Hei på dere! Nå har jeg endelig litt tid til å oppdatere igjen. Vært en super dag så langt, og det kommer til å bli supert etterpå, skal nemlig på innflyttningsfest! Det blir moro. Min aller første! Vi skal sitte ute og grille, TUSEN takk sol!! ♥ Dagen er ikke den samme uten sol, det er sikkert og visst.

Var på Storo tidligere i dag for å handle inn en innflyttningsgave, var først på Smart Club for å kjøpe en superfin utelykt som jeg hadde sett i Smart Club avisen, men neida, den fikk de ikke inn før på onsdag.......... Så da ble det noe annet! Men det skriver jeg ikke her, i tilfelle Linn leser dette ;) også flotte blomster i tillegg!Spist verdens beste foccacia med kylling fra Baker Hansen ♥Måtte selvfølgelig kjøpe litt deilig is med smak av kaffe! OG HEI, endelig kommer jeg inn i en bukse jeg har hatt liggendes lenge her hjemme! Finnes nesten ikke en bedre følelse!

Skal dere noe spennende i kveld?Tok en tur innom Amundsen bryggeri og spiseri, ved Rådhuset i dag. Bestilte meg en club sandwich, men glemte å ta bilde! Men veldig god mat!


Det skulle liksom bli overskyet i dag?! Pøh!

Tok og solte meg litt i dag, deilig :-) må få kjøpt meg ordentlig solseng før sommeren virkelig er her!

Noen andre som har fått utnyttet sola i dag?
Dagens i bilder. Gressholmen. Grillpølser. Salat. Pepsi Max. Sommervarme. Iskaffe. Vakre blomster.


I går dro mamma og jeg en liten tur til Askim, der hvor vi har familie! En times kjøring fra Oslo. Det var sååå koselig! Og vi spiste utrolig mye godt! Først fikk vi fruktcocktail med krem og vanilje saus hos fetteren og samboeren han sin, nam! Deretter dro vi videre til tanta og onkelen min og fikk servert deilig makrell, elsker det! Og til dessert fikk vi også fruktcocktail og vaniljesaus + gulerot kake. Ikke dårlig? hehe. Nå merker jeg at jeg er LITT glad for at påsken er over, og at jeg skal tilbake til vanlig rutiner igjen. Men det hadde vært deilig med enda noen dager fri. Bortskjemt blir man!

Jeg tok maaaaaange fler bilder, men regner med at det kan bli litt kjedelig i lengden for dere andre! Haha. 

I dag bruker jeg siste fridag på en av øyene i Oslo. Hvilken det blir ennå, aner jeg ikke. Men vi tar med engangsgrill, pølser, lomper og salat! Vi har hatt perfekt vær i påsken, kunne ikke ha blitt bedre! 
Dere må ikke tro at jeg ikke spiser noe godteri og sjokolade nå i påsken og ellers altså, for DET gjør jeg. Bare at jeg tenker litt mer over HVA jeg skal spise, og ikke spiser ALT jeg kommer over. Den feilen gjorde jeg nemlig før! Og se hvordan det gikk...hehe.  Påske-marsipan kake i hus, da er det ikke lett å gå fordi! Denne skal jeg kose meg med litt nå og da, hele posen tilsvarer jo nesten dagsinntaket mitt til vanligvis! Tenk at jeg spiste MANGE slike før i påsken?? I tillegg til masse andre sjokolader. Ikke rart man går såpass opp i vekt da.

Også har vi fått en ny pus i hus, nemlig søsteren til Sara! Silke heter hun. De er ganske så forskjellig men jeg ser allikvel likheten mellom dem nå og da. Det var derimot ikke en gledelig gjennforening etter 16 år! De freste og mjauet til hverandre. Så vi prøver å holde de atskilt. Mor og far (tanta og onkelen min) er nemlig på ferie i Danmark så da ble det bestemt at hun hadde det bedre her enn på et hjem med andre ukjente :-)

Hun koser seg veldig iallefall - det er ikke vanskelig å se :-)

Nå stikker jeg til mamma for å spise deilig påskemiddag!  
God påske alle sammen! ♥

Her er mitt påskeegg i år, ikke noe typisk ett, men det er det jeg selv som har bestemt! Ikke noe vits i å kjøpe et stort stappfult egg til meg, da jeg egentlig ikke har godt av det!Meet my new friend, Polar RS300X! Endelig eier jeg en pulsklokke! 

Jeg kan huske jeg ønsket meg det helt siden jeg var 16 - 17 år, men det er jo ikke kjempe billig, så jeg lot det være. Men nå som jeg har blitt flink til å opprettholde treningen min og samtidig prøver å telle kalorier og trimpoeng, så er denne veldig grei å ha!

Det er en vanlig klokke i seg selv. Den viser også pulsen din, max/min puls. Kalorier og sikkert KM men det har jeg ikke funnet ennå! Haha. Må nok lese litt bedre i instruksjonsboka :-)

Så i stedenfor at mamma skulle kjøpe et påskeegg til meg, bidro hun litt til kjøpet av polarklokka mi! Den kostet opprinnelig 1699 kr men på Smart Club hadde de satt ned prisen så jeg fikk den for 1299 kr!

Hvordan ser deres påskeegg ut? 
Været var så nydelig i dag at jeg måtte ut en liten tur! Det må ha vært rundt 20 grader, ordentlig sommer temperatur! 
I dag gikk turen til Hønse-Lovisas hus som ligger rett ved Akerselva. Skikkelig idyllisk sted :-) Måtte selvfølgelig ha en vaffel og litt svart kaffe. Nam!

Ikke sant det ser sjarmerende ut?? Og hvordan har været vært hos dere i dag?
Jeg elsker min nye header! Fikk den gratis laget av Luna Anette! :D

Hun lager litt "annerledes" headere, og jeg syns stilen hennes er supersøt. Love it!

Tusen hjertelig takk :-)

Så, hva syns leserne mine?♥
 
Hei hå!
Da har jeg kommet meg ned på jorden igjen, etter den herlige spa-dagen i går på Holmenkollen Rica Park Hotel.

Vi kom til hotellet kanskje litt for tidlig, men planen vår var jo å sitte ute, men straks vi gikk av på Holmenkollen t-bane stasjon, så skyet det over.....Fantastisk.

Men det vi kom for var jo spa'et! Og der var det utrolig fint. Jeg hadde bestilt Total Harmony pakke. Og det hele begynte med et aroma bad. Lite ante jeg hva det var, trodde vel egentlig det var et rolig, varmt bad med masse oljer oppi. Og det var det vel også forsåvidt, men det var et helt likt boblebad som vi selv har her hjemme. Så jeg følte det var bortkastet penger. Men men, da har man prøvd det også. Deretter stod det full skrubb av kroppen på planen, og jeg ble skrubbet med sjokolade skrubb! Nammmm.... Men det ble ikke noe spising altså hehe. Holdt meg til frukten!

Og det beste med hele behandlingen min var vel den skrubben. Utrolig godt å bli skrubbet! Så det kunne jeg ha tenkt meg å gjøre fler ganger... Veldig behagelig. Så var det tid for aromamassasjen. Den varte i litt over én time, og det ble faktisk LITT for langtekkelig for min del.... Det var veldig avslappende, holdt på å sovne. Men jeg har opplevd bedre massasjer før, var litt for lite "trøkk" i for min del.

Mamma fikk ansiktsbehandling i 30 min + klassisk massasje i 50 min. Hun elsket det! Når jeg var ferdig med mitt skulle vi ta en tur i badebassenget og boblebadet. Men badebassenget var litt for kaldt for min del...Men mamma tok noen svømmetak mens jeg satt meg ned i boblebadet en liten stund!Når dagen nesten var over, gikk vi for å spise på"De 5 stuer". Der var det påskebuffet, NAM! Kjempegod mat og nydelig dessert. Anbefaler andre å dra dit!  
Mamma'en min har ikke bursdag før i mai og da skal vi ha et ordentlig selskap, men før den tid skal hun få bursdagsgaven sin fra broren min og meg. Noen som kan gjette hva det er?

Vi skal hit:For de av dere som ikke aner hvor dette er så er det Holmenkollen Rica Hotel! Vi skal riktignok ikke overnatte, men vi skal på den fantastiske spa'en deres! Herlig :D Hun vet vi skal dit, men hun vet ikke hvilke behandlinger hun får ;) også skal selvfølgelig jeg også være med. Jeg har bestilt meg Total Harmony som varer i 2,5 t!! LUKSUS ♥
Den består av - 
"Aroma bad, luksus kroppsskrubb og aromamassasje med hodebunnsmassasje." Digg med andre ord. 

Vi skal virkelig slappe av hele dagen. Vi drar dit litt tidligere så vi ikke skal stresse. Behandlingene våres begynner kl 14.00. Etter vi er ferdig skal vi fikse oss for å spise en god middag, gleder meg! Vi vet ennå ikke om vi skal spise middagen her oppe, eller om vi drar ned til byen igjen. Vi får se :-) 

Nydelig vær har vi også fått, så vi får nok sette oss ut litt og prøve å få litt farge i ansiktet!

Bedre kan ikke livet bli!
 
Ja, det må være lov til å skryte litt når man har vært flink, ikke sant? I dag var det min 2. kurs kveld på Grete Roede (3. for de andre, jeg begynte litt senere) og jeg hadde gått ned 1,5 kilo!! For en heeeeerlig følelse. 

Da vet vi at energiberegningen min var riktig, og at 1400 kalorier er fint for kroppen min fremover. Deilig at det endelig skjer noe etter at kroppen min har vært i dvale siden oktober!

Nå er det to uker til neste møte, for det er jo 2. påskedag neste mandag, så det kommer til å bli en utfordring. Men det gjelder å planlegge. Tillater man seg selv å stå stille i påsken? Eller å faktisk gå opp noen gram? Eller vil man ofre litt og GÅ NED i vekt? Jeg faller helt klart på siste valg!! Enkelte ganger må man ofre seg litt, men man kan fortsatt kose seg.

Som f.eks på lørdag, da ble det pizza, rosévin, og cappuccino ute på Aker Brygge. Da vet jeg at jeg ikke kan fråtse i sjokolade på kvelden. Man må velge bort noe!

Og med det ønsker jeg dere en god kveld ;) her er humøret på topp!


// Bilde fra lørdag
Tenk at det egentlig skulle ha vært jobb igjen i dag? Man tilpasser seg ferien fort! I mitt tilfelle hadde jeg ikke fått nok helg, så jeg er glad for påskeferie. 

Har hatt en veldig rolig morgen, sittet på pc'n, sett litt på tv, vasket litt klær, og spist en sen frokost. Nå har jeg fått på meg treningsklærne mine, så nå bærer det straks ned på Fresh Fitness (har sluttet på Elixia, ble så dyrt!) Har på min nye t-skjorte, knall turkis/blå. I love it! Fint med litt spreke farger når man trener syns jeg.

Senere i kveld er det klart for enda en Grete Roede kurskveld, det blir spennende! 

Strålende vær i dag, skikkelig sommervarme, deiliiig!
Nå er det virkelig vår folkens! Mens sola stekte i dag, satt mamma og jeg oss ned på Olivia's på Aker Brygge. Køen var lang, men vi kom oss relativt fort inn allikevel, og fikk den beste plassen! Helt i hjørnet, med en skikkelig god sofa og noen stoler, perfekt! Jeg bestilte meg pizza og rosévin, samt pepsi max og latte, i dag er min "skeie-ut-dag" så da koste jeg meg :-)  

Satt og skravlet i rundt to timer, og bare slappet av i sola! Deilig. Også har vi bestilt sommerferie, iiiih! Reiser til Kreta, Chania, i august og blir der i to uker! 

Noen andre som har vært der, og har tips til ting å gjøre? :-) 
....♥ Gulerøtter, blomkål og dipp ♥ Det nyeste bladet av Mag♥ Og litt beundring av den fine påskeposen jeg fikk av min kjære kollega

:)

Og dere, nå har jeg PÅSKEFERIE!!!
  
Hurra! 


//From VictoriasSecret

Jeg er sååå trøtt akkurat nå. Holder på å sovne mens jeg skriver dette. Enkelte dager lurer jeg på hvorfor jeg gidder å blogge. Noen dager er det bare ork. MEN, når jeg ser hvor fine og søte lesere jeg har som ønsker meg alt vel  og som heier på meg (slik som det forrige innlegget), ja, da får jeg et stort push i riktig retning! Kommentarene deres betyr virkelig mye for meg, jeg vil påstå at kommentarene er 75/80 % av en blogg! De fleste liker jo å få tilbakemelding på det man skriver om og det man viser fram. Så tusen, tusen takk til dere alle sammen ♥Kjøpte meg en ny neglelakk på lørdag, sjekk den fine fargen fra H&M! Passer perfekt til solbrun hud. Også fikk jeg matt neglelakken fra Essie. Før påføring av matt neglelakkenEtter! Vad tycks? Selv syns jeg kanskje det var finest først, tror ikke det er alle neglelakker som er kulere med matt effekten. Men nå har jeg iallefall prøvd og det funket jo! Rart det der. Tok vel ca. 15 sekunder før hele neglelakken var blitt matt. Anbefales!

Og i morgen dere, da slutter jeg kl. 14.00!! Har brukt enda en avspaseringstime...luksus!! Men hva syns dere jeg skal gjøre når jeg slutter på jobb? Jeg har vurdert trening, men jeg trente i dag og er helt utslått..... Også har jeg vurdert Smart Club for å handle litt. Eller bare dra hjem for å sove og slappe av litt.... Heller litt mot det siste nå kjenner jeg. Det har sikkert veldig mye med at jeg snart sovner her!

Jaja. Jeg får tenke på det til i morgen. Nå er det straks Paradise tid, også er det leggetid!  
God kveld alle sammen!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra et kurs, men det var ikke et 5 timers langt, kjedelig kurs. Det var nemlig et Grete Roede kurs!

Dere som har fulgt meg lenge, har visst at jeg har gått på kurs før, begynte på mitt første i slutten av mai i fjor, og gikk på mitt siste i oktober i fjor. Jeg har gode matvaner inne, og jeg trener 3 ganger i uka, så hva er egentlig problemet?

Jo, vekten rikker seg ikke. Verken opp (gudsjelov!) eller ned (buhuuu). Så jeg trenger litt hjelp til. Det har jeg visst en stund, men et slikt kurs er jo ikke akkurat gratis, så jeg har prøvd selv en god stund med å telle kalorier, men har gitt opp da det ikke gav noen resultater.

Så da er jeg igang igjen dere og jeg er supermotivert!! Nå skal jeg følge en litt annerledes kalorimeny enn det jeg har vært vant til, så det er det jeg skal fokusere på denne uken. Så får vi se om det er riktig kalorimenge for meg, eller om vi må justere den neste uke. Ønsk meg lykke til!!

Vi var få jenter på dette kurset enn det jeg har vært vant til, men det er en koselig jentegjeng iallefall så jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å trives. I tillegg er det min gamle kursleder jeg går hos nå også ;)Har kjøpt inn litt god mat. I morgen blir det nok litt grønnsaker og dipp, nam! Og er det et blad som gjør meg motivert, er det shape up og slike div. trening/kostholds blader!Kurslederen og jeg regnet ut at jeg kan kunne gå ned 0,8 kg i uken hvis jeg følger det jeg skal følge. Så denne uken skal jeg være nazi, jeg vil føle meg fin til 17. mai, og jeg vil føle meg fin til sommerferien! Håper dere heier på meg nå :-)


Ny topp/kjole fra BikBok. Helt ærlig vet jeg ikke om dette er en kjole eller topp, jeg TROR det er en topp. Men jeg syns den er bittelitt for lang til det. Men til kjole å være, så er den LITT for kort syns jeg.... Tidenes dilemma!Hatt fra BikBok. Har alltid ønsket meg en slik en, men har aldri tatt steget til å faktisk kjøpe en! Må nok venne meg til å traske rundt slik! Men fin er den :-)
 


Og cardigan, love it! 


Har hatt en sååå fin lørdag i dag! Humøret har steget i takt med sola på himmelen. 

Ble først en liten shoppingrunde, noe som alltid er moro. Elsker å komme hjem og ta på meg det jeg har kjøpt, for så å bli ORDENTLIG fornøyd!

Og ellers så var omtrent hele Oslo i byen i dag tror jeg, folket har våknet fra dvalen! 

Vi satt oss ned på Café Sorgenfri, i bakgården på Aker Brygge. Helt grei mat der for min del. Da har man prøvd det stedet også! Liker å prøve noe nytt, er jo så mye her i Oslo! Da vi kom var det omtrent ingen ute (vi satt jo i skyggen og ventet på solen) fantes null ledige plasser på forsiden på Aker Brygge, no surprise there! Men litt etter litt var Café Sorgenfri også ganske full av mennesker.Tok litt bilder rundt Aker Brygge/Tjuvholmen. Er jo så fint rundt der. Gud, som jeg skulle likt å hatt en toppleilighet der, noen som vet om noen man kan forføre?? Hehe... 

I morgen er det ventet hele 17 grader her i hovedstaden! Den skal nytes. Først litt trening, så litt kos ♥
Morn solstråler! Endelig kan vi vel si at det er vår her i Oslo?! Nesten all snøen er borte og sola er her. Og det er ikke MINUS grader lenger!!! Men jeg håper vi slipper unna den fæle vinden vi fikk i går, ikke noe vårstemning over den iallefall......

Nu skal jeg straks ned til sentrum for å spise litt godt, håper på å sitte ute! Men jeg vet at det allerede er flere tusener som tenker det samme som meg. Men koselig blir det uansett, det er jo helg!! (dugg på linsa, derfor litt blurry) Meg og min herlige, nydelige Sara ♥ 

Nei, nå stikker jeg! Håper alle har fint vårvær i dag, nyyyyt den med familie og gode venner ♥ 
Skjønnhet:


Highlighter fra GloMinerals. Har hørt mye bra om denne. Kommer til å bruke den ved øyepartiet og kinnbeina mineEssie's matt neglelakk. De vanlige neglelakkene er jo blanke, og denne gjør den matt! En kul effekt.


//bilde lånt fra camillaphil

 Nydelig lilla neglelakk fra Lancome. Fra vårkolleksjonen deres. Ahhhh ♥ gleder meg til jeg får den!

Stil:
 

Wayfare Classic Black College Party Black Bully
God morgen! Sovet godt? Det har ikke jeg! Hadde et fælt mareritt....heldigvis var det ikke ekte. Tenk hvis alle drømmene våre hadde vært på ordentlig? Da hadde jeg vært død for lenge siden!....

 

Anyway, nå må jeg løpe, begynner nemlig 7.30 på jobb! Og til deg Janne - Kristin, som lurte på om jeg begynte 9.30 hver dag, no way! Hehe. Begynner ulikt hver dag. Enten 7.30, 8.30 eller 9.30. But I like it that way ;) 
I dag tok jeg ut 1 time avspasering, så istedenfor å begynne 9.30, så begynner jeg 10.30, LUKSUS! Det var jo litt gjennomtenkt at det ble i dag, for vi har nemlig personalmøte ikveld på jobben som varer fra 17.00 - 19.00, det blir jo en lang dag!

Nå har jeg iallefall spist nydelig frokost, salat med reker i ♥  Nå går turen til kaffehjørnet for en kaffe latte. Herlig start på dagen!


I dag tok jeg turen til Dyrebeskyttelsen sitt hus i Mosseveien, til hjelpesenteret! Men jeg kaller det for kattehuset. For det er nemlig det det er, der kryr det av søte katter :-) Alt er frivillig arbeid, og folk kan komme på besøk i besøkstiden, men det er greit å ringe på forhånd :-)

Det var akkurat slik jeg hadde forventet meg! Vi ble møtt av en hyggelig dame og vi forklarte at vi (mamma og jeg) bare var på kosebesøk. Da jeg tok steget innenfor døra så visste jeg ikke helt hvor jeg skulle gå først. Det var jo katter overalt! Synd jeg bare hadde to hender, men jeg prøvde så godt jeg kunne å gi alle sammen den kosen de trenger!

NB: MANGE bilder!

Takk for oss for denne gang! Vi kommer garantert tilbake :-)

Det var pent og ryddig der. Ordentlig fint hus!

Man skulle nesten tro kattene var mer redde, for mange av dem har gjennomgått mye fælt, men de var så kosete og snille så :-) hadde det vært opptill meg, hadde jeg tatt med alle sammen hjem! Men det vet vi jo at ikke går. Men en dag jeg flytter hjemmefra, skal jeg skaffe meg en katt, og da går nok turen hit! 


All bran og RedBull til frokost, sunnere blir det ikke! Høhø..... Nå bærer det avgårde på trening. Superwoman!
Det er fredag, det er helg og jeg skal i bursdagsselskap i kveld! Det blir en bra kveld. Vet ikke om jeg skal ut etterpå men vi får se :-) 

Håper alle får en flott fredagskveld, enten om det er ute på byen eller hjemmekos ♥