Hva syns dere om den nye headeren min? I love it! :D Den ble akkurat slik jeg hadde tenkt meg. Og det er Thea som har laget den for meg :)

Hadde hatt den andre aaalt for lenge men hver gang jeg fikk tak i en som kunne lage en header for meg, så sluttet de plutselig å svare på mailene og bare forsvant? Eller så glemte vedkommende det... Dårlig greier. Men endelig fant jeg en som tok ansvar! :) Eller sveler, lapper. Kall det hva dere vil!

Veldig enkel oppskrift.

Tok 3 egg, 75 gram hvetemel, 3 SS sukrin, 5 SS Kefir og 1 ts natron. På toppen har jeg brukt blåbærsyltetøy, banan og den nye philadelphia typen med sjokolade! Yummmmyyy
I dag er det et helt år siden vi måtte ta med Sara til dyrlegen. Det var virkelig ikke lett, men det måtte gjøres. Hun var ikke seg selv lenger og dyrlegen sa hun mest sannsynlig hadde fått et slag.

Dagen før vi skulle til dyrlegen så filmet jeg en hel del, og tok i tillegg mange bilder, fordi jeg visste godt at det var nest siste dag sammen. Kysset henne ihjel som dere ser på videon her :D Savner henne noe helt utrolig. Hun var så mye mer enn en katt :) 

 
Jeg husker ikke om jeg har skrevet om det før, det har isåfall vært veeeldig lite. Men nå skal jeg snart flytte! Ja, ikke på egen hånd da, dessverre. Det tar nok noen år til. Men jeg flytter sammen med faren min til et nytt hus som han har bygd :) Har ikke tenkt å skrive så veldig mye rundt det akkurat, men det er to utleieleiligheter nede i kjelleren og i den største skal jeg bo!

Så da får jeg mitt eget lille sted, enn så lenge. Planen er at vi bare skal bo der i 1 - 1/2 år pga skatteregler. Så da får jeg mitt eget bad og eget kjøkken. Stas! Så i dag var mamma og jeg på sofajakt og fant en kjempefin en! Men den kommer jeg nok til å vise dere ordentlig når den er på plass i leiligheten. Er en god del ting jeg trenger til leiligheten som jeg kommer til å ta med meg videre en dag jeg flytter ordentlig ut. Så har tittet litt rundt i forskjellige butikker i dag og kom hjem med dette fine Rice bollesettet!

Har sett på det før og jeg syns det er så fint :) Fikk dessverre ikke velge akkurat de fargene jeg ville ha selv, så da endte jeg opp med dette settet. Fint med litt farger!  
Jeg er ikke så veldig flink til å blogge som dere sikkert merker, men nå for tiden er jeg mer opptatt av Instagram! Så følg meg gjerne der dere som er der inne. @katti988 er navnet mitt der :) Er det flere av dere som har det som jeg kanskje kan følge? :)