Etter at Marit Bjørgen tok gull i dag (IGJEN!!) så fikk jeg lyst til å ta turen ned til byen for å se på medalje seremonien. Ikke hver dag det skjer her i byen. Utrolig moro og ikke minst utrolig mange folk! Men det var forventet. Ble rørt da nasjonalsangen ble spilt og sunget :-) Norge er best!


Man tager hva man haver, og i dag blir det salat med reker i til lunch! Sunt, godt og enkelt. Eneste som tar litt tid er å skrelle rekene, men det gjorde jeg i går so no problemo! 

Jeg har et mye større fokus på kosthold disse dagene. Spiser ikke minst sunnere i form av null snop i uka, men jeg har også begynt å spise mye, mye mer fisk og det er bra! Er absolutt ikke noe jeg tvinger i meg heller. Jeg gleder meg faktisk til middagene fremover! Det gjelder bare å utforske litt nye fisketyper så man ikke går lei.

Nå venter jobb på meg, ha en fin dag!
Jeg hadde store planer om å ikke trene i dag. Hadde lyst på en lat søndag hvor jeg bare lå i senga omtrent hele dagen. Og det klarte jeg, nesten. Sov èn times tid før jeg følte jeg måtte røre på meg litt og da er det ganske så greit å ha en ergometersykkel her hjemme! Image and video hosting by TinyPic

16,1 kilometer// 50 minutter // 589 kalorier. Skal si meg godt fornøyd med det!

Hvordan går det med treningen deres?
Nilson Shoes


GOD HELG!! :-)
Det er FREDAG og siden sist fredag har jeg gått ned 1,5 kg, kan det bli bedre?? Har virkelig skjerpet meg denne uka. Ikke noe snop, bare faste måltider. Fisk og kylling til middag. Og trening selvfølgelig. Det har virkelig gjort susen! Føler meg så mye bedre allerede. 

Etter jobb i dag tar mamma og jeg turen til Elixia for å trene en times tid, deretter skal vi spise kyllingwrap hos henne :-) gleder meg!!


Vant en konkurranse hos Carolina for litt siden og fikk hjem 8 solkort med verdi på 800 kroner ♥ For en herlig premie! Så nå har jeg mitt eget solkort, Kayso sine som jeg fikk til jul OG de jeg vant nå til å kose meg med framover, hurra! ♥ I tillegg vant jeg hudpleie produkter hos Linn Mette :-) herlig altså!Men jeg gir alltid tilbake til andre også, og denne gangen har jeg hjulpet en katt som heter så fint som Morris. Han er 9 år gammel og trenger sårt en operasjon for han har infeksjon i munnen sin og må da trekke tanna si. De som har dyr selv, vet hvor dyrt en slik operasjon kan koste.... Og dette kom på 3500. MYE penger med andre ord.

Katten jeg snakker om er Christina Helene sin, og hun prøver faktisk å selge kameraet sitt for å få samlet opp nok penger til operasjonen. Får så vondt av Morris! Kan ikke la han lide.... Så en hjelpende hånd måtte til. Hadde satt pris på om det fantes noen snille sjeler der ute som også ville hjulpet til litt. Det skal ikke mer til en 10'er, alle monner drar :-)
God morgen dere!

Jeg kikket ut av vinduet når jeg våknet og det  SNØR IGJEN!!! Dere aner ikke hvor lei jeg er av snøen... Virkelig. Føler ikke bare at "ååh, er så lei fordi det er så kaldt blabla" men er virkelig lei den nå... Holder det ikke med all den snøen vi har nå da?! Kommer til å være vinter helt til juni.... Optimisten Katrine!! Jaja.

I dag skal jeg iallefall trene og jeg gleder meg! Føler jeg er på god glid nå. Fisk til middag på søndag OG mandag, og trening søndag og i dag, det blir bra :-) Føler meg mye mer motivert etter å ha lest bloggen til MOTIVATED jentene! Mangler du motivasjon så ta en tur innom bloggen deres. Der finner man forskjellige personer med forskjellige mål :-)

Jeg har iallefall klart å legge fra meg de fæle uvanene mine, og det er sjokolade. I hele forrige uke MÅTTE jeg bare ha noe, hver eneste dag.... Klarte ikke å slutte. Men nå skal det være forbeholdt lørdager. Jeg vet jo selv hvor mye bedre det smaker da! Men det er ikke alltid like lett å gjøre noe med det..... Men nå dere! ;)


Dette var virkelig noe av det beste jeg har smakt! Salmalaks stekt sammen med smør og creme fraiche, servert med poteter og grønnsaker. 


Kunne spist sååå mye mer, men måtte jo begrense meg litt :D dette blir noe jeg kommer til å lage meg mye oftere.

Du trenger;

Salmalaks (eller annen laks)
Lett creme fraiche
Sitronpepper
Poteter
GrønnsakerFremgangsmåte;

1. Bruk smør i stekepanna og vent til det blir ordentlig varmt. Legg laksen oppi når smøret har blitt mer brungult.
2.
Peppre laksen med sitronpepper (gjør underverker for smaken!) og stek godt på begge sider.
3. Slå ned varmen og hell creme fraichen over laksen. La det godgjøre seg i 7-10 minutter.
4. Kok opp poteter og grønnsaker og NYT!

Rihanna - S&M


Kesha - We Are Who We Are


Ida Corr - Let Me Think About It


Black Eyed Peas - Dirty Bit


Taio Cruz Ft. Kylie Minogue - HigherChris Brown - Yeah 3x

Håper noe av dette faller i smak :-) Musikk gjør trening så mye mer morsomt og ikke minst lettere!!
Vi ruslet nedover Majorstua og kikket innom endel butikker. Mamma fant seg litt klær, men det gjorde dessverre ikke jeg! Ikke det at jeg lette etter noe og jeg trengte vel heller ikke noe, så jeg venter til nærmere våren. Men litt andre ting ble det som jeg tenkte å vise dere en annen dag!

Vi stakk innom Olivia for å ta en liten matbit, så der røyk februar forsettet mitt!!!! Jaja, det var iallefall verdt det! Jeg har vært kjempeflink denne måneden med å ikke spise ute, og det var jo målet mitt. Men har jo fortsatt tenkt å holde ut så godt jeg kan til måneden er over :-)

Har aldri vært innom Olivia på Majorstua før, bare på Aker Brygge og GUD for et lekkert sted! Hit bør dere dra :-) nydelig dekorert inne. Tydeligvis et veldig populært sted da det ikke akkurat var få mennesker der :-)
God morgen! Hvordan har dere det?
Det er lørdag så jeg er i godt humør! Denne uken har vært slitsom, har lagt meg til å sove tidligere enn hva jeg har måtte.... Så derfor lite blogging.

Nå skal mamma og jeg bevare vår tradisjon om bygåing hver helg, og straks skal vi rusle litt på Majorstua og i byen. Har et par ting jeg har lyst på, håper jeg finner det! Ha en flott lørdag ♥
Raskere får du vel egentlig ikke laget en middag.

Svin ytrefilet med salsa og salat. Du trenger;

Svin ytrefilet
Salsa saus
Salat (lag akkurat det du liker!)

Trenger jeg egentlig en fremgangsmåte her?! Tja...

1. Stek svin ytrefilet. 2. Lag gresk salat og legg over salsa på ytrefiletene. 3. NYT!

Et veldig sunt middagstips. Her trenger man absolutt ikke noe ris eller poteter ved siden av. 0 gram karbohydrater i svin. (prøver jo å kutte ut karbohydrater i middagene mine fremover i februar)
I dag gikk jeg en times tur rundt omkring Torshov området. K-k-k-kaldt men veldig, veldig koslig :-) Ble en kaffe mocca på kaféen ved Trikkestallen der.

Nå skal jeg kose meg skikkelig med Ben & Jerry's (Cookie Dough, beste!) og lese Henne! Skal straks avgårde til mamma for å spise middag. Julemiddag ;) ble bare spist én gang denne julen så gleder meg til å smake det igjen!

God helg søte mennesker ♥
For en HERLIG farge! Elsker neglelakkene fra Barry M. De holder faktisk lenger enn Chanel sine!
Denne uken er jeg påmeldt som "Ukens blogg" hos Luna Anette og håper på å få DIN stemme! ;) det er selvfølgelig ingen tvang, da noe jeg misliker veldig, er folk som ber på sine knær om å få noen stemmer, selvom man eeeegentlig ikke er så glad i selve bloggen... Jeg vil at du skal stemme på meg hvis du liker bloggen min best av de 4 som er nominert :)Takk!
I dag har jeg vært på postkontoret en liten tur for å sende et lite valentineskort. Ikke noe store greier, bare en liten notis! Egentlig vet jeg ikke helt hva jeg syns om Valentines day. Den er fin for de som har kjæreste, og ikke så koslig for de som ikke ha en? Jaja, det er iallefall ikke lett å komme seg unna alle steder det står skrevet om Valentinesday!

Etter å ha vært inne og ligget i senga i omtrent 5 dager, var det utrolig godt å komme seg UT! Herregud, nå håper jeg ikke at jeg blir syk igjen før til NESTE ÅR! Orker ikke mer. GLEDER meg til å komme meg tilbake på jobb i morgen!!

Formen er stigende. Nesa er fortsatt tett og jeg har tatt ALT for mye nesespray..nesten et under at jeg lever fortsatt for å si det sånn...men nå skal jeg kutte det ut. No more. Farlig greier vettu. Fikk hostekule i natt som var grusomt, visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg....det stoppet bare ikke! Prøvde alt. Nå er det over for godt håper jeg. Håper jeg får en hel natts søvn i kveld, det trenger jeg før en lang dag i morgen.

Meeeen, for å muntre meg selv opp litt har jeg vært på nettshopping! Og det fortjente jeg også, har jo ikke shoppet noe på LENGE! wohoo.Gleder meg til å prøvde denne lekre fargen. Passer ypperlig til sommeren! Kjøpt på Coverbrands til BARE 69,-.Denne leste jeg om hos KristineFargerik i dag og kjøpte den med engang! Har selvfølgelig hørt om den før og hadde store planer om å få tak i den, men da var den utsolgt i nettbutikken og jeg kom meg aldri dit igjen.... men nå, endelig blir den min. Gleder meg til å prøve den ut! Kjøpt på JohnandGinger. Kostet 218,- og frakten koster bare 4 pounds, altså 37,-!En veldig, veldig god hårkur. Har vunnet pris for beste hårkur år etter år! Kjøpt på MaxBeautyDirect. Betalt med Paypal, enkelt og greit! For 1 liter koster den ca. 200 kr, noe som er veldig billig! Men shippingen koster også nesten 200 kr....surt, men det er uansett mye billigere enn om man skulle kjøpt det her hjemme i butikken.
Fikk den av mamma forrige helg, er den ikke nydelig? Falt helt pladask da jeg så den ♥ Kjøpt i en søt liten butikk på Frogner, husker dessverre ikke navnet!

Også vil jeg bare si tusen, tusen takk for de fine kommentarene deres, blir så glad av å lese de! ♥ dere er herlige!

Formen er dessverre ikke noe bedre og har bare fått i meg en smoothie på sånn ca.30 timer...og jeg som er vant til å spise hver 3. time! Jeg svetter helt enormt mye og det er umulig å få en hel natts søvn....våkner opp gjennomsvett.......... usj. Håper det går over snart for nå er jeg dritt lei! Håper alle har en fin helg:-)
Ja, så da var det min tur til å bli syk da, igjen. Etter akkurat én måned siden omgangssyken min, ligger jeg her med influensa. Jeg kaldsvetter og halsen min er så sår at jeg nesten holder på å begynne å grine snart........ Har INGEN halstabletter her hjemme! Heldigvis kommer mamma innom senere med det. Gjør så vondt.

Etter å endelig ha kommet meg tilbake igjen på jobb og tilbake til treningen blir jeg søren meg syk.... Det skjer alltid! Er så lei. Er så lei av å sitte hjemme og ikke gjøre noe. Det skjer jo ingenting. Ikke engang min favorittdrama serie "I gode og onde dager" frister...........Heh.. Føler meg så isolert! Noen ideer om hva en kan gjøre?


(weheartit)
Hei, deg har jeg ventet lenge på! Min kjære Starbucks ♥

Kunne nesten ikke tro mine egne øyne da jeg så de på Narvesen her om dagen. Kjøpte med meg 2 stk, latte og mocha. Karamell fikk jeg kjøpt i dag. Så langt har jeg fått smakt på latte'n og damn! Veldig lovende. Har nå hamstret med meg litt fra butikken..... Er greit å ha vettu ;) Syntes denne hadde mer smak enn den faste jeg har pleid å kjøpe fra Tine. Den er jo veldig god den også da!

Håper så inderlig at dette er et skritt nærmere til at Starbucks bosetter seg her i Norge i fremtiden. *Håpe håpe*. Er absolutt ikke en av de som helst ikke vil ha Starbucks her fordi "da blir det jo ikke noe spesielt lenger". Å JODA!! Det skal jeg love deg at det blir!