En av youtube favorittene mine! Den er flere år gammel, og det var vel en av de første gangene jeg hørte om "Free Hugs" konseptet. Supersøt video og herlig sang :)
Bestilte nydelig indrefilet av okse, med peppersaus, grønnsaker og urtestekte poteter til. SÅ godt!

Også fikk vi en liten overraskelse i tillegg. Vi fikk ikke vite hva det var, før vi hadde prøvd. Og det var visst skalldyrsuppe MED alkohol! Hah...Første gang jeg har smakt, og det blir sikkert siste gang også. Ingen av oss fikk den ned!Her lå all panten :D stilig, ikke sant?Vi satt ute hele kvelden, med presenning over uteplassen og varmelamper på. Superkoselig sted :)) anbefales!

Det ble en liten tur på Onkel Donald ute, for å spise litt og ta en kopp kaffe. Også ble det litt shopping! Jeg fant kjolen jeg skulle se på, og prøvde den! Prøvde den i grå fordi jeg ikke fant rosa med en gang. Var helt sikker på at det var lyserosa jeg ville ha, men ble veldig i tvil.... Men jeg kjøpte rosa. Prøvde den her hjemme og nå tror jeg at det er grå jeg vil ha....Uæææ! Jeg får tenke litt på det, og evt. dra tilbake til byen til uka for å bytte!

Nå skal jeg ut igjen, skal ut og spise med mine fine kollegaer fra jobben! Vi skal nemlig feire to jenter som fyller år :-) stikker ned på Akersberget! Har aldri vært der før men det blir sikkert koselig, til tross for regnværet. HVOR ER SOMMEREN?

God formiddag! Jeg har allerede fått støvsuget og vasket!! (hater å vaske) rommet mitt (FOR en bragd, gruer meg til jeg må vaske et helt hus....) Og selvom jeg ikke akkurat er noe husmor, og jeg syns det er gørr kjedelig, så er det SÅ deilig når jeg er ferdig. Luften av nyvasket rom, det er ikke mye som slår det altså! Også har jeg fått puttet sengetøyet mitt inn i vaskemaskinen, og vet dere hva jeg holdt på å gjøre for andre gang??? Iphonen min ble med i vaskemaskinen!! Men denne gang så  fikk jeg tatt den ut før jeg i det hele tatt hadde fått satt på maskinen. PUH! Vet a søren hva som går av meg. Jeg bør lenke iphonen min fast til kommoden min tror jeg......

Nå stikker jeg ned til byen, for å se på en kjole! Prøvde den forrige helg, men den var litt for stor. Og giddalaus som jeg er, så orket jeg ikke å prøve en mindre størrelse..... Håper alle får en fin lørdag ♥
Nå er det lenge siden jeg har kommet med middagstips til dere! Jeg har et par på lager, men jeg er bare så innmari treg av meg....  Du trenger;

1 kyllingfilet
2 skiver bacon
2/3 amadine poteter (eller andre typer du liker)
Melk/matfløte
Smør
Peppermix
Salat

Fremgangsmåte;

1. Sett ovnen på ca. 200 grader
2. Surr bacon rundt kyllingfileten. Fest med tannpirkere!
3. Lag potetmos med 2/3 poteter. Kok dem til de blir møre først. Deretter moser du dem, tilsetter en liten skvett med melk/matfløte, litt smør og tilsett peppermix.
4. Lag salaten.
5. La kyllingfileten steke i ovnen i ca. 20 minutter.

Enjoy!  
Jeg har seriøst sett på hvite converse nå, i TO år! Har hatt såå lyst på de, men har allikevel ikke kjøpt de.... Før nå!
 599,- fra DNA :)
Koselørdag ♥

 


På nytt var det helg igjen, og i dag, som vanlig, ble det en liten tur ned til byen. Shoppet litt saker og ting! :-) Sånt gjør meg glad ;) også ruslet jeg litt, før vi stoppet på Fridays for å spise en digg burger. Da jeg kom hjem var jeg så utslitt (haha from what??) at jeg sovnet og sov en times tid. Allikevel er det leeenge igjen av dagen. Deilig dag!Her i Oslo har vi fått nye, stilige skilt :-) I like it! Vi fikk gratis Cola og Starbucks iskaffe i byen i dag. Vi nordmenn elsker virkelig gratis ting ;)

Forresten, er det noen av dere som vet om et GRATIS antivirus program?? Jeg tør ikke å laste ned hva som helst, og jeg er helt grønn på det området der. Hva er det dere bruker? :-)
Should I drink another drink
See another light
I know that you may think
That I'm a broken little bird in my mindCause I am here and it eats me up
Well, I love the way it feels
I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need
Should I drink another drink
Am I running out of time
Confusion makes me think
This solution is beyond my sorry mind

Cause I am here and it eats me up
Well, I love the way it feels
I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need It's like an addiction
And I just can't break free tonight
It's like an addiction
Am I the only one with the sad eyes
It's like an addiction
And I just can't break free tonight
It's like an addiction
Am I the only one with the sad eyes
 1,2,4 & 5 = WeHeartIt. 3 = Privat.
Oslo var såå heldige med været i dag! Det var jo spådd regnbyger, og det eneste som kom var noe kl. 17.30, og det var det :)) fantastisk! Været gjør virkelig alt med humøret mitt, og sikkert deres også! Håper dere har hatt en fin dag? Gleder meg til å gå igjennom hele bloglovin lista mi nå for å lese om hva dere har gjort i dag :-) 

Det ble først en sen frokost på Engebret Café og smørbrødet kostet 145!!! kr. Damn... Men snille mamma betalte ♥

Etter å ha travet rundt i ca. 1 times tid for å finne vafler (fant de på rad og rekke på Aker Brygge), var det tid for middags buffé på Clarion Hotel Royal Christiania Hotel (for et langt navn), 4. året vi har vært der nå. Neste gang skal vi nok prøve noe nytt :-) Bare å komme med innspill!
Gratulerer med dagen, hele Norges befolkning! 17. mai er en av favoritt dagene mine ♥ og jeg blir veldig lett rørt når jeg hører musikkorps som spiller og mennesker som synger "Ja, vi elsker". Norge er herlig! 

Håper dere alle får en super flott feiring! Nå dukket sola opp her også. HURRA! 
Er det noe jeg virkelig har sansen for, er det neglelakker og ØREDOBBER! Mitt nyeste tilskudd til kolleksjonen min er disse nydelige øredobbene jeg kjøpte forrige helg! Fant de i en butikk som heter SjarmSt. Hanshaugen :)Ikke sant de er vakre?
Har hatt en knall dag i dag! :-) Været holdt seg fint, til tross for at det var meldt litt regn! Hurra! Og i tillegg så var det koselig å se igjen familien :-) Koste meg fælt med lille Aksel og Lina i dag ♥ God mat var det og, så det har vært en fin 50 års feiring av mamma.

Hadde på meg en nydelig kjole som jeg ikke har fått brukt før nå, kjøpte den i fjor nemlig, på Topshop. Og skoene bestilte jeg fra Nelly på torsdag, snakk om rask levering! Fikk hentemelding i dag 1 time før jeg skulle dra. Wihoooo!Mamma og meg ♥Fiskesuppe til forrett, kylling og pastasalat til hovedrett og sitronterte til dessert, smakte herlig :) Det var så mye rart å se på for Aksel! *smeeeeelt* 

Er helt forelska i lille Aksel jeg ♥Lina var såååå tålmodig i dag (hun er 5 år) og satt pent mesteparten av tiden, men det ble jo litt langtekkelig for henne, så vi tok en tur på Narvesen for å kjøpe is til henne, hun spurte meg sikkert 30 ganger om vi skulle ut for å kjøpe is snart hehe. Også var jo Oslo stappfult av russ så hun ville veldig gjerne spørre om russekort! Men det ble jo min oppgave, og jeg er jo litt sjenert av meg, men hva gjør man ikke for ei jente på 5 år?! Så joda, jeg spurte mange, men det var få som hadde flere igjen. Men vi fikk av en hyggelig fyr! Noen som kan gjette hvem det var?...Hehe jadu, Marcus Ek! Litt moro det da. Han var veldig hyggelig også, ønsket oss en fin dag videre :D Jeg syns det lignet litt på han da vi fikk russekortet men tenkte ikke noe mer på det, helt til jeg så russekortet.


Da stikker jeg ned til Café Christiania i byen, for å feire mammas 50 årslag sammen med familien og venner! ♥
God morgen :-) Tenkte å dele en sang med dere som jeg digger! Men kvaliteten på youtube er dessverre ikke den beste, den fra itunes er 10 x bedre! Men men. Digger introen.  Viktig at Wiz Khalifa også er med i sangen.Vad tycks?

Endelig freeeedag, skal bli så deilig å ta helg! Men først blir det trening etter jobb. Har vært så slapp når det kommer til trening i snart 2 ukers tid. Men det har vært fordi jeg har vært så fryktelig trøtt og jeg aner ikke hvorfor. Jeg kan sove 1-2 timer etter jobb og være like trøtt igjen når jeg skal legge meg for godt på kvelden... I tillegg har jeg hatt sånn hodepine nesten konstant i flere dager nå. Veldig rart. Håper det forandrer seg snart for det er ikke noe deilig å ha det sånn.

I morgen skal vi feire 50-årsdagen til mamma, gleder meg!

 
Hipp Hurra for den fineste og beste mammaen (lover!!) i hele verden! I dag blir mamma hele 50 år gammel! Og ennå er det 50 år igjen ;) hehe.

I dag har vi feiret litt hjemme hos mamma, ved å spise god mat og kaker. Herlig! I tillegg fikk hun en fin blomsterbukkett fra Marius og meg, og fra mange andre :-) Til lørdag blir det et stort selskap ute med familie og venner! 

Den ene kaka hadde smeltet i bilen mens mamma var og hentet den! Så vi puttet den inn i fryseren... Denne var fra Marius og meg! 

Og denne vakre var fra noen andre :-)

Gårskvelden var kjempe koselig! Monica, som var bursdagsbarnet, hadde pyntet leiligheten sin med effekter, slik at det skulle se ut som om vi var på Hawaii ;) hehe. Genialt! Også fikk vi en pose hver med litt stæsj i, kjempe gøy! 

Det ble ikke noe bytur på meg, noe som var helt greit. Er ikke så veldig party jente akkurat. I tillegg så skulle hun ene akkurat samme vei som meg, det er alltid kjekt å dra med noen hjem i disse skumle tider! Og apropo DET, på bussen hjem i går, rundt kl. 00.45, så satt jeg ytterst på bussetet, mens Sofie satt innerst. Også var det en mann som stod VELDIG nærme meg, som holdt i de greiene oppe i taket. Jeg tenkte ikke så mye over det, med tanke på at bussen sikkert var full og da må man stå nærme. Men det her fortsatte jo, og tilslutt tok jeg meg en titt rundt i bussen og den var IKKE full....Men allikevel sto han mannen kliiiint inntil meg. Det var skikkelig ubehagelig.

Vanligvis hadde jeg ikke turt å si ifra, det er bedre å holde kjeft i slike tilfeller :P men nå satt jeg jo med kollegaen min som er ganske tøff av seg, så jeg spurte pent om han vennligst kunne flytte seg litt! Og joda, det gjorde han heldigvis.....Men jeg skjønte jo at han tydeligvis tilfredsstilte seg tilslutt. Måten han sto på og hele tiden stod klint inntil meg på. ÆSJ! Syke, ekle mennesker..... 

Var oppe kl 9 i dag, og var våken i 3 timer, før jeg fant ut at jeg var mer trøtt og sov til litt før 15!! Kjempe deilig. 
Nå har jeg spist middag, ble rekesmørbrød, yummy, kjøpt denne gangen! :-) Skulle gjerne ha laget men har ikke tid, for FY for en pris.... 70 kr for ETT. Vurderte å kjøpe en big mac + pommes frites (mye billigere vett), men fant ut at det ikke var verdt det (kalorimessig) med tanke på at jeg skal drikke i kveld. Skal nemlig på Hawaii bursdag! Så nå skal jeg gjøre meg klar.

Oslo har herlig vær i dag, håper det holder helt til 17.mai! ;)

Litt usikker på hva jeg skal ha på meg, blir i hvertfall ikke bastskjørt og kokosnøtt bh ;) 
 
Sånn, da var man hjemme igjen. Kjenner jeg er rimelig klar for senga nå, er så sliten!

Restauranten vi var på, har nettopp åpnet og holder til ved Schous Plass. Helt nederst ved Grünerløkka.
Det var mange mennesker der i kveld så stedet er tydeligvis populært allerede. Men for å være ærlig så var det ikke god mat. Ikke noe spesielt. Helt ok. Men lokalene var fine :-) og okda, tiramisuen var god!Bestilte tomat -og bøffelmozzarellasalat til forrett, grillet kalvekjøtt med spekeskinke, gremolata og salvie til hovedrett og en veldig god tiramisu til avsluttning :-) Elsker å prøve ut nye restauranter og cafeér, så da har man prøvd dette stedet også!
Hei og hå! Lenge siden sist nå. Dagene går i ett for tiden. Jobb, hjem, spise, sove. Har ikke blitt noe trening denne uken, men det har egentlig vært utrolig deilig :-) Har passet på å spise sunt også så alt er topp. På forrige Grete Roede kurs på mandag hadde jeg gått ned enda 0,5 kg :-) ikke så mye, men alt hjelper! Nå tror jeg at jeg er oppe i 33 smørpakker..... DET er mye det! 

I dag avspaserte jeg en time og gikk hjem fra jobb kl 14.00. Rett etter jeg har publisert dette setter jeg snuta i mot byen for å spise middag med familien min. Restauranten heter visst Trattoria Popolare. Noen som har vært der før? Jeg er spent på maten! 
Hadde det SÅ koselig i går kveld :-) først grillet vi og koste oss med maten. Så ble peisen tent da det ble litt kjøligere, så satt vi alle rundt peisen og snakket og hørte på musikk. Fin kveld! Håper det blir flere slike kvelder resten av sommeren :-)Takk for en super kveld!