Her er er et litt bedre bilde av kjolen jeg kjøpte for nesten to helger siden (!!, ja jeg er litt treg....) Passer perfekt til sommeren. Fra BikBok 
Jeg er veldig, veldig glad i neglelakk og ser jeg en nydelig farge så er jeg kjapp med å ta frem lommeboka for å si det sånn. Jeg føler meg vel med velstelte negler, og det finnes ikke få farger man kan få i tak i der ute ♥ 

Noen av mine favoritter fra Barry M. Enkelt å påføre, flotte farger og holder i flere dager! Flotte farger, flott design. Men ikke den beste kvaliteten, dessverre! For den prisen burde neglelakken virkelig vært perfekt. Nå husker jeg ikke hva butikken heter igjen, kjøpt i Skottland. Disse neglelakkene holder lenge og er enkle å påføre! Neglelakkene fra H&M er jeg veldig veldig fornøyd med. De har maaange farger å velge mellom og de holder godt syns jeg :)) 

Har du noen favoritter blandt neglelakker? Kom gjerne med tips og linker :)
Jobbet fra ca. 10 i går (skulle ha begynt før men faren min er så treg, men ikke meg imot!) til 14.30 i går. Og det holdt! Det tar på å bære og stable ved.... Her har jeg så vidt begynt. Fikk stablet halve hengeren!


Huset som faren og onkelen min bygger på NordstrandOg her har dere da meg i lekkert antrekk! Hehe. Litt moro er det jo å gjære en innsats, så lenge det ikke blir hver lørdag fremover ;)
Ah du herlige lørdag! Min har vært veldig, veldig fin.

Jobbing var kanskje ikke like moro gitt, dere skal få se antrekk i morgen! Men det ble nå gjort så godt jeg kunne. Ble litt gratis trening der. Ble mange turer vedbæring med de korte armene mine, er ikke mye det er plass til der! 

Mamma kom og hentet meg på byggeplassen, og jeg hadde ennå ikke røpet overraskelsen, for i telefonen så kunne hun nemlig ikke ta en kaffe med meg allikevel, fordi hun måtte vaske hjemme! Pøh, det kan vente til i morra. Gjett om hun ble overraska! Og det er jo selvfølgelig alltid stas med overraskelser :-) Vi måtte forte oss hjem for å skifte tøy, for deretter å pile ned til t-banen. 15.50 var vi på Majorstua, 10 minutter før start.ENDELIG har jeg fått en herlig massasje ♥ før har det alltid vært et eller annet tull som har gjort at det ikke har vært 100% bra. Men denne dama kommer jeg til å gå til igjen, Sølvi R. på Colosseum Spa hvis noen skulle lure. Hun var veldig flink til å forklare i begynnelsen, sa at jeg måtte si ifra hvis rommet var for kaldt, og om jeg ville ha massasjen hardere eller mykere, og det aller viktigste, INGEN SNAKKING! Perfekt ♥Etter massasjen dro vi ned til Vika for å prøve tapas stedet, San Leandro. Har hørt endel fint om det stedet og har ventet på å gå dit lenge nå!

Og dere - jeg ble skuffa...... Vi fikk sitteplass ved baren fordi det var så fult, det var ikke noe koselig der og støynivået var høyere enn motorveien! Og maten var helt grei. Blir nok ikke så mange turer dit igjen dessverre.
Ååh det er så deilig å våkne opp opplagt på en lørdag, med solen allerede på himmelen ♥Det blir ingen sovemorgen for meg, for jeg skal nemlig bære ved!! Jepp.... Litt grei må man jo være når jeg blir spurt av faren min om jeg kunne hjelpe til litt. Fra 9.00 - ca. 13.00 blir det i dag. Det tenker jeg holder! Jeg har allerede fått meg en kjeledress jeg skal ha på, det blir bra ;)

Etter det skal jeg belønne meg selv med aroma massasje 50 minutter! Det blir på Colosseum Spa denne gangen også. Forrige lørdag fikk jeg bare bestilt en time på 25 min (rygg og nakke) og det ble altfor kort tid. Som skrevet før har jeg muskelspenninger i nakke og bryst, MEN det går jeg til behandling for hos en annen. Så i dag vil jeg bare ha en DEILIG massasje. Ikke noe vond knaing for meg takk. Har lyst til å bare slappe 110% av :-)

Også har jeg bestilt 25 min aroma massasje til mamma, men hysj! Hun vet det ikke ennå. Skulle ha bestilt 50 min, men det var ingen ledige i dag på samme tid jeg skal dit. Så det blir en hyggelig overraskelse, hun gjør jo så mye for meg så det er koselig å gi noe tilbake :-)

Håper dere alle får en finfin lørdag, det får nok jeg :DGod kveld dere :-) I dag har jeg vært i min aller første dåp og har kost meg veeeldig!

Det var gutten til fetteren min som skulle døpes, har lagt ut bilder av nydelige lille Aksel før :-) og gjett om han har vokst! Fortsatt en liten tass da, men man ser jo at de vokser. Litt over 4 måneder gammel er han nå. Han er så god og snill :-)

Nydelig <3 

Dåpen var kjempefin, mens gudstjenesten ble litt vel langtekkelig syns jeg... Hadde nok ikke orket det hver søndag!

Go' gutten :-) 

Gaven fra oss. Har aldri sett lignende før, lommekniv! Syns det var ganske stilig :-)Hadde på meg en kjole jeg fant i går! Fra BikBok.Har hatt en helt fantastisk søndag med familien. Perfekt vær, god mat, god stemning og fine folk. Kan ikke be om mer!

Iiiihh ELSKER HELG! Har hatt en strålende dag i dag. Begynte med en en kort kaffètur med mamma, obligatorisk! Men ingen av oss kunne være lenge, hadde andre planer så. Jeg dro videre til Majorstua, hvor Colosseum Spa ligger. Har aldri vært der før så jeg dro tidlig, og kom egentlig alt for tidlig. Endte opp med at jeg satt og ventet 45 min på min tur. Men det var koslig der så det var ikke noe problem. Det stod frisk frukt og vann med sitron i klart til alle som var der.


Tiden min gikk så altfor fort, 25 minutter er ikke lenge. Og i tillegg slappet jeg ikke helt av med tanke på at jeg er SÅ stiv i nakke og brystområde. Vondt, vondt vondt! Jeg trenger helt klart fler timer for å løse opp alt, men jeg kommer til å gå til en "ordentlig" massør som ikke er fult så dyr og som jobber på "Klinikk for Alle".
Etter massasjen tok jeg turen ned til sentrum for å....SHOPPE! Ja, der røyk det månedsforsettet også. Pytt sann, jeg er iallefall strålende fornøyd med hva jeg fikk med meg hjem :-) har ikke shoppet på flere måneder!
God morgen alle sammen! Eller ja, formiddag. Jeg våknet 6.20 i dag, litt tidlig, men jeg fikk iallefall bestilt meg en time. Vet dere hva jeg skal? På Colosseum Spa :D herlig! Gleder meg. Det blir en klassisk massasjepå 25 minutter. Hadde tenkt meg 50 minutter men det ble for knapp tid og det var ikke noe ledig. Buhu! Har aldri vært der før så jeg er spent. Har noen av dere prøvd det kanskje?
Nytt design! Hva syns dere? Designet er hentet fra Rina sine gratis design :D har sett på det lenge men er virkelig helt GRØNN når det kommer til design at jeg ga opp.... men nå dere, nå fikk jeg det til! Juhu. Og headeren er det Christina Helene som har laget til meg, takk! :D 

Dette blir nok et midlertidig design da jeg venter på at et design skal lages til meg, det tar bare litt tid :p så dette får duge :) syns det ble ganske fint jeg!
Katten Maru er helt genial! Dere som ikke har hørt om han bør sjekke ut alle de andre videoene ;)
Nå sitter jeg i skrivende stund og tar fotbad. Hverdagsluksus! Den har 3 effekter og alle er like deilige. Er så sliten i føttene og beina for tiden (eller har vel egentlig vart en god stund) står og går jo på jobben så og si hele tiden + at jeg bruker beina flittig på trening. Må begynne å bruke andre apparater enn tredemølla for å varme opp tenker jeg. Ignorer de brune flekkene, self tanning gone WRONG! Hoho. Note to self: Ta på sokkene etter at kremen har trukket seg inn!
Det er ikke ofte jeg er med i konkurranser hvor jeg må skrive et innlegg om det, føler ofte at det kan være et tiltak! Hah. Men nå er det en så fin premie at jeg bare MÅ! Jeez, så fin! Elsker alt av Lisbeth Dahl ♥ Konkurransen foregår hos Sofie!Nydelig, ikke sant? :)) Her er litt andre ting jeg GJERNE kunne ha tenkt meg! ♥
I dag var jeg på et etterlengtet frisør-besøk, striping og klipping stod på planen og jeg ble noen tusenlapper fattigere AUTCH...... Det koster men det er verdt det syns jeg. Altfor lenge siden jeg var der sist! 

Etter den nesten 4 TIMER! lange frisørtimen ruslet mamma og jeg bortover til Aker Brygge i den fine vårsola :-) litt kaldt men deilig allikevel! Vi endte opp på Jacob Aall hvor vi alltid får fantastisk god mat. Til dessert ble det litt Ben & Jerry's is fra vår nye butikk her i Oslo :-) namnam!
I dag feiret vi karneval i barnehagen, og både små og store måtte kle seg ut! I fjor var jeg en selvlaget katt, i år var jeg en blanding av sommerfugl/fe ;) kjøpte meg vinger og en kul "tryllestav" med glitter i. Stor stas hos ungene på avdelingen, så de fikk ha det da dagen var over ;) tviler på at jeg kommer til å få bruk for det igjen!

Har hatt karneval sangen vår på hjernen helt siden i går kveld,

O'le, o'le, samba'n er løs,
Her i Refstad er det, karneval!

Håret mitt ble jo selvfølgelig helt ødelagt i denne snøstormen vi fikk i dag morres!!!! Ble så sinna da jeg så ut av vinduet i dag...... Jeg lengter sånn etter våren, ahhhhh, det vet jeg flere gjør nå!!
Ååååh jeg koste meg sånn i går! Det var vår i luften da sola endelig valgte å vise seg! Snøen smelter som bare det nå, DEILIG!! Mamma og jeg skravlet halve dagen (har alltid så mye å si selvom vi ser hverandre 2-3 ganger i uken vettu) og vi fikk gratis sjokoladekake (skikkelig god også) og kaffe på Egons fordi vi fikk gull i går, ja og i dag også. VI ER BEST! Herlig avsluttning på VM.

Dagen i dag har bestått av trening, spist kebab, smurt meg inn i bodylotion fra topp til tå, kuret håret, farget øyebrynene og slike kjedelige ting som vasking av klær. Tar jo aaaaaaaaldri slutt! Ja også straks blir det fastelavnsboller :))))) Begynte på fredag jeg da, da jeg fikk fastelavns boller fra naboavdelingen på jobb, nam! Også skal vi selv lage det på tirsdag woooho!  Håper dere har hatt en like fin helg som det jeg har hatt!
For en hektisk og stressende uke! Sov 3 timer etter jobb i går, og sov like godt i natt..... 
Nå er jeg superklar for helg og det beste er jo faktisk at solen har tittet frem! Har ventet på den hele uka bak all den tykke, fæle tåka.

Denne uka har jeg begynt å svømme som en treningøkt. Forandring fryder! Nå er ikke jeg akkurat den største badenymfen i verden og du skulle sett meg på tøyenbadet her om dagen, holdt meg godt inntill kanten den første strekningen og får lett panikk hvis jeg vet hvor langt det er under meg..... Men det kommer seg får jeg håpe. Tenkte å få det til èn til to ganger i måneden fremover.

Nå er det helg og det betyr cafètur :-) ukens høydepunkt ;)


Ja, da var februar måned ferdig og godt er det!!! Tenk at vi er i mars allerede, deilig å tenke på! Nå går det mot vår dere :)))

Ja, så hvordan har nyttårsforsettet for februar gått da tror dere? For dere som ikke har peiling på hva jeg snakker om;


"- Ikke spise ute på restauranter. De som kjenner meg vet at jeg eeelsker å gå ut og spise! Men det blir fort veldig dyrt. Dette betyr middag hjemme hver dag. Klarer jeg dette legger jeg tilside 500 kr.

Edit: Har valgt å legge på to ting her, spise fisk to ganger i uken!
Kutte ut brød, poteter og ris i 50% av middagene mine. "

Tja, kan si med en gang at det første punktet ikke gikk så bra. Gikk veldig fint i starten men jo mer jeg nærmet meg slutten, jo mer ga jeg litt blaffen... Ble 3 spisinger ute! Dog ikke den dyreste varianten, men allikevel. Så FAIL.

Det jeg derimot kan si med stolthet er at jeg klarte de andre punktene!! Jeg hadde helt ærlig trodd at det å spise fisk "så ofte" skulle være vanskelig. I starten var det absolutt ikke en vanesak og de første to ukene spiste jeg det jeg måtte, altså to ganger ukentlig. De neste ukene ble det både tre og FIRE fiskemiddager! Så nå har det blitt en god vane. 

Føler meg med ett mye sunnere og lettere etter å ha spist et fiskemåltid. I kveld etter trening blir det laks! ;) 

Og herregud dere, mars betyr jo et NYTT forsett. Det hadde gått i glemmeboka her! Så nå tittet jeg spent på hva som var neste måneds mål... Puh, dette kan jeg jo klare!

" - Ikke kjøpe noen som helst klær! Hvis jeg virkelig TRENGER noe, så får jeg bruke et gavekort jeg har på H&M.

Klarer jeg dette legger jeg tilside 500 kr."

Merker jeg begynner å få litt abstinenser. Har ikke kjøpt noe særlig med klær på mange måneder. Har så mange klær her hjemme at jeg ikke trenger noe. Men moro er det jo alltid å komme hjem med et nytt plagg...jaja, next month! Wish me luck!