Jeg har nettopp sittet og sett på dokumentaren av 9/11 på Tvnorge. Jeg har sett det meste, men denne var ny. Det var to franske brødre som skulle lage dokumentar om mann som skulle bli brannmann. Dette ble en helt annen dokumentar.

Det er så rart å se hvordan ting så ut inni bygningen og i lobbyen da det skjedde.  Å se så mange helter, som nå er borte er helt uvirkelig.

Alle brannmennene. Det motet de hadde, det er det ikke mange som har i verden. Mine tanker går til alle som omkom denne dagen, og alle de pårørende ♥  Jeg tror ikke på Gud, men jeg håper de er et bedre sted nå ♥
OSLOVE armbånd


Og brystkreft armbånd. Kommer til å gå stolt rundt med disse! 
En tragedie. Jeg gråter. Gråter over alle de omkomne. Alle de som hadde hele livet sitt foran seg. Det er så urettferdig at jeg blir forbanna.

Jeg ser på tv'n konsant, følger med på hver eneste nyhetsak. Oppdaterer vg, dagbladet, side2, aftenposten, nrk, cnn, bbc  og fler konstant. Vil få med meg mest mulig.

Jeg ser på tv. På lørdag, da jeg var ved Domkirka, var det rundt 10, 15 blomsterbuketter som var lagt ned ved siden av kirken. Nå er blomsterhavet så stort. Så utrolig stort. Fylt av kjærlighet.

Jeg er så glad i Norge. Er så stolt over å bo i Oslo. Er så stolt av å være norsk.
Det er i slike stunder man virkelig ser hvordan mennesker er. Dere er fantastiske ♥ 

Jeg er rørt over alle meldinger, kondolanser, og oppmerksomhet Norge har fått siden fredag. Alle støtter oss. Jeg er rørt over selv å ha blitt spurt om det har gått bra med meg. Jeg er så heldig som lever. De som har omkommet skal ikke ha dødd forgjeves. Norge har bare blitt enda sterkere av dette som har skjedd, og jeg håper av hele mitt hjerte at vi aldri glemmer dette og at vi fortsetter å være like gode, snille og omtenksomme som vi har vært og er nå. 


I dag tok jeg turen til Dyrebeskyttelsen sitt hus i Mosseveien, til hjelpesenteret! Men jeg kaller det for kattehuset. For det er nemlig det det er, der kryr det av søte katter :-) Alt er frivillig arbeid, og folk kan komme på besøk i besøkstiden, men det er greit å ringe på forhånd :-)

Det var akkurat slik jeg hadde forventet meg! Vi ble møtt av en hyggelig dame og vi forklarte at vi (mamma og jeg) bare var på kosebesøk. Da jeg tok steget innenfor døra så visste jeg ikke helt hvor jeg skulle gå først. Det var jo katter overalt! Synd jeg bare hadde to hender, men jeg prøvde så godt jeg kunne å gi alle sammen den kosen de trenger!

NB: MANGE bilder!

Takk for oss for denne gang! Vi kommer garantert tilbake :-)

Det var pent og ryddig der. Ordentlig fint hus!

Man skulle nesten tro kattene var mer redde, for mange av dem har gjennomgått mye fælt, men de var så kosete og snille så :-) hadde det vært opptill meg, hadde jeg tatt med alle sammen hjem! Men det vet vi jo at ikke går. Men en dag jeg flytter hjemmefra, skal jeg skaffe meg en katt, og da går nok turen hit! 
Vant en konkurranse hos Carolina for litt siden og fikk hjem 8 solkort med verdi på 800 kroner ♥ For en herlig premie! Så nå har jeg mitt eget solkort, Kayso sine som jeg fikk til jul OG de jeg vant nå til å kose meg med framover, hurra! ♥ I tillegg vant jeg hudpleie produkter hos Linn Mette :-) herlig altså!Men jeg gir alltid tilbake til andre også, og denne gangen har jeg hjulpet en katt som heter så fint som Morris. Han er 9 år gammel og trenger sårt en operasjon for han har infeksjon i munnen sin og må da trekke tanna si. De som har dyr selv, vet hvor dyrt en slik operasjon kan koste.... Og dette kom på 3500. MYE penger med andre ord.

Katten jeg snakker om er Christina Helene sin, og hun prøver faktisk å selge kameraet sitt for å få samlet opp nok penger til operasjonen. Får så vondt av Morris! Kan ikke la han lide.... Så en hjelpende hånd måtte til. Hadde satt pris på om det fantes noen snille sjeler der ute som også ville hjulpet til litt. Det skal ikke mer til en 10'er, alle monner drar :-)
Jeg har ikke noen planer om å utdype meg så veldig mye mer enn hva jeg allerede skrev i det forrige innlegget. Dette er en endeløs diskusjon, og folk får mene hva de vil. Jeg har iallefall sagt mitt!

Nei, jeg er ikke perfekt.

Ja jeg spiser kjøtt, men prøver å begrense det.

Jeg prøver også å unngå å kjøpe produkter som er testet på dyr.

Å ikke dra alle over en kam, blir vanskelig, da jeg mener at det ikke finnes noen riktig måte å drive en pelsfarm på.

Man kan ikke klare alt, man får ikke reddet alle som lider, men ALT hjelper. Er det så galt å gi litt av seg selv?
Bedre det syns nå jeg, enn å sitte og kverulere over at *jeg* og *andre* som uttaler oss om pelsindustrien, ikke kan uttale oss, nettopp fordi vi ikke gjør alt *riktig*.Noahs fakkeltop mot pels, 13 november, kl 17.30. Møt opp på Youngstorvet!