Jobbintervjuet i går gikk ganske så bra, faktisk MYE bedre enn forventet. Følte jeg fikk sagt det jeg følte, også fikk jeg vel sagt det meste jeg hadde tenkt på. Er ikke alltid lett å få med seg alt når man er sykt nervøs, slik jeg var!

Men jeg føler allikevel at sjansen for at jeg får jobben er liten. Det er en stilling i barnehagen som jeg jobber i nå, som jeg kunne tenke meg. Vil gjerne jobbe der enda et år og spare opp penger så jeg kan flytte UT!! Så trenger jobben sårt. Det var visst 12 stk. som hadde søkt på stillingen og rundt 6 stk som hadde eller skal inn til et intervju..... Jippi liksom! haha.
Men får jeg ikke den er det uansett en stilling til på huset, men det er bare 100% fram til jul og etter det? Nada. Så..... men man får alltid jobbe i barnehagen, i.o.m at det ALLTID er noen syke. Men det er litt skummelt å ikke vite om man får nok jobb slik at pengene kommer inn. Jeg regner med at jeg får vite hva som skjer allerede til neste uke? I hope so.

I de siste ukene har jeg vært litt LAT med tanke på trening. Har vært vanskelig å få dratt ræva over til Elixia når jeg heller har hatt mer lyst til å sole meg og få en anelse med brunfarge på denne bleke kroppen. Det har blitt 3 treninger siden forrige torsdag så jeg er FORNØYD. På søndag så løp jeg mye lenger enn jeg noen gang har gjort før, jeg klarte nemlig å løpe 15 minutter SAMMENHENGENDE. Er ikke det bra eller?? Jeg leser ofte om dere som klarer 30, 45 min og ÉN TIMES løping så det er kanskje ikke så mye i forhold til det. Men sammenlignet med meg selv da, SUPER BRA.

I dag så satset jeg på å ihvertfall klare 16 minutter, men da jeg hadde nådd det målet, kjente jeg at jeg hadde mer å gi, så jeg ga på jeg! Kom opp i 20 minutter og jeg hadde ENDA mer å gi!! Det ble hele 25 MINUTTER SAMMENHENGENDE. Fy fader, så FLINK JEG ER!!!!  Det har aldri, aldri skjedd før. Jeg fortjener å skryte av meg selv nå altså! Juhu :DJeg har ikke bursdag i dag, det er dessverre ikke siste trening med knallharde og strenge Jillian og Rick og jeg har heller ikke et jubileum!

I dag er det 1 helt år siden jeg flyttet til SKOTTLAND!!! Tenk dere det, et heeeelt år. 365 dager....ok da, DET hørtes ikke så mye ut, men et helt ÅR høres lenger ut. Hvor blir det av tiden?

Jeg husker jeg var drittlei av å se på leiligheter over nettet og at alle de leilighetene Rick så på, ALDRI ble vår. Jeg ville flytte MED EN GANG. Men dagen kom den, og jeg var NERVØS og spent. Herregud, jeg skulle flytte til utlandet. Første gang jeg flyttet også. Jeg visste at jeg ikke kom til å bli der, det var bare for en liten periode, men jeg visste uansett ikke når jeg skulle hjem til Norge igjen.

Jeg må innrømme at jeg savner det litt. Savner å bo for meg selv, gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Savner Skottland. Savner skotske mennesker, savner engelsken, savner billig mat, savner klesbutikkene der borte (de har så mye finere butikker der!). Men jeg har ikke tenkt meg tilbake dit med det første, og ihvertfall ikke til den byen vi bodde i. Skulle jeg ha flyttet dit en gang i fremtiden ville jeg ha bodd i en av storbyene, Glasgow eller Edinburgh så det skjer litt! Jeg er jo trossalt fra Oslo.Å reise fra Sara var faktisk det verste!Utenfor der vi bodde. Vi bodde til høyre.Den lille felles hagen vår! Haha. Var ikke store uteplassen :)

I juli kom mamma og broren min for å besøke meg! Det var superkoslig. De betalte alt for oss! Det kom virkelig godt med.

Jeg dro dem med litt rundt, til dyreparken, Glasgow og Edinburgh og hadde noen veldig fine dager med dem.Utsikt fra Edinburgh Castle.Sekkepiper er veeeeldig vanlig der!Jeg feiret jul i Dundee og DET skal jeg ikke gjøre igjen... Hadde såååå hjemlengsel på julaften!Men jul i seg selv og nyttårsaften der var utrolig bra! Det anbefales. Dro til Edinburgh for å være der natt til 1 januar 2010!Også var det på tide å flytte igjen, etter 8 måneder sammen. Det var rart det! Men det gikk jo det også.

Helt sinnsykt at i dag er det 1 år siden alt dette her startet! Gode minner :)4 uker siden jeg begynte på Grete Roede kurs i går og dette er resultatet hittil;Jeg er virkelig superfornøyd med dette, så langt har jeg gått ned 4,7 kg! Det optimale å gå ned uke til uke er visst 500 gram til 1 kilo. Så jeg ligger absolutt i rute! Ser det går litt tregere nedover enn hva det gjorde i starten og det er jo helt normalt. Jeg er fornøyd så lenge vekten går nedover uke for uke. Da blir jeg fin tilslutt da!

Er ikke like nazi i matveien som jeg var de første ukene heller, kanskje jeg bør være det? Eller kanskje jeg bare skal fortsette slik jeg driver nå.... Ja! Da spiser jeg variert, men får allikevel kost meg litt nå og da. Slik som nå ; har bestilt italiensk pizza fra Spice.no og nå skal jeg se på Michael Jackson tribute programmer! Teit at Tv3 sender "This Is It", samtidig som TvNorge sender "1 år etter".....Jeg har allerede sett "This Is It" da, for de som ikke har sett den ennå, sett på Tv3 NÅÅÅÅÅ! Den er helt sinnsyk........ For en mann!!

Imorgen er det en litt spesiell dag for meg, noen som kan gjette hva det er?I dag var det visning for andre gang her, og jeg følte ikke for å være hjemme da, så jeg ringte mamma og spurte om vi skulle finne på noe! Vi bestemte oss for å dra til Grefsenkollen og sitte der og spise og drikke. Med oss hadde vi Sara i buret sitt! Haha. Ja, vi tok oss med hun fordi pappa IKKE ville ha hun her når det var visning...... Teit? Jepp! Så han hadde tenkt til å sette hun inn i buret sitt, sette det inn i bilen sin og la hun sitte der i 1 1/2 time, til visningen var over..... Er det mulig? Ingen skal tydeligvis se at det har bodd katter her. Jeeeez... blir så forbanna! Det er en KATT. Han kunne iallefall latt henne gå ute men neida... Mamma og jeg hadde ikke hjerte til å la hun sitte der inne så derfor tok vi oss med hun :)

Vi satt og solte oss litt utenfor Grefsenkollen restaurant og med oss hadde vi katteburet, du kan tru folk glante!

Jeg hadde så lyst til at hun skulle få lov til å være litt ute så jeg tok hun i fanget mitt, men selvfølgelig gikk det som det gikk og hun stakk av! Ja, ikke langt da men allikevel. Prøvde å få tak i hun og få hun inn igjen i buret og DET var ikke lett. neinei, bare se her:Så vi lot hun få være ute litt til (som om vi hadde noen andre muligheter) Hun spiste gress og koste seg inni buskene. Vi prøvde etter en stund, ÉN gang til, og jammen meg fikk vi det ikke til denne gangen! Så var det inn i bilen med henne, mens vi gikk for å spise litt. Da visningen var ferdig dro vi tilbake igjen, og DET tror jeg Sara var glad for.

Ellers i dag har jeg fått solt meg på den NYE terrassen min!! Eeeeelsker den. Meningen var at pappa skulle sette opp en terrasse for sånn ca. 5 år siden...... Han er bare LITT treig av seg. Han måtte få alt ferdig til visningen vettu, DA skjer det ting da. Også nå skal vi flytte, hehehehehe....

Anyways, noen som er interesserte i å se huset vårt?? Ja, her får dere iallefall en titt!

Design møbler vett. Vi har ikke så fancy stil, DESSVERRE!! Vi har også malt hele stua sykehus hvitt, det samme med kjøkkenet. Før var det RØDT. Jeg liker det mye bedre nå, my style.

Vil dere se mer kan dere sjekke ut annonsen på Finn HER

EEEELSKER SOLEN, ELSKER Å SOLE MEG, ELSKER TERRASSEN MIN!Nå ligger Sara utslitt her ved siden av meg, har vært en lang og stressende dag for henne!

Og nå er det tid for meg å sove litt også, full arbeidsuke nå :) GOD NATT!Jeg oppdaget et nydelig sted på Frogner via en blogg, nemlig Kolonihagen. Den ligger rett ved siden av Bjørknes privatskole. Dro med meg mamma hit, for det så IDYLLISK ut, og jammen meg sto det til forventningene :)

De åpnet i august i fjor. Utrolig fint innredet, en koslig perle! Føltes ut som om jeg var i utlandet. Hit skal jeg absolutt igjen. Økologisk mat all the way!Noen som har vært der før?Imorgen skal vi ha visning av huset vårt, and I'm not looking forward to it.

Hadde deg vært opp til meg så hadde jeg gjerne bodd her i noen år til, fordi jeg LIKER meg her. Jeg liker huset. Jeg liker stedet. Jeg ELSKER rommet mitt.

Men nå er det bestemt. Og det ble bestemt ganske så fort. Uten engang å ha snakket om det. Men sånn er pappa, dessverre. Det har vært mye stress ang. selging av huset. Han har omtrent pusset opp alt som det går an å pusse opp, brukt massevis av penger som jeg tviler han får igjen på når det skal selges, men men. Det har vært jeg som har måttet være oppe til sent på natt når jeg egentlig skulle ha lagt meg, fordi jeg har måttet, for å ta ut alt av kjøkkenskaper, absolutt ALT, og det var ikke lite. Jeg fikk vite det samme dag. Det slår aldri feil. Jeg får alltid vite alt på den samme dagen ALT SKAL SKJE. Jeg har gjort en god del mer jeg ikke kommer på akkurat nå, sorry! Og allikevel får jeg høre at jeg ikke gjør en dritt her hjemme. Vet dere hvor sårende det er?

Jeg holder på å bli gal. Jeg stresser sånn. Det er folk her til enhver tid og jeg som elsker å være alene...

I tillegg til alt dette her tullet stresser jeg også endel med Grete Roede. Selve kurset går fint, men jeg skal ikke lyve og si at det er mye moro å telle kalorier dagen lang. Jeg har gjort det nå i 5 uker, hver eneste dag, til hvert eneste måltid. Planlagt alt. Stått timesvis på kjøkkenet for å lage bra frokost, fin lunsj til å ta med meg på jobben, kjøpt inn kilovis med frukt for så å skjære opp alt.

Jeg er stressa og jeg HATER å være stressa.... Jeg er rett og slett dårlig på det.

Men det ordner seg.

Neida! Eller jo....eller ok, bare LITT, men har hatt lyst på dette en liten stund nå så.Jumpsuit fra Asos/Rare. Beklager stort bilde, men BLOGG.NO nekter nemlig å la meg laste opp et MINDRE bilde. Logisk :) Bestilte denne i noen størrelser for små, så jeg regner ikke med å kunne bruke den i sommer, BUHU! Men det tar jeg igjen neste sommer, den er jo så FIN! Måtte bare ha den.T-shirt. Også fra Asos. Love the animalprint!Ring fra Cocoo.se. Annette hadde nemlig en rabattskode i dag, som jeg benyttet meg av. Har hatt lyst til å kjøpe litt stæsj fra den siden før, men det har aldri blitt noe av. Jeg fikk faktisk kjøpt den siste ringen av denne typen! Flaks. Regner med at de har den igjen på lager snart igjen da :)Ellers da? Joda, jeg har klart å bli syk igjen jeg! Jeg ligger ikke langflat ut altså, heldigvis. Men i går kjentes det ut som hodet mitt veide et TONN, halsen var knytt sammen og kroppen sår. Er så dritt lei av å være syk halvparten av året. Blir sånn av å jobbe i barnehage. Jeg som EGENTLIG har et veldig godt immunforsvar også! Pffft......

Sommerfest med jobben nå straks! Vi har ikke akkurat været med oss i dag, så det blir nok å sitte inne. Kjipt! Men det blir deilig med god grillmat, god drikke og fine mennesker! Er litt usikker på om jeg skal drikke alkohol eller ikke, stikke til byen senere eller IKKE? Hmmm... vil ikke ødelegge Grete Roede helt heller men jeg vil jo gjerne være med på moroa jeg også!

Hadde planer om å ha på en annen kjole fra GT som jeg kjøpte forrige lørdag, men så kom jeg over en fin kjole fra VeroModa i dag, så den er på! Også ble det noen fine øredobber også, JEG ELSKER ØREDOBBER!EGO EGO EGO. Jaja. Må få lov til å være det en gang i blandt også!

Har du noen planer for lørdagskvelden?

Dagene bare suser forbi, tenk at vi er HALVVEIS i 2010! Hvor blir det av tiden?

I går hadde vi sommerfest i barnehagen for barn og foreldre og dvs; MYE god mat. Og mange finfine kaker. Jeg telte 15 kaker som sto rundt meg på kjøkkenet og jeg bestemte meg for at jeg skulle få smake på ÉN kakebit. Og tror dere ikke jeg klarte det? Åjoda! Én bit ble det og det er jeg superfornøyd med. Jeg har vært så nazi disse siste to ukene og jeg har ikke tatt kake verken i 50-årslaget til faren min eller tatt noen av de ørten kakene vi har hatt på pauserommet på jobben.

I dag var jeg på Grete Roede igjen, 2 uker siden sist jeg var der så jeg var spent på vekta. Jeg visste jeg hadde gått ned noe, men var usikker på akkurat HVOR mye. Og i dag fikk jeg svar; 3,1 kg NED!! HURRA! :D Så det lønner seg virkelig å være veldig nøye med kostholdet, spise hver 3. time, ikke spise junk hele tiden, kutte kraftig ned på pepsi max'en og TRENE.

Jeg føler meg så bra og så fornøyd og jeg VIL virkelig klare 4-5 kilo til, til jeg skal til Tunisia i slutten av juli. Det burde jo være fult mulig, men man vet ALDRI hva som skjer. Hva hvis vekten nekter å rikke på seg?! Så jeg skal ikke håpe på for mye. Men jeg er glad i hvert eneste gram jeg går ned :D
Hadde en helt fantastisk lørdag i går!

Perfekt vær, sol til de grader, Frognerparken, a1, shopping, Majorstua, Fridays, iskaffe og club sandwich. Kan ikke bli bedre enn det!

Broren min har begynt å kjøre buss, og i den anledning fikk mamma og jeg sitte på hjem fra byen! Åpent tak og alt. Var utrolig gøy og ikke minst deilig å sitte der med vinden i håret!

Mine fine nye gladiatorsandaler! Fra Eurosko // 500 kr.

Hadde store planer om å få kjøpt slike i FJOR, men det ble aldri noe av..... endelig så har jeg de! Og de er overraskende gode å gå i - så langt. Litt for store, men jeg var så ivrig etter å kjøpe de at jeg ikke orket å prøve en str. mindre, hoho.

Som sikkert mange av dere har fått med dere er det MUSIKKENS DAG i dag, og jeg har fått med meg at det skal være et fint opplegg i Frognerparken i dag med fine artister, så der finner dere meg i dag! a1 kommer, og da må selvfølgelig jeg også ta meg en tur. Madcon, Didrik Solli Tangen, Tone D. Aaberge og Bjørn Johan Muri (digget han en stund tilbake heh) er noen av de andre som også kommer! Skal du dit?Det er så digg med bra vær i dag, det gjør MYE med humøret mitt og tenker det gjør endel med deres også.

Det var en som spurte om å få se et bilde av Sara-pusen og det har jeg skaffet!Lille sture jenta vår. Hun hater den kragen. Klør på den KONSTANT og jeg tror jeg holder på å bli gal. Jeg får nesten ikke noe søvn om natta pga den ristinga og den klø lyden. Men jeg får bare holde ut. Bare noen få dager igjen.Men så får hun litt kos og kløing og DA er hun storfornøyd!Søte Tone har utfordret meg! En veldig fin utfordring faktisk. Begynner å bli litt lei av slike for de er ofte lange, men denne er egentlig veldig fin og noe ALLE burde gjøre en gang i blandt! Utfordringen lyder som følger:
"Skriv seks fine ting om deg selv, og post ett bilde av seg selv som du er fornøyd med. Når det er gjort skal du utfordre seks andre til og gjøre det samme."

Jeg kommer ikke til å utfordre noen andre, det er litt stress syns jeg, men som sagt, alle burde gjøre dette en gang ;)

1. Jeg er flink med kostholdet nå etter jeg begynte med Grete Roede, og det matvraket som jeg er, så er det VELDIG bra!
2. Jeg er flink til å trene! Og det har jeg holdt gående nå i 4 måneder. Hva har skjedd?? Hurra!
3. Jeg er veldig omtenksom
4. Jeg er blid og imøtekommende
5. Jeg er hjelpsom
6. Er flink til å ta meg av dyr

Sara pusen har det helt greit om dagen, men hun er virkelig IKKE glad i den kragen, akkurat slik jeg visste det kom til å bli. Hun ligger nemlig og sturer og er furten mesteparten av dagen. Who can blame her?? Det hadde iallefall jeg vært hvis jeg måtte ha en slik en på meg til alle døgnets tider. Heldigvis slipper jeg det.

Jeg tar den av henne når hun skal spise mat, men ellers er det rett på med den igjen, for hun begynner å slikke såret sitt med én gang. Hun hadde visst klart å stikke ut en tur i går mens jeg var på jobb og da hadde såret hennes gått opp litt.... så vi får sjekke det grundig dag for dag så det ikke blir verre.

Skjer altfor mye om dagene så jeg rekker ikke å lese alles blogginnlegg men jeg skal få tatt det igjen! I dag var jeg ikke hjemme før 21.15, og i morgen skal jeg på middag hos en i jobben så da blir det en lang dag også :)