Hei alle fine!

Hvordan har sommeren vært for dere så langt? Min har ikke vært noe å skryte av. Det må være tidenes kjedeligste sommer. Har null planer og ingen er hjemme. T.o.m mamma er borte i to uker! Er sååå misunnelig på alle bilder og statuser på facebook som består av "stikker til sol og varme!!" og "Kos dere hjemme i regnet, her ligger gradestokken på 35 grader ;) "..... Åhhhh! Men i dag fikk vi i Oslo vår første ordentlig dag med sol på sånn ca. 10 - 14 dager eller noe sånt? Helt utrolig. Klarte å få litt farge i dag, og jeg kjenner at humøret stiger betraktelig da sola viser seg fram. Ja til flere soldager! Håper virkelig på en sydentur i september! Får se hva det blir til :) 

Så hva bedriver jeg dagene med? Veldig, veldig mye pc sitting haha. Ser på gamle One Tree Hill episoder, oppdaterer facebook 40 ganger i timen, og rydder her hjemme! For nå er det ikke lenge til vi flytter. I følge herren i huset så er det sånn ca. 2 uker igjen. Vi får se på det. Har iallefall kastet 6 søppelsekker med skrot fra loftet. Verdens kjedeligste jobb, men det må gjøres. Har masse igjen! Har funnet mye morsomt, og masse drit :) Sånn er det vel i de fleste hus kan jeg tenke meg. Herregud så masse skrot som samler seg opp igjennom årene! Må snart pakke sammen rommet mitt også, uææ! Gruer meg til det. Men nok snakk, må jo vise dere noen få bilder av hva jeg fant på loftet :) Trolldeig skilt som er 23 år gammelt :) Du ser vel at jeg ligger inne i vogna der? ;) hehe. Koselige minner! Piknik koffert. Har ikke peiling på hvor gammel den er men utifra innholdet, så er det noen år gammelt ja... Bare se her!Haha, for en gyselig farge! Men jeg må innrømme at det er litt stilig å ha den da :) ikke at vi får bruk for den. Litt usikker på om den skal kastes eller ei? Får nok spørre foreldrene mine først så jeg ikke gjør noe galt...Et gammelt lettrømme beger! Utrolig morsomt å se igjen :) noen som vet hvor gammelt dette kan være?Og en veldig gammel vekt. Den er nok ifra bestemor og bestefars tid :) Morsomt å ha selvom jeg ikke skal ha den på kjøkkenet mitt :)

Nei, dagene er lange nå i sommerferien uten store planer. Men jeg storkoser meg allikevel fordi jeg har fri! Og det er deilig :)

 
Jeg har hatt to ganske fine helger i det siste! Ja, jeg er litt treg til å oppdatere, men men ;) Dere som følger meg på Instagram har allerede sett en del av disse bildene!

For to uker siden så kom min gode venn Sarah som bodde her i Oslo i fjor, på besøk! Nå bor hun i Sverige og vi hadde ikke sett hverandre på ett år. Var godt å møtes igjen og skravla gikk som bare det :) På lørdag så feiret vennegjengen, hvor 3 stk er svenske, svensk midsommar. Med blomsterkrans på hodet, god mat og drikke og godt selskap!

Tok litt tid å lage kransen, men det var verdt det da den var ferdig! Kjempegøy å lage sin første midsommar krans :)

Da vi var ferdige med å sosialisere litt, så dro vi ned til Akersberget restaurant hvor det var gjort i stand langbord til oss. Ferdig pyntet og med velkomstdrinker!

 Stoooor og god jordbærkake :D Og sjekk ut dette! En ølsykkel! Vi drakk ikke øl nå fordi vi "bare" fikk en kjapp kjøretur selvom det var stengt ;) men her sitter man altså og drikker øl, mens man tråkker i vei for å komme avgårde. Supermorsomt! Tok en film av dette. Morsomt å se på dagen derpå ;)

På søndagen dro en del av oss på Aker Brygge for å kose oss med litt pizza. Kjempe fin avsluttning! Skulle så gjerne hatt fler av disse dagene i løpet av året :))