Gårsdagen var kjempe moro! Visste ærlig talt ikke hva vi hadde å fovente, men det første vi ble møtt av, var gratis bonger til drikke ;) ikke verst. Så var det bare å legge fra seg jakka og gå og ta seg et glass champagne ♥ Jeg leste et sted at det var 400 inviterte, så det manglet ikke på folk der!

Henrik Thodesen (fra Torsdag kveld i Nydalen) var konferansier og gjorde en strålende jobb, det manglet ikke på humor! Senere var det Eva & The Heartmakers som underholdt og gitarisen spilte en herlig gitar solo, og er det noe jeg elsker så er det gitar solo! (Hør bare på sangen øverst, det var t.o.m mye bedre i virkeligheten). Marion Ravn sang også for oss og hadde en helt utrolig flott stemme!

Deretter var det kåring av Norges flotteste hår (som jeg dessverre ikke tok noen bilder av), masse gratis, deilige makroner fra Sebastien Bruno, enda fler glass med champagne og goodiebags, en herlig kveld!
Nå stikker jeg på Define Hair Award Finaleshow - vant nemlig billetter dit og tar med meg Sandra! :D

 
Dagen i går var såå fin! Hektisk men fin. Var bare hjemom etter jobb for å skifte til noe litt finere klær, så var jeg klar for å dra ned til Oslo City for boksignering av Manuela sin nye bakebok! De som kjøpte boken, fikk ett lodd hver. Og senere på kvelden skulle det være flere trekninger av fine ting. Jeg hadde selvfølgelig håpet på å vinne 1. premien, som var en Kitchen Aid maskin! Det er noe jeg viiirkelig drømmer om. Men det skjedde dessverre ikke, men jeg vant noe annet! :D Jeg fikk med meg masse produkter fra Betty Crocker slik at jeg kan lage meg masse kaker og cupcakes hjemme :-) Blir spennende å prøve de. Jeg var også den første som ble ropt opp ;) Og det var vel rundt 200 som hadde kjøpt boka! Veldig morsomt å endelig se Manuela! Det ble sagt at det skulle bli egen stand hvor man kunne pynte sine egne cupcakes, men det var det dessverre ikke... Det var en dame som pyntet de selv, og til høyre her var det stand med smaksprøver! Litt skuffende, men men. Vi (mamma, broren min og jeg) hadde litt tid å slå igjen før det var trekning av premier kl. 21.00, så da tok vi oss en tur på den nye Fridays som er utenfor Oslo City. Jeg likte meg der, minte meg faktisk om Fridays i Glasgow. Good times ♥

MMmmm, favoritten på Fridays, quesedilla! Premiene ♥

Gleder meg til å prøve ut enda fler oppskrifter fra den herlige boken hennes! 
Tok meg en liten spasertur i det fine høstværet i dag - en 40 min tur til shoppingsenteret, for å finne litt div. bakeutstyr. Hadde planer om å kjøpe meg to spesielle typer tipper til cupcake dekorering, men det hadde de ikke, men fikk med meg litt annet. Også fant jeg et supersøtt forkle, som jeg skal bruke på lørdag. Jeg har nemlig meldt meg på Passion4baking cupcake kurs! :D Så til det trenger man forkle og kjevle. At det skulle være så vanskelig å finne en kjevle hadde jeg ikke trodd. Den skal være av plast/silikon og ikke bevege på seg.... Jaja, litt kresen må man være.

 Spiste supersunn lunch på Lille Persille, og fikk plukke ut hva jeg ville ha. Da falt valget på bl.a. bulgur og hummus! Og hummus var jo faktisk ikke så verst. Mulig jeg har smakt det en gang før, men har aldri visst helt hva det er. Men nå vet jeg! 

Ikke sant den er søt? :D gleder meg til å bruke den! 
God kveld!

Har hatt en såå fin dag i dag, og det takket være Live! Den 2 måneder gamle jenta jeg passet på i dag :-) Mamma Sissel var hos tannlegen, så da passet jeg på hjemme i mens. Har aldri passet på ei så lita jente noen gang før, så det var litt skummelt, men veldig spennende. Hun gråt litt, men fant ut at det var fordi hun hadde litt vondt i magen, men det gikk over, og endelig så sovnet hun :-) Sett på tv fikk vi også gjort, hun elsker det! Åhh, gleder meg til jeg får en så søt baby! Skulle gjerne ha vist dere bilder, men har ikke spurt om tillatelse så da får det bare være, men tro meg når jeg sier hun er nydelig! :D

Etter å ha passet på, var det tid for påfyll av vippene mine i byen. Lurer på hvor lenge jeg skal fortsette å fylle på....Det er sååå deilig å stå opp tidlig om morgenen og bruke 10 min på hår og sminke. Men det blir jo dyrt!....


 
Satt meg ned på Nan&Olive på Paleet for å spise litt. Elsker indisken der! Ikke at den smaker like bra som Jaipur sin, men god er den likevel!Været har vært såå nydelig i dag, senere i uka skal det visst bli rundt 20 - 21 grader, iiih! Skikkelig sommervarme jo ;)
Fant meg en plumme-farget neglelakk også. Har lett etter en sånn en! Og den kostet bare 99,-. Not bad!

I morgen skal dere få se hva jeg kjøpte meg på forrige lørdag :-)
Fin måte å starte dagen på, smoothie i min nye Starbucks kopp som jeg kjøpte på Kreta! ♥

 
Rett etter jobb i dag møtte jeg mamma på Storo senteret, for å finne en liten gave til babyshoweren jeg skal på til torsdag, hos søte Gudrun! Gleder meg kjempemasse! :D Er muligens 1 år siden jeg så hun sist.... Altfor lenge siden dessverre, så det skal bli godt å se henne igjen, og den fine magen hennes! :) 

Etter å ha tittet litt rundt, satt vi oss ned på Jordbærpikene hvor jeg bestilte kakao med marshmallows, det var så kvalmtgodt! Mmmmm. Ikke sant det så digg ut? :D

 Kan dessverre ikke vise gaven, i tilfelle hun titter innom ;)

Nå venter senga på meg, sov så utrolig dårlig i går natt. Så nå gleder jeg meg sånn til å sove og våkne uthvilt i morgen tidlig! 
Enda en bursdagsgave i posten, Me2You sengesett! Jeg har en del Me2You bamser fra før av, så dette falt i smak. Kanskje litt barnslig for en 23 åring, men samma det ;):)
Dagen blir raskt bedre når man åpner postkassa, og ser at gaven fra venninnen din har kommet!

Joanne, en engelsk venn av meg, har nemlig sendt over en bursdagsgave. Det har blitt til en tradisjon. Vi sender hverandre gaver og kort, til bursdag og til jul. Det er ikke så mye som skal til, det er så koselig!
Og i dag dukket dette opp i postkassa miKylling krydder fra Nandos (restaurant som de bare har i Storbritannia, som jeg elsker!) Mild, medium og hot. Gleder meg til å prøve! :) Supersøte sokker med hjerte knapp på ifra New Look (elsker den butikken også!)  Lipgloss Vanilla Fudge, og to engelske sjokolader ♥ Thank you Jodie!
Jeg tror aldri jeg har gledet meg mer til å følge med på valgresultatene i kveld, enn i år. Og godt er det! Det er en fin følelse å vite at man er interessert i noe. Opp gjennom årene har jeg liksom ikke funnet noe som jeg virkelig interesserer meg for. Noe som har irritert meg. Men nå, kanskje er det politikk jeg liker? Herregud, hva er det jeg skriver..... Nei, vet ikke hva som går av meg, men jeg syns det er utrolig spennende og har planer om å sette meg litt mer inn i ting, så får vi se hva som skjer videre :)

For anledningen så har jeg bakt noe jeg kan kose meg med mens jeg følger med på hva som skjer. Nemlig bringebærcookies. Oppskriften har jeg funnet på Trines matblogg og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Utseendet -og smaksmessig. Mamma har godkjent dem! Oppskrift kommer opp senere her i kveld.Nå håper jeg virkelig alle der ute har brukt stemmeretten sin! Har du? :)
Tusen, tusen takk for alle fine bursdagshilsener! Setter så stor pris på hver og en av dem :-) Elsker å ha bursdag, er ikke hver dag man får slik oppmerksomhet ;) På lørdag hadde jeg selve bursdagsfesten med fine venner av meg, på søndag spiste mamma, broren min og jeg indisk, på selve dagen min så dro vi og spiste lunsj og i dag var mamma og jeg på Baker Samson for å spise litt kake, fikk nemlig det i "bursdagsgave" fra senteret når man er medlem, ikke verst ;) Føler jeg snart triller rundt her, har spist så mye kake den siste tiden!! Og på fredag er det ennå mer, da vi skal feire bursdagen min på jobb, koselig ! :)

Hipp Hurra for meg!!! I dag fyller jeg 23 år! Riktignok ikke før 23.47 men pytt sann. Jeg har likt å være 22 utrolig godt, men tiden går den, så jeg håper jeg trives som 23-åring også! 


De to siste dagene har gått i ett til forberedelsene til i morgen kveld. Jeg har fått handlet inn det aller meste, ryddet huset, vasket, fått påfyll på vippene mine, tatt sol, kjøpt inn snacks og makroner, blomster, bakt muffins og imorgen kommer glasuren på!

Superfine og gode makroner ifra Sebastien Bruno. Påfyll av vipper! Er bare to uker siden sist jeg fikk på nye, men jeg syns de "hang" litt også, hadde jeg mistet en god del. Hun forrige hadde byttet til et annet lim, og det var vel kanskje ikke superbra... I går hadde jeg en ny som fikset vippene mine og hun mente jeg skulle ha tynnere vipper og mer bøy. Og sa jeg burde komme tilbake om to uker for å la mine egne vipper vokse litt mer, så setter hun på resten. Jeg er fornøyd, problemet er bare prisen! Jeg syns det blir litt dyrt, så får tenke litt på saken...Masse stæsj og masse fine farger :D

Lys med flammer i lik farge som selve lyset!

Ny kjole ifra Elise Ryan! ♥ Nytt kakefat! Kjenner jeg er rimelig klar for kvelden allerede. Har endel småting som fort blir masse i morgen også!
Etter jeg kom hjem fra ferie har jeg gått rundt og småryddet på rommet. Er altfor lat til å ta alt på en gang.....
Har kastet en hel søppelsekk med klær, gitt bort en annen og ryddet nederst i skapet mitt. Der lå det en haug med poser strødd rundt, samt masse sko som ikke hadde noen plass å stå. Nå har jeg fått fikset meg skostativ så nå er det endelig litt orden på sakene der! Men den er allerde full, og jeg har enda fler sko som ikke har fått plass, så må nok få kjøpt meg enda en til.Har kost meg skikkelig med nachos til middag i dag, og sov i 2 1/2 time etterpå. Sliten fra jobb merker jeg, selv etter bare 3 arbeidsdager! God helg alle sammen!
Da stikker jeg til Kreta! Jeg tenkte å få et par timers søvn før vi drar. Broren min kjører oss til Gardermoen kl. 04.00 :-) 

Jeg tar med meg pc'n, det skal visst være internett i resepsjonen, men jeg aner ikke om jeg kan koble det til min egen pc, hvor mye det koster osv... Så vi får se om det blir noen fler innlegg! Hvis ikke så er jeg tilbake om to uker :-) Gruer meg til flyturen, og har denne gangen fått Sobril... Jeg har prøvd de men helt ærlig så kjenner jeg ikke så mye til den utenom at jeg blir litt trøtt... Uæææ, håper uansett at det går bra!

Imens så tenke jeg at kunne ha noe jeg aldri har hatt før, nemlig en spørsmålsrunde! Er det noe dere lurer på eller noe dere vil spørre meg om så er dette rette tiden ;)

Vi snakkes ♥ Ta vare på dere selv! 
Etter jeg var ferdig på Cosmo Beauty så gikk jeg til Fridays for å møte opp mamma. Der bestilte jeg selvfølgelig quesillas! Mmmmm. Da mamma dro hjem så kom en kompis fra jobben dit. Så satt vi og skravlet litt, før vi tittet rundt i butikker. Så nå tror jeg at jeg har handlet ferdig det jeg trenger til ferieturen!

På kvelden møtte jeg opp en gjeng på Grunerløkka for å spise og ta litt drinker. Koselig!Beste maten!

Vi dro på The Nighthawk Diner. Yummy!Strawberry Milkshake!

Fikk denne fine viften av Sarah slik at jeg kan ha den med meg til Kreta! :D søting!

Nu skal Sarah og jeg straks dra for å trene en siste gang sammen. Hun drar tilbake til Sverige i morgen og jeg drar til Kreta. Åhh, blir så trist! :( Hun har vært en så god venn, som alltid er der for deg, som lytter og gir deg råd ♥ You're the best!
God morgen søte lesere! Det er altfor tidlig for meg kjenner jeg.... Man venner seg fort til å legge seg sent og stå opp sent!! Men opp må man. I tillegg så er det skikkelig sommervær i dag så da kan man ikke gro fast inne. Regner med å møte opp Sarah og Aida etter jeg har vært på Cosmobeauty. Blir nok å sitte i en park eller noe :-) Jeg for min del håper at de andre vil være med på Fridays, slik at jeg får kjøpt meg quesillas'ene!! Åhhh, det er så digg. Også må jeg få handlet inn siste rest til turen. Blir nok en finfin dag :-) 

Vil også vise de nye skoene mine fra Aldo, elsker dem!
I dag var jeg på middag hos onkelen og tanta mi og fikk servert en veldig god middag og dessert! Været var helt nydelig og vi hadde utsikt utover hele Oslofjorden :-) Perfekt. Har også begynt å pakke litt smått til Kreta, flyet vårt går kl 07.05 på lørdag! Nå må jeg bare passe på at jeg faktisk legger ned klær jeg kommer til å bruke.... Pakker alltid masse tull. Også er det sikkert noe jeg kommer til å glemme.

Nå står senga for tur, må legge meg tidligere i dag for i morgen skal jeg være på Cosmobeauty klokken 10! Noen som kan gjette hva jeg skal gjøre? :-)


Å være sammen med Sarah er alltid like koselig! Praten går lett og latteren er aldri langt unna! :D 
Fikk gitt henne gaven, et par øredobber fra Cecilie Melli. Var litt usikker på om hun ville like dem, men det gjorde hun heldigvis! Se så fin hun ble

Prøvde Californian style med biff og bernaise saus. Spesielt! God, men ikke fantastisk. Syns nok den vanlige peppes pizza'en med tykk bunn er best!
I går kveld så var jentene samlet for å feire Linn som fylte år i juni! Koselig å treffe dem igjen :-) blir dessverre ikke så altfor ofte! Og det var synd jeg ikke kunne være der lenge, men litt er bedre enn ingenting. Syns kortet var så søtt ;)SE så fint Linn hadde gjort det i stand! Tror jeg fikk sukkerkick, etter å ha spist kake på jobben tidligere på dagen, også muffins her. Men godt var det ;) Fine, vakre Mocca ♥ Må få en liten go'bit :) Hege og Mocca ;) Fine Ingelina ♥

Hehe! :D

Skulle så gjerne hatt flere bilder av kvelden, men det var ikke lenge jeg var der. Etter jeg fikk meg blogg så jeg blitt mye flinkere til å ta med kamera og ta bilder av fine ting og kvelder. Utrolig koselig å se tilbake på :-) 


I dag har jeg kost meg i parken med Monica og Julia! :-) Ble litt grilling og endel snakking. Alltid like koselig! :D Man får nyte godværet mens man har det. I morgen blir det visst overskyet...Blæ! Fikk iallefall litt sol på kroppen min i går og i dag. Må ha litt mer grunnlag før jeg drar til Kreta, så mulig jeg soler meg litt på Brun og Blid i morgen. Har så mange gratis pass derifra som jeg må få brukt opp!
God kveld!

Har hatt en så herlig dag i dag. Været har vært fantastisk! Så Sarah og jeg dro til Langøyene for å nyte litt sol og bare kose oss. Spiste litt godt, snakket, leste litt, spilte badminton, så en supersøt hund og kjente på vannet! ♥  Vi kjøpte med oss baguetter fra BIT, og jeg kjøpte meg en Caramel Frappe, det nærmeste jeg kommer Starbucks!

Vakre Sarah! "Flaskpost!" som Sarah sa. Hahaha!I morgen står det grilling i parken på planen ♥
Første feriedag i dag ble brukt til et koselig cafébesøk på Kaffebrenneriet. Spiste verdens beste foccaccia sandwich med kylling fra Baker Hansen. Mmmmm! Senere dro mamma og jeg opp til leiligheten til broren min, som han nettopp har flyttet inn i. Misunnelig til de grader! Vi hengte opp gardiner og pyntet med litt blomster. Ble med ett mye mer koselig. Gutter er som regel ikke så flinke på det der haha. I dag kom Sarah hjem fra Sverige, så da blir det trening med henne i morgen! Har ikke trent på en uke, tok visst en liten ferie fra det... Deilig. Men det skal bli godt å komme tilbake igjen også :-) Ahh ferie dere!
Juhu! Internetten min virker igjen. Har vært uten i to dager nå, og herregud så avhengig jeg er av den. Heldigvis har jeg internett på iphonen, men det blir jo ikke helt det samme.... Anyways, i går var jeg hos frisøren, og det var deilig det. Nesten 4 måneder siden sist og jeg pleier å få det til sånn ca. hver 3. måned. Striping og litt klipping av slitt hår. Vet det ser fryyyyktelig rødt ut, og det er det også! Men det kommer til å forsvinne litt etter litt. Heldigvis egentlig. Syns det ble litt for rødlig. Men jeg tok akkurat samme farge striper forrige gang, så jeg vet at det blir bedre etter 2-3 uker. Fant meg nye solbriller på BikBok i går. Kjøpte de samme i svart også. Også fant jeg meg en caps, wihoooo. Har planer om å skaffe meg en i hvit også, så hvis dere kommer over en, skrik ut!

Nå stikker jeg på Peppes Pizzafest, jeg ble en av de som vant! Veldig moro. Tar med meg Sarah, vi hadde allerede planer om å henge sammen så da var det valget lett! ♥ Og forresten, er det så ille å ha gjennomsiktig kjole? Heh... Kjøpte meg en ny en fra BikBok i dag. Også kjøpte jeg meg underkjole fordi BikBok kjolen var gjennomsiktig. Og den er FORTSATT gjennomsiktig med underkjolen på. Bah..... What to do? Kjolen skal jeg ha på meg, basta! Må uansett stikke nå. Får se om jeg rekker å stikke innom en butikk på vei til Aker Brygge ;)
Oslo var såå heldige med været i dag! Det var jo spådd regnbyger, og det eneste som kom var noe kl. 17.30, og det var det :)) fantastisk! Været gjør virkelig alt med humøret mitt, og sikkert deres også! Håper dere har hatt en fin dag? Gleder meg til å gå igjennom hele bloglovin lista mi nå for å lese om hva dere har gjort i dag :-) 

Det ble først en sen frokost på Engebret Café og smørbrødet kostet 145!!! kr. Damn... Men snille mamma betalte ♥

Etter å ha travet rundt i ca. 1 times tid for å finne vafler (fant de på rad og rekke på Aker Brygge), var det tid for middags buffé på Clarion Hotel Royal Christiania Hotel (for et langt navn), 4. året vi har vært der nå. Neste gang skal vi nok prøve noe nytt :-) Bare å komme med innspill!
Gratulerer med dagen, hele Norges befolkning! 17. mai er en av favoritt dagene mine ♥ og jeg blir veldig lett rørt når jeg hører musikkorps som spiller og mennesker som synger "Ja, vi elsker". Norge er herlig! 

Håper dere alle får en super flott feiring! Nå dukket sola opp her også. HURRA! 
Hipp Hurra for den fineste og beste mammaen (lover!!) i hele verden! I dag blir mamma hele 50 år gammel! Og ennå er det 50 år igjen ;) hehe.

I dag har vi feiret litt hjemme hos mamma, ved å spise god mat og kaker. Herlig! I tillegg fikk hun en fin blomsterbukkett fra Marius og meg, og fra mange andre :-) Til lørdag blir det et stort selskap ute med familie og venner! 

Den ene kaka hadde smeltet i bilen mens mamma var og hentet den! Så vi puttet den inn i fryseren... Denne var fra Marius og meg! 

Og denne vakre var fra noen andre :-)

Hei og hå! Lenge siden sist nå. Dagene går i ett for tiden. Jobb, hjem, spise, sove. Har ikke blitt noe trening denne uken, men det har egentlig vært utrolig deilig :-) Har passet på å spise sunt også så alt er topp. På forrige Grete Roede kurs på mandag hadde jeg gått ned enda 0,5 kg :-) ikke så mye, men alt hjelper! Nå tror jeg at jeg er oppe i 33 smørpakker..... DET er mye det! 

I dag avspaserte jeg en time og gikk hjem fra jobb kl 14.00. Rett etter jeg har publisert dette setter jeg snuta i mot byen for å spise middag med familien min. Restauranten heter visst Trattoria Popolare. Noen som har vært der før? Jeg er spent på maten! Tok en tur innom Amundsen bryggeri og spiseri, ved Rådhuset i dag. Bestilte meg en club sandwich, men glemte å ta bilde! Men veldig god mat!


Det skulle liksom bli overskyet i dag?! Pøh!

Tok og solte meg litt i dag, deilig :-) må få kjøpt meg ordentlig solseng før sommeren virkelig er her!

Noen andre som har fått utnyttet sola i dag?
Dagens i bilder. Gressholmen. Grillpølser. Salat. Pepsi Max. Sommervarme. Iskaffe. Vakre blomster.


Været var så nydelig i dag at jeg måtte ut en liten tur! Det må ha vært rundt 20 grader, ordentlig sommer temperatur! 
I dag gikk turen til Hønse-Lovisas hus som ligger rett ved Akerselva. Skikkelig idyllisk sted :-) Måtte selvfølgelig ha en vaffel og litt svart kaffe. Nam!

Ikke sant det ser sjarmerende ut?? Og hvordan har været vært hos dere i dag?
Jeg er sååå trøtt akkurat nå. Holder på å sovne mens jeg skriver dette. Enkelte dager lurer jeg på hvorfor jeg gidder å blogge. Noen dager er det bare ork. MEN, når jeg ser hvor fine og søte lesere jeg har som ønsker meg alt vel  og som heier på meg (slik som det forrige innlegget), ja, da får jeg et stort push i riktig retning! Kommentarene deres betyr virkelig mye for meg, jeg vil påstå at kommentarene er 75/80 % av en blogg! De fleste liker jo å få tilbakemelding på det man skriver om og det man viser fram. Så tusen, tusen takk til dere alle sammen ♥Kjøpte meg en ny neglelakk på lørdag, sjekk den fine fargen fra H&M! Passer perfekt til solbrun hud. Også fikk jeg matt neglelakken fra Essie. Før påføring av matt neglelakkenEtter! Vad tycks? Selv syns jeg kanskje det var finest først, tror ikke det er alle neglelakker som er kulere med matt effekten. Men nå har jeg iallefall prøvd og det funket jo! Rart det der. Tok vel ca. 15 sekunder før hele neglelakken var blitt matt. Anbefales!

Og i morgen dere, da slutter jeg kl. 14.00!! Har brukt enda en avspaseringstime...luksus!! Men hva syns dere jeg skal gjøre når jeg slutter på jobb? Jeg har vurdert trening, men jeg trente i dag og er helt utslått..... Også har jeg vurdert Smart Club for å handle litt. Eller bare dra hjem for å sove og slappe av litt.... Heller litt mot det siste nå kjenner jeg. Det har sikkert veldig mye med at jeg snart sovner her!

Jaja. Jeg får tenke på det til i morgen. Nå er det straks Paradise tid, også er det leggetid!  
God morgen! Sovet godt? Det har ikke jeg! Hadde et fælt mareritt....heldigvis var det ikke ekte. Tenk hvis alle drømmene våre hadde vært på ordentlig? Da hadde jeg vært død for lenge siden!....

 

Anyway, nå må jeg løpe, begynner nemlig 7.30 på jobb! Og til deg Janne - Kristin, som lurte på om jeg begynte 9.30 hver dag, no way! Hehe. Begynner ulikt hver dag. Enten 7.30, 8.30 eller 9.30. But I like it that way ;) 
I dag tok jeg ut 1 time avspasering, så istedenfor å begynne 9.30, så begynner jeg 10.30, LUKSUS! Det var jo litt gjennomtenkt at det ble i dag, for vi har nemlig personalmøte ikveld på jobben som varer fra 17.00 - 19.00, det blir jo en lang dag!

Nå har jeg iallefall spist nydelig frokost, salat med reker i ♥  Nå går turen til kaffehjørnet for en kaffe latte. Herlig start på dagen!


Nå sitter jeg i skrivende stund og tar fotbad. Hverdagsluksus! Den har 3 effekter og alle er like deilige. Er så sliten i føttene og beina for tiden (eller har vel egentlig vart en god stund) står og går jo på jobben så og si hele tiden + at jeg bruker beina flittig på trening. Må begynne å bruke andre apparater enn tredemølla for å varme opp tenker jeg. Ignorer de brune flekkene, self tanning gone WRONG! Hoho. Note to self: Ta på sokkene etter at kremen har trukket seg inn!
I dag feiret vi karneval i barnehagen, og både små og store måtte kle seg ut! I fjor var jeg en selvlaget katt, i år var jeg en blanding av sommerfugl/fe ;) kjøpte meg vinger og en kul "tryllestav" med glitter i. Stor stas hos ungene på avdelingen, så de fikk ha det da dagen var over ;) tviler på at jeg kommer til å få bruk for det igjen!

Har hatt karneval sangen vår på hjernen helt siden i går kveld,

O'le, o'le, samba'n er løs,
Her i Refstad er det, karneval!

Håret mitt ble jo selvfølgelig helt ødelagt i denne snøstormen vi fikk i dag morres!!!! Ble så sinna da jeg så ut av vinduet i dag...... Jeg lengter sånn etter våren, ahhhhh, det vet jeg flere gjør nå!!
Etter at Marit Bjørgen tok gull i dag (IGJEN!!) så fikk jeg lyst til å ta turen ned til byen for å se på medalje seremonien. Ikke hver dag det skjer her i byen. Utrolig moro og ikke minst utrolig mange folk! Men det var forventet. Ble rørt da nasjonalsangen ble spilt og sunget :-) Norge er best!


Det er FREDAG og siden sist fredag har jeg gått ned 1,5 kg, kan det bli bedre?? Har virkelig skjerpet meg denne uka. Ikke noe snop, bare faste måltider. Fisk og kylling til middag. Og trening selvfølgelig. Det har virkelig gjort susen! Føler meg så mye bedre allerede. 

Etter jobb i dag tar mamma og jeg turen til Elixia for å trene en times tid, deretter skal vi spise kyllingwrap hos henne :-) gleder meg!!


Hei, deg har jeg ventet lenge på! Min kjære Starbucks ♥

Kunne nesten ikke tro mine egne øyne da jeg så de på Narvesen her om dagen. Kjøpte med meg 2 stk, latte og mocha. Karamell fikk jeg kjøpt i dag. Så langt har jeg fått smakt på latte'n og damn! Veldig lovende. Har nå hamstret med meg litt fra butikken..... Er greit å ha vettu ;) Syntes denne hadde mer smak enn den faste jeg har pleid å kjøpe fra Tine. Den er jo veldig god den også da!

Håper så inderlig at dette er et skritt nærmere til at Starbucks bosetter seg her i Norge i fremtiden. *Håpe håpe*. Er absolutt ikke en av de som helst ikke vil ha Starbucks her fordi "da blir det jo ikke noe spesielt lenger". Å JODA!! Det skal jeg love deg at det blir!
I går var jeg og spiste middag før jeg så showet "Pappa", med Sven Nordin. For et herlig show! Anbefaler alle å dra og se. Den passer for alle, enten du vurderer å få barn, venter barn, har fått barn eller for lengst er ferdig med det! Jeg har alltid hatt sansen for Sven Nordin så det gjorde ikke stykket noe mindre morsomt :-)Middag på Tre Galli først. Der hvor gamle Christiania Teater holdt til før.Helt fult i salen når det begynte. Superkoslig kveld! Burde begynne å bli flinkere til å gå på slikt oftere syns jeg :-)
Det ble trening på meg i dag også, føler meg ganske flink! Nå skal det bli deilig med noen dager fri. I morgen blir det ingen trening da jeg skal til kiropraktoren rett etter jobb og på fredag skal jeg ut på middag og teater av noe slag! Gleder meg.

I går var jeg jo på Steen & Strøm i byen og fikk makeupveiledning. Vel, jeg ble faktisk ganske skuffa....

Da mamma og jeg booket timene våre fortalte damen at det skulle ta 45 minutter og at vi betalte 450 kr for dette, eller så kunne vi kjøpe 2 produkter og betale for det.

Jeg hadde time kl 17.00 og var ferdig 17.15.... Hva skjedde? Jeg fikk en mann, han var jo trivelig han. Og jeg forklarte at jeg gjerne ville LÆRE om hvordan man legger en øyenskygge. Tja, lærte vel egentlig ikke en shit. Så tok han på noen farger (de var fine de) men jeg syns ikke det ble lagt sånn veeeldig fint.... Og er det ikke slik at hvis man har mye øyenskygge skal man ikke ha så sterk leppestift/gloss? Jeg fikk skikkelig rosa lipgloss... Jeg liker bedre nude lepper jeg da. Men men....

Mamma ble iallefall kjempefin og damen hun hadde brukte 45 min som avtalt, samt forklarte henne en hel del. Prøver fikk hun også en del av. Så jeg kommer iallefall ikke til å gå dit igjen....dessverre!

Men da jeg kom hjem gjorde jeg min egen "greie". La på mer solpudder, tonet ned leppene, og la på litt lilla øyenskygge som jeg syns ble mye finere.Bare synd jeg brukte penger på DET liksom... Og det er ikke så lett å sitte der og si at man egentlig ikke syns det ble rålekkert. I tillegg til at det sto flere ansatte rundt!....
Jeg vet jeg har vært litt fraværende i det siste og det kan skyldes to ting.

1. Jeg har virkelig ikke noe å skrive om, derfor venter jeg!

2. Busy! Ting som skjer hver dag etter jobb = sliten Katrine.

Og denne gangen har det vel egentlig vært begge to..... jaja, jeg lever iallefall! Og føler meg mye bedre allerede. Men i morgen tenkte jeg at jeg skulle begynne med noen piller som enten gjør magen min verre, eller forhåpentligvis BEDRE! Kryss fingrene for meg da ;)

Etter jobb i dag skal jeg på et møte ang. leilighetsprosjekter...Kjenner jeg gruer meg litt! Men det kan bli spennende. Det jeg ikke skjønner helt er hvordan jeg skal finansiere dette... så spørsmål må til! Uansett er dette bare et steg i riktig retning, ikke noe bindende for min del.Og btw, her er kjedet jeg fikk av Rick i NOVEMBER, er altfor sent ute til å vise det fram...Sorry, but here it is!

Iphone bilde, crap kvalitet, men nydelig smykke ♥

Nå må jeg løpe!
Åååh, nå har jeg snart ligget her i senga mi i 3 døgn.

Omgangssyken tok meg også gitt. Broren min fikk det på mandag, tirsdag var det min tur.

Hadde helt glemt hvor jævli det var...!! Heldigvis har jeg sluttet å spy, mens doen er min beste venn akkurat nå. Trodde jeg begynte å bli bedre i går, helt til jeg spiste litt mat, som tydeligvis ble altfor mye for den utsultede magen min, så da slo den seg vrang da.... Åååhhh orker ikke dette mer!

Noen som har vært igjennom omgangssyken i år? Håper uansett så mange av dere klarer å holde dere unna. Its hell.


Det ble forandring i planene til Rick og meg, så vi sto over kalkunen, buhu! Men vi dro ut og spiste indisk, noe som var UTROLIG godt. Beste stedet i Oslo i følge meg selv, Jaipur. Senere trippet vi rundt omkring i Oslo for å finne en DO! Er helt utrolig at det nesten ikke finnes noen her i Oslo. Vi fant én offentlig som står ved Rådhusplassen/Aker Brygge og den stengte kl 20.00 :-) supert. Nesten ikke noen barer/utesteder som var oppe heller. Endte med at jeg våget meg forsiktig inn på et Sushi sted hvor jeg fikk napp! Juhu.

Og 20 minutter senere sto vi klare på Aker Brygge for å få med oss nyttårsrakketene. Min første gang på 22 år hvor jeg var i byen på nyttårsaften. Rakettene var nydelige! Fantastisk å se på.

Det var verre med de idiotene som absolutt skulle tenne på sine egne midt oppi folkemengdene selvom det var langt ifra lovlig. Det kunne gått riktig galt.. Vi ble også vitner til blind vold på jernbanetorget og det endte opp med at rundt 10 politibiler tok seg turen dit. Skummelt!

Må også få takke for alle de fine kommentarene deres! De er gullverdt og betyr kjempemye for meg! ♥
Jeg skal få svart hver og en av dere når jeg får litt bedre tid :-)
God morgen/ettermiddag!

Nå er mamma, Marius og jeg klar til å dra til Askim. Det blir feiring der i dag! Gleder meg kjempemasse. Julenissen kommer også, kan tenke mamma gleder seg ;) haha!Fikk julestrømpe av mamma i år også! Broren min og jeg har hatt de samme strømpene siden vi var små barn, ahhhh tradisjoner ♥Ikke alltid like lett å sette på en sløyfe på en katt!Fine jenta mi!

Ønsker dere alle en GOD JUL!!! Kos dere masse i dag :-)
Jeg har pakket inn julegaver til den store gullmedaljen og ser på meg selv som FERDIG nå! Deilig.
Mamma er ikke noe særlig glad i å pakke inn julegaver, så DEN æren har jeg fått!

Vi har ikke engang fått juletre inn i huset...... Vi er ALLTID så trege! (Pappa's skyld). Pleier jo egentlig å pynte på lille julaften, men straks skal jeg bort til mamma for å spise god mat og bare slappe av, det skal bli godt.

Jul forandrer seg jo eldre man blir, og ting i familien forandrer seg, dessverre. Skulle så ønske at jeg hadde hatt fler av de fine julene jeg hadde når jeg var mindre....Det var spesielt det ♥

Jeg vet iallefall at jeg gleder meg stort til den dagen jeg får min EGEN lille familie og vi skal lage våre egne tradisjoner og bare nyte alt så godt vi kan :-)
I dag ramlet det ned et julekort, BARE til meg! Det er faktisk aller første gang, og det syns jeg er utrolig koslig :-) og julekortet var fra søteste KaysoKirsti! Og i tillegg hadde hun lagt i to solkort, tuuuusen takk søta! Det setter jeg STOR pris på! :)

Nå skal jeg kose meg med italiensk pizza fra Spice! Resten av huset er på julebord. Jeg ble tilbudt å være med jeg også (pappa sitt firma) men det fristet lite å være med en gjeng med småfulle mannfolk selvom jeg GJERNE skulle ha spist på Big Horn!


I dag har jeg sittet og skrevet fine julekort til noen av mine blogglesere! Skal få sendt de avgårde i dag, så håper de er framme før julaften :-) i tillegg til dette har det også blitt noen pakker å pakke inn....Elsker å sitte og pusle med det, så lenge det ikke kryr av gaver da, da blir det fort pes!

Og her har vi selveste, Rudolf! Er han ikke fin?Kjøpte han i Berlin :-)

Innlegget mitt om oreokonfekt har blitt valgt ut på Side 2 sin bloggside og det er ALLTID morsomt! Tusen takk:-)


Snart skal jeg til mamma hvor det blir servert risengrynsgrøt, fruktsalat og gløgg!! Nå skal vi kose oss:-)
For en lang uke dette har vært! Heldigvis er det fredag i dag. Utrolig deilig.

Vet dere hva? I går TRENTE JEG! Første gang siden 10. september..... shoot me! Jaja, nå er jeg iallefall i gang igjen. Håper jeg. Hvis ikke, gi meg et spark i ræva! Treningen gikk mye bedre enn forventet og jeg syns faktisk det var...morsomt :-) Så dere som sitter fast i soffaen, KOM DERE OPP!! Det er ikke så fælt som man skulle tro det var :DNå må jeg løpe! Er alltid i siste liten selvom jeg egentlig har gooood tid på meg, må bare sjekke pc'n vettu!...
Min kjære storebror fyller 25 år i dag! Begynner å bli gammel nå gitt... høhø! Neida.
Jeg kommer sakte etter :-)

Mamma hadde selvfølgelig disket opp og laget snitter til oss (noe av det beste vi vet om) og kake. NAM!

Vi har verdens beste og snilleste mamma :-) og det håper jeg dere også har!
Lang dag i dag på jobben, med mye sykdom på huset. Kjedelig! Men vi klarte oss vi, og dagen i dag ble ganske så fin :-)

Gikk til kaffehjørnet for å ta meg en varm sjokolade med deilig krem på. Veldig fin start på dagen!Dro til Linderud senteret etter jobb for å spise litt. Er for lat til å lage meg middag etter en slik dag på en fredag...Julestemning :-)Veldig, veldig god cheeseburger hos Jordbærpikene!Kjøpte meg FLAX julekalender, og 3 Griseflax for 30 kr.Og hei, GEVINST!!! Moooro :-)
Skulle egentlig ha begynt 8.30 på jobb i dag, men fikk nettopp en melding om at huset trenger at jeg tar senvakten (hadde en i går også!!) istedenfor min kjære mellomvakt, fordi det er mye sykdom der. Blahhhh.... Hadde jeg visst det litt før hadde jeg kunne sovet én time til :-) vi får se positivt på det, det er jo FREDAG!I morgen skal mamma og jeg ta en tur innom Årvoll Gård sitt julemarked. Det kan bli koslig det! Elsker julen.
Elsker alle lysene. Stemningen. Kosen. Familietreff :-) ja så lenge det ikke tar over alle fridagene mine!

Skal jobbe lillejulaften, 27. og 28. desember også håper jeg at jeg får fri de to neste dagene. *Kryss fingrene for meg*

Nå som jeg har så god tid, skal jeg ta turen innom kaffehjørnet som ligger i nærheten her for å kjøpe meg varm sjokolade ♥ Hjelper mot en lang, mørk og KALD fredag! Brrrrr.


Ikke akkurat. Vi skal bare fotograferes i barnehagen i dag! Det er jo litt stas syns jeg :)) ungene gleder seg!
Det er 2 år siden sist jeg var med, og DÉT bildet ble ikke akkurat mitt fineste. Hadde begynt på roaccutane og huden min var så sinnsykt tørr at jeg måtte smøre inn hele ansiktet. På toppen av det måtte jeg jo ha sminke på meg..... Så da så jeg ut som en pepperkake!

Jeg håper jeg ser litt bedre ut i dag, men hvem vet. Har fortsatt smurt meg inn og har sminke på! Kryss fingrene dere.....Er ikke fan av webcam bilder, men jeg gidder ikke å tukle med kamera og ledninger nå på morran - har ikke mye tid heller!
Det har blitt noen uker siden mamma og jeg møttes ordentlig, til vanlig drar vi alltid ned til byen på lørdager for å sitte ned på en café og skravle, og det er så koslig! Men disse siste ukene har hun enten vært bortreist, eller hatt andre ting å gjøre. Så igår bestemte jeg meg for at vi SKULLE ta en tur på fridays!

De har herlige kyllingsalater der. Mamma sin var dessverre veeeeeldig sterk og det er ikke første gang hun har bestilt den, for så å glemme det :P bummer!Skikkelig regnfyllt søndag.

Mmmmm, lengter allerede etter kyllingsalaten.....
Var på lønningspils i går! Og var våken 8.30 i dag tidlig. Skulle virkelig ønske jeg klarte å sove litt lengre i helgene....Ble noen drinker i går selvom jeg bare hadde planer om å ta én! Var så sliten. Tung i hodet!Camilla og Tina ville så gjerne være med i bloggen og stiller opp med dette flotte bildet :D

Jeg har vært på min 5. Grete Roede kurskveld og hittil har jeg gått ned 11,1 KG!!!! Yes! Det føles bra. Veldig, veldig bra!

Også er det vel på tide å skrive litt om Noka produktene jeg har prøvd, selvom du liker det eller ikke!Når jeg først prøvde jordbær milkshaken så var den så tykk i konsistensen at det nesten ikke gikk an å få det ned! Smakte helt grusomt faktisk.

Du skal egentlig ha 2,5 dl melk og 2/3 skjeer med pulver. Jeg byttet ut 1 dl melk med VANN. Så nå er det fult mulig å drikke den + at den er helt grei i smaken. HURRA! I tillegg bruker jeg litt under 2 skjeer med pulver.
Så jeg pleier å ta en slik shake til frokost som tilsvarer ca. 200 kcal.

I helgene derimot tar jeg meg god tid til å lage meg noe ordentlig godt selvfølgelig.
Jeg syns bare det er så greit å bruke så liten tid som mulig på frokost i ukedagene så jeg slipper å stå opp enda tidligere enn det jeg må haha.

De andre smakene har jeg ikke fått smakt på ennå, venter til jordbær pulveret er brukt opp men regner med at de også er fult smakelig ;)

Jeg har også fått prøvd to forskjellige barer.- Noka crisp bar med eple smak: Smakte faktisk litt som eplekake med en gang, men så syns jeg det ble litt for mye og litt for søtt. Så jeg deler den heller opp og tar en halv bar som snacks eller når jeg føler jeg er litt sulten før middag.

- Noka confect bar med karamell smak: Veldig god! Smaker veldig likt nutrilett sin, selvom jeg syns nutrilett vinner på smaken!

Dette er det jeg har prøvd så langt, vil heller bruke litt tid på å virkelig finne ut av hva som smaker greit og hva som ikke kan spises!

Nei, nå er det helg og jeg skal endelig SLAPPE AV!! ahhhhhhh :)
Det har skjedd litt av hvert siden jeg sist oppdaterte her. Dagene har gått litt opp og ned. Skjedde noe jeg har tenkt på en god stund nå, men det er ikke lett. Det ble vanskeligere enn jeg trodde. Mange av dere kan nok tenke dere til hva jeg snakker om. Også får det bli med det. Orker ikke å skrive om all mulig shit akkurat nå. Too soon.Godt å ha den beste katten å kose seg med.Fikk endelig dusjet Sara i dag, sikkert ett år siden nå! Også har hun endelig blitt kvitt kragen sin som hun hadde på i 6 uker!!! Så hun trengte en ordentlig vask. Det er ikke noe hun liker, men noe hun må gjøre årlig!Været i Oslo i dag har vært N Y D E L I G, og i følge værmeldingen skal det visst bli slikt utover uken også, HURRA!Og broren min har laget eplekake, NAMMMM! Superdigg.

Snart ny uke igjen, helgene går så ALTFOR fort dessverre. Neste uke skal jeg til fysioterapeut, ha foreldremøte i barnehagen og enda et nytt Grete Roede kurs! Greit å ha litt annet å tenke på for tiden.
Jeg lurer egentlig på om enkelte av dere egentlig leser det jeg skriver?

Greit, det kan bli en lang tekst i blandt men da er det nesten bedre at de av dere som syns det blir for langt, ikke gidder å kommentere ;)

I forrige innlegg hvor jeg skrev om Noka produktene, fikk jeg noen kommentarer om folk som var litt opprørte. Som mente at noka produkter og noka kuren i seg selv egentlig bare er noe tull og at det ikke kan være sunt!

Nei, selvfølgelig er ikke en noka KUR sunt! Man skal jo leve av å spise normal mat? Og det SKREV jeg jo!

Jeg siterer "...så jeg kommer til å bytte ut annen mat med noka produktene, en til to ganger daglig"

Jaha? Nei - jeg spiser ikke bare noka produkter. Nei - jeg følger ikke en kur men BYTTER bare ut noen måltider, f.eks: Shake til frokost, et mellommåltid og "snacks" om kvelden. Finnes absolutt ikke noe galt i det. Jeg er faktisk veldig fornuftig!

Alt i alt, så syns jeg Noka er et kjempeprodukt. Du får i deg det du trenger av næringsstoffer, det finnes produkter til hvert eneste måltid og det er så ENKELT!

Sånn ellers har jeg vært dårlig i det siste, blitt skikkelig forkjøla. Halsen har tetta seg og vært utrolig sår og vond, nesa har vært helt tett og nesespray har ikke hjulpet all verden! Det er noe drit. Men nå går det iallefall LITT bedre! Og sånn ellers enn det? Skjer det svææææært lite!

Og sånn bare for at dette innlegget skal ha bilder i seg så legger jeg til to som ble tatt på bursdagen min! Fikk den største drinken jeg har drukket på leeeenge :D
Fy fader altså. Må bare skrive litt om dagen (kvelden) min. Har vært på Grete Roede kurs i dag og så langt har jeg gått ned 9,8 kg!!!! Det nærmer seg det store 10-tallet :D jeg er SUPER fornøyd!

Oooog over til noe mindre gøy.

Jeg er alltid den som går med mobilen i hånda, klar til å ringe mamma hvis det skjer noe eller jeg er redd, når jeg er ute om kveldene. Nå har det jo blitt høst, og det betyr at det blir mørkere tidligere, og nå skulle jeg ta bussen hjem fra Carl Berner ALENE. Det starter fint, helt til en mann som sitter to rader unna meg (jeg står) begynner å PEKE på meg.
"Faen, faen, faen!" tenker jeg inni meg. Vil ikke komme borti noe tull nå. Og han fortsetter og begynner deretter å snakke til MEG. Meg av alle der inne på bussen, og den var stappa full.

Han begynner å påstå at jeg IKKE har billett, at jeg ikke har vist fram gyldig billett til busssjåføren. Jeg skjønner straks at han ikke er helt som han skal være og lar være å se på han. Men han fortsetter å påstå at jeg ikke har billett. Jeg føler et stort ubehag, men prøver allikvel ikke å få øyekontakt.

Jeg ser at han reiser seg opp og skal gå av på Rosenhoff. "Thank god", tenker jeg. Han stopper opp centimeter fra meg og står og snakker til meg på høyre side. Snakker om at jeg kommer til å få 900 kroner i bot, at jeg er fæl og slem for at jeg ikke har betalt for bussturen ++++. Folk begynte jo å se på meg (MEN JEG HADDE REGISTRERT FLEXUS KORTET MITT). Anywho, han gikk ENDELIG AV!! En annen mann forsvarte meg og ba han bare stikke av bussen.

Følte meg med ett LITT mer trygg.

Der tok jeg feil gitt.

Herreguuud for en rar fyr det også! Han var visst fra Tyskland og snakket en blanding mellom norsk, tysk og engelsk. Jeg skjønte egentlig ikke en døyt av hva han snakket om, og jeg nikket og svarte mhm uttalig mange ganger. Jeg viste tydelig at jeg ikke var særlig keen på å snakke med han, men han bare fortsatte. Lurte på hvor gammel jeg var, hvor jeg skulle gå av osv. Så spurte jeg han, i tilfelle han skulle av samme sted og han sa han skulle av på stoppet før meg.

YEAH RIGHT. Han gikk av på samme sted som meg. Fikk nesten panikk. Bekkmørkt, lite folk og sent på kvelden. Ringte mamma med EN gang.

Det gikk heldigvis BRA, men det er slike situasjonener jeg er såååå redd for å komme oppi om kveldene. Det verste? Han bor nesten 5 min unna meg.....UÆÆÆÆÆ!
Helgens begivenheter:

Lørdag: Jogget tidlig med en venninne, deilig start på en lørdag!
Dro til byen med mamma, satte oss ned på Olivia for å spise pizza. Deilig mat der!Søndag: Jogget en tur om morningen også, STOLT av meg selv!!! Har hatt et opphold fra treningen i ca 5 uker, og denne uken har jeg fått trent masse og deilig er det!

Hadde store planer om å ENDELIG dra på Ekebergrestauranten, har tenkt på det hele sommer, og i dag bestemte mamma og jeg oss for å bare dra dit. Lettere sagt enn gjort! Pga sykkelrittsfaen så kjørte vi omvei etter omvei i over en time! Prøvde å komme oss nærmere Ekeberg men det var sperringer OVERALT!!!
Så vi ga opp.
Dro til byen for å dra til Südøst som jeg også har lyst til å prøve lenge.

DET VAR STENGT!!! herregud. Gikk rundt hele Grünerløkka uten å lykkes. Holdt på å gi opp hele greia. Men var så sykt sulten at jeg trodde jeg skulle dø, og ikke minst tissatrengt at jeg bare SKULLE finne et sted for å spise, og for å gå på do. Og mamma skulle selvfølgelig sitte ute. Kjempeenkelt på en så fin dag som dette!
Men vi fant et sted til slutt, herlige HARD ROCK CAFE. God bless you

Spiste altfor mye, og jeg er stappmett fortsatt og kommer nok til å være det resten av uka

Også det beste.
Kjøpte meg Regines bok. Jeg tenker mye på døden, altfor mye. Har nesten bare bøker om døden. Kan bli litt mye til tider så var usikker på om jeg skulle kjøpe denne, men jeg er sikker på at jeg skal bli mint på at jeg må leve livet NÅ, ikke kaste bort dagene mine ♥På selve bursdagen min som var i går, tok mamma og broren min meg ut for å spise på Big Horn. Nydelig mat der!

Satt ute under varmelampene, er ikke så lenge igjen man kan gjøre det!


I dag fyller jeg 22 år! Hipp Hipp Hurra!! ♥

Herlig dag. Morsomt å få så mye oppmerksomhet :) er ikke hver dag man får det!

Koste meg med jentene i går kveld, bursdagsfeiringen var vellykket, selvom jeg var litt stressa. Er alltid litt annerledes å ha fest hos seg selv, enn å være hos noen andre! Også har vi VISNING i dag, så det måtte ikke bli for mye rot, men alt gikk fint :) tok massevis av bilder som kommer senere. I dag blir det middag ute med broren og moren min, blir super koslig :)

HURRA!


Lang dag i dag! Jobb til 17.00. Personalmøte fra 17-19, Og deretter er det klart for et nytt Grete Roede kurs! Mitt andre i år. Gleder meg til å se igjen noen av de gamle jentene, og bli kjent med noen nye :) Er ganske god stemning på kursene så jeg gruer meg absolutt ikke til å gå.

Har dessverre ikke vært flink med treninga den siste måneden, men maten går det helt greit med. Men det er dessverre ikke bare Grete Roede mat! Så det skal jeg bli flinkere til. Gleder meg!
Ny cardigan fra Cubus! De åpnet ny butikk i Karl Johans gate i går, og det var 40% på ALT i butikken! Fikk med meg varer for litt over 1000 kr men det ble "bare" 600 kroner. Fornøyd :)

Nu, JOBB!Jeg har fått ny iphone!!! Jeg har kanskje ikke informert dere om at min nye iphone, forrige søndag, ble med en lang tur i vaskemaskinen min? Nei..... det ble litt gråting fra min side! Den var ÉN uke gammel. 3000 kr rett ut av vinduet.
Jeg skulle jo bare vaske sengetøyet mitt! Sørget for å fjerne alt som lå i senga først, la det på kommoden min. Alt unntatt det viktigste selvfølgelig :) MEN, heldig som jeg er, fyller jeg 22 år neste søndag (5 september) så da fikk jeg en ny iphone i gave av mamma og broren min!!! Hurra <3

Etter en tur til telebutikken ruslet mamma og jeg rundt i byen. Fikk kjøpt litt fine ting, som f.eks SKO! Skal få vist senere. Så dro vi til Frogner for å dra på Gabels café. De pusset opp fasaden på bygningen det lå i, så det var ikke sånn superkoslig ute der vi satt, men det var det derimot inne! Bestilte en kjempegod kyllingsalat, mens mamma prøvde seg på en tunfisk sandwich, som var SUPER god!! og jeg som ikke er så glad i tunfisk...Det smakte ikke fisk engang!Tidlig i sommer gikk mamma og jeg forbi denne søte butikken nederst på Frogner. Der selger de håndlagde sjokolader, makroner og finefine kaker! Og vi bestemte oss for at jeg skulle tilbake nærmere bursdagen min for å kjøpe meg noe fint :)  Ble 4 makroner og en minikake!

Makronene var fantastiske! Har ennå ikke fått smakt på kaka, men gleder meg!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg er forresten med i Mala Kristin sin konkurranse! Du kan velge mellom å lage en bildeserie eller en animasjon med max 6 bilder. Valgfritt tema!
Premien er et gavekort på valgfri butikk + en liten overraskelse :) HERLIG!!

Image and video hosting by TinyPic
Ny uke igjen, starter på min 4. arbeidsuke allerede og det går kjempefint!

Denne uken består av hudlege, kiropraktor og bydelsfest!

Hudlegen tror jeg at jeg kommer til å skrive litt om i et annet innlegg, har tenkt på det lenge. Og kiropraktoren? Ja, har hatt endel vondt i beina i det siste. Men det visste (trodde) jeg hva kom av. Fra jeg var liten har jeg hatt en skjev rygg, noe som gikk utover beina mine. Men en time hos kiropraktoren hjalp med en gang. Nå har jeg ikke vært der på sikkert ti år, og nå har det kommet tilbake igjen.

Jeg har litt låsninger i ryggen som jeg kan leve med, også har jeg visst muskelspenninger. Det visste jeg ikke! Det er mulig det er derfor jeg har hatt vondt i beina og ikke pga ryggen. Hvem vet? Skal iallefall til fysioterapeut denne uka. Billig er det ikke....GRØSS!Disse skal jeg bruke i 4 dager. Det er en tape som gjør at huden trekker seg litt sammen og "oppover". Det skal visst hjelpe med muskelspenningene. Det gjorde sykt vondt da han dro og klemte og ja....det var like før jeg ropte F*** i H******, men det er jo ikke så pent å si.....

Får håpe ting iallefall order seg snart, er litt for mange legetimer for tiden syns jeg! :/Det er jobb i morgen!! Har ikke jobbet på 26 dager og det har vært D E I L I G ! Men nå er hverdagen tilbake og det er det ikke mye å gjøre med gitt. Heldigvis er ikke helgen langt unna, så det blir en myk start! Blir iallefall koslig å få møtt igjen alle barna og personalet :)

Hvem av dere har begynt på igjen med jobb og slikt? Skulle ønske jeg var student akkurat nå, da hadde det blitt enda 2 uker til med ferie!

//weheartitENDELIG har dagen kommet! Mamma og jeg skal til TUNISIA! ahhhhhhh! Skal bli så deilig å endelig få sol og varme på denne kroppen. Sommeren her i Norge har virkelig ikke vist seg fra sin beste side dette året, dessverre. Så nå lengter jeg fryktelig etter å få kost meg ordentlig i varmen.

Men jeg skal innrømme at jeg gruer meg litt. Jeg har lest mye om Tunisia og de har en del annerledes regler enn det vi er vant til kan man si. Og i tillegg har de kakerlakker der nede........... Får virkelig håpe på at jeg ikke møter på noen av de, hvis ikke reiser jeg hjem igjen!!

I Tunisia er det IKKE lov til å ta bilder av soldater, politi eller offentlige bygninger.
Skal man på markeder må man prute. Får man øyekontakt med de som selger så er det gjort, da er det vanskelig å komme seg unna!
Ikke drikke vann fra springen. DETTE visste jeg allerede, men man skal visst ikke drikke rett fra glassflasker der nede (why not?) og får man isbiter så burde man sjekke om dette kommer fra springen eller ifra vann på flasker. Ja kjemepeenkelt å sjekke det ikke sant?

Veldig mange løskatter og løshunder der som mest sannsynligvis har RABIES. So do NOT touch them! Fy...Akkurat det DER kommer til å bli vanskelig for meg. Jeg forguder dyr mer enn noe annet, og ser jeg en katt så koser jeg med den. Men det kan jeg altså ikke nå... Ikke søren om jeg skal få rabies!!

Veldig vanlig å gi tips til taxisjafører, hotellhjelpen, servitører osv osv. Jo mer tips man gir, jo bedre blir man oppvartet.

Det er mye, mye mer, men jeg regner med at alt kommer til å gå greit. Hotellet vi skal ligge på ligger visst litt inngjerdet og det er egen privat strand der.
Yeahhh, ser ganske herlig ut dette her! Bare synd flyturen er på 4 TIMER!!!! Jeg hater å fly!

Pc'en tar jeg selvfølgelig ikke med, så det spørs om det er internett café på hotellet eller ei. Så da snakkes vi mest sannsynligvis om ei ukes tid! ;)


Jeg NYTER sommeren :)Mange av dere, ja kanskje bare NOEN av dere, har kanskje fått med dere kampanjen til Ica, der man samler opp hundreogørten klistremerker, for å få noen kule vinglass eller hverdagsglass? Jada, jeg samler og jeg samler jeg, men kommer ikke noe nærmere målet! Slik kjennes det iallefall ut.

Kunne virkelig ha tenkt meg 4 hvitvinsglass, FÅR de ved å samle 70 klistremerker, jeg må altså bruke 7000 kroner på Ica først! Eller jeg kan samle 35 klistremerker og KJØPE de for bare 99,- BRA DEAL? Nja.....

Jeg handler nesten aldri på Ica siden den ikke ligger akkurat nærmest til der jeg bor, KIWI IS THE BEST! Men ja, leste bloggen til Ida Wulff i går, og hun har FÅTT glass av Ica. De sendte henne et BREV.... Ahh hvorfor kan ikke jeg bare få være en toppblogger også?! Bare for ei liten uke! Jeg vil også ha gratis glass!!!

11 usle klistremerker. GIVE ME MORE ICA!

Samler du?Da drar jeg til Skottland!! Flyet mitt går 19.35, så nå er det snart på tide å dra til Gardermoen. Gleder meg IKKE til å fly, men jeg syns det er moro å reise! Får håpe alt går som det skal og at jeg kommer trygt fram!

Jeg kommer ikke til å ta med meg pc'en min, så om det blir noe blogging denne uka, vet jeg ikke :) Men jeg er tilbake igjen neste fredag! Dere får ha en strålende uke så snakkes vi!Kjøpte MIN første grill i går. En elektrisk en. 249,- fra Biltema! Du får vel det du betaler for ikke sant? Ja, jeg tror nok ikke jeg skal kjøpe fler elektriske griller i fremtiden... Den funket fint den, men var litt treg. Også det som er stas med grillingen er jo selve SMAKEN av kull da. Syns nå jeg! Men det er jo en grunn til at jeg ikke kjøpte kullgrill da, når jeg får meg en leilighet senere så er det ikke lov til å bruke kullgrill på balkongene, BUUUUUU! (men nå kom akkurat pappa inn for å si at det ER visst lov!! med en plate under selve grillen....) Er det sant? jaja, da blir det grillkjøp en annen gang også!

Fri fra jobb i dag, D-E-I-L-I-G! Så jeg stakk til frisøren for å bli litt penere på håret og endel tusenlapper fattigere. Har du ikke funnet en frisør/frisørsalong du er fornøyd med så langt? Da BØR du stikke til Paleet i Karl Johan og gå til Adam og Eva. Spør etter Erle! Super søt jente som alltid klipper og striper meg slik jeg vil ha det :) har gått der i 1 1/2 år nå.

Jo, også tok mamma og jeg vaksine i dag, skulle visst helst ta det før man drar til Tunisia. 2 sprøyter + 1 drikkeshot. 1300 ,- takk................

så nå BØR vi ikke bli syke i Afrika!!!

I dag var det visning for andre gang her, og jeg følte ikke for å være hjemme da, så jeg ringte mamma og spurte om vi skulle finne på noe! Vi bestemte oss for å dra til Grefsenkollen og sitte der og spise og drikke. Med oss hadde vi Sara i buret sitt! Haha. Ja, vi tok oss med hun fordi pappa IKKE ville ha hun her når det var visning...... Teit? Jepp! Så han hadde tenkt til å sette hun inn i buret sitt, sette det inn i bilen sin og la hun sitte der i 1 1/2 time, til visningen var over..... Er det mulig? Ingen skal tydeligvis se at det har bodd katter her. Jeeeez... blir så forbanna! Det er en KATT. Han kunne iallefall latt henne gå ute men neida... Mamma og jeg hadde ikke hjerte til å la hun sitte der inne så derfor tok vi oss med hun :)

Vi satt og solte oss litt utenfor Grefsenkollen restaurant og med oss hadde vi katteburet, du kan tru folk glante!

Jeg hadde så lyst til at hun skulle få lov til å være litt ute så jeg tok hun i fanget mitt, men selvfølgelig gikk det som det gikk og hun stakk av! Ja, ikke langt da men allikevel. Prøvde å få tak i hun og få hun inn igjen i buret og DET var ikke lett. neinei, bare se her:Så vi lot hun få være ute litt til (som om vi hadde noen andre muligheter) Hun spiste gress og koste seg inni buskene. Vi prøvde etter en stund, ÉN gang til, og jammen meg fikk vi det ikke til denne gangen! Så var det inn i bilen med henne, mens vi gikk for å spise litt. Da visningen var ferdig dro vi tilbake igjen, og DET tror jeg Sara var glad for.

Ellers i dag har jeg fått solt meg på den NYE terrassen min!! Eeeeelsker den. Meningen var at pappa skulle sette opp en terrasse for sånn ca. 5 år siden...... Han er bare LITT treig av seg. Han måtte få alt ferdig til visningen vettu, DA skjer det ting da. Også nå skal vi flytte, hehehehehe....

Anyways, noen som er interesserte i å se huset vårt?? Ja, her får dere iallefall en titt!

Design møbler vett. Vi har ikke så fancy stil, DESSVERRE!! Vi har også malt hele stua sykehus hvitt, det samme med kjøkkenet. Før var det RØDT. Jeg liker det mye bedre nå, my style.

Vil dere se mer kan dere sjekke ut annonsen på Finn HER

EEEELSKER SOLEN, ELSKER Å SOLE MEG, ELSKER TERRASSEN MIN!Nå ligger Sara utslitt her ved siden av meg, har vært en lang og stressende dag for henne!

Og nå er det tid for meg å sove litt også, full arbeidsuke nå :) GOD NATT!Jeg oppdaget et nydelig sted på Frogner via en blogg, nemlig Kolonihagen. Den ligger rett ved siden av Bjørknes privatskole. Dro med meg mamma hit, for det så IDYLLISK ut, og jammen meg sto det til forventningene :)

De åpnet i august i fjor. Utrolig fint innredet, en koslig perle! Føltes ut som om jeg var i utlandet. Hit skal jeg absolutt igjen. Økologisk mat all the way!Noen som har vært der før?Sommerfest med jobben nå straks! Vi har ikke akkurat været med oss i dag, så det blir nok å sitte inne. Kjipt! Men det blir deilig med god grillmat, god drikke og fine mennesker! Er litt usikker på om jeg skal drikke alkohol eller ikke, stikke til byen senere eller IKKE? Hmmm... vil ikke ødelegge Grete Roede helt heller men jeg vil jo gjerne være med på moroa jeg også!

Hadde planer om å ha på en annen kjole fra GT som jeg kjøpte forrige lørdag, men så kom jeg over en fin kjole fra VeroModa i dag, så den er på! Også ble det noen fine øredobber også, JEG ELSKER ØREDOBBER!EGO EGO EGO. Jaja. Må få lov til å være det en gang i blandt også!

Har du noen planer for lørdagskvelden?

Hadde en helt fantastisk lørdag i går!

Perfekt vær, sol til de grader, Frognerparken, a1, shopping, Majorstua, Fridays, iskaffe og club sandwich. Kan ikke bli bedre enn det!

Broren min har begynt å kjøre buss, og i den anledning fikk mamma og jeg sitte på hjem fra byen! Åpent tak og alt. Var utrolig gøy og ikke minst deilig å sitte der med vinden i håret!

Mine fine nye gladiatorsandaler! Fra Eurosko // 500 kr.

Hadde store planer om å få kjøpt slike i FJOR, men det ble aldri noe av..... endelig så har jeg de! Og de er overraskende gode å gå i - så langt. Litt for store, men jeg var så ivrig etter å kjøpe de at jeg ikke orket å prøve en str. mindre, hoho.

Som sikkert mange av dere har fått med dere er det MUSIKKENS DAG i dag, og jeg har fått med meg at det skal være et fint opplegg i Frognerparken i dag med fine artister, så der finner dere meg i dag! a1 kommer, og da må selvfølgelig jeg også ta meg en tur. Madcon, Didrik Solli Tangen, Tone D. Aaberge og Bjørn Johan Muri (digget han en stund tilbake heh) er noen av de andre som også kommer! Skal du dit?Det er så digg med bra vær i dag, det gjør MYE med humøret mitt og tenker det gjør endel med deres også.

Det var en som spurte om å få se et bilde av Sara-pusen og det har jeg skaffet!Lille sture jenta vår. Hun hater den kragen. Klør på den KONSTANT og jeg tror jeg holder på å bli gal. Jeg får nesten ikke noe søvn om natta pga den ristinga og den klø lyden. Men jeg får bare holde ut. Bare noen få dager igjen.Men så får hun litt kos og kløing og DA er hun storfornøyd!Søte Tone har utfordret meg! En veldig fin utfordring faktisk. Begynner å bli litt lei av slike for de er ofte lange, men denne er egentlig veldig fin og noe ALLE burde gjøre en gang i blandt! Utfordringen lyder som følger:
"Skriv seks fine ting om deg selv, og post ett bilde av seg selv som du er fornøyd med. Når det er gjort skal du utfordre seks andre til og gjøre det samme."

Jeg kommer ikke til å utfordre noen andre, det er litt stress syns jeg, men som sagt, alle burde gjøre dette en gang ;)

1. Jeg er flink med kostholdet nå etter jeg begynte med Grete Roede, og det matvraket som jeg er, så er det VELDIG bra!
2. Jeg er flink til å trene! Og det har jeg holdt gående nå i 4 måneder. Hva har skjedd?? Hurra!
3. Jeg er veldig omtenksom
4. Jeg er blid og imøtekommende
5. Jeg er hjelpsom
6. Er flink til å ta meg av dyr

Sara pusen har det helt greit om dagen, men hun er virkelig IKKE glad i den kragen, akkurat slik jeg visste det kom til å bli. Hun ligger nemlig og sturer og er furten mesteparten av dagen. Who can blame her?? Det hadde iallefall jeg vært hvis jeg måtte ha en slik en på meg til alle døgnets tider. Heldigvis slipper jeg det.

Jeg tar den av henne når hun skal spise mat, men ellers er det rett på med den igjen, for hun begynner å slikke såret sitt med én gang. Hun hadde visst klart å stikke ut en tur i går mens jeg var på jobb og da hadde såret hennes gått opp litt.... så vi får sjekke det grundig dag for dag så det ikke blir verre.

Skjer altfor mye om dagene så jeg rekker ikke å lese alles blogginnlegg men jeg skal få tatt det igjen! I dag var jeg ikke hjemme før 21.15, og i morgen skal jeg på middag hos en i jobben så da blir det en lang dag også :)Først og fremst, HIPP HURRA FOR PAPPA SOM FYLLER 50 ÅR I DAG!!! Ikveld skal vi ut og spise indisk mat med hele familien!

Også en litt trist nyhet; oppdaget at Sara pusen hadde fått et ganske stort åpent sår bakpå låret sitt. Vi vet ikke helt hvordan hun har fått det til men det ser ut som hun har klart å henge seg fast i noe...eurgh! Så da måtte jeg til dyrlegen for å fikse dette her. Jeg holdt på å svime av da jeg var der FORDI jeg ikke hadde spist frokost, også måtte de drive og røre inni såret for å se om det var noe skitt inni der... ææææ, da måtte jeg bare gå ut derifra!

Hun ble dopet ned selvfølgelig så det er som å være barnevakt for en liten baby dette her. Sist hun var dopet ned måtte jeg være oppe med hun hele natta fordi hun var så rastløs av seg. Skulle hoppe opp overalt selvom hun ikke hadde balanse og dermod slo seg kraftig endel ganger! Stakar liten. Hun har det heldigvis greit nå forløpig. Må få antibiotika i 10 dager så skal vi tilbake til veterinæren for å få fjernet stingene. Det kjedelig er at hun på bruke krage! Og for de som har katt så vet dere nok at det IKKE er mye moro for katten........


og FOR ET NYDELIG VÆR I DAG!!! Det er så varmt og deilig. Ordentlig sommervarmt!


Herregud som jeg elsker sommer! Hvorfor kunne vi ikke ha hatt det litt oftere?! Jeg passer iallefall på å få kost meg mye nå før det plutselig er vinter igjen!

Mamma og jeg dro ned til byen i går for å titte litt rundt. Jeg trengte nye sommerklær og sko og jeg fant en god del fint! Ble dessverre ikke noe jumpsuit på meg så den må jeg lete lenger etter. Vi fant et bord på Fridays og satte oss ned for å spise og drikke. Mamma bestilte salat, og jeg som ikke trodde man fikk så mye salat bestemte meg for å ta fajitas stativ med kylling og tilbehør som guacmole, rømme og salsa. Det kostet nesten 100 kr mer enn mammas rett og tror dere ikke jeg fikk MINDRE mat enn hun?! Da ble jeg skuffa da... Nei, neste gang blir det salat!

Skal få vist dere hva jeg shoppet litt senere tenker jeg, men jeg blir borte hele dagen! Er litt hektisk her om dagene nå. Hater det!De har virkelig verdens beste iskaffe på fridays! Såååå digg.

Vi tok turen opp til Artesia Spa på Grand Hotel, for å kjøpe gavekort til pappa sin bursdag, han blir nemlig 50 år neste mandag!!

Også senere dro vi bursdagsselskap til fetteren min. Det morsomme der er at de har en katt (søstra til katten min Sara!) som tar HEISEN opp og ned! De bor nemlig i en leilighet i 8. etg. Så når noen skal ned så blir hun med i heisen. Haha, ganske kult!

Også gikk jeg hjem da. DET var deilig det. Musikk på øret. Ingen i gatene. Deilig sommerluft. Perfekt!


Selvom jeg ikke gjorde så mye i går ble dagen fin allikevel! Jeg dro ned til byen sammen med mamma og en av hennes venninner. Jeg har alltid pleid å dra ned til byen med mamma! Vi satt oss ned på en café hvor vi tok en latte og så på alle folkene som gikk fordi. Dessverre tok det nesten en halvtime bare å få bestilt, det var visst mangel på servitør der.

Rundt 12.15 tok mamma og jeg turen innom Clarion Royal Christiania hotell for å gå på et av middagsbuffetene de har der. De har helt super mat der så man spiser seg virkelig helt STAPPA! Ble jeg så mett at jeg ble litt uvel..... Nuvel, man lærer aldri når det kommer til 17. Mai mat!

Endelig er det nye designet på plass! Deilig med litt forandring syns jeg. Dessverre skjønner jeg ikke bæret av koding av blogger, det er helt gresk for meg så det er altså IKKE jeg som har fikset det. Det er Markus Husby, tusen takk! :)

Gleder meg masse til i morgen, selvom været ikke blir strålende. Det får bare være! Får se om jeg får tid til å blogge i morgen tidlig, hvis ikke får dere ha en strålende 17. Mai alle sammen!Bilder fra 2005. Fatter'n spiller i Kampen Janitsjar orkesteret!
Det er riktignok hele 3 år siden! Tiden flyr fort...ALT for fort! Skremmenes. Om jeg savner russetiden? Åja! Veldig. Jeg hadde en helt super russetid. Jeg var verken på buss eller hadde van men alt var helt fantastisk. Var på alle Tryvannstreff, også dro jeg til Stavanger med venninna mi, der gikk det vilt for seg ja! Kjempemoro.

Har dessverre ikke mange bilder fra russetiden, men noen få har jeg heldigvisIkke spør meg om hva som skjedde med tenna mine på dette bildet! De er helt blurret ut...hahaha!
Her var jeg på vors hos en venninne. Husker vi skulle på Fornebu. Det var natt til 17. Mai, så akkurat 3 år gammelt er dette bildet. Tiesto var der!

Husker jeg trodde jeg skulle dø av tørst inne i hangaren på Fornebu men det var jo ingen steder å få kjøpt vann?? Neida... Men slush, det hadde de! Jeg syns det var merkelig at jeg ikke ble noe mindre tørst men så fant jeg ut hvorfor. Det var jo søren meg ALKOHOL i dét også! Hah.Også selve russebuksa da, ren og pen før selve russetiden startet!17. Mai! Saaaaavn!

Også husker jeg russelåta jeg hørte veldig, veldig mye på.....Fler som husker denne sangen?
Hvem av leserne er det som har vært russ?Jeg driver og rydder på rommet mitt nå og der ligger det søren meg mye RART! Og mye flaut.. Mye fjortis ting!

Jeg var en stoooooooooooooooooooooor fan av Westlife da jeg var yngre, var på to konserter tror jeg det var og ja, hadde liksom ALLE cd'ene deres og alt av utklipp fra blader osv! På en av konsertene hadde jeg kjøpt et skjerf + bok. Har sett i boka én gang og ALDRI brukt skjerfet. Har ikke engang hengt det opp på rommet mitt, det har bare blitt kasta inn i en skuff og blitt der i sånn ca ÅTTE år!

Nicky og Shane <3

Ja også se på DETTE da.... JEG DØR!Celulitt krem + celulitt maskin eller noe....Perfect Slim heter det iallefall. Dette skal man liksom gjøre hver dag eller annenhver dag også skal man MISTE cm.... Ja.....Jeg tror virkelig det funker altså. Jeg ønsket meg det i BURSDAGSGAVE!! Jeg var kanskje 14 eller 15 eller noe.... Fikk det av mamma, hahaha! Jeg har ikke engang åpnet kremen. Kanskje jeg skal gi det én sjangs til før det går rett i søplekassa?? Fy så mye DRIT jeg samler på!VERDENS beste mamma fyller år i dag! Hipp Hurra for henne!

Vi feiret i går ( og egentlig i forrige uke da vi var på nydelige Grand Hotel og Artesia Spa) og da hadde hun laget snitter som jeg elsker, også iskake! Mmmmmmm, den skal jeg få lagd så fort som mulig igjen.
Ser den ikke fin ut?Ingen jobb i dag, DEILIG, DEILIG! Så denne dagen skal nytes.

Har allerede spist favoritt frokosten min, omelett med sjaminjong, appelsinjuice og te!
Også skal jeg snart ned til Elixia for å forbrenne litt fett, og hvis jeg orker så tar jeg meg en tur på brun og blid!

Regn og sludd i dag, håper VIRKELIG IKKE det er sånn det ser ut neste mandag, da DØR jeg.................... Jeg vil ha en skyfri himmel, stor sol og litt frisk bris på selveste 17. Mai!!
Da er jeg på beina igjen etter noen vellykkede dager med jobbgjengen! :) gikk litt hardt for seg for enkelte i går kveld. Med meg gikk det finfint vettu, men drakk nok noen enheter for mye enn hva som var bra for meg gitt.

Fikk scampi til forrett, kylling med pesto til hovedrett og sjokoladefondant til dessert, nydelig! Bare synd jeg ikke fikk spist så mye. Ble så mett av all hvitvinen vi fikk til maten + at jeg klarte å søle vann + vin utover hele desserten min. Men det var ikke min skyld altså! Satt rett ved bordsplitten og vannmuggen falt ned pga den :)

Og jo kurset - jeg som trodde det skulle bli kjeeeeedelig, der tok jeg jammen meg feil. Ble super overrasket over hvor bra det var. Nina Nakling holdt kurset for oss. Der snakket hun om hva vi kan gjøre for å få en bedre jobbhverdag, hvordan vi skal se annerledes på ting, tenke annerledes rett og slett! Veldig, veldig nyttig. Flink dame!

Var ikke så flink til å ta bilder i løpet av dagen/natta, men det ble noen få!Rommet mitt var ikke like fancy som bildene på nettsiden deres viste, men men ;) det var helt greit! Var litt gammelt der, vinduet mitt gikk visst ikke helt igjen osv...

Håper det går greit at jeg legger ut bilde av folka:)

Klokka 21.00 var det visst tid for Quizkveld på hotellet og det skulle sendes på Tv-Follo og selveste Linni Meister var programleder for det! hehe litt stas syns jeg :) Hun var der med mannen sin og den lille søte Dennis. Fikk snakket i noen sekunder med hun men hun var jo selvfølgelig opptatt med quiz-greiene sine så ble dessverre ikke noe bilde med hun!Moro å være med barnehage folka utenfor den vanlige settingen, det trengs iblandt!Blir ikke noe jobbing i dag, Hurra! Men hele jobbgjengen skal derimot ut på tur, til Drøbak. Skal sove på hotell fra fredag til lørdag :) hovedpoenget er vel egentlig at vi skal på kurs der. DET blir kanskje ikke så morsomt men men.

- Drar fra barnehagen kl. 08.00
- Kurs 9.30 - 12.00
- Lunsj 12.00 - 13.00
- Kurs 13.00 - 15.30
- Egentid fra 15.30 - 19.00
- Middag 19.00 - 21.00

Får lunsj med kalde og varme retter, 3-retters middag, frokostbuffet lørdagsmorgen og frukt og kaffe når vi har kurs, det blir bra altså!

Ha en fin dag :)Fredag var helt fantastisk, jeg skal absolutt tilbake til Artesia spa! Jeg bruker jo så mye penger på klær i måneden, hvorfor ikke kutte ned litt på det og heller ta seg en velfortjent behandling nå og da?

På Grand kunne man velge hvilket rom man ville ha, jeg bestilte et rom på ladies floor. Da er det div. kjente kvinner i Norge som har innredet hvert sitt rom, jeg gikk for Inger Ellen Nicolaisen sitt rom - og jeg ble IKKE skuffet!Vi spiste på Posthallen og der var det litt fancy mat! Var ikke alt som falt i smak, slik som denne forretten; røkt and. Det smakte skikkelig rart! Men resten av maten var nydelig.

Alt i alt, to flotte dager! Frokostbuffeten dagen etter var utrolig god! Vi fikk deilig frukt på rommet da vi ankom også :)

Føler dessverre ikke at jeg fikk slappet noe spesielt av da, under behandlngen min. Er så mange tanker som surrer oppi hodet mitt! Så det skal jeg bli flinkere til. Også er jeg småsyk... Har vært det hele uka. Ahhh og neste uke er en stressende uke, skal  t.o.m reise bort med jobben! Håper jeg er bedre til da....I dag blir en FIN dag! Mamma og jeg skal nemlig på........SPA!!! Ååh, gleder meg sånn! Det er bursdagsgaven til mamma, selvom hun ikke har bursdag før 10 mai da. Det passet nemlig best denne helga :) har planlagt dette i over en måned nå, og forrige lørdag fortalte jeg det til mamma! Hun ble veldig overrasket og selvfølgelig super glad.

Vi skal først spise lunsj nå nede på Grand Hotel, så skal vi på Artesia spa som ligger på hotellet. Deretter skal vi ut og spise god middag sammen med tanta og onkelen min, og SÅ skal vi overnatte én natt på Grand Hotel! Iiiiiiiik. Er det rart jeg gleder meg?

Blir ikke billig akkurat, men broren min og jeg spanderer så da betaler vi halvparten hver, selvom han verken skal være med på spa ELLER ut for å spise! Hehe.

På Artesia skal jeg få denne behandlingen: Artesia Body Deluxe. Avslappende behandling for en sliten kropp med kroppsskrubb, varmeinnpakning og massasje av rygg, nakke og skuldre. Vår terapeut tilpasser behandlingen med skrubb. kroppsmaske og massasjeprodukt etter dine ønsker og behov. Pris kr 1150.

og mamma får denne: Artesia Aroma Massage. Kroppsmassasje med aromaoljer. Harmoniserende massasjebehandling med eteriske oljer. Hver olje har en egen effekt, og kombinert med massasje får du en avslappende og avslappende behandling. Pris 60 min. Kr 895.Noen som har vært der før?Da er det jobbtid igjen da! Jobber egentlig ikke på mandager, men siden det er to stykker som er sykmeldte så jobber jeg selvfølgelig for dem! Og det liker vi, for da blir det mer penger, woooiii!

Jeg er så TREIG når det kommer til å poste innlegg jeg har sagt skal komme. Har f.eks ikke fått blogget om den nye hylla mi! Det kommer altså, jeg LOVER! Om masse, masse klær og noen sminkeprodukter! Ahh...men jobb, trening og HVILE kommer først altså.

Ha en fin dag alle bloggere og ikke-bloggere!
Siden jeg fikk melding av PT'en min om at vi måtte ta treningen en annen dag, siden hun hadde fått influensa, bestemte jeg meg for å dra med meg Rick ut i skogen! Ja, for å gå tur.

Skogen ligger nemlig 5 min unna der jeg bor. Tok turen opp mot grefsenkollen og vurderte en liten stund om vi skulle gå for den veldig bratte bakken, nemlig opp slalombakken for å se hvor vi endte hen. Det gjorde vi! Jeg som ikke liker høyder engang..pøh! Men etter 30 min var vi endelig oppe! Etter å sliti i gjørme, gress og snø.... Moro gitt.

Gir dere endel bilder fra dagen!Nike Shox!! Love them.Heeeeeeelt på toppen der, skulle vi opp!Og DER var vi oppe!


Elsker min nye turkise neglelakk!

Sto opp 08.30 i dag for å ringe Norwegians kundeservice, det var nemlig da de åpnet og jeg var RASK til å ringe. Tror dere søren meg jeg ikke satt og ventet i 33 minutter?! Ahhhhhh... Jeg fikk Beatles sanger å høre på. Kunne vært verre da, ikke sant?

Etter 33 minutter fikk jeg snakke med en snål dame som ombooket Rick sin billett til ONSDAG. Regner ikke med at det går noe fly i morgen så da ble det onsdag. Er litt i tvil om det i hele tatt har ordnet seg til da også. Hva tror dere?Digg mat og drikke på Wayne's Coffee. Tatt i uken som gikk. Har egentlig nesten vært i byen hver dag nå, kjenner jeg begynner å bli LITT lei!

Asken fra Island har satt en stopper for flyet til Rick og det liker vi faktisk IKKE! Han må tilbake til Skottland og skole og må være der SENEST på torsdag. Han har visst et prosjekt han må holde så han måååå være der. Dette er nemlig siste året hans på universitetet så han er ganske frustert nå. Så med andre ord burde han egentlig dra på onsdag. Det ser ikke ut som om det kommer til å gå noe fly i morgen så forhåpentligvis kan han komme seg på mandagsflyet. Tirsdag så går det ikke noe fly...... Kommer sikkert til å være trangt om plassen!!

Og jeg har jo jobb og trening å tenke på så....tja. Ikke noe vi kan gjøre med det uansett, bare å sitte og vente på hva som skjer forløpende. Snart skal vi til mamma for å spise hjemmelaget PIZZA og panacotta! Mmmmm.

Kos dere ikveld :)Tok med meg Rick opp til Frognerseteren for å se på den vakre utsikten! Den var nydelig. Fikk også vist han det nye hoppet i Holmenkollen. Stort og fint!

Vi har vært superheldige med været så langt, håper det varer noen dager til selvom værvarsel sier at det skal bli dårligere!
Nå venter trening på meg, kan ikke skulke unna det selvom Rick er her ;)Opera taket. Is og drinker på Hard Rock Café og indisk mat på Jaipur.

For et nydelig vær Oslo hadde i går! Og det samme været har vi i dag. Ahhhh så DEILIG! Løfter jo humøret opp 10 hakk.
Rick og jeg dro til Aker Brygge for å sette oss ned på T.G.I Fridays for å spise litt. Måtte stå i kø i ca. 15 min da, men det var verdt det.

Jeg har aldri sett SÅ mange folk ute i Oslo før, utenom 17. Mai og det sier litt. Stemningen var helt perfekt i går. Tok oss noen drinker først for deretter litt god mat <3
En ny dag i dag. Den blir forhåpentligvis veldig mye bedre enn i går! Det hjelper mye å ha Sara å kose med nå :)

Dagen i dag består av

Trening med personlig trener

Dra til frisøren for å klippe håret! Hadde planer om å stripe det også men det hadde de ikke tid til, så det blir en annen gang.

Hente Rick på flyplassen!! Ja, for de som ikke har peiling på hvem det er så det er kjæresten min. Han er skotsk! Og sist han var her i Oslo var i fjor, i MAI! Herregud som tiden går fort. Så det skal bli utrolig moro. Har heller ikke sett han siden januar......Ha en fin fredag alle sammen!

He is gone. Borte.

Veterinæren var litt i mot det, men jeg ville så gjerne prøve én gang til. Å gi han væske så kan kunne komme seg litt. Det hjalp nemlig veldig forrige gang. Og hun gikk med på det, for jeg ville det så gjerne. Mamma og jeg gikk ut i gangen mens de skulle gi han væske, men da kom hun tilbake. Hun hadde tatt en titt på han og hjertet hans. Og det var ikke akkurat slik det skulle være.

Det slo hardt og fort. Også stoppet det visst også opp noen ganger så det ville være uforsvarlig å gi han væske nå. Det var bare en ting å gjøre....

Fy faen. De av dere som syns det er tull at man sørger slikt over et dyr kan egentlig bare stikke fra denne bloggen! For meg betyr kattene mine like mye som mennesker rundt meg. Jeg blir like påvirket. Å se han få de 2 sprøytene han skal ha. Å se at hjertet stopper helt opp. Øynene bare ER der. Ser rett fram. Uten noe i dem. Allikevel så er det PUS som ligger der. Min Pus. Og nå skal jeg aldri mer få se han igjen.

Straks jeg kom hjem igjen og gikk inn døra var jeg sikker på at jeg så han på forskjellige steder. Han pleide jo å ligge der på teppet når vi kom inn døra, også løp han mot deg. Men ikke nå lenger.


Tok dette i dag. Han elsket å være ute.


Elsker deg.Jeg har blitt syk - AGAIN! Det er ikke lenge siden jeg ble frisk etter å ha vært småforkjøla i over 3 måneder......! Jeez. Utrolig irriterende i grunn men ikke mye jeg kan gjøre med det. Er dritt lei av å være tett i nesa. Forrige gang så ble jeg nesten avhengig av nesesprayen min, men det NEKTER jeg å bli denne gang. Mhm.

Også har jeg en trist nyhet. Dere vet Pus? Katten min. Ja, han heter Pus. Han har vært syk lenge og har måtte gå på piller fordi han ikke la på seg uten de. Han har vært en del hos dyrlegen, og har lenge gått opp og ned i vekt. Nå legger han ikke på seg lenger. Han er egentlig bare skinn og bein igjen. Han spiser veldg, veldig lite. Og i går dukket det opp enda en rar ting. Nemlig hodet hans... Det ser ut som om det har gått i lås? Du vet når du har sovet feil en natt og ikke klarer å snu deg til høyre eller venstre? Ja slik er det..Han klarer liksom ikke å se opp. Får så utrolig vondt av han.....Skal til dyrlegen i morgen så får vi se hva som skjer... Det ser ikke bra ut og det går veldig utover humøret mitt! At jeg ikke kan gjøre noe er vel det verste.

Og det å tenke på at vi mest sannsynlig må avlive han. Å aldri skulle få se han igjen. Aldri....... Det er lenge det....


Fine Pusen

Ikke helt frisk stakar. Tok disse for 2 dager siden.

Det eneste negative med å ha dyr er når de blir syke og de ikke lenger har det noe godt!ENDELIG en dag der jeg kan gjøre noe! Så nå skal jeg straks ned til byen for å titte litt rundt. Skal se etter litt sko, skal innom den nye butikken som har åpnet på Oslo City, "Pieces", og deretter ta meg en tur til Elite Foto! For noen uker siden så jeg at de hadde tilbud på et speilreflekskamera som jeg virkelig kunne ha tenkt meg. Dumme meg var litt treg, og nå finner jeg ikke ut om de fortsatt har tilbudet?! Så jeg stikker ned for å titte!

Ha en fin påskaften alle sammen!


Ja jeg får bare unnskylde for alle blogginnleggene i dag. Jeg har altså ingen ting å gjøre........................ Det eneste "STORE" jeg har gjort i dag var å dra bort til den lokale restauranten her "Panda" for å kjøpe med meg digg middag liksom...woho!
Skulle gjerne ha dratt ut i dag men det ser dårlig ut!Høydepunktene for dagen i dag er;

En stor og god frokost!
Oprah
Dr. Phil
I gode og onde dager.....


Ja og snart er I gode og onde dager over også... Hva skal jeg egentlig finne på?? Tips takk! Skikkelig drittvær i Oslo også. REGN, REGN REGN! Hele uka. Og neste uke... Fy fader altså.. så kjedelig!
Grønn te, appelsinjuice, laks, pølsebiter og stekt egg, NAMMMM!
Planene mine om å dra på Step i dag klokka 10.00 ble brått revet bort da jeg våknet opp 9.30. I feel a bit bad! Men samma det... Det var DEILIG å bare ligge og dra seg, det trengtes :)

I DAG skal broren min hjelpe meg med å sette opp bokhylla mi. Ble ikke noe av det i går. I dag MÅ det bare skje. Alt ligger og flyter rundt, har ikke noen steder å ha tingene mine nå som jeg ikke har noe hylle her. Og i tillegg kommer fuglene til mamma i kveld, som jeg skal sitte barnevakt for! Hun skal på påskeferie så da stiller jeg selvfølgelig opp. Jeg gleder meg massemasse.

Senere skal vi på SmartClub for å handle. Og da skal det HANDLES! Jeg blir jo helt alene jeg i påsken og da trengs det mye god mat her;)

Bloggen til Kenza har jeg lest fast nå i flere år, og jeg beundrer virkelig jenta! Hu virker som ei super flott jente. I dag hadde hun en trist beskjed til leserne sine... De av dere som leser bloggen hennes fast har garantert hørt om Baby J! Han har nå mistet moren sin gjennom kreft.... Jeg aner ikke hva jeg skal si. Blir alltid satt ut i slike situasjoner. Men han ville gjerne at vi skulle linke til bloggposten han skrev om moren sin så da gjør jeg selvfølgelig det <3 Ta vare på familie og venner dere!

Baby J's bloggpostStraks skal jeg ut og spise med familien. Indisk! Det er noe av det beste jeg vet. Det som er rart er at jeg ikke kunne fordra det før.... Eller, det var vel kanskje det at det heller var litt annerledes og skummelt! Men jeg er glad for at jeg prøvde det. Har på meg noe av det nye jeg har kjøpt siden jeg fikk lønning; Leopardmønstret cardigan, en nydelig hvit topp og svarte bukser med "nagle"mønster på, som dere ikke ser!!