Da stikker jeg til Kreta! Jeg tenkte å få et par timers søvn før vi drar. Broren min kjører oss til Gardermoen kl. 04.00 :-) 

Jeg tar med meg pc'n, det skal visst være internett i resepsjonen, men jeg aner ikke om jeg kan koble det til min egen pc, hvor mye det koster osv... Så vi får se om det blir noen fler innlegg! Hvis ikke så er jeg tilbake om to uker :-) Gruer meg til flyturen, og har denne gangen fått Sobril... Jeg har prøvd de men helt ærlig så kjenner jeg ikke så mye til den utenom at jeg blir litt trøtt... Uæææ, håper uansett at det går bra!

Imens så tenke jeg at kunne ha noe jeg aldri har hatt før, nemlig en spørsmålsrunde! Er det noe dere lurer på eller noe dere vil spørre meg om så er dette rette tiden ;)

Vi snakkes ♥ Ta vare på dere selv! 
Etter jeg var ferdig på Cosmo Beauty så gikk jeg til Fridays for å møte opp mamma. Der bestilte jeg selvfølgelig quesillas! Mmmmm. Da mamma dro hjem så kom en kompis fra jobben dit. Så satt vi og skravlet litt, før vi tittet rundt i butikker. Så nå tror jeg at jeg har handlet ferdig det jeg trenger til ferieturen!

På kvelden møtte jeg opp en gjeng på Grunerløkka for å spise og ta litt drinker. Koselig!Beste maten!

Vi dro på The Nighthawk Diner. Yummy!Strawberry Milkshake!

Fikk denne fine viften av Sarah slik at jeg kan ha den med meg til Kreta! :D søting!

Nu skal Sarah og jeg straks dra for å trene en siste gang sammen. Hun drar tilbake til Sverige i morgen og jeg drar til Kreta. Åhh, blir så trist! :( Hun har vært en så god venn, som alltid er der for deg, som lytter og gir deg råd ♥ You're the best!
I går var jeg hos Cosmo Beauty i Akersgata og fikk satt på ekstra vipper! 

Har sett så mange har fått satt på vipper før og det blir jo rålekkert, men helt ærlig syns jeg at prisen var litt for drøy.... Men så har jeg tenkt på det en god stund nå. Jeg ringte ned for å høre når neste ledige time var, og de hadde fått en avbestilling dagen etter så den fikk jeg! 

Det tok ca. 1 1/2 time å sette de på. De som ikke har så mange vipper tar det enda mindre tid på. Mine var ganske lange fra før av, men jeg ville at det skulle synes og ba hun sette på de hun syntes var finest. Jeg fikk de lengste ytterst! Vi syns kanskje begge to at det ble LITT i meste laget og sa jeg kunne komme tilbake på lørdag for å fikse det litt, men da har jeg dratt på ferie... Så jeg klippet de til BITTELITT selv. Bare ytterst. Neste gang jeg drar for å få påfyll så vet jeg iallefall hva jeg vil ha :-) og jeg vil jo at det skal synes! Fikk mange fine komplimenter i går kveld.

Det beste er at jeg nå slipper å ta på mascara! Ahhhhhh digg! 
God morgen søte lesere! Det er altfor tidlig for meg kjenner jeg.... Man venner seg fort til å legge seg sent og stå opp sent!! Men opp må man. I tillegg så er det skikkelig sommervær i dag så da kan man ikke gro fast inne. Regner med å møte opp Sarah og Aida etter jeg har vært på Cosmobeauty. Blir nok å sitte i en park eller noe :-) Jeg for min del håper at de andre vil være med på Fridays, slik at jeg får kjøpt meg quesillas'ene!! Åhhh, det er så digg. Også må jeg få handlet inn siste rest til turen. Blir nok en finfin dag :-) 

Vil også vise de nye skoene mine fra Aldo, elsker dem!
I dag var jeg på middag hos onkelen og tanta mi og fikk servert en veldig god middag og dessert! Været var helt nydelig og vi hadde utsikt utover hele Oslofjorden :-) Perfekt. Har også begynt å pakke litt smått til Kreta, flyet vårt går kl 07.05 på lørdag! Nå må jeg bare passe på at jeg faktisk legger ned klær jeg kommer til å bruke.... Pakker alltid masse tull. Også er det sikkert noe jeg kommer til å glemme.

Nå står senga for tur, må legge meg tidligere i dag for i morgen skal jeg være på Cosmobeauty klokken 10! Noen som kan gjette hva jeg skal gjøre? :-)


Sto nettopp og trente på Fresh Fitness da jeg så en skadet fugl på fortauet. Har ringt litt rundt nå og akkurat nå står jeg og venter på Falck Dyreambulanse, deretter tar de den videre til dyrebeskyttelsen. Hadde ikke hjerte til å bare forlate den
Å være sammen med Sarah er alltid like koselig! Praten går lett og latteren er aldri langt unna! :D 
Fikk gitt henne gaven, et par øredobber fra Cecilie Melli. Var litt usikker på om hun ville like dem, men det gjorde hun heldigvis! Se så fin hun ble

Prøvde Californian style med biff og bernaise saus. Spesielt! God, men ikke fantastisk. Syns nok den vanlige peppes pizza'en med tykk bunn er best!
Nå sitter jeg på Steam kafe for en liten pause. Har funnet gave til Sarah som drar tilbake til Sverige på lørdag! Buhu.... Senere i dag skal vi få brukt opp gavekortene vi har på Peppes. Ikke helt feil det! Nå går turen videre til Adam og Eva for å kjøpe inn sjampoo og balsam til Kreta turen. Det nærmer seg!
En tragedie. Jeg gråter. Gråter over alle de omkomne. Alle de som hadde hele livet sitt foran seg. Det er så urettferdig at jeg blir forbanna.

Jeg ser på tv'n konsant, følger med på hver eneste nyhetsak. Oppdaterer vg, dagbladet, side2, aftenposten, nrk, cnn, bbc  og fler konstant. Vil få med meg mest mulig.

Jeg ser på tv. På lørdag, da jeg var ved Domkirka, var det rundt 10, 15 blomsterbuketter som var lagt ned ved siden av kirken. Nå er blomsterhavet så stort. Så utrolig stort. Fylt av kjærlighet.

Jeg er så glad i Norge. Er så stolt over å bo i Oslo. Er så stolt av å være norsk.
Det er i slike stunder man virkelig ser hvordan mennesker er. Dere er fantastiske ♥ 

Jeg er rørt over alle meldinger, kondolanser, og oppmerksomhet Norge har fått siden fredag. Alle støtter oss. Jeg er rørt over selv å ha blitt spurt om det har gått bra med meg. Jeg er så heldig som lever. De som har omkommet skal ikke ha dødd forgjeves. Norge har bare blitt enda sterkere av dette som har skjedd, og jeg håper av hele mitt hjerte at vi aldri glemmer dette og at vi fortsetter å være like gode, snille og omtenksomme som vi har vært og er nå. 


Det som har hendt her i Oslo, og på Utøya er helt uvirkelig. At så mange flotte mennesker, som levde et helt vanlig liv er borte. Mennesker som hadde sommerferie, mennesker som hadde familie, mennesker som hadde en fremtid, er nå borte. SÅ fort kan det gå. Ubegripelig.

Jeg ble oppringt av Sarah i går ettermiddag, hvor hun hørtes veldig redd ut og lurte på om hun kunne komme opp til meg en tur etter det som hadde skjedd i byen. Jeg visste ingenting akkurat da og sa selvfølgelig ja etter at hun hadde forklart seg fort. Hun bor i byen, nesten rett ved der det skjedde. 

I dag har jeg vært i byen, gått rundt og tittet på det som har skjedd. Det er knuste ruter utrolig mange forskjellige steder i byen. Det har vært en stille dag i sentrum, men allikevel fult av mennesker. Byen er full av militære og politi. Det hele er bare veldig rart, men jeg skal innrømme at jeg ikke er overrasket. Selvom dette ikke var av de "vanlige" terrorsakene som Al-Quaida står bak, så var det en grusom hendelse.  Én mann (så vidt vi vet på dette tidspunktet) som har gjort så stor skade på mennesker og familier. Jeg kan ikke engang begripe hvordan de etterlatte av de omkomne, sårede og de som var med i dette, har det akkurat nå.

Jeg har lest side opp og side ned om absolutt alt av saken, og fulgt med på nyhetssendingen som går konstant. Jeg er ganske spent på hva som skjer videre nå. 

Ble dere overrasket?♥
I går kveld så var jentene samlet for å feire Linn som fylte år i juni! Koselig å treffe dem igjen :-) blir dessverre ikke så altfor ofte! Og det var synd jeg ikke kunne være der lenge, men litt er bedre enn ingenting. Syns kortet var så søtt ;)SE så fint Linn hadde gjort det i stand! Tror jeg fikk sukkerkick, etter å ha spist kake på jobben tidligere på dagen, også muffins her. Men godt var det ;) Fine, vakre Mocca ♥ Må få en liten go'bit :) Hege og Mocca ;) Fine Ingelina ♥

Hehe! :D

Skulle så gjerne hatt flere bilder av kvelden, men det var ikke lenge jeg var der. Etter jeg fikk meg blogg så jeg blitt mye flinkere til å ta med kamera og ta bilder av fine ting og kvelder. Utrolig koselig å se tilbake på :-) 
Long time, no see! Det er siste uka på jobb, før en lang sommerferie står på tur. Vi har sommeråpent i barnehagen, og selvom det har gått bedre enn forventet (har aldri jobbet i sommeråpent før) så har det allikevel vært en del nye inntrykk, med nye voksne og barn å bli kjent med. Kjenner jeg er sliten nå, mye som surrer rundt i hodet. Så det skal bli godt å dra bort litt, og slappe av 100% i TO uker.

Forrige onsdag så gravla vi Sara. Hun fikk to fine blomster ved seg, og en søt skulptur av en katt. Syns den passet veldig godt inn. Også har jeg de siste 11 dagene passet på Silke, søsteren til Sara.  I starten så var hun ikke så veldig glad i meg, selvom jeg har passet på henne før. Men så ga jeg henne litt tid (og ikke minst mat!) og vips så lå hun ved siden av meg om nettene! Superkoselig :-) Vil veldig gjerne ha en ny katt, men får dessverre ikke lov, så lenge jeg bor her hjemme...

Silke fulgte med. Her sammen med katteskulpturen :)Godt å endelig ha latt henne få "fred".  Skal innrømme at jeg syns det var litt nifst å ha urnen inne, spesielt om kvelden, da det ble mørkt... Silke har iallefall kost seg masse her. Moro å ha en katt i huset igjen, selvom det bare var et besøk. I kveld blir hun hentet!

Siden sist, har jeg også fått vite at det står ÉN person foran meg på venteliste til å komme inn på førskoleutdanning deltid, til høsten. Spennende! Jeg har litt forskjellig følelser rundt det. Kommer jeg ikke inn, så er det helt greit, og kommer jeg inn så er det bra. Alt ordner seg. Ikke sant?
I dag tok jeg turen til Bølgen og Moi for å spise! Hadde planer om å dra til den i Nydalen, men fant ut at den var stengt, så da ble det på Briskeby i stedet :-)  Noe moro må man jo finne på når man har ferie ;) Jeg elsker området rundt! Skulle gjerne ha flyttet hit men trenger noen millioner først ;)Vi fikk fort en liten venn som var sulten!

Det var tydelig at den hadde gjort dette før, fantes ikke mye redd :-) såå søt!

 Jeg bestilte meg wraps med kylling! Og mamma bestilte blåskjell, naaaam!
I dag har jeg kost meg i parken med Monica og Julia! :-) Ble litt grilling og endel snakking. Alltid like koselig! :D Man får nyte godværet mens man har det. I morgen blir det visst overskyet...Blæ! Fikk iallefall litt sol på kroppen min i går og i dag. Må ha litt mer grunnlag før jeg drar til Kreta, så mulig jeg soler meg litt på Brun og Blid i morgen. Har så mange gratis pass derifra som jeg må få brukt opp!


Pannekake. Vaniljeis. Krem. Sjokoladesaus.
God kveld!

Har hatt en så herlig dag i dag. Været har vært fantastisk! Så Sarah og jeg dro til Langøyene for å nyte litt sol og bare kose oss. Spiste litt godt, snakket, leste litt, spilte badminton, så en supersøt hund og kjente på vannet! ♥  Vi kjøpte med oss baguetter fra BIT, og jeg kjøpte meg en Caramel Frappe, det nærmeste jeg kommer Starbucks!

Vakre Sarah! "Flaskpost!" som Sarah sa. Hahaha!I morgen står det grilling i parken på planen ♥
Første feriedag i dag ble brukt til et koselig cafébesøk på Kaffebrenneriet. Spiste verdens beste foccaccia sandwich med kylling fra Baker Hansen. Mmmmm! Senere dro mamma og jeg opp til leiligheten til broren min, som han nettopp har flyttet inn i. Misunnelig til de grader! Vi hengte opp gardiner og pyntet med litt blomster. Ble med ett mye mer koselig. Gutter er som regel ikke så flinke på det der haha. I dag kom Sarah hjem fra Sverige, så da blir det trening med henne i morgen! Har ikke trent på en uke, tok visst en liten ferie fra det... Deilig. Men det skal bli godt å komme tilbake igjen også :-) Ahh ferie dere!
Jeg må seriøst spare penger nå, hvem vet hva jeg gjør til høsten? Det blir enten studier, eller jobbing. Blir det studier så blir det trange tider fremover.... MEN, jeg skal jo på ferie om snaue to uker og jeg trenger litt freshe, enkle sommerkjoler! Tror jeg har funnet noen jeg skal bestille hjem. Håper bare de passer, er så tiltak å måtte levere de tilbake!

 

Til venstre: Fra Asos, 450 kr.  Til høyre: Fra Asos, 260 kr.
Denne fra Nelly er jeg litt usikker på. Har et gavekort å bruke der. Denne koster 249. Denne er nydelig! Men jeg vet ikke om jeg hadde kledd den. Fra Asos, 580 kr.

--------------------------------------------

Nå har jeg forresten ferie i en uke, deiiilig! Jeg kan legge meg så sent jeg bare vil, stå opp når jeg vil og gjøre hva jeg vil. Jeg har foreløpig ingen spesielle planer og det er deilig. Etter denne uka er over, er det en jobbeuke igjen, før jeg har en uke her hjemme i Norge, så reiser jeg til Kreta og blir borte i to uker!!  
Først av alt; Tusen takk for at dere tar dere tid til å lese det som betyr mye for meg, og skrive fine kommentarer tilbake. Det betyr mer enn dere tror! Det er derfor jeg liker å ha blogg, å få tilbakemelding på det man skriver er alltid moro :-)

I dag lagde jeg en suuupergod middag som jeg tenkte jeg ville dele med dere!

I dag ble det ovnsgratinert kylling, surret i bacon, med masse godt tilbehør til.Du trenger;
- Kyllingfilet
- Toro pose, miks for ovnsgratinert kylling
- Fløte
- Pommes Frites
- Mais
- Salat/rødløk/tomat/fetaost
Og en god rødvin til kos :-)Det eneste du trenger å gjøre er å mikse sausen som du skal helle over kyllinfiletene. Visp vann og fløte, sammen med pulveret i ca. 3 minutter til den blir tykkere. Deretter heller du det over kyllingfiletene.

Mens det står i ovnen så gjør du klar salaten, og lager ferdig maisstuing. 

Pommes friten putter du inn i samme ovn etter ca. 15 minutter og tar de ut samtidig som kyllingfiletene.

Stek midt i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter.

Elsker utsikten min :-) herlig å sitte ute på terrassen. Bare sitte og tenke :-)Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive. Jeg føler det er ganske privat, men allikevel har jeg delt så mye her i bloggen, så hvorfor stoppe nå? Vil dere ikke lese, så er det jo ingen som tvinger dere.

I går kom Sara til oss, eller rettere sagt urnen. Det er jo ikke henne lenger. Men så er det jo hun som ligger der. Åhh, det er så rart. Jeg har så mange rare følelser rundt det, og det er jo helt normalt det. Jeg følte det var så riktig å få en urne til henne når vi måtte avlive hun, men jeg skal være ærlig og innrømme at jeg tvilte litt på hva jeg hadde valgt, da vi fikk telefon om at nå var hun klar. I tillegg så tok det mye mindre tid enn det veterinæren hadde sagt det skulle ta, så jeg ble litt tatt på senga. Litt over to uker tok det, og ikke de to månedene de sa. Og det er jo bra det. Jeg ble bare litt overrasket.

Mamma hentet hun for meg mens jeg var på jobb, og jeg gruet meg til å se urnen når jeg kom hjem. Jeg har aldri sett en i virkeligheten før. Hvor stor var den? Hvordan var det å se den, og tenke på at DER er Sara? Hvordan skulle jeg forholde meg? Hvordan var det å ta på urnen? Herregud. Så mange spørsmål og følelser.

Jeg har alltid vært redd for døden, kanskje litt mer enn gjennomsnittet. I tillegg vil jeg ikke selv bli kremert, men det er jo "vanlig" for dyr. Så med tanke på at jeg er ekstra redd for døden, så gjør det hele det ganske mer rart for meg. 

Men på en annen måte så er jeg glad for å ha henne her i huset. Nå vet jeg hvor hun er i verden. Mamma skal hjelpe meg å begrave henne ned. Vi har en liten hageflekk rett foran huset vårt, og der pleide hun å ligge når hun tok turen ut. Innimellom tujaene. Der hvor det var så svalt. Der skal du få ligge. Også skal jeg plante en blomst for deg, for da vet jeg akkurat hvor du er.

Det har vært tomt her i de 17 dagene du har vært borte. Alt er jo fortsatt så nytt. Det er stadig ting som minner meg om deg, og av og til tror jeg at jeg ser deg. Ser deg reise deg opp fra senga. Ser deg sitte der borte ved døra. Men jeg vet jo at det bare er noe jeg vil se. Og når jeg virkelig tenker meg om, og tenker på at du faktisk er borte, så kommer tårene. At DU er borte, du som aldri skulle dø, det er rart det. Jeg skjønner det ikke helt. Heldigvis egentlig. Livet går videre, men det gjør ikke alltid følelsene dine. Det tar tid. 

Jeg kjenner det er utrolig viktig og ikke minst deilig å få skrevet ned det jeg tenker på. Jeg tenker selvfølgelig på alle dere som sitter og leser det. Alle de jeg kjenner personlig. Det er litt skummelt å blogglegge følelsene sine. Men så tenker jeg på hva jeg ville ha lest om det hadde hendt en av dere. Jeg ville veldig gjerne ha lest det dere føler. Og dette er min måte å bearbeide dette på. Å vise verden hvor mye Sara betydde og betyr for meg.  ♥


// From Accessorize
Dette er første gang jeg prøver ut mobilblogging og blogg.no sin app! Får se hvor bra det funker. Sitter iallefall på Toro Toro på Løren nå. En taparestaurant. Herlig vær i Oslo i dag. Sitter og nyter en iskald cola light :-)// Alle er hentet herfraKoste meg så mye med noen av jentene fra jobben i går. Det ble på en måte en avskjedskveld da hun ene skal feriere i Sverige og ikke kommer tilbake til Oslo før august, og hun andre skulle også en tur til Sverige. Buhu! Men det var iallefall veldig koselig. Tok oss en tur på T.G.I Fridays på Aker Brygge og bestilte litt gode drinker. Jeg og en annen fikset også en liten overraskelse til Sarah og Emma ♥ Sarah trodde at det var feil bord! Haha, så de ble ganske overrasket :D Sarah og meg ♥

 Sarah og Camilla :-) Emma og meg!Surprise!!

Takk for i går jenter! ♥

Nå skal jeg lage meg en litt sen middag, biff med pommes noisette, maisstuing, løk, salat ++ Også skal jeg sette meg ned for å se på britiske "The Apprentice" på nett-tv. Elsker det programmet! For å se på det må du kjøpe deg en britisk ip. Men det er det verdt!