I dag blir en FIN dag! Mamma og jeg skal nemlig på........SPA!!! Ååh, gleder meg sånn! Det er bursdagsgaven til mamma, selvom hun ikke har bursdag før 10 mai da. Det passet nemlig best denne helga :) har planlagt dette i over en måned nå, og forrige lørdag fortalte jeg det til mamma! Hun ble veldig overrasket og selvfølgelig super glad.

Vi skal først spise lunsj nå nede på Grand Hotel, så skal vi på Artesia spa som ligger på hotellet. Deretter skal vi ut og spise god middag sammen med tanta og onkelen min, og SÅ skal vi overnatte én natt på Grand Hotel! Iiiiiiiik. Er det rart jeg gleder meg?

Blir ikke billig akkurat, men broren min og jeg spanderer så da betaler vi halvparten hver, selvom han verken skal være med på spa ELLER ut for å spise! Hehe.

På Artesia skal jeg få denne behandlingen: Artesia Body Deluxe. Avslappende behandling for en sliten kropp med kroppsskrubb, varmeinnpakning og massasje av rygg, nakke og skuldre. Vår terapeut tilpasser behandlingen med skrubb. kroppsmaske og massasjeprodukt etter dine ønsker og behov. Pris kr 1150.

og mamma får denne: Artesia Aroma Massage. Kroppsmassasje med aromaoljer. Harmoniserende massasjebehandling med eteriske oljer. Hver olje har en egen effekt, og kombinert med massasje får du en avslappende og avslappende behandling. Pris 60 min. Kr 895.Noen som har vært der før?
Ble hjemmelaget pizza på meg i dag. Faktisk min aller første som jeg har laget helt selv! Ja, utenom deigen da, den kjøpte jeg ferdig.....hehe.

Det smakte nyydelig, fikk t.o.m. en melding fra pappa om at den var god! DET er koslig å høre det. Elsker å lage mat når jeg er alene hjemme.

Idag var den siste jobbdagen for meg denne uka, i morgen skal jeg nemlig noe veldig, veldig gøy. Noe jeg har ventet på over i en måned nå faktisk! Det bli så deilig....ahhhh. Skal vie et eget innlegg til det etterpå eller i morgen tenker jeg :) woho!

Nu er det Paradise tid. Og seriøøøøøøøøøøøøøøst, klarer ikke falskheten til Victoria lenger...blir KVALM! Yeah, yeah, det er et spill, men man skal da søren meg OPPFØRE seg!Ja, her komme trege meg med litt fler bilder av det nye jeg fikk kjøpt meg!
Og jaja, ikke LE av de snåle låra mine!!!
Blomster-tights fra Cubus. GLEDER meg til å bruke den når det blir bittelitt varmere! Den er så fiiin.Bikini truse fra Cubus. Elsker denne fargen. Peach/korall farget. Prøvde overdelen også men den var virkelig ikke fin på...så da ble det bare denne her!2 leggings fra Cubus (Men de ser ut som jeans!! ). De går ikke helt ned men til midten av leggen, sånn ca :) blir fine til sommeren.Korall farget topp fra BikBok. Igjen - EEEELSKER fargen!Fineste sommerkjolen i år. Fra GinaTricot. Blir mye blomsterprint i år gitt!
Anker-kjede fra Bik Bok. Skikkelig kult syns jeg. Fantes en i bare sølv, men hvorfor ikke kjøpe den som var blå når den har en side som er sølv også, så kan man bruke BEGGE sider? Smart eller hva? Hehe....

Noe som falt i smak?

Jeg leter forresten fortsatt etter den baseball jakken fra BikBok, de har ikke hatt flere igjen av den i de butikkene jeg har vært i så langt...Buhuuuu!Da er det jobbtid igjen da! Jobber egentlig ikke på mandager, men siden det er to stykker som er sykmeldte så jobber jeg selvfølgelig for dem! Og det liker vi, for da blir det mer penger, woooiii!

Jeg er så TREIG når det kommer til å poste innlegg jeg har sagt skal komme. Har f.eks ikke fått blogget om den nye hylla mi! Det kommer altså, jeg LOVER! Om masse, masse klær og noen sminkeprodukter! Ahh...men jobb, trening og HVILE kommer først altså.

Ha en fin dag alle bloggere og ikke-bloggere!
Sko fra Bianco.

De er overraskende GODE å gå i! Vad tycks?

Dere ser også en ny tights jeg kjøpte fra BikBok i dag. Jeg ELSKER den.Skjorta er også ny (GinaTricot) men det var ikke et særlig bra bilde av den....vel vel. Shoppet en god del mer, men har ikke hatt tid til å ta bilder av alt!Herregud så mye jeg har styra de siste dagene nå for å finne ut av hva som skulle skje med flyet til Rick! Det var like før han bestemte seg for å ta BÅT over. Men jeg fikk han på andre veier da jeg fortalte om hvor åpent det er mellom Norge og Skottland og at bølgene kunne bli ILLE! (Sorry!)
Satt t.o.m én time på venting hos Norwegians kundeservice i går kveld, uten å komme igjennom... og i tillegg koster det visst penger å ringe selvom det er et 800 nummer?? BUMMER!

Men i dag morres så kikket vi innom Norwegians nettsider og så at flyet han skulle på i dag, skulle gå som normalt! Snille pappa kjørte han til Gardermoen mens jeg var på jobb. Var så rart å komme tilbake igjen her, alt blir så TOMT. Hater det.

Over til noe HYGGELIG;

Imorgen er det visst åpning av den nye BikBok butikken på Grensen og der kan man se Charlotte Thorstvedt sin nye kleskolleksjon (1 DAG FØR DE ANDRE!) Men jeg kommer nok ikke til å få tid til å se på de nye klærne før lørdag og da er vel den nydelige mingrønne kjolen jeg sikler etter BORTE! Neida, skal ikke ta sorgene på forskudd.....Denne kunne jeg også ha tenkt meg.

Hva syns du om kolleksjonen hennes?Siden jeg fikk melding av PT'en min om at vi måtte ta treningen en annen dag, siden hun hadde fått influensa, bestemte jeg meg for å dra med meg Rick ut i skogen! Ja, for å gå tur.

Skogen ligger nemlig 5 min unna der jeg bor. Tok turen opp mot grefsenkollen og vurderte en liten stund om vi skulle gå for den veldig bratte bakken, nemlig opp slalombakken for å se hvor vi endte hen. Det gjorde vi! Jeg som ikke liker høyder engang..pøh! Men etter 30 min var vi endelig oppe! Etter å sliti i gjørme, gress og snø.... Moro gitt.

Gir dere endel bilder fra dagen!Nike Shox!! Love them.Heeeeeeelt på toppen der, skulle vi opp!Og DER var vi oppe!


Elsker min nye turkise neglelakk!

Sto opp 08.30 i dag for å ringe Norwegians kundeservice, det var nemlig da de åpnet og jeg var RASK til å ringe. Tror dere søren meg jeg ikke satt og ventet i 33 minutter?! Ahhhhhh... Jeg fikk Beatles sanger å høre på. Kunne vært verre da, ikke sant?

Etter 33 minutter fikk jeg snakke med en snål dame som ombooket Rick sin billett til ONSDAG. Regner ikke med at det går noe fly i morgen så da ble det onsdag. Er litt i tvil om det i hele tatt har ordnet seg til da også. Hva tror dere?Digg mat og drikke på Wayne's Coffee. Tatt i uken som gikk. Har egentlig nesten vært i byen hver dag nå, kjenner jeg begynner å bli LITT lei!

Asken fra Island har satt en stopper for flyet til Rick og det liker vi faktisk IKKE! Han må tilbake til Skottland og skole og må være der SENEST på torsdag. Han har visst et prosjekt han må holde så han måååå være der. Dette er nemlig siste året hans på universitetet så han er ganske frustert nå. Så med andre ord burde han egentlig dra på onsdag. Det ser ikke ut som om det kommer til å gå noe fly i morgen så forhåpentligvis kan han komme seg på mandagsflyet. Tirsdag så går det ikke noe fly...... Kommer sikkert til å være trangt om plassen!!

Og jeg har jo jobb og trening å tenke på så....tja. Ikke noe vi kan gjøre med det uansett, bare å sitte og vente på hva som skjer forløpende. Snart skal vi til mamma for å spise hjemmelaget PIZZA og panacotta! Mmmmm.

Kos dere ikveld :)Tok med meg Rick opp til Frognerseteren for å se på den vakre utsikten! Den var nydelig. Fikk også vist han det nye hoppet i Holmenkollen. Stort og fint!

Vi har vært superheldige med været så langt, håper det varer noen dager til selvom værvarsel sier at det skal bli dårligere!
Nå venter trening på meg, kan ikke skulke unna det selvom Rick er her ;)Opera taket. Is og drinker på Hard Rock Café og indisk mat på Jaipur.

For et nydelig vær Oslo hadde i går! Og det samme været har vi i dag. Ahhhh så DEILIG! Løfter jo humøret opp 10 hakk.
Rick og jeg dro til Aker Brygge for å sette oss ned på T.G.I Fridays for å spise litt. Måtte stå i kø i ca. 15 min da, men det var verdt det.

Jeg har aldri sett SÅ mange folk ute i Oslo før, utenom 17. Mai og det sier litt. Stemningen var helt perfekt i går. Tok oss noen drinker først for deretter litt god mat <3
Klippet håret i dag! Jeg er veldig fornøyd. Klipper meg hos Adam og Eva på Paleet i Oslo, hos Erle. Blir ALLTID fornøyd!

Hva syns du?En ny dag i dag. Den blir forhåpentligvis veldig mye bedre enn i går! Det hjelper mye å ha Sara å kose med nå :)

Dagen i dag består av

Trening med personlig trener

Dra til frisøren for å klippe håret! Hadde planer om å stripe det også men det hadde de ikke tid til, så det blir en annen gang.

Hente Rick på flyplassen!! Ja, for de som ikke har peiling på hvem det er så det er kjæresten min. Han er skotsk! Og sist han var her i Oslo var i fjor, i MAI! Herregud som tiden går fort. Så det skal bli utrolig moro. Har heller ikke sett han siden januar......Ha en fin fredag alle sammen!

He is gone. Borte.

Veterinæren var litt i mot det, men jeg ville så gjerne prøve én gang til. Å gi han væske så kan kunne komme seg litt. Det hjalp nemlig veldig forrige gang. Og hun gikk med på det, for jeg ville det så gjerne. Mamma og jeg gikk ut i gangen mens de skulle gi han væske, men da kom hun tilbake. Hun hadde tatt en titt på han og hjertet hans. Og det var ikke akkurat slik det skulle være.

Det slo hardt og fort. Også stoppet det visst også opp noen ganger så det ville være uforsvarlig å gi han væske nå. Det var bare en ting å gjøre....

Fy faen. De av dere som syns det er tull at man sørger slikt over et dyr kan egentlig bare stikke fra denne bloggen! For meg betyr kattene mine like mye som mennesker rundt meg. Jeg blir like påvirket. Å se han få de 2 sprøytene han skal ha. Å se at hjertet stopper helt opp. Øynene bare ER der. Ser rett fram. Uten noe i dem. Allikevel så er det PUS som ligger der. Min Pus. Og nå skal jeg aldri mer få se han igjen.

Straks jeg kom hjem igjen og gikk inn døra var jeg sikker på at jeg så han på forskjellige steder. Han pleide jo å ligge der på teppet når vi kom inn døra, også løp han mot deg. Men ikke nå lenger.


Tok dette i dag. Han elsket å være ute.


Elsker deg.Jeg har blitt syk - AGAIN! Det er ikke lenge siden jeg ble frisk etter å ha vært småforkjøla i over 3 måneder......! Jeez. Utrolig irriterende i grunn men ikke mye jeg kan gjøre med det. Er dritt lei av å være tett i nesa. Forrige gang så ble jeg nesten avhengig av nesesprayen min, men det NEKTER jeg å bli denne gang. Mhm.

Også har jeg en trist nyhet. Dere vet Pus? Katten min. Ja, han heter Pus. Han har vært syk lenge og har måtte gå på piller fordi han ikke la på seg uten de. Han har vært en del hos dyrlegen, og har lenge gått opp og ned i vekt. Nå legger han ikke på seg lenger. Han er egentlig bare skinn og bein igjen. Han spiser veldg, veldig lite. Og i går dukket det opp enda en rar ting. Nemlig hodet hans... Det ser ut som om det har gått i lås? Du vet når du har sovet feil en natt og ikke klarer å snu deg til høyre eller venstre? Ja slik er det..Han klarer liksom ikke å se opp. Får så utrolig vondt av han.....Skal til dyrlegen i morgen så får vi se hva som skjer... Det ser ikke bra ut og det går veldig utover humøret mitt! At jeg ikke kan gjøre noe er vel det verste.

Og det å tenke på at vi mest sannsynlig må avlive han. Å aldri skulle få se han igjen. Aldri....... Det er lenge det....


Fine Pusen

Ikke helt frisk stakar. Tok disse for 2 dager siden.

Det eneste negative med å ha dyr er når de blir syke og de ikke lenger har det noe godt!Nå bærer det av til trening, men først må man jo spise. Og da gjelder det å ikke spise alt for mye for da blir du så tung og stinn! Også må man passe på å få i seg karbohydrater så man yter bedre. Jeg har testet ut det å ikke spise noe særlig med karbohydrater før trening og å få i seg en fin dose med det før man trener og jeg kjente det VELDIG godt på kroppen min. Jeg orket absolutt ikke like mye og på slutten av treningen så følte jeg meg kvalm, svimmel og dårlig.... Og slik skal det altså ikke være.

Derfor er smoothie før en treningsøkt bra å få i seg.

Jeg pleier som regel å bruke det samme hver gang men det finnes jo uttalige forskjellige kombinasjoner der ute!


Her glemte jeg å ta bilde av kornet. Banan + korn er kjempe viktig ingredienser. Jeg pleier å kjøpe inn en del bananer for deretter å kutte de opp og fryse de ned. Dermed har jeg alltid banan tilgjengelig, for de blir så fort brune og fæle når de bare ligger der!Antioksidanter


Tada! All done!

Min finfine nye neglelakk, jeg elsker den!Pus satte seg like godt inni den nye hylla mi han! Skal få tatt noen ordentlig bilder av den snart, er bare ikke helt ferdig med å dekorere hele enda :)Jeg har passet på mamma sine fugler siden onsdag og i morgen skal de hjem igjen! Fly og Sky heter de ;) haha. Det er litt koslig å ha de her men herregud som de bråker til tider, tar HELT av!Lille Sara som dere sikkert kjenner igjen nå!

Og ja, jeg var på Elixia i dag og vet dere hvem jeg så der? Atle Antonsen! Haha. Hadde absolutt ikke forventet å se han der. Han trente med personlig trener, moro det :)

Lille Sara'n min! Hehe. Har testet ut det nye kamera og det er SÅ morsomt å ta bilder nå!! Det er bare det å finne noe å ta bilde av da. Har tatt litt av alt jeg haha. Men herregud så kjedelig det er å lese boka som fulgte med kameraet.... Jeg har ikke så stor tålmodighet jeg! Er fortsatt noen ting jeg ikke skjønner... Men det skal jeg nok finne ut av!Skikkelig random. Men jeg syns det er så gøy at det kommer såpass klart ut og at man kan se detaljer!Kommer til å bli mange bilder av Sara fremover :)WOOHOO jeg er den stolte eier av et speilreflekskamera! Endelig. Har ønsket meg dette lenge nå så det føles DEILIG! Har mye å sette meg inn i dag, skal lese hele boka som fulgte med i esken, også skal den visst lade opp 15 timer før jeg bruker den.... Blæ! Alt for lenge, haha!

Det er bare å komme med TIPS ang. speilreflekskamera om dere har noen, jeg trenger all hjelp jeg kan få ;)3999,- hos Elite FotoTidenes fineste tunika. Peach-farget. Kjøpt fra Pieces på Oslo City. Gleder meg til å bruke den i Tunisia!Detaljer ved tunikaenJeanstights fra Pieces. Litt for liten nå men jeg skal jo ned noen kilo så ;)
Og disse nydelige fargelakkene fra H&M. Har lett etter den rosa flere steder nå men ingen har hatt den inne så jeg kjøpte med meg 2 stk! Og en nydelig turkis en :)ENDELIG en dag der jeg kan gjøre noe! Så nå skal jeg straks ned til byen for å titte litt rundt. Skal se etter litt sko, skal innom den nye butikken som har åpnet på Oslo City, "Pieces", og deretter ta meg en tur til Elite Foto! For noen uker siden så jeg at de hadde tilbud på et speilreflekskamera som jeg virkelig kunne ha tenkt meg. Dumme meg var litt treg, og nå finner jeg ikke ut om de fortsatt har tilbudet?! Så jeg stikker ned for å titte!

Ha en fin påskaften alle sammen!


Ja jeg får bare unnskylde for alle blogginnleggene i dag. Jeg har altså ingen ting å gjøre........................ Det eneste "STORE" jeg har gjort i dag var å dra bort til den lokale restauranten her "Panda" for å kjøpe med meg digg middag liksom...woho!
Skulle gjerne ha dratt ut i dag men det ser dårlig ut!

Karpe Diem svikter aldri!Høydepunktene for dagen i dag er;

En stor og god frokost!
Oprah
Dr. Phil
I gode og onde dager.....


Ja og snart er I gode og onde dager over også... Hva skal jeg egentlig finne på?? Tips takk! Skikkelig drittvær i Oslo også. REGN, REGN REGN! Hele uka. Og neste uke... Fy fader altså.. så kjedelig!
Grønn te, appelsinjuice, laks, pølsebiter og stekt egg, NAMMMM!
Hadde min aller første gruppetime i dag, fikk dratt med meg Anja på Elixia siden det er åpent hus der denne uka! Noe som betyr at alle kan komme innom for å trene. I dag var det helt vanlig Step og det vil si at det varer i 55 minutter. Skulle egentlig ha prøvd meg på en Easy Step først som varer i 40 min. men det var ingen time som passet denne uka....

Vel, jeg (vi) hadde det iallefall kjempegøy! Men det var litt vanskelig å komme inn i trinnene så da ble det mye titting fra min side mens jeg klødde meg i hodet! Men fy søren så bra trening det er. Svetta som en gris! Mmmm deilig haha.

Har ødelagt venstre beinet mitt da, tror jeg landa for hardt på det eller noe. Men håper det går over fort, har planer om å trene mer denne uka!

Har du prøvd Step før?
Endelig har jeg funnet stedet jeg skal tilbringe en deilig uke i Juli. Mamma og jeg skal nemlig til TUNISIA! Jeg har aldri vært der før så det kan bli spennende :) tar 4 timer med fly, heldigvis ikke lenger!

Her er litt om det som står på Ving sine nettsider om hotellet :

Stort, fint All inclusive-hotell med bra beliggenhet, direkte på stranden. Frodig hage med to basseng (ca. 720 resp. 220 m², det minste er delvis tildekket) og bassengbar. Buffé- og à la carte-restauranter. Pent antrekk til middag. Flere barer og maurisk kafé. Romservice. Innendørsbasseng.

Dette er inkludert:
* Frokost-, lunsj- og middagsbuffé med drikke (lokal vin, øl, brus eller mineralvann).
* Snackbar, åpen om ettermiddagen.
* Snacks via romservice ca. kl. 23.30 - 01.30.
* Drikke (mineralvann og brus) og lokale alkoholholdige drinker i baren.
* Daglige aktiviteter og minigolf, boccia, bordtennis, aerobics og strandvolleyball.
* Tennis 1 time/dag.
* Windsurfing og seiling i sommersesongen (bestilles i resepsjonen).
* Gratis basseng- og strandhåndkle og solsenger med madrass ved bassenget og strandenIkke sant det ser digg ut?? Det beste er at vi har All Inclusive så da er alle måltider inkludert! Deilig.
Drar i slutten av Juli og jeg gleder meg massemasse!

Har du vært i Tunisia før? Hvordan er det der?
Har DU bestilt sommerferie?