Da var endelig slutten av januar kommet og hvordan gikk det egentlig med nyttårsforsettet mitt denne måneden?

"- Ikke kjøpe kaffe ute. Dette gjelder kaffe latte, cappuccino, varm sjokolade, te osvosv. Dette vil spare meg endel penger! Pleier som regel å kjøpe dette to ganger i uka. Klarer jeg dette legger jeg tilside 1000 kr som skal gå til Mac kjøpet mitt."


Joda, jeg kan stolt si at jeg KLARTE DET!!! Hipp hurra! Det ble riktignok LITT kaffe på meg ute, da mamma spanderte på meg. Men det var jo lov, så 1000 kr. til sparing av Macbook Pro er noe jeg skal sette tilside:-)

I morgen derimot, er vi klare for februar. Og jeg må si jeg gruer meg litt...her er det februar går ut på:

"- Ikke spise ute på restauranter. De som kjenner meg vet at jeg eeelsker å gå ut og spise! Men det blir fort veldig dyrt. Dette betyr middag hjemme hver dag. Klarer jeg dette legger jeg tilside 500 kr.

Edit: Har valgt å legge på to ting her, spise fisk to ganger i uken!
Kutte ut brød, poteter og ris i 50% av middagene mine."

Uæææææ..angrer litt på den å ikke spise ute.... Hvordan skal det gå i en HEL måned? Jeg som har blitt så vant til å kjøpe med mat utenfra MINST én gang i uka.... Wish me luck!Ja, da var snart denne helgen over også, dessverre! Men det kommer heldigvis flere! Og hverdagen er vel egentlig ikke så aller verst den heller?

Har iallefall kost meg veldig denne helgen også. Vært ute og spist (what I do best!) drukket litt kaffe, sett på leiligheten til broderr'n som snart flytter inn. MISUNNELIG TIL DE GRADER! Det kommer til å bli rålekkert der.I dag har jeg egentlig bare sovet.... Deilig! Kunne faktisk tenkt meg å trene i dag også, men jeg kjenner at jeg har godt av å bare slappe av i dag. Tilbake til trening i morgen!
Da er jeg klar for helg! Nå kan jeg spise god mat uten dårlig samvittighet :) GOD HELG!
I går var jeg og spiste middag før jeg så showet "Pappa", med Sven Nordin. For et herlig show! Anbefaler alle å dra og se. Den passer for alle, enten du vurderer å få barn, venter barn, har fått barn eller for lengst er ferdig med det! Jeg har alltid hatt sansen for Sven Nordin så det gjorde ikke stykket noe mindre morsomt :-)Middag på Tre Galli først. Der hvor gamle Christiania Teater holdt til før.Helt fult i salen når det begynte. Superkoslig kveld! Burde begynne å bli flinkere til å gå på slikt oftere syns jeg :-)
Det ble trening på meg i dag også, føler meg ganske flink! Nå skal det bli deilig med noen dager fri. I morgen blir det ingen trening da jeg skal til kiropraktoren rett etter jobb og på fredag skal jeg ut på middag og teater av noe slag! Gleder meg.

I går var jeg jo på Steen & Strøm i byen og fikk makeupveiledning. Vel, jeg ble faktisk ganske skuffa....

Da mamma og jeg booket timene våre fortalte damen at det skulle ta 45 minutter og at vi betalte 450 kr for dette, eller så kunne vi kjøpe 2 produkter og betale for det.

Jeg hadde time kl 17.00 og var ferdig 17.15.... Hva skjedde? Jeg fikk en mann, han var jo trivelig han. Og jeg forklarte at jeg gjerne ville LÆRE om hvordan man legger en øyenskygge. Tja, lærte vel egentlig ikke en shit. Så tok han på noen farger (de var fine de) men jeg syns ikke det ble lagt sånn veeeldig fint.... Og er det ikke slik at hvis man har mye øyenskygge skal man ikke ha så sterk leppestift/gloss? Jeg fikk skikkelig rosa lipgloss... Jeg liker bedre nude lepper jeg da. Men men....

Mamma ble iallefall kjempefin og damen hun hadde brukte 45 min som avtalt, samt forklarte henne en hel del. Prøver fikk hun også en del av. Så jeg kommer iallefall ikke til å gå dit igjen....dessverre!

Men da jeg kom hjem gjorde jeg min egen "greie". La på mer solpudder, tonet ned leppene, og la på litt lilla øyenskygge som jeg syns ble mye finere.Bare synd jeg brukte penger på DET liksom... Og det er ikke så lett å sitte der og si at man egentlig ikke syns det ble rålekkert. I tillegg til at det sto flere ansatte rundt!....
Yes, da ble det litt trening i dag også! Var litt usikker på om jeg gadd fordi jeg ikke ville bli svett i håret...................... Jaja, ELENDIG grunn for å ikke trene, ikke sant?? Jepp.... Men jeg prøver å ikke dusje håret så ofte så det ikke skal bli slitt og det er ikke lekkert å gå rundt med fett hår :p men jeg tror det gikk bra denne gangen. Satt opp håret alt jeg kunne og luftet på vid gap!Underveis.....FERDIG!! Fantastisk følelse.

12,3 km, 40 minutter og 450 kalorier! Deilig, deilig.

Men ingen trening på meg uten musikk, det gir meg alltid det lille ekstra jeg trenger når jeg syns det går for tregt eller jeg tror jeg ikke orker mer.Enrique Iglesias Ft. Ludacris - Tonight (I'm Fucking You) Ja, I know, denne finnes i en "snillere" versjon også!Britney Spears - Hold It Against MePitbull Ft. T-pain - Hey Baby

Enjoy!

Og i morgen skal jeg på makeup-veiledning....GLEDER MEG!! Har alltid hatt lyst til å legge fin øyenskygge,men lets face it..jeg skjønner virkelig ikke hvordan man gjør det! Så jeg håper det blir fint i morgen og at jeg lærer noe av det!
Jeg har endelig kommet inn i treningsrytmen igjen. Det samme gjelder maten, føler jeg har kontroll på den igjen og det er DEILIG! Fikk trent 3 ganger denne uken, og håper på noe av det samme den kommende uken.

Da jeg endelig hadde fått kommet meg ned på Elixia i dag, låst inn tingene i skapet og var klar til trening, fant jeg ut at jeg hadde glemt SKOENE mine hjemme!! Krise.... å jogge i sokkelesten hadde ikke vært aktuelt. Men snille storebroren min kjørte de heldigvis ned til meg :-)

Jeg har vært et ordentlig surrehue i hele dag... Først glemmer jeg lommeboka mi, men da var jeg heldigvis i nærheten av huset så DET gikk fint. Så var det de skoene da, ja...også har jeg omsider kommet meg opp på tredemølla og husker da at jeg har glemt HANSKENE mine som jeg trenger til styrketrening...jaja, de lå heldigvis bare nedi skapet da! Fikk også med meg alt hjem igjen. Dette er nemlig de tredje hanskeparene mine....resten har jeg glemt igjen på Elixia, ehhhh....

Uansett, det var plussgrader i Oslo i dag og det kjentes ut som VÅR!!! Ååååh dere aner ikke hvor mye jeg ser frem til våren! Bar asfalt, joggesko, tynnere jakker, lettere klær...ALT ER JO DIGG!
Etter at mamma og jeg hadde gått litt rundt på forskjellige hoteller her i byen for å se hva de hadde å tilby av lokale og mat til et 50-årslag, var vi så sultne at vi måtte ha oss litt mat! Planen var å spise nachos på Hard Rock Café men der var det visst en times ventetid.....Yeahhh.....Dont think so! Deretter gikk vi videre til Fridays men der var det ikke mulig å få inn en fot engang!....

Man må visst være veldig tidlig ute på lørdager. Men vi gikk til Christiania Restaurant som ligger rett ved Stortinget. På tide å prøve det stedet også. Så det ble brunsj på begge to :-) litt stive priser kanskje men veldig god mat!
Koslig lørdag :-) akkurat slik jeg liker dem ♥
Fisk er noe jeg må begynne å bli veldig mye flinkere til å lage til middag fremover. Det er bare det at jeg ikke er vant til så mye annen fisk enn torsk, makrell og laks. Torsk er ikke heeelt min favoritt men jeg elsker laks og makrell! ♥Det du trenger;
Laksefilet, gjerne marinert
Grillede middelhavsgrønnsaks pose - bruker dette til utrolig mye! Lite kalorier i, sunt og godt :-)
Grønnsaker - alt av hva du selv liker!
Lett-rømme

1. Laksefiletene settes inn i ildfastform på ca. 200 grader i 15-20 minutter. 2. Stek middelhavsgrønnsakene, tar ca 5-7 minutter. 4. Kok opp grønnsakene. 5. FERDIG!
Her kommer mine favorittsanger for tiden! Jeg har dessverre en tendens til å ihjelhøre nye sanger, så jeg blir FORT lei dem, men men.Usher - MoreThe Script - Science and FaithCapital Cities - Safe and Sound (denne sangen lette jeg etter i ca. 2 timer så HØR på den da!)
Trolig verdens enkleste rett - men godt var det! I.o.m at jeg er over gjennomsnittet interessert i mat tenkte jeg å legge ut litt middagstips i ny og ne. Det kommer ikke til å være noe fancy greier, men en helt vanlig middag!

Er ikke alltid det er så lett å komme opp med noe nytt til middag hver eneste dag, så håper det kan hjelpe noen der ute.Det du trenger;

Strimlet svinekjøtt
Sjampinjong
Løk
Paprika
Nudler
Saus av et slag, her brukte jeg Green Curry.

1. Kok nudlene, tar max 5 minutter   2. Stek svinekjøttet og grønnsakene hver for seg. 3. Når svinekjøttet er ferdig gjennomstekt, legger du paprikaen, sjaminjongen og løken oppi stekepannen sammen med svinekjøttet og heller over sausen. 4. FERDIG!

Sunt så langt du ikke spiser hele nuddelpakka selv, godt, raskt og enkelt!
Nå har jeg nettopp blitt ferdig med en 30 min. økt på ergometersykkelen min, deilig! Ikke verst det på en lørdagskveld. Fant ut at jeg ikke hadde så mye annet å gjøre, så hvorfor ikke?

Sa jo at jeg skulle legge ut bilder fra igår kveld, so here they are :-) Vi dro på Mona Lisa huset som ligger rett ved Grensen.1. Bruchetta m/tomat, hvitløk og basilikum. 2. Indrefilet m/løk, champignon, aubergine, cognac og fløte. 3. Tiramisu.

Helt fantastisk mat der!
Vi satt oss ned på Steam Café i dag. Første gang! Holder til inne på Eger. Drakk deilig kaffe latte og spiste en veldig god kanelbolle :D Ble ingen shopping på meg, prøver å spare endel penger i år ;) og det går ganske så fint syns jeg!

Takker for alle tips i forrige innlegg, skal absolutt sjekke ut det dere kom med! ♥

Også er det snart Lotto trekning, kryss fingrene for meg da!! Prøver og prøver hver lørdag jeg uten noe hell så langt haha.
Hej allihopa!

Nå skal jeg bevege meg nedover til byen, har ikke vært der på sikkert 2 uker og det er LENGE til meg å være. Har jo liksom blitt til at jeg drar til byen med mamma hver helg for å ta en kaffe og skravle. Men sist uke lå jeg jo rett ut etter omgangssyken. Heldigvis føler jeg meg helt fin igjen!

I går var broren min, mamma og jeg ute og spiste, tenkte å slenge ut noen bilder fra det senere i kveld, hadde ikke internett i går kveld, her i huset er det nemlig 3 stk som deler på ÉN internettkabel ;) praktisk!Btw, er det noen der ute som er flinke til å fikse design til blogg + header?? Trenger sårt hjelp! Dessverre skjønner jeg meg ikke på noe slikt.

Hadde allerede planer om å få nytt design og header men den jenta har tydeligvis forsvunnet og ignorerer meg.... Barnslig! Bedre å bare si rett ut at man faktisk ikke har tid allikevel! Og ja - jeg er villig til å betale en liten slump for nytt design! :-)
Jeg vet jeg har vært litt fraværende i det siste og det kan skyldes to ting.

1. Jeg har virkelig ikke noe å skrive om, derfor venter jeg!

2. Busy! Ting som skjer hver dag etter jobb = sliten Katrine.

Og denne gangen har det vel egentlig vært begge to..... jaja, jeg lever iallefall! Og føler meg mye bedre allerede. Men i morgen tenkte jeg at jeg skulle begynne med noen piller som enten gjør magen min verre, eller forhåpentligvis BEDRE! Kryss fingrene for meg da ;)

Etter jobb i dag skal jeg på et møte ang. leilighetsprosjekter...Kjenner jeg gruer meg litt! Men det kan bli spennende. Det jeg ikke skjønner helt er hvordan jeg skal finansiere dette... så spørsmål må til! Uansett er dette bare et steg i riktig retning, ikke noe bindende for min del.Og btw, her er kjedet jeg fikk av Rick i NOVEMBER, er altfor sent ute til å vise det fram...Sorry, but here it is!

Iphone bilde, crap kvalitet, men nydelig smykke ♥

Nå må jeg løpe!
Prøver å legge meg. Sovner. Er så sliten. Våkner opp etter en dyp, dyp søvn etter å ha hatt et mareritt. Skrur på lyset og prøver å fortelle meg selv at det er det her som er ekte, ikke drømmen.

20 minutter senere legger jeg meg igjen. Sovner. Er så sliten. Våkner opp med kramper. Au! At alt skulle komme på en gang da.... Tar en ibuprofen og legger meg på ryggen mens jeg masserer magen. Sovner. Nesten.

Slår på lyset. Jada, de krekene har kommet tilbake. UTSLETTET mitt. Utlsettet som på et mystisk vis kom, for 13 måneder siden og som viste seg et par ganger etter, har kommet tilbake. Fuck. Klør og klør. Tar pillene mine. Sover lenge.

Makan til slitsom natt..... Kroppen min er et helvete om dagen. Har lenge slitt med utslett (dog ikke på mange mange måneder) svimmelhet, kramper i magen, ofte dobesøk osvosv. Skriver ikke så altfor mye om det i bloggen, men det er der.  Har ikke sett utslettene mine på sikkert  11 måneder. Hvorfor de kom tilbake i natt aner jeg ikke. Og jada, jeg har tatt prøver. Dyre prøver og det viser at jeg har en god del bakterier i magen som ikke skal være der.... Skal begynne på piller straks jeg er fin igjen etter omgangssyken min, så får vi se om det blir orden på denne kroppen :-)

Nu skal jeg snart ta steget ut i verden. Har ikke vært ute siden onsdag. Føler meg som et...juletre og fugleskremmsel i ett. (de ligner jo litt?) Trenger virkelig noen timer på badet.


Åååh, nå har jeg snart ligget her i senga mi i 3 døgn.

Omgangssyken tok meg også gitt. Broren min fikk det på mandag, tirsdag var det min tur.

Hadde helt glemt hvor jævli det var...!! Heldigvis har jeg sluttet å spy, mens doen er min beste venn akkurat nå. Trodde jeg begynte å bli bedre i går, helt til jeg spiste litt mat, som tydeligvis ble altfor mye for den utsultede magen min, så da slo den seg vrang da.... Åååhhh orker ikke dette mer!

Noen som har vært igjennom omgangssyken i år? Håper uansett så mange av dere klarer å holde dere unna. Its hell.


Det ble forandring i planene til Rick og meg, så vi sto over kalkunen, buhu! Men vi dro ut og spiste indisk, noe som var UTROLIG godt. Beste stedet i Oslo i følge meg selv, Jaipur. Senere trippet vi rundt omkring i Oslo for å finne en DO! Er helt utrolig at det nesten ikke finnes noen her i Oslo. Vi fant én offentlig som står ved Rådhusplassen/Aker Brygge og den stengte kl 20.00 :-) supert. Nesten ikke noen barer/utesteder som var oppe heller. Endte med at jeg våget meg forsiktig inn på et Sushi sted hvor jeg fikk napp! Juhu.

Og 20 minutter senere sto vi klare på Aker Brygge for å få med oss nyttårsrakketene. Min første gang på 22 år hvor jeg var i byen på nyttårsaften. Rakettene var nydelige! Fantastisk å se på.

Det var verre med de idiotene som absolutt skulle tenne på sine egne midt oppi folkemengdene selvom det var langt ifra lovlig. Det kunne gått riktig galt.. Vi ble også vitner til blind vold på jernbanetorget og det endte opp med at rundt 10 politibiler tok seg turen dit. Skummelt!

Må også få takke for alle de fine kommentarene deres! De er gullverdt og betyr kjempemye for meg! ♥
Jeg skal få svart hver og en av dere når jeg får litt bedre tid :-)