vokser. Litt over 4 måneder gammel er han nå. Han er så god og snill :-)

Nydelig <3 

Dåpen var kjempefin, mens gudstjenesten ble litt vel langtekkelig syns jeg... Hadde nok ikke orket det hver søndag!

Go' gutten :-) 

Gaven fra oss. Har aldri sett lignende før, lommekniv! Syns det var ganske stilig :-)Hadde på meg en kjole jeg fant i går! Fra BikBok.Har hatt en helt fantastisk søndag med familien. Perfekt vær, god mat, god stemning og fine folk. Kan ikke be om mer!

Iiiihh ELSKER HELG! Har hatt en strålende dag i dag. Begynte med en en kort kaffètur med mamma, obligatorisk! Men ingen av oss kunne være lenge, hadde andre planer så. Jeg dro videre til Majorstua, hvor Colosseum Spa ligger. Har aldri vært der før så jeg dro tidlig, og kom egentlig alt for tidlig. Endte opp med at jeg satt og ventet 45 min på min tur. Men det var koslig der så det var ikke noe problem. Det stod frisk frukt og vann med sitron i klart til alle som var der.


Tiden min gikk så altfor fort, 25 minutter er ikke lenge. Og i tillegg slappet jeg ikke helt av med tanke på at jeg er SÅ stiv i nakke og brystområde. Vondt, vondt vondt! Jeg trenger helt klart fler timer for å løse opp alt, men jeg kommer til å gå til en "ordentlig" massør som ikke er fult så dyr og som jobber på "Klinikk for Alle".
Etter massasjen tok jeg turen ned til sentrum for å....SHOPPE! Ja, der røyk det månedsforsettet også. Pytt sann, jeg er iallefall strålende fornøyd med hva jeg fikk med meg hjem :-) har ikke shoppet på flere måneder!
God morgen alle sammen! Eller ja, formiddag. Jeg våknet 6.20 i dag, litt tidlig, men jeg fikk iallefall bestilt meg en time. Vet dere hva jeg skal? På Colosseum Spa :D herlig! Gleder meg. Det blir en klassisk massasjepå 25 minutter. Hadde tenkt meg 50 minutter men det ble for knapp tid og det var ikke noe ledig. Buhu! Har aldri vært der før så jeg er spent. Har noen av dere prøvd det kanskje?
I dag var jeg på et etterlengtet frisør-besøk, striping og klipping stod på planen og jeg ble noen tusenlapper fattigere AUTCH...... Det koster men det er verdt det syns jeg. Altfor lenge siden jeg var der sist! 

Etter den nesten 4 TIMER! lange frisørtimen ruslet mamma og jeg bortover til Aker Brygge i den fine vårsola :-) litt kaldt men deilig allikevel! Vi endte opp på Jacob Aall hvor vi alltid får fantastisk god mat. Til dessert ble det litt Ben & Jerry's is fra vår nye butikk her i Oslo :-) namnam!
Ååååh jeg koste meg sånn i går! Det var vår i luften da sola endelig valgte å vise seg! Snøen smelter som bare det nå, DEILIG!! Mamma og jeg skravlet halve dagen (har alltid så mye å si selvom vi ser hverandre 2-3 ganger i uken vettu) og vi fikk gratis sjokoladekake (skikkelig god også) og kaffe på Egons fordi vi fikk gull i går, ja og i dag også. VI ER BEST! Herlig avsluttning på VM.

Dagen i dag har bestått av trening, spist kebab, smurt meg inn i bodylotion fra topp til tå, kuret håret, farget øyebrynene og slike kjedelige ting som vasking av klær. Tar jo aaaaaaaaldri slutt! Ja også straks blir det fastelavnsboller :))))) Begynte på fredag jeg da, da jeg fikk fastelavns boller fra naboavdelingen på jobb, nam! Også skal vi selv lage det på tirsdag woooho!  Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt!
For en hektisk og stressende uke! Sov 3 timer etter jobb i går, og sov like godt i natt..... 
Nå er jeg superklar for helg og det beste er jo faktisk at solen har tittet frem! Har ventet på den hele uka bak all den tykke, fæle tåka.

Denne uka har jeg begynt å svømme som en treningøkt. Forandring fryder! Nå er ikke jeg akkurat den største badenymfen i verden og du skulle sett meg på tøyenbadet her om dagen, holdt meg godt inntill kanten den første strekningen og får lett panikk hvis jeg vet hvor langt det er under meg..... Men det kommer seg får jeg håpe. Tenkte å få det til èn til to ganger i måneden fremover.

Nå er det helg og det betyr cafètur :-) ukens høydepunkt ;)


GOD HELG!! :-)
Vi ruslet nedover Majorstua og kikket innom endel butikker. Mamma fant seg litt klær, men det gjorde dessverre ikke jeg! Ikke det at jeg lette etter noe og jeg trengte vel heller ikke noe, så jeg venter til nærmere våren. Men litt andre ting ble det som jeg tenkte å vise dere en annen dag!

Vi stakk innom Olivia for å ta en liten matbit, så der røyk februar forsettet mitt!!!! Jaja, det var iallefall verdt det! Jeg har vært kjempeflink denne måneden med å ikke spise ute, og det var jo målet mitt. Men har jo fortsatt tenkt å holde ut så godt jeg kan til måneden er over :-)

Har aldri vært innom Olivia på Majorstua før, bare på Aker Brygge og GUD for et lekkert sted! Hit bør dere dra :-) nydelig dekorert inne. Tydeligvis et veldig populært sted da det ikke akkurat var få mennesker der :-)
God morgen! Hvordan har dere det?
Det er lørdag så jeg er i godt humør! Denne uken har vært slitsom, har lagt meg til å sove tidligere enn hva jeg har måtte.... Så derfor lite blogging.

Nå skal mamma og jeg bevare vår tradisjon om bygåing hver helg, og straks skal vi rusle litt på Majorstua og i byen. Har et par ting jeg har lyst på, håper jeg finner det! Ha en flott lørdag ♥


I dag gikk jeg en times tur rundt omkring Torshov området. K-k-k-kaldt men veldig, veldig koslig :-) Ble en kaffe mocca på kaféen ved Trikkestallen der.

Nå skal jeg kose meg skikkelig med Ben & Jerry's (Cookie Dough, beste!) og lese Henne! Skal straks avgårde til mamma for å spise middag. Julemiddag ;) ble bare spist én gang denne julen så gleder meg til å smake det igjen!

God helg søte mennesker ♥
Fikk den av mamma forrige helg, er den ikke nydelig? Falt helt pladask da jeg så den ♥ Kjøpt i en søt liten butikk på Frogner, husker dessverre ikke navnet!

Også vil jeg bare si tusen, tusen takk for de fine kommentarene deres, blir så glad av å lese de! ♥ dere er herlige!

Formen er dessverre ikke noe bedre og har bare fått i meg en smoothie på sånn ca.30 timer...og jeg som er vant til å spise hver 3. time! Jeg svetter helt enormt mye og det er umulig å få en hel natts søvn....våkner opp gjennomsvett.......... usj. Håper det går over snart for nå er jeg dritt lei! Håper alle har en fin helg:-)
Ja, da var snart denne helgen over også, dessverre! Men det kommer heldigvis flere! Og hverdagen er vel egentlig ikke så aller verst den heller?

Har iallefall kost meg veldig denne helgen også. Vært ute og spist (what I do best!) drukket litt kaffe, sett på leiligheten til broderr'n som snart flytter inn. MISUNNELIG TIL DE GRADER! Det kommer til å bli rålekkert der.I dag har jeg egentlig bare sovet.... Deilig! Kunne faktisk tenkt meg å trene i dag også, men jeg kjenner at jeg har godt av å bare slappe av i dag. Tilbake til trening i morgen!
Jeg har endelig kommet inn i treningsrytmen igjen. Det samme gjelder maten, føler jeg har kontroll på den igjen og det er DEILIG! Fikk trent 3 ganger denne uken, og håper på noe av det samme den kommende uken.

Da jeg endelig hadde fått kommet meg ned på Elixia i dag, låst inn tingene i skapet og var klar til trening, fant jeg ut at jeg hadde glemt SKOENE mine hjemme!! Krise.... å jogge i sokkelesten hadde ikke vært aktuelt. Men snille storebroren min kjørte de heldigvis ned til meg :-)

Jeg har vært et ordentlig surrehue i hele dag... Først glemmer jeg lommeboka mi, men da var jeg heldigvis i nærheten av huset så DET gikk fint. Så var det de skoene da, ja...også har jeg omsider kommet meg opp på tredemølla og husker da at jeg har glemt HANSKENE mine som jeg trenger til styrketrening...jaja, de lå heldigvis bare nedi skapet da! Fikk også med meg alt hjem igjen. Dette er nemlig de tredje hanskeparene mine....resten har jeg glemt igjen på Elixia, ehhhh....

Uansett, det var plussgrader i Oslo i dag og det kjentes ut som VÅR!!! Ååååh dere aner ikke hvor mye jeg ser frem til våren! Bar asfalt, joggesko, tynnere jakker, lettere klær...ALT ER JO DIGG!
Etter at mamma og jeg hadde gått litt rundt på forskjellige hoteller her i byen for å se hva de hadde å tilby av lokale og mat til et 50-årslag, var vi så sultne at vi måtte ha oss litt mat! Planen var å spise nachos på Hard Rock Café men der var det visst en times ventetid.....Yeahhh.....Dont think so! Deretter gikk vi videre til Fridays men der var det ikke mulig å få inn en fot engang!....

Man må visst være veldig tidlig ute på lørdager. Men vi gikk til Christiania Restaurant som ligger rett ved Stortinget. På tide å prøve det stedet også. Så det ble brunsj på begge to :-) litt stive priser kanskje men veldig god mat!
Koslig lørdag :-) akkurat slik jeg liker dem ♥
Nå har jeg nettopp blitt ferdig med en 30 min. økt på ergometersykkelen min, deilig! Ikke verst det på en lørdagskveld. Fant ut at jeg ikke hadde så mye annet å gjøre, så hvorfor ikke?

Sa jo at jeg skulle legge ut bilder fra igår kveld, so here they are :-) Vi dro på Mona Lisa huset som ligger rett ved Grensen.1. Bruchetta m/tomat, hvitløk og basilikum. 2. Indrefilet m/løk, champignon, aubergine, cognac og fløte. 3. Tiramisu.

Helt fantastisk mat der!
Vi satt oss ned på Steam Café i dag. Første gang! Holder til inne på Eger. Drakk deilig kaffe latte og spiste en veldig god kanelbolle :D Ble ingen shopping på meg, prøver å spare endel penger i år ;) og det går ganske så fint syns jeg!

Takker for alle tips i forrige innlegg, skal absolutt sjekke ut det dere kom med! ♥

Også er det snart Lotto trekning, kryss fingrene for meg da!! Prøver og prøver hver lørdag jeg uten noe hell så langt haha.
Hej allihopa!

Nå skal jeg bevege meg nedover til byen, har ikke vært der på sikkert 2 uker og det er LENGE til meg å være. Har jo liksom blitt til at jeg drar til byen med mamma hver helg for å ta en kaffe og skravle. Men sist uke lå jeg jo rett ut etter omgangssyken. Heldigvis føler jeg meg helt fin igjen!

I går var broren min, mamma og jeg ute og spiste, tenkte å slenge ut noen bilder fra det senere i kveld, hadde ikke internett i går kveld, her i huset er det nemlig 3 stk som deler på ÉN internettkabel ;) praktisk!Btw, er det noen der ute som er flinke til å fikse design til blogg + header?? Trenger sårt hjelp! Dessverre skjønner jeg meg ikke på noe slikt.

Hadde allerede planer om å få nytt design og header men den jenta har tydeligvis forsvunnet og ignorerer meg.... Barnslig! Bedre å bare si rett ut at man faktisk ikke har tid allikevel! Og ja - jeg er villig til å betale en liten slump for nytt design! :-)
Prøver å legge meg. Sovner. Er så sliten. Våkner opp etter en dyp, dyp søvn etter å ha hatt et mareritt. Skrur på lyset og prøver å fortelle meg selv at det er det her som er ekte, ikke drømmen.

20 minutter senere legger jeg meg igjen. Sovner. Er så sliten. Våkner opp med kramper. Au! At alt skulle komme på en gang da.... Tar en ibuprofen og legger meg på ryggen mens jeg masserer magen. Sovner. Nesten.

Slår på lyset. Jada, de krekene har kommet tilbake. UTSLETTET mitt. Utlsettet som på et mystisk vis kom, for 13 måneder siden og som viste seg et par ganger etter, har kommet tilbake. Fuck. Klør og klør. Tar pillene mine. Sover lenge.

Makan til slitsom natt..... Kroppen min er et helvete om dagen. Har lenge slitt med utslett (dog ikke på mange mange måneder) svimmelhet, kramper i magen, ofte dobesøk osvosv. Skriver ikke så altfor mye om det i bloggen, men det er der.  Har ikke sett utslettene mine på sikkert  11 måneder. Hvorfor de kom tilbake i natt aner jeg ikke. Og jada, jeg har tatt prøver. Dyre prøver og det viser at jeg har en god del bakterier i magen som ikke skal være der.... Skal begynne på piller straks jeg er fin igjen etter omgangssyken min, så får vi se om det blir orden på denne kroppen :-)

Nu skal jeg snart ta steget ut i verden. Har ikke vært ute siden onsdag. Føler meg som et...juletre og fugleskremmsel i ett. (de ligner jo litt?) Trenger virkelig noen timer på badet.
Ønsker alle mine fine blogglesere et godt nyttår! Håper kvelden deres blir fin og at 2011 blir et flott år for alle :-)

Takk for i år ;-)
Hadde en helt perfekt julaften sammen med en del av den fine familien min! Vi tilbragte kvelden i Askim, én times kjøring fra Oslo. Alt er så idyllisk der. Føler jeg er skikkelig på bygda ;) og det er hvit snø hvorenn du ser!Møtte herlige Billy for første gang. Katten til fetteren min som han har fått fordi han ikke kom overens med de andre kattene i sitt forrige hus.10 stykker var vi samlet rundt bordet. I tillegg var det en liten baby tilstede :-)Kveldens store høydepunkt! Hadde gledet meg til å se igjen skjønne Aksel helt siden vi så han for første gang i november.Og mamma var julenissen - mens vi andre holdt på å le oss ihjel! Hun gjorde en strålende jobb som julenissen da ;)Helt perfekt julaften :-) synd det er så lenge til neste jul!

Merker nå at jeg ikke er like gira på gaver som før (dont get me wrong, gaver er ALLTID morsomt å få!!) men nå gleder jeg meg mye mer til maten og det å være sammen med familien. Superkoslig!

Fikk iallefall endel fint. Gavekort, penger, ullundertøy, vin, sengetøy, dermalogica kit og clinique renseprodukter :-) I morgen får jeg julegavene mine fra Rick så det blir spennende å åpne!
I går var det duket for middag på Grand med den familien jeg ikke skal tilbringe julaften med i år, så det var utrolig koslig! All mat var forhåndsbestilt så det gikk ganske radig for seg. Var nesten litt redd for at vi måtte sitte der utover kvelden og det kan jo bli litt langtekkelig.... Men alt i alt, godt selskap og god mat!

Min nye bluse fra BikBok, er den ikke nydelig?? Akkurat slik jeg har lett etter!Kaldt og surt i går kveld, men veldig vakkert :-)
Koste meg masse med den supre barnehage-gjengen i går kveld! Var veldig spent på maten vi hadde bestilt, og den var helt nydelig. Tapas fra Norsk Bedrifts catering!
Meny for i går:

1. Marinert kylling rullet i Libabrød m/pesto, ruccola & ost
2. Chili & hvitløks marinerte scampi
3. Husets hjemmelagede tapas-kjøttboller
4. Hummos & Oliven
5. Serranoskinke drysset m/parmesan på frisk honningmelon
6. Marinerte kylling-wings
7. Små Amandine poteter i urter & olje
8. Foccatia & Liba brød
9. Aioli
10. Tomat salat med mozzarella, basilikum og balsamico


Jeg lar bildene tale fra kvelden :-)Langbordet vi dekket på. Ble utrolig koslig!Drinkebordet vårt. Musserende hvitvin.Kjempegod tapas.

Loddene mine. Ble en del.... 5 kr loddet ;) pengene går videre til sommerfesten vår.Og heldigvis ble det litt premier også. 2 rødvinsflasker (byttet til en hvitvin) og 2 plater med sjokolade! Not bad.Snacks, kaffi og tårtar!Gaveleken! Går ut på å kaste terninger, så du får partall, 2, 4 eller 6. Får man det kan man velge seg en gave (som vi åpnet) Før leken starter setter vi på en alarm (igår var det 30 min) og ingen vet når den går av. Når alarmen ringer har du vunnet alle gavene du sitter igjen med! Kjempe moro. Jeg endte opp med gaven jeg selv hadde kjøpt med ;)Kjempegod såpe i en "melke" kartong + 1 marsipangris

Vi hadde "sett halen på grisen" lek også. Moro moro :DFiine kollegaer!
Tok maaaaange bilder i går, vanskelig å bare velge ut noen få!
Bestemte meg i dag for å IKKE bruke den kjolen jeg egentlig hadde kjøpt til julebordet. Følte meg ikke særlig vel i den. Så da fant jeg frem en leopardkjole jeg kjøpte i Skottland for 2 år siden! Mye bedre.Brukte rettetangen min til å lage bølger. Litt gøy å gjøre litt mer med håret enn bare å rette det ut, kan fort bli litt kjedelig selvom det er pent det også :-)

Var på kicks i går og kjøpte meg en super eyeliner fra Makeup Store og glitter til å ha på øyevipper/øyekrokenMoi!

Jeg sitter i festkomiteen så må være der kl 17.00 for å gjøre i stand. Alle de andre kommer kl. 19.00! Det har blitt bestilt tapas til mat og vi har kjøpt inn snacks og dekorasjoner for de pengene som var igjen! Det var dessverre ikke mye igjen, og ikke nok til en velkomstdrink! Det syns jeg var litt leit... Hva er et julebord uten velkomstdrinker?? Så jeg kjøpte med to musserende vin, så nå er alt i boks:-D

Ha en flott kveld dere!
Frokostbordet mitt.

Det er 1. søndag i advent. Det er helg. Det er snart JUL!

♥                ♥                ♥                ♥                ♥                ♥                ♥                ♥
Er så LEI av håret mitt! Har liksom hatt det likt i alle år.

Men til tross for at det føles slikt har jeg hatt noen forandringer. Har hatt pannelugg (no more!) og jeg har bleket håret mitt og blitt blond selvom jeg har veldig mørkt hår...... Nice.

Har hatt sideskill i alle år + at jeg retter ut håret nesten HVER DAG. Boring.

Men nå har jeg fått sansen for bølgete hår! Har egentlig hatt det en god stund nå men har vært aaaaaltfor lat til å faktisk gjøre noe med det.

Likte håret mitt i dag, nå mangler det bare litt mørkere striper så blir det så bra så. Har lyst til å spare håret men det tar sin tid. Vokser knapt! Buhu :(

Tekake og latte ♥ Obligatorisk på en lørdag.

Skulle jo egentlig på julemarked i dag, meeeeen mamma og jeg trengte litt småsaker (skjørt og sko) så da ble det ikke noe av julemarkedet.

Og SKO fant jeg. Nydelige. Utrolig gode å gå i tross i at de er skyhøye! Skal selvfølgelig vise de frem :-)
Skulle egentlig på kurs i dag med jobben (frivillig), men har blitt så kraftig forkjøla at jeg valgte å droppe det, og heller få litt mer tid til å sove.... Angrer ikke på det! Har vært litt her og der i dag. Først på Ikea for å kjøpe en enkel gjesteseng. Deretter for å kjøpe nye dyner, puter og dynetrekk :) også fant jeg julebordskjolen min! Juhuu! Var egentlig ikke den jeg hadde mest lyst på, for den passet ikke.... Men godt å være i mål :) nå mangler jeg bare sko!


Håper virkelig Halloween konseptet går opp et par hakk i årene fremover! Det er jo ganske moro :)
men å åpne opp for unger når jeg ikke har noe godteri å gi bort i huset, DÉT gjør jeg ikke! Har "heldigvis" ikke ringeklokke som funker, og da ble det en del hamring og banking på døra.....

Noen som har gjort noe moro?:)
Var på Yogurt Heaven i dag. Prøvde 3 forskjellige ting; s'mores, yogurt is og gresskar latte!

S'mores var kjempegodt! Ikke rart amerikanerne er store gitt.....Bare sukker!

Yogurt isen ble jeg dessverre skuffet over. Smakte ikke så godt syns jeg, litt for syrlig. Yogurtisen på 7/11 er mye bedre for å si det sånn!

Og gresskar latten min? Vel, jeg tror jeg fikk pepperkake latten i stedenfor..Og det smakte ikke særlig godt! Drakk 3 slurker før jeg ikke orket smaken lenger. Bummer!

Ligger ikke langt unna høyskolen! Veldig kult konsept iallefall ;)Måtte opp tiiiidlig om morningen. Sto ute og ventet på at Siri og Irene skulle hente megBilturen til Sandefjord gikk veldig fint. Straks vi var ombord så gikk vi for å spise på buffeten deres (130 kr, billig!) Spiste oss gode og mette alle sammen før vi gikk videre til tax free'en.

Det ble ikke mye handling på meg, ble så kvalm av bølgene, selvom det ikke var store greiene! Merker slikt med én gang. Og folka var jo helt ville i tax free'en, køene var meterlange!

Skal heller få kjøpt meg litt når mamma og jeg reiser bort i desember!Det blåste så sinnsykt mye oppe på dekk, klarte så vidt å se og puste haha!2 1/2 time gikk utrolig fort! Og plutselig var vi i Strømstad. Vi satte kursen mot Nordby shoppingsenter og ble der nesten heeeele dagen. Ble litt lenge syns jeg, men vi koste oss!Hadde planer om å shoppe litt klær men fant dessverre (heldigvis) ikke noe spennende!

Godteriland! De hadde AAAALT der! Hvorfor har ikke vi en slik butikk i Oslo?!?!Ble ikke mye på meg, men litt små-sjokolader fikk jeg da med meg + et brett med Zingo! MYE bedre enn Fanta!


Her har jeg forresten på den nye vinterjakka mi, fra Vero Moda (899kr) ELSKER DEN!

Kjempesliten etter en lang dag, og dagen var enda ikke over! Etter dette gikk vi til sportsbutikken (fant litt som jeg skal vise senere! ) og for å spise:) vi var vel hjemme i ca 9-10 tiden!

Har du vært på en slik tur før? :)

Å stå opp 6 om morran på en lørdag er søren meg ikke normalt! Ihvertfall ikke i dette huset. Men nå skal jeg til Strømstad! By boat.

Skal nemlig bli med mamma og vennninnene HENNES! De hadde en ledig plass så jeg sa ja til å bli med :)) skal først kjøre 1 1/2 time (BLÆ, hater å sitte i bil så lenge) deretter tar vi båten som tar 2 1/2 time. Der skal vi spise litt og titte i tax free'en :) Så drar vi videre til Nordby senteret for å titte litt, så vi blir borte hele dagen!

OG HEI, 12,3 KILO NED!!!!!!!!! Føles helt......FANTASTISK :):):)

Ha en fin lørdag!

Har endelig fått fikset håret mitt litt! Tok bare litt karamell striper i det. Det trengtes. Neste måned blir det en liten klipp for å stusse det litt, orker IKKE å sitte 4 timer i frisør stolen igjen så jeg deler det heller opp. Trodde ikke det skulle ta så lang tid i dag, men det tok allikevel 2 1/2 time......Dro på Estetique etter frisøren for å få tak i en rouge, har ikke brukt en på sikkert to år! Fant en nydelig en fra Chanel ♥
Dro til SjakkMatt for å prøve ut maten der. Bestilte quesedilla og den var STOR og god! Men det var litt mye skinn fra kyllingen i det......og det byr meg i mot. Men jeg fikk spist litt:)

Begynner endelig å få litt lengde på håret :DNå er det familiebursdag og vi skal ut for å spise indisk, noe av det beste jeg vet! NAM