ENDELIG har dagen kommet! Mamma og jeg skal til TUNISIA! ahhhhhhh! Skal bli så deilig å endelig få sol og varme på denne kroppen. Sommeren her i Norge har virkelig ikke vist seg fra sin beste side dette året, dessverre. Så nå lengter jeg fryktelig etter å få kost meg ordentlig i varmen.

Men jeg skal innrømme at jeg gruer meg litt. Jeg har lest mye om Tunisia og de har en del annerledes regler enn det vi er vant til kan man si. Og i tillegg har de kakerlakker der nede........... Får virkelig håpe på at jeg ikke møter på noen av de, hvis ikke reiser jeg hjem igjen!!

I Tunisia er det IKKE lov til å ta bilder av soldater, politi eller offentlige bygninger.
Skal man på markeder må man prute. Får man øyekontakt med de som selger så er det gjort, da er det vanskelig å komme seg unna!
Ikke drikke vann fra springen. DETTE visste jeg allerede, men man skal visst ikke drikke rett fra glassflasker der nede (why not?) og får man isbiter så burde man sjekke om dette kommer fra springen eller ifra vann på flasker. Ja kjemepeenkelt å sjekke det ikke sant?

Veldig mange løskatter og løshunder der som mest sannsynligvis har RABIES. So do NOT touch them! Fy...Akkurat det DER kommer til å bli vanskelig for meg. Jeg forguder dyr mer enn noe annet, og ser jeg en katt så koser jeg med den. Men det kan jeg altså ikke nå... Ikke søren om jeg skal få rabies!!

Veldig vanlig å gi tips til taxisjafører, hotellhjelpen, servitører osv osv. Jo mer tips man gir, jo bedre blir man oppvartet.

Det er mye, mye mer, men jeg regner med at alt kommer til å gå greit. Hotellet vi skal ligge på ligger visst litt inngjerdet og det er egen privat strand der.
Yeahhh, ser ganske herlig ut dette her! Bare synd flyturen er på 4 TIMER!!!! Jeg hater å fly!

Pc'en tar jeg selvfølgelig ikke med, så det spørs om det er internett café på hotellet eller ei. Så da snakkes vi mest sannsynligvis om ei ukes tid! ;)


Jeg NYTER sommeren :)Sjekk ut dette kule sushi-stedet. Japan style! YO-sushi het det.

Utrolig moro å følge med på båndet, for så å plukke ut det man selv vil prøve ut

Dette var såååå digg! Japanske pannekaker med fyll, mmmmmmm!Når man skulle betale, trykket man bare på en knapp slik at de som jobbet der kom. Så skrev de opp hvilke farger vi hadde spist av (lilla, orange, gul osv) så summerte de det opp i kassa! Skulle hatt noe slikt i Oslo.Skulptur som viser GlasgowBESTE! Caramel frappuccino.Dette var etter massasjen vi hadde fått, det så ut som jeg nettopp hadde våknet.

Tilbake til Perth;Spiste frokost her nesten hver morgen. Stamstedet vårt. Cupcakes heter det! Herlig navn

Bestiller det samme hver eneste gang, verdens beste B.L.T!Rick kjøpte seg leketattovering, du bare drar den over armen og tata! Ble faktisk utrolig kult syns jeg. Det  var bare for å se hvordan det hadde sett ut :)

Vi kjøpte oss en fotball og hadde det moro med den resten av dagen! Ble LITT trening på meg da iallefall...Så bestemte vi oss får å sparke fotballen ut i elven, for å se hvor den ble av!

Så dro jeg med meg Rick til Glasgow, som ligger en times tid unna Perth. Der hadde jeg spandert én natt på Radisson Sas OG massasje dagen etterpå! Iiiiih <3Buchanan Street, som er ei av handlegatene i Glasgow. Der finner man nesten alt! Jeg fant visst LITT for mye i Glasgow, og shoppet for flere tusen kroner....ææææ!

Starbucks!! Hadde lengtet etter å dra dit igjen, og joda, det ble noen turer for å si det sånn :)Senere gikk vi for å spise på en italiensk restaurant.

Vi fikk fritert agurk!! Var faktisk ganske godtHotellmaten var dessverre ikke noe å skryte av. Sandwichen smakte lite godt....

Utsikten fra vinduet vårtOg selve hotellet! Elsker designet. Veldig spesielt. Superfint inne der også, kan absolutt anbefales :)

Kommer fler bilder i morgen!Mange av dere, ja kanskje bare NOEN av dere, har kanskje fått med dere kampanjen til Ica, der man samler opp hundreogørten klistremerker, for å få noen kule vinglass eller hverdagsglass? Jada, jeg samler og jeg samler jeg, men kommer ikke noe nærmere målet! Slik kjennes det iallefall ut.

Kunne virkelig ha tenkt meg 4 hvitvinsglass, FÅR de ved å samle 70 klistremerker, jeg må altså bruke 7000 kroner på Ica først! Eller jeg kan samle 35 klistremerker og KJØPE de for bare 99,- BRA DEAL? Nja.....

Jeg handler nesten aldri på Ica siden den ikke ligger akkurat nærmest til der jeg bor, KIWI IS THE BEST! Men ja, leste bloggen til Ida Wulff i går, og hun har FÅTT glass av Ica. De sendte henne et BREV.... Ahh hvorfor kan ikke jeg bare få være en toppblogger også?! Bare for ei liten uke! Jeg vil også ha gratis glass!!!

11 usle klistremerker. GIVE ME MORE ICA!

Samler du?Jumpsuit/playsuit fra TOPSHOP

Ny lommebok fra River Island. Trengte sårt en ny som dere ser, knust speil i den gamle, NOT PRETTY!Jeg vet det fort kan bli litt mange og kanskje uinteressante bilder hvis jeg bare ramser opp alle bildene her, på én gang! Så jeg tror jeg deler de opp litt. Fint for meg, og fint for dere!

Kjøpte vin og blomster til besteforeldrene til Rick - en stor takk for at jeg har fått sove over der!Den lille søte stuen deres! Det er slik alle stuer i Storbritannia stort sett ser ut.La meg bare si det slik at vi fikk ca 1 1/2 dag, med SOL! På ei uke. ELENDIG!! Jeg hadde tatt med meg 4 kjoler, shorts og fine sandaler. Jadda..........

Perth er en liten by! Iallefall for meg som kommer fra store O. Rett over brua der til høyre bor besteforeldrene til Rick. Og 500 meter lenger opp gata bor han :)Det er så vakkert der! Syns dere ikke?

Vi gikk til andedammen. Mange ender og svaner der. Mange av endene begynte faktisk å KRANGLE! Vi skjønte lite hvorfor. To-tre stykker dro ei and ned i vannet og var virkelig slemme mot den! Og deretter fôr de opp på land, mens den ene anden LØP etter den andre over gresset og gata..... Weird!! Men så skjønte vi hvorfor tilsutt!Pga disse søte andeungene!! De hadde visst bare prøvd å beskytte ungene sine. Forståelig nok! Men de var virkelig brutale....

MUMMMSSS!Et kjapt lite innlegg før jeg skal ut!

Kom hjem sent i går kveld/natt fra Edinburgh. Deilig å være hjemme igjen! Tilbake til de vanlige rutinene mine, tilbake til GR opplegget mitt. Skal få lagt ut bilder fra Skottland når jeg har tid. Først må alt pakkes ut først også må jeg selvfølgelig vaske en hel haug med klær. Hate it! Men det må gjøres....

Nye herligheter fra River Island! Elsker den butikkenOg ny topp fra samme sted! Prøvde å ta bilde av meg selv i helfigur men ga opp tilslutt......Da drar jeg til Skottland!! Flyet mitt går 19.35, så nå er det snart på tide å dra til Gardermoen. Gleder meg IKKE til å fly, men jeg syns det er moro å reise! Får håpe alt går som det skal og at jeg kommer trygt fram!

Jeg kommer ikke til å ta med meg pc'en min, så om det blir noe blogging denne uka, vet jeg ikke :) Men jeg er tilbake igjen neste fredag! Dere får ha en strålende uke så snakkes vi!Kjøpte MIN første grill i går. En elektrisk en. 249,- fra Biltema! Du får vel det du betaler for ikke sant? Ja, jeg tror nok ikke jeg skal kjøpe fler elektriske griller i fremtiden... Den funket fint den, men var litt treg. Også det som er stas med grillingen er jo selve SMAKEN av kull da. Syns nå jeg! Men det er jo en grunn til at jeg ikke kjøpte kullgrill da, når jeg får meg en leilighet senere så er det ikke lov til å bruke kullgrill på balkongene, BUUUUUU! (men nå kom akkurat pappa inn for å si at det ER visst lov!! med en plate under selve grillen....) Er det sant? jaja, da blir det grillkjøp en annen gang også!

Fri fra jobb i dag, D-E-I-L-I-G! Så jeg stakk til frisøren for å bli litt penere på håret og endel tusenlapper fattigere. Har du ikke funnet en frisør/frisørsalong du er fornøyd med så langt? Da BØR du stikke til Paleet i Karl Johan og gå til Adam og Eva. Spør etter Erle! Super søt jente som alltid klipper og striper meg slik jeg vil ha det :) har gått der i 1 1/2 år nå.

Jo, også tok mamma og jeg vaksine i dag, skulle visst helst ta det før man drar til Tunisia. 2 sprøyter + 1 drikkeshot. 1300 ,- takk................

så nå BØR vi ikke bli syke i Afrika!!!

Denne ukens resultat på Grete Roede kurset var ; 700 gram ned! Joho :D Så nå har jeg gått ned 5,4 KG totalt på 5 UKER! Deilig, deilig!!

Dette var også siste kurskveld for meg, da jeg reiser til Skottland i neste uke. Men jeg har planer om å melde meg på neste kurs jeg også, men den starter ikke før i SEPTEMBER! 2 måneder til det.... DET er lenge det. Så jeg lurer virkelig på hvordan det skal gå. Jeg har satt meg et mål da, jeg skal IKKE gå opp og alt jeg går ned, tar jeg imot med takk :) Men det er sommer og da skal jeg få lov til å kose meg litt, bare ikke hver eneste dag da!

Også jo, de av dere som har meg på facebook vet det, dere andre: JEG FIKK JOBBEN!!!! :D Jeg har vært så nervøs hele denne uken, og etter å ha fått hørt at det var 12 stk som søkte så var sjansene ganske små for at akkurat JEG skulle få den. Og først var det visst bare 4 stk som skulle intervjues, inkl. meg, men etter intervjuet fikk jeg høre at de skulle ha inn flere allikevel, så det virket jo ikke akkurat så positivt for min del da. Men det gikk jo som jeg ville :)

Det jeg ikke forklarte mange av dere andre her, er at det var en annen stilling i barnehagen, men det var bare 100% frem til jul, men det var egentlig den stillingen jeg kunne tenke meg aller mest, i.o.m at det er dit noen av de barna jeg har jobbet mest med skal begynne av fra til høsten, storebarnsavdeling :) så jeg fikk egentlig stillingen jeg søkte på MEN jeg skal jobbe på den andre avdelingen først, så altså 100% fram til jul der jeg mest ville være, og så 50% fra jul til sommer på den andre avdelingen. Med andre ord: JEG FIKK I POSE OG SEKK! :D

Mitt nye fantastiske armbånd.  ELSKER FARGEN ♥