Først og fremst, HIPP HURRA FOR PAPPA SOM FYLLER 50 ÅR I DAG!!! Ikveld skal vi ut og spise indisk mat med hele familien!

Også en litt trist nyhet; oppdaget at Sara pusen hadde fått et ganske stort åpent sår bakpå låret sitt. Vi vet ikke helt hvordan hun har fått det til men det ser ut som hun har klart å henge seg fast i noe...eurgh! Så da måtte jeg til dyrlegen for å fikse dette her. Jeg holdt på å svime av da jeg var der FORDI jeg ikke hadde spist frokost, også måtte de drive og røre inni såret for å se om det var noe skitt inni der... ææææ, da måtte jeg bare gå ut derifra!

Hun ble dopet ned selvfølgelig så det er som å være barnevakt for en liten baby dette her. Sist hun var dopet ned måtte jeg være oppe med hun hele natta fordi hun var så rastløs av seg. Skulle hoppe opp overalt selvom hun ikke hadde balanse og dermod slo seg kraftig endel ganger! Stakar liten. Hun har det heldigvis greit nå forløpig. Må få antibiotika i 10 dager så skal vi tilbake til veterinæren for å få fjernet stingene. Det kjedelig er at hun på bruke krage! Og for de som har katt så vet dere nok at det IKKE er mye moro for katten........


og FOR ET NYDELIG VÆR I DAG!!! Det er så varmt og deilig. Ordentlig sommervarmt!


Grete Roede kurset på torsdag gikk kjempefint! Jeg var ganske så nervøs akkurat i det jeg hadde hånda på dørhåndaket for å titte inn om det var der det var kurs. Jeg hilste på den koslige kurslederen min, også kom Gudrun for å hilse på meg og gi meg en stor god klem! Hun var utrolig søt og jeg må si det hjalp på nervøsiteten å få en slik velkomst!

Tror kanskje vi var 8 eller 9 stk, og det var selvfølgelig noen som også ikke hadde dukket opp. I.o.m at dette var andre kurskveld så hadde ikke jeg møtt disse før nå, så da introduserte de alle seg. Hva de het, hva de driver med, hvordan uken hadde gått og hva slags hindringer som kunne komme neste uke!

Deretter ble vi satt i 3 forskjellige grupper, hvor vi snakket om motivasjon, mål, delmål og hindringer på veien til å bli kvitt noen kilo. Kjempenyttig!

Gleder meg allerede til neste kurskveld for det var virkelig en koslig gjeng.

I dag skal jeg til Sandefjord med mamma, tanta og onkelen min for vi skal på SPA! Grunnen til at vi skal dit er fordi kona til fetteren min jobber der. Det skal bli digg med en behandling, selvom det bare er 1 måned siden jeg var på Artesia Spa! Behandlingen jeg skal få er "Dypvevsmassasje, med punkt og strekk(full kropp) inkl. saltbad 60 min". Høres ikke det digg ut??
Litt mer info om behandlingen, "Dypvevsmassasje (60 min) med punkt og strekk (full kropp) ink. saltbad. Bruker benk som strekker ut hele ryggraden og minsker trykk på ryggvirvlene sammen med Olavesen lysbehandling. I tillegg til minsket trykk oppnår vi totalavspenning og bedre sirkulasjon til ryggradsnerver, kroppens organer, ledd og muskulatur. Resultatet er mindre spenninger/smerter og bedre funksjon i kroppens indre organer og muskulatur. Meget god til å behandle og redusere alle typer akutte og kroniske smerter, reparere sportsskader, låsninger og bedre konsentrasjon og allmenntilstand. En behagelig og effektiv behandling alle bør prøve."

Vi skal også overnatte så vi kommer hjem i morgen.

Dagen kan bli en prøvelse med tanke på mat. Jeg skal ikke benytte meg av kosemerkene mine i dag (godteri, sjokolade) for de som ikke vet hva jeg snakker om. Men dagen blir jo annerledes enn det jeg er vant til, også skal vi ut og spise i kveld så da får jeg være flink!

Ha en super helg alle sammen, og tusen takk for alle oppmuntrede ord fra dere lesere! Det setter jeg stor pris på <3 :)
Hvor mange ganger har jeg ikke prøvd å gå ned i vekt og mislykkes? Jeg kan ikke engang telle det på to hender lenger. Jeg har lykkes én gang og det var for 3 år siden. Da trente jeg ikke noe særlig, men telte kalorier. Det er ikke særlig moro så det gikk fort over. Og vips så gikk jeg opp 20 kilo. Jeg har veldig lett for å legge på meg dessverre, sånn er det bare og det må jeg bare godta!

Jeg er drittlei av å være deppa hver eneste dag pga vekta mi. Jeg er lei av å se store meg i speilet, for det der er jo EGENTLIG ikke meg! Jeg er ikke bare fett. Jeg er lei av å stå i prøverommet når jeg er ute for å prøve klær og må gå og finne de største størrelsene, og se valkene folde seg nedover ryggen min. Jeg er rett og slett LEI av å være FEIT! Ja, for det er det jeg er og det vet jeg godt selv.

Men det er ikke lett å forandre livsstilen sin. Jeg har prøvd så mange ganger. Etter å ha fulgt Gudrun sin vektnedgang i en god stund så er dette noe jeg også virkelig vil prøve. Hun går på Grethe Roede kurs. Jeg vet det ikke er noe hokus pokus her og at man må gjøre alt arbeidet selv i det å gå ned i vekt. Men jeg må ha noen å snakke med. Jeg må ha noen som følger meg opp. Jeg må ha tips og ikke minst motivasjon og det kommer til å hjelpe sånn å få snakket med de som er i samme situasjon som meg!

Jeg har meldt meg på Grethe Roede kurs (Ung 18-25) og dette kurset varer i 8 uker. 8 torsdager fremover. Det begynte egentlig forrige torsdag men jeg fant det ut litt sent så jeg sendte mail til kursleder for å høre om det var mulig å komme dit til andre kurskveld og det var heldigvis ikke noe problem.

Jeg gruer meg litt til i morgen, men aller mest GLEDER jeg meg. Dette trenger jeg virkelig. Og denne gangen skal jeg jobbe hardt for å lykkes. Og jeg er allerede i gang! Siden kurset har startet så jeg ikke noe grunn til å sløse bort mer tid så jeg har telt kaloriene mine siden lørdag. Å telle kalorier er slitsomt men akkurat nå så er det noe jeg MÅ gjøre. Og treningen går helt av seg selv, jeg prøver å få til 3-4 ganger i uka og det er jeg storfornøyd med ;)

Sjekk jordbærene jeg kjøpte meg her om dagen! Kule eller hva?Herregud som jeg elsker sommer! Hvorfor kunne vi ikke ha hatt det litt oftere?! Jeg passer iallefall på å få kost meg mye nå før det plutselig er vinter igjen!

Mamma og jeg dro ned til byen i går for å titte litt rundt. Jeg trengte nye sommerklær og sko og jeg fant en god del fint! Ble dessverre ikke noe jumpsuit på meg så den må jeg lete lenger etter. Vi fant et bord på Fridays og satte oss ned for å spise og drikke. Mamma bestilte salat, og jeg som ikke trodde man fikk så mye salat bestemte meg for å ta fajitas stativ med kylling og tilbehør som guacmole, rømme og salsa. Det kostet nesten 100 kr mer enn mammas rett og tror dere ikke jeg fikk MINDRE mat enn hun?! Da ble jeg skuffa da... Nei, neste gang blir det salat!

Skal få vist dere hva jeg shoppet litt senere tenker jeg, men jeg blir borte hele dagen! Er litt hektisk her om dagene nå. Hater det!De har virkelig verdens beste iskaffe på fridays! Såååå digg.

Vi tok turen opp til Artesia Spa på Grand Hotel, for å kjøpe gavekort til pappa sin bursdag, han blir nemlig 50 år neste mandag!!

Også senere dro vi bursdagsselskap til fetteren min. Det morsomme der er at de har en katt (søstra til katten min Sara!) som tar HEISEN opp og ned! De bor nemlig i en leilighet i 8. etg. Så når noen skal ned så blir hun med i heisen. Haha, ganske kult!

Også gikk jeg hjem da. DET var deilig det. Musikk på øret. Ingen i gatene. Deilig sommerluft. Perfekt!


Nå er sommeren ENDELIG her! Den har jeg ventet lenge på. Det sa bare PANG også var det sommer :) I går var det klamt og jævlig. I dag var det egentlig bare jævli....haha! Men neida, jeg skal IKKE klage altså,det er deilig at det er vamt og godt ute. Blir i godt humør da sola står på himmelen!

Nå jobber jeg så og si hver dag i barnehagen fordi det er en god del som er sykmeldte og det syns jeg er bra fordi det betyr en FIN lønn i slutten av måneden! Jippi. Det kommer til å komme godt med i sommer.

Etter dette sommerværet kom for fult så gikk det opp for meg at jeg egentlig ikke har SÅ mye sommerklær. Jeg vil ha jumpsuit! Det ser SÅ deilig ut å gå i. Også gladiatorsandaler. Og fine sommerkjoler. Og søte ballerina sko. MÅ MÅ MÅ ha!
Også har jeg veldig lyst på denne buksa Caroline bruker her!
Har det vært like fint vær hos deg i dag?Selvom jeg ikke gjorde så mye i går ble dagen fin allikevel! Jeg dro ned til byen sammen med mamma og en av hennes venninner. Jeg har alltid pleid å dra ned til byen med mamma! Vi satt oss ned på en café hvor vi tok en latte og så på alle folkene som gikk fordi. Dessverre tok det nesten en halvtime bare å få bestilt, det var visst mangel på servitør der.

Rundt 12.15 tok mamma og jeg turen innom Clarion Royal Christiania hotell for å gå på et av middagsbuffetene de har der. De har helt super mat der så man spiser seg virkelig helt STAPPA! Ble jeg så mett at jeg ble litt uvel..... Nuvel, man lærer aldri når det kommer til 17. Mai mat!

Endelig er det nye designet på plass! Deilig med litt forandring syns jeg. Dessverre skjønner jeg ikke bæret av koding av blogger, det er helt gresk for meg så det er altså IKKE jeg som har fikset det. Det er Markus Husby, tusen takk! :)

Gleder meg masse til i morgen, selvom været ikke blir strålende. Det får bare være! Får se om jeg får tid til å blogge i morgen tidlig, hvis ikke får dere ha en strålende 17. Mai alle sammen!Bilder fra 2005. Fatter'n spiller i Kampen Janitsjar orkesteret!
Det er riktignok hele 3 år siden! Tiden flyr fort...ALT for fort! Skremmenes. Om jeg savner russetiden? Åja! Veldig. Jeg hadde en helt super russetid. Jeg var verken på buss eller hadde van men alt var helt fantastisk. Var på alle Tryvannstreff, også dro jeg til Stavanger med venninna mi, der gikk det vilt for seg ja! Kjempemoro.

Har dessverre ikke mange bilder fra russetiden, men noen få har jeg heldigvisIkke spør meg om hva som skjedde med tenna mine på dette bildet! De er helt blurret ut...hahaha!
Her var jeg på vors hos en venninne. Husker vi skulle på Fornebu. Det var natt til 17. Mai, så akkurat 3 år gammelt er dette bildet. Tiesto var der!

Husker jeg trodde jeg skulle dø av tørst inne i hangaren på Fornebu men det var jo ingen steder å få kjøpt vann?? Neida... Men slush, det hadde de! Jeg syns det var merkelig at jeg ikke ble noe mindre tørst men så fant jeg ut hvorfor. Det var jo søren meg ALKOHOL i dét også! Hah.Også selve russebuksa da, ren og pen før selve russetiden startet!17. Mai! Saaaaavn!

Også husker jeg russelåta jeg hørte veldig, veldig mye på.....Fler som husker denne sangen?
Hvem av leserne er det som har vært russ?MGMT - Kids


M.I.A - Jimmy


Paramore - Crush Crush Crush


Good Charlotte - The River


The Little Ones - Lovers Who Uncover


Does It Offend You Yeah - We Are Rockstars


Kent - Dom Andra


Apollo Ft. Karpe Diem - Kjære Mamma


Kings of Leon - On Call


Necro - 24 Shots


En god blanding vil jeg si! Kommer flere slike lister fortløpende :)Bare litt info til dere! Driver og får nytt design snart, og må ordne litt saker og ting. Jeg skjønte ikke HEEELT hvordan jeg skulle få skrevet de sidene om meg selv, kontakt, linker til blogger jeg leser osv! Men han som fikser designet mitt sa jeg måtte lage ett innlegg om hver ting. Er det ikke noen andre muligheter? Har liksom ikke lyst til å ha det på bloggen min.

Det er sikkert ingen som engang skjønner hva jeg mener nå...haha! Men hvis bloggen er litt rotete nå så vet dere hvorfor :) be patient!

Forresten, BESTE sangen for tiden! Har sikkert hørt på den sånn ca 50 ganger i dag.....Kommer snart.
Jeg driver og rydder på rommet mitt nå og der ligger det søren meg mye RART! Og mye flaut.. Mye fjortis ting!

Jeg var en stoooooooooooooooooooooor fan av Westlife da jeg var yngre, var på to konserter tror jeg det var og ja, hadde liksom ALLE cd'ene deres og alt av utklipp fra blader osv! På en av konsertene hadde jeg kjøpt et skjerf + bok. Har sett i boka én gang og ALDRI brukt skjerfet. Har ikke engang hengt det opp på rommet mitt, det har bare blitt kasta inn i en skuff og blitt der i sånn ca ÅTTE år!

Nicky og Shane <3

Ja også se på DETTE da.... JEG DØR!Celulitt krem + celulitt maskin eller noe....Perfect Slim heter det iallefall. Dette skal man liksom gjøre hver dag eller annenhver dag også skal man MISTE cm.... Ja.....Jeg tror virkelig det funker altså. Jeg ønsket meg det i BURSDAGSGAVE!! Jeg var kanskje 14 eller 15 eller noe.... Fikk det av mamma, hahaha! Jeg har ikke engang åpnet kremen. Kanskje jeg skal gi det én sjangs til før det går rett i søplekassa?? Fy så mye DRIT jeg samler på!

VERDENS beste mamma fyller år i dag! Hipp Hurra for henne!

Vi feiret i går ( og egentlig i forrige uke da vi var på nydelige Grand Hotel og Artesia Spa) og da hadde hun laget snitter som jeg elsker, også iskake! Mmmmmmm, den skal jeg få lagd så fort som mulig igjen.
Ser den ikke fin ut?Jeg har så mye klær som jeg ikke bruker, som jeg ikke engang har brukt ennå, prislappen henger fortsatt på! Da er det på tide at de får noen nye eiere syns jeg. Jeg har rett og slett ikke plass lenger i skapet mitt så håper det er noen der ute som er interesserte i noen kjoler :)Nydelig fersken farget kjole fra Vero Moda. Jeg elsker detaljene ved halsen/brystet og nederst på kjolen!

Aldri brukt. Prislappen henger fortsatt på. Str. L.

Før pris 399.95 ,-  NÅ: 100 kr + frakt!Kjempesøt rosa sommerkjole fra Vero Moda. Heller aldri brukt!
Str. XL men jeg er ganske sikker på at den passer både til M og L!

Veldig behagelig å ha på. Innebygde bh-puter.

Selges for 75 kr. + frakt!

Håper de falt i smak - Hvis du har lyst på en eller kanskje begge?? så er det bare å ta kontakt på katrine_988@hotmail, eller skriv en kommentar her på bloggen. Ønsker du flere bilder av kjolene så er ikke det et problem!Ingen jobb i dag, DEILIG, DEILIG! Så denne dagen skal nytes.

Har allerede spist favoritt frokosten min, omelett med sjaminjong, appelsinjuice og te!
Også skal jeg snart ned til Elixia for å forbrenne litt fett, og hvis jeg orker så tar jeg meg en tur på brun og blid!

Regn og sludd i dag, håper VIRKELIG IKKE det er sånn det ser ut neste mandag, da DØR jeg.................... Jeg vil ha en skyfri himmel, stor sol og litt frisk bris på selveste 17. Mai!!


Christina Aguilera - Not Myself Tonight

Hva syns du? Selv syns jeg sangen er råkul! Videoen derimot (ikke denne her, men den orginale) syns jeg ikke er SÅ kul faktisk, litt for crazy til å være henne.Da er jeg på beina igjen etter noen vellykkede dager med jobbgjengen! :) gikk litt hardt for seg for enkelte i går kveld. Med meg gikk det finfint vettu, men drakk nok noen enheter for mye enn hva som var bra for meg gitt.

Fikk scampi til forrett, kylling med pesto til hovedrett og sjokoladefondant til dessert, nydelig! Bare synd jeg ikke fikk spist så mye. Ble så mett av all hvitvinen vi fikk til maten + at jeg klarte å søle vann + vin utover hele desserten min. Men det var ikke min skyld altså! Satt rett ved bordsplitten og vannmuggen falt ned pga den :)

Og jo kurset - jeg som trodde det skulle bli kjeeeeedelig, der tok jeg jammen meg feil. Ble super overrasket over hvor bra det var. Nina Nakling holdt kurset for oss. Der snakket hun om hva vi kan gjøre for å få en bedre jobbhverdag, hvordan vi skal se annerledes på ting, tenke annerledes rett og slett! Veldig, veldig nyttig. Flink dame!

Var ikke så flink til å ta bilder i løpet av dagen/natta, men det ble noen få!Rommet mitt var ikke like fancy som bildene på nettsiden deres viste, men men ;) det var helt greit! Var litt gammelt der, vinduet mitt gikk visst ikke helt igjen osv...

Håper det går greit at jeg legger ut bilde av folka:)

Klokka 21.00 var det visst tid for Quizkveld på hotellet og det skulle sendes på Tv-Follo og selveste Linni Meister var programleder for det! hehe litt stas syns jeg :) Hun var der med mannen sin og den lille søte Dennis. Fikk snakket i noen sekunder med hun men hun var jo selvfølgelig opptatt med quiz-greiene sine så ble dessverre ikke noe bilde med hun!Moro å være med barnehage folka utenfor den vanlige settingen, det trengs iblandt!Blir ikke noe jobbing i dag, Hurra! Men hele jobbgjengen skal derimot ut på tur, til Drøbak. Skal sove på hotell fra fredag til lørdag :) hovedpoenget er vel egentlig at vi skal på kurs der. DET blir kanskje ikke så morsomt men men.

- Drar fra barnehagen kl. 08.00
- Kurs 9.30 - 12.00
- Lunsj 12.00 - 13.00
- Kurs 13.00 - 15.30
- Egentid fra 15.30 - 19.00
- Middag 19.00 - 21.00

Får lunsj med kalde og varme retter, 3-retters middag, frokostbuffet lørdagsmorgen og frukt og kaffe når vi har kurs, det blir bra altså!

Ha en fin dag :)Jeg er ekstremt sliten. Og ekstremt forkjøla.

Gikk gjennom bloggen min her om dagen, og det er en måned siden jeg ble forkjøla og jeg som IKKE skulle bli avhengig av nesesprayen min..? Ja, joda...jeg bruker den fortsatt! Yikes..... Men jeg må det bare. Denne uka merket jeg at halsen begynte å bli vond, ordentlig vond. Jeg visste hva som kom til å skje - jeg mistet nemlig stemmen! Det har skjedd meg én gang før, og det er virkelig ikke kult når man jobber i barnehage. Jeg snakker jo HELE tiden til ungene der..... Den begynner å bli litt bedre nå, heldigvis. Men hodet og kroppen er det verre med. Føler jeg har gått på høygir en stund nå at jeg trenger å slappe av litt! Skal snart zzzzoooove nå :)

Kjøpte meg forresten Ole Henriksen hudpleie produkter på Artesia spa. Man får det sikkert mye billigere på nettet, men jeg hadde ikke peiling på hva som passet til huden min, så det var greit å få litt hjelp! Hadde forresten heller ikke fått julegave av mamma ennå (SEEEEENT!) men da fikk jeg en av pakkene fra henne :)
Renseskum, serum, dagkrem, kveldskrem.

Jeg har hatt veldig uren hud før og trenger noe som ikke trigger huden min, derfor er disse produktene supre for hud som kan fort få urenheter. De er nemlig olje frie.

Hvilke hudprodukter bruker du?Denne bare SMILTE til meg da jeg gikk innom BikBok på fredag. Skikkelig lekre detaljer, check it out


Perler
er noe av det fineste som finnes.Belte, armbånd og øredobber er også fra BikBok!Fredag var helt fantastisk, jeg skal absolutt tilbake til Artesia spa! Jeg bruker jo så mye penger på klær i måneden, hvorfor ikke kutte ned litt på det og heller ta seg en velfortjent behandling nå og da?

På Grand kunne man velge hvilket rom man ville ha, jeg bestilte et rom på ladies floor. Da er det div. kjente kvinner i Norge som har innredet hvert sitt rom, jeg gikk for Inger Ellen Nicolaisen sitt rom - og jeg ble IKKE skuffet!Vi spiste på Posthallen og der var det litt fancy mat! Var ikke alt som falt i smak, slik som denne forretten; røkt and. Det smakte skikkelig rart! Men resten av maten var nydelig.

Alt i alt, to flotte dager! Frokostbuffeten dagen etter var utrolig god! Vi fikk deilig frukt på rommet da vi ankom også :)

Føler dessverre ikke at jeg fikk slappet noe spesielt av da, under behandlngen min. Er så mange tanker som surrer oppi hodet mitt! Så det skal jeg bli flinkere til. Også er jeg småsyk... Har vært det hele uka. Ahhh og neste uke er en stressende uke, skal  t.o.m reise bort med jobben! Håper jeg er bedre til da....