Jeg husker ikke om jeg har skrevet om det før, det har isåfall vært veeeldig lite. Men nå skal jeg snart flytte! Ja, ikke på egen hånd da, dessverre. Det tar nok noen år til. Men jeg flytter sammen med faren min til et nytt hus som han har bygd :) Har ikke tenkt å skrive så veldig mye rundt det akkurat, men det er to utleieleiligheter nede i kjelleren og i den største skal jeg bo!

Så da får jeg mitt eget lille sted, enn så lenge. Planen er at vi bare skal bo der i 1 - 1/2 år pga skatteregler. Så da får jeg mitt eget bad og eget kjøkken. Stas! Så i dag var mamma og jeg på sofajakt og fant en kjempefin en! Men den kommer jeg nok til å vise dere ordentlig når den er på plass i leiligheten. Er en god del ting jeg trenger til leiligheten som jeg kommer til å ta med meg videre en dag jeg flytter ordentlig ut. Så har tittet litt rundt i forskjellige butikker i dag og kom hjem med dette fine Rice bollesettet!

Har sett på det før og jeg syns det er så fint :) Fikk dessverre ikke velge akkurat de fargene jeg ville ha selv, så da endte jeg opp med dette settet. Fint med litt farger!