6-timers arbeidsdag dere!! Det er ikke å forakte nei. Begynner klokka 11 og jeg blir kjørt ned av broren min, digg! Senere tar jeg bilen til mamma (den står igjen her fordi hun er på fjellet) for å dra til Elixia. Sist jeg trente var på mandag, føler jeg får litt abstinenser! Haha huff.. Nei men det skal bli deilig. Håper ikke det er altfor mange folk der i dag :)Jeg har brukt vegetarhamburgere! Merket er "Hälsans kök". Fåes kjøpt i helseforretninger, Meny og SmartClub.

Her brukte jeg ett hamburgerbrød i stedenfor to! Sparer mange kalorier på det.

Thousand Island Light istedenfor vanlig, MYE sunnere og smaker akkurat likt!

Skrelte gulrøtter istenfor pommes frites. Det metter mye :)

Kunne du tenkt deg å prøve dette en gang? Eller kanskje du allerede gjør det?

Planene mine om å dra på Step i dag klokka 10.00 ble brått revet bort da jeg våknet opp 9.30. I feel a bit bad! Men samma det... Det var DEILIG å bare ligge og dra seg, det trengtes :)

I DAG skal broren min hjelpe meg med å sette opp bokhylla mi. Ble ikke noe av det i går. I dag MÅ det bare skje. Alt ligger og flyter rundt, har ikke noen steder å ha tingene mine nå som jeg ikke har noe hylle her. Og i tillegg kommer fuglene til mamma i kveld, som jeg skal sitte barnevakt for! Hun skal på påskeferie så da stiller jeg selvfølgelig opp. Jeg gleder meg massemasse.

Senere skal vi på SmartClub for å handle. Og da skal det HANDLES! Jeg blir jo helt alene jeg i påsken og da trengs det mye god mat her;)

Bare for å informere dere så har jeg nå fått en ny bloglovin knapp! Gidder ikke å vente lenger på mail fra bloglovin folka. Den kommer vel aldri uansett.... Så jeg håper dere vil følge meg her!

bloglovin bloglovin bloglovin

Follow my blog with bloglovin
Det setter jeg super pris på!

Ellers må jeg bare si at jeg haaaater designet som er her nå. Har jo egentlig ikke gjort noe med det fordi jeg ikke VET hvordan! Aiai.. Nei, jeg gleder meg til det nye kommer jeg! Og det skal gjøres av Markus Husby - Trykk her for å komme til bloggen hans!Bloggen til Kenza har jeg lest fast nå i flere år, og jeg beundrer virkelig jenta! Hu virker som ei super flott jente. I dag hadde hun en trist beskjed til leserne sine... De av dere som leser bloggen hennes fast har garantert hørt om Baby J! Han har nå mistet moren sin gjennom kreft.... Jeg aner ikke hva jeg skal si. Blir alltid satt ut i slike situasjoner. Men han ville gjerne at vi skulle linke til bloggposten han skrev om moren sin så da gjør jeg selvfølgelig det <3 Ta vare på familie og venner dere!

Baby J's bloggpostVerden er et sykt, sykt sted. Enda en gang skjer det et terrorangrep. På t-banen. Denne gang i Russland, Moskva. Dette minner meg om det som skjedde i London for noen år siden. Dette kommer NEPPE til å bli siste gang det skjer noe slikt på t-baner igjen... Før vi vet det så er det nok en stor sjanse for at det kommer til å skje i Norge og Oslo også, kanskje om noen år? Grøss.......

Hva slags tanker er det slike mennesker har? Vi har fått ett liv også velger noen å TA livet deres. Bare helt uten mål og mening. Verden er søren meg altfor urettferdig!
//bildene er lånt fra vg.no
Du kan TRO jeg er klar for trening ja! Ehehe...... Nei.

Ahhh det er LITT for tidlig for meg dette her. Hadde egentlig en time med PT'en min klokka 11.00, som jeg synes var en fin tid i.o.m at jeg hadde fri fra jobben i dag. Sove lenge! Men neida. Fikk melding i går kveld om vi heller ikke kunne ta det klokken 08.00 fordi hun ikke skulle på en sykkeltime allikevel.... Jeg prøvde å komme meg unna ved å spørre om hun ikke hadde en time bittelitt senere! 08.15? Høres det bedre ut? Hahaha....

Nei så da ble det 08.00 da. Er bare å komme seg i sengs igjen etter treningsøkten!Min designade bikini på NELLY.COM


På Nelly.com kan du nå designe din egen bikini! Moro dette her ;) Håper på noen stemmer fra dere!

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Straks skal jeg ut og spise med familien. Indisk! Det er noe av det beste jeg vet. Det som er rart er at jeg ikke kunne fordra det før.... Eller, det var vel kanskje det at det heller var litt annerledes og skummelt! Men jeg er glad for at jeg prøvde det. Har på meg noe av det nye jeg har kjøpt siden jeg fikk lønning; Leopardmønstret cardigan, en nydelig hvit topp og svarte bukser med "nagle"mønster på, som dere ikke ser!!


Hei til dere nye! Og hei til dere gamle. Det nye designet er ikke påbegynt engang men siden ipublish har litt problemer nå så stikker jeg over hit! Det står nemlig at jeg ikke har mer plass igjen, enda jeg har slettet masse innlegg OG bilder nå. Det ser ikke ut til å funke.

Min tidligere blogg var SparklingWater

Edit: Skal nå få hjelp til design! Gleder meg :) Også har jeg sendt mail til bloglovin folkene, vil gjerne ha med alle følgerne mine over hit men vet ikke hvordan jeg gjør det?! Så venter på hjelp. Dette ordner seg! :)

Nå har jeg registrert meg på <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/fb3afdad8c7a54457ec4466603c683437e97ac75">Bloggurat</a>.
Følg meg gjerne videre - Det setter jeg stor pris på! :)

bloglovin