Hei dere! Gårskvelden var utrolig moro! Sarah og jeg møtte opp, og servicen var virkelig på topp. Vi fikk først velge mellom rosévin, hvitvin eller brus når vi ankom. Jeg eeelsker rosévin, så det ble noen glass der.

Vi satt oss ned og jeg var ganske spent. Det er alltid litt nervepirrende å møte mange ukjente, men det gikk jo så fint. Vi fikk servert nydelig pizza på rekke og rad. Tror det var 5 eller 6 vi fikk smake på. Sarah og jeg passet på å dele opp stykkene slik at vi skulle orke alt + den herlige desserten haha. Vi fikk servert to forskjellige øl til pizzaene, og jeg liker ikke engang øl! Men jeg smakte på de og de var faktisk ikke så verst :-) I tillegg kunne vi bestille hva vi ville ha, det var ikke noe problem. Fantastisk service fra Peppes! Det morsomte var vel at jeg fikk sett de bloggerne jeg leser til vanlig. Toroborgen og NetteNestea. Litt rart å se dem i virkeligheten, men veldig moro. Måtte selvfølgelig spørre om å ta bilde sammen med Annette som jeg har fulgt leeenge. Hun var supersøt, enda søtere i virkeligheten! 

Vet dere hvor mange som hadde meldt seg på konkurransen? 5000!! Så følte meg ganske heldig der jeg satt :-)

Vakre Sarah ♥Jeg fikk dessverre ikke tatt bilde av favorittpizzaen min i går, men jeg regner med at du finner den på andre blogger ;) dere kommer til å bli overrasket over hvilken jeg likte best! Jeg VET det høres rart ut og jeg var skeptisk også... men pizza med RØKELAKS, løk, ostesaus og persille. Den smakte helt nydelig :-) PRØV DEN! Naaaam! Desserten vår! Pizzabunn med is, marshmallows, nonstop, blåbær, bringebær, jordbær, melis og sjokoladesaus! Etter å ha spist den opp så kom de med enda mer dessert til de som orket det ;) 

Annette og meg :-)

Også fikk vi med oss litt stæsj hjem :-) Dessverre får jeg ikke bruk for dekselet, da jeg ikke har den nyeste iphonen. Noen som trenger? Hehe. Fikk rosebud lip balm, to blader, lipgloss fra lipsyl og to gavekort på pizza :-) 

Juhu! Internetten min virker igjen. Har vært uten i to dager nå, og herregud så avhengig jeg er av den. Heldigvis har jeg internett på iphonen, men det blir jo ikke helt det samme.... Anyways, i går var jeg hos frisøren, og det var deilig det. Nesten 4 måneder siden sist og jeg pleier å få det til sånn ca. hver 3. måned. Striping og litt klipping av slitt hår. Vet det ser fryyyyktelig rødt ut, og det er det også! Men det kommer til å forsvinne litt etter litt. Heldigvis egentlig. Syns det ble litt for rødlig. Men jeg tok akkurat samme farge striper forrige gang, så jeg vet at det blir bedre etter 2-3 uker. Fant meg nye solbriller på BikBok i går. Kjøpte de samme i svart også. Også fant jeg meg en caps, wihoooo. Har planer om å skaffe meg en i hvit også, så hvis dere kommer over en, skrik ut!

Nå stikker jeg på Peppes Pizzafest, jeg ble en av de som vant! Veldig moro. Tar med meg Sarah, vi hadde allerede planer om å henge sammen så da var det valget lett! ♥ Og forresten, er det så ille å ha gjennomsiktig kjole? Heh... Kjøpte meg en ny en fra BikBok i dag. Også kjøpte jeg meg underkjole fordi BikBok kjolen var gjennomsiktig. Og den er FORTSATT gjennomsiktig med underkjolen på. Bah..... What to do? Kjolen skal jeg ha på meg, basta! Må uansett stikke nå. Får se om jeg rekker å stikke innom en butikk på vei til Aker Brygge ;)
Nettopp kommet hjem fra en herlig tur ut med jentene fra jobben. Sandra og jeg dro for å spise på Jacob Aall, nydelig mat der! Vi bestilte drinker og indrefilet :)
Så møtte vi opp Sarah og Julia for å se på Limitless. Hadde gledet meg til den lenge. Filmen var bra, men jeg trodde den skulle være enda bedre. Noen andre som har sett den? Kameraet mitt gikk selvfølgelig tom for batteri, så da måtte jeg ty til mobilen...
------------------------------------
Og forresten: Tusen, tusen takk til alle de herlig kommentarene dere la igjen på det siste innlegget mitt. Det betyr mye for meg :) ♥ Dagene går opp og ned, og det er fortsatt rart at Sara ikke er her... Men jeg vet at ting blir bedre med tiden. Heldigvis :)

Siste bildet tatt av deg og meg. I dag før vi dro.
12/6 - 1995 - 20/6 - 2011

Kjære jenta mi.
Alt er så stille her. Jeg forventer å se ansiktet ditt mens jeg går inn på rommet mitt. Men alt er bare tomt.
Matskålen og vannet ditt i glasset står her fortsatt. Og jeg har ikke tenkt til å pakke det bort helt ennå.
Jeg visste det kom til å bli grusomt å miste deg, men jeg hadde ingen aning om hvordan jeg kom til å reagere.
Det er først nå jeg merker hvordan det er uten deg her.
Du har vært rundt bena mine fra dag 1, og vi har gjort alt det er mulig å gjøre sammen.
Nå er det ingen her lenger. Ingen jeg kan prate meg. Ingen jeg kan kose med.
Alt er tomt.

Du var ikke bare en katt. Det jeg forbinder katter med, er de som lever sitt eget liv, de selvstendige, som stadig er ute på musejakt og bare er innom bor å spise og drikke litt.

Du likte deg ikke så godt ute og rommet mitt var hjemmet ditt. Jeg fant deg alltid der.
Det var du og jeg. Vi pratet med hverandre. Og jeg vet du skjønte hva jeg sa, utifra tonefallet mitt visste du hva jeg ville og mente. Og du hørte etter.

Veterinæren spurte meg i dag om vi ville ha en egen urne til deg. Vi har aldri gjort det med de andre kattene, men i dag følte jeg at det var det rette å gjøre. Det har alltid vært litt bisart å tenke på at andre har urner hjemme hos seg, eller som de graver ned i hagen. Men det føles som en lettelse nå. Du blir ikke helt borte. Nå vet jeg iallefall hvor du er i verden.

Jeg kommer til å savne deg hver eneste dag. Du var virkelig enestående. ♥ 
Det tok ikke mer enn seks dager etter at du fylte 16 år, til du ble dårlig. Etter syv dager var du enda verre. Det begynte så forsiktig med noen dumme bakben som du ikke helt fikk kontrollen over. Og du dultet borti en tallerken på gulvet. Det var ulikt deg. Du som alltid trippet så pent over alt du kom over. Etter det, var oppførselen din plutselig blitt litt annerledes. Og jeg vegret å dra fra deg, for å dra på kino. Men jeg dro. Jeg håpet det bare var jeg som overreagerte.Dessverre var det ikke slik.

Du har blitt hele 16 år. En gammel dame har du blitt. Og vi har hatt så mange fine år sammen. Tenk at jeg bare var 6 år da jeg fikk deg! Bortsett fra familien min som jeg har kjent i 22 år, kommer du på andre plass over de jeg har kjent lengst her i livet. Og nå skal du forsvinne. Det er en del av livet. En veldig, veldig vond del av livet.

Jeg har gruet meg til denne dagen i sikkert 10 år nå. Vært så glad for hvert år, hver måned og hver dag jeg har fått med deg.Hvem er det som skal hilse på meg med glede hver gang jeg kommer inn soveromsdøra? Hvem skal sitte på senga mi, med hodet skjevt, være overivrig og si "hei på deg, nå var jeg glad for at du kom hjem fra jobb!".
Hvem skal mjaue hele dagen lang og "irritere" meg grønn? Hvem skal jeg kose med dagen lang nå? Hvem skal jeg si "natta" til nå, da?
Hvem skal jeg glede meg til å se igjen, etter å ha vært på ferie i en uke eller to? Hvem skal jeg ta bilder av? Hvem skal jeg rense reker til, skjære opp biff til og gi rekeost til nå?

Du har vært der hele livet mitt. Du har gitt meg så mye, og jeg har gitt like mye tilbake igjen. Det er garantert derfor vi har blitt bestevenner.Du og jeg, for alltid. ♥

------------------------------------------------

Alle de øverste bildene er tatt i går og i dag. Det siste er ifra 17. mai. Var oppe i hele natt for å passe på henne. Og i dag har vi tatt bilder og kost oss sammen. Ligget i senga. Vært ute på terrassen, sittet på stolen og bare vært til. Tenkt på alt det fine. Tenkt på alt det vonde som kommer.

I morgen blir det en tur til veterinæren. Hva som skjer, vet jeg ikke 100% sikkert ennå. Men jeg vet nok innerst inne hva som mest sannsynlig kommer til å skje.

 
I overskya vær i går, dro jeg ned til rådhusplassen med 6 herlige folk fra jobben. Jeg sang vel med til 90% av sangene og danset som bare det. Vellykket kveld med andre ord! :-) Været holdt seg helt til 22.30 og da høljet det ned. Selv med regnjakke på ble jeg klissvåt, men det var verdt det ;)  
Høydepunktene i går var; A-Lee (gikk på ungdomskole med han, kult eller hva? ;)), Chris Medina, Rasmus Seebach (tok heeelt av, har film av det men vi får se om det blir lagt ut!), Postgirobygget (det var allsang, moro!) og Jaa9 & OnklP (er vanligvis ikke noe fan av de, men det var herlig stemning når de sang partysvenske ;)) OG Dj Dan! Need I say more? Hahaha!

I går kom endelig sola tilbake til Oslo igjen, og da må man selvfølgelig utnytte dagen! Så mamma og jeg dro ut på Huk sammen med resten av familien. Gikk litt rundt på Huk, før vi satte oss ned på Rodeløkken Kafé. 
Humøret er ikke helt på topp om dagen, men det hjalp veldig å komme seg ut og få tankene over på noe annet ♥ 


I dag fyller verdens beste katt, Sara, bursdag! Og hun blir hele 16 år gammel!!For 16 år siden, ble Sara født i sengen min, midt på natta. Da var jeg 6 1/2 år gammel.
Siden har vi vært bestevenner.
Sengen min har vært sengen hennes også i 16 hele år. Vi legger oss sammen, og vi står opp sammen.Og det beste av alt, er at vi forstår hverandre. Det har vært hun og jeg i alle år og jeg er så utrolig glad i henne.


Verdens beste katt! Gratulerer med dagen! Håper vi får mange fler år sammen ;) 
Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en myskväll hos min svenske venn Sarah ♥
Vi jobber i samme barnehage, men hun skal dessverre tilbake til Sverige igjen snart. Vi så på skrekkfilm (Case 39), spiste litt godt og skravlet. Superkoselig!My new shoes from Nelly ♥

Dere har sett dem før, men jeg har ikke fått vist dem fram ordentlig før nå! Jeg er absolutt ikke vant til så høye sko, og syntes nok at de var ganske høye da jeg åpnet skoesken den dagen jeg fikk dem. Men allikevel syns jeg de er litt annerledes og jeg elsker fargen! Og de er absolutt ikke ille å gå med. Kvaliteten er kanskje ikke den aller beste, men prisen var ikke verst heller, 399,- . 
På lørdag som var, var det tid for sommerfest med jobbgjengen! Jeg er med i trivselskomiteen, så måtte derfor møte opp litt tidligere for å være med på pynte og slikt. Men med en så fin gjeng, så er det bare moro :-) Været kunne virkelig ikke ha blitt bedre! Ordentlig sommervarme dagen lang. Perfekt. 

Jeg hadde laget cupcakes for anledningen, mine aller første! Og utseende messig ble jeg veldig fornøyd, selvom det ikke var bare-bare å lage de. Men øving gjør mester! Neste gang skal jeg lage muffins fra scratch og ikke med toro mixen :-)

Uansett så var kvelden veldig vellykket, og det så ut til at alle storkoste seg!

Monica og meg ♥ Vi hadde en liten photoshoot sammen heheBeste jobbgjengen!
I går var vi ute for å feire at pappa fylte år! Vi dro på Lofoten fiskerestaurant, og bestilte 5 - retters. God mat, men ikke fantastisk som jeg egentlig hadde sett for meg. Men kvelden var uansett fin :-)

Nå husker ikke jeg hva alt var, men kort sagt: Kamskjell. Er vanligvis ikke fan av kamskjell men denne var veldig god. Skalldyrsuppe med brennesle. Veldig god, men alt for salt.Lysing med bønner. God, men litt lite smak. Oster. Not my cup of tea! Deilig dessert med brownie. Skulle gjerne ha hatt en litt større bit da, men....