Jeg tror høsten virkelig har kommet?! For i dag var det K J Ø L I G! Søren heller. Høsten er fin den, men kulden er ikke mye moro, vil så gjerne ha LITT mer sol.

Men da er det godt jeg har fått kjøpt meg litt sko som jeg kan bruke til litt kalde høstkvelder + en finfin og BILLIG lue fra BikBok.

Jo, også fikk jeg noen sko fra mamma! De er fra Bianco og ble kjøpt i fjor. Men hun har bare brukt de én gang, og syns ikke de er helt hun. Men de er så ABSOLUTT MEG! Hurra for nye gratis sko!
Fikk noen høstkåper av henne også, men må ta av meg sånn ca 3-4 kg for å se fin ut i den ene, og ca. 10 kg for den andre, så regner med å bruke den NESTE år. Jaja, da har jeg noe å glede meg til iallefall.

Fra DinSko, 499,--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorgen skal jeg til røntgen! Legebesøkene mine tar ingen ende. Kiropraktor/fysioterapeut, hudlege, fastlege og nå røntgen. Denne gangen fordi jeg har vært dårlig i magen siden Tunisia (begynner å tro det er noe jeg ikke tåler) + at jeg siden før sommeren noen ganger har fått skikkelige magekramper som har vart konstant i et par dager. Ikke noe deilig. Tviler på at de finner ut av det, men det er verdt å prøve!


Herregud for en film.

En vakker, veldig vakker film, men også veldig trist. Slutten gjorde meg målløs.

Er det noen som har sett den? Hva er deres mening om den?

Denne har lett blitt en av favorittfilmene mine!Jeg har fått ny iphone!!! Jeg har kanskje ikke informert dere om at min nye iphone, forrige søndag, ble med en lang tur i vaskemaskinen min? Nei..... det ble litt gråting fra min side! Den var ÉN uke gammel. 3000 kr rett ut av vinduet.
Jeg skulle jo bare vaske sengetøyet mitt! Sørget for å fjerne alt som lå i senga først, la det på kommoden min. Alt unntatt det viktigste selvfølgelig :) MEN, heldig som jeg er, fyller jeg 22 år neste søndag (5 september) så da fikk jeg en ny iphone i gave av mamma og broren min!!! Hurra <3

Etter en tur til telebutikken ruslet mamma og jeg rundt i byen. Fikk kjøpt litt fine ting, som f.eks SKO! Skal få vist senere. Så dro vi til Frogner for å dra på Gabels café. De pusset opp fasaden på bygningen det lå i, så det var ikke sånn superkoslig ute der vi satt, men det var det derimot inne! Bestilte en kjempegod kyllingsalat, mens mamma prøvde seg på en tunfisk sandwich, som var SUPER god!! og jeg som ikke er så glad i tunfisk...Det smakte ikke fisk engang!Tidlig i sommer gikk mamma og jeg forbi denne søte butikken nederst på Frogner. Der selger de håndlagde sjokolader, makroner og finefine kaker! Og vi bestemte oss for at jeg skulle tilbake nærmere bursdagen min for å kjøpe meg noe fint :)  Ble 4 makroner og en minikake!

Makronene var fantastiske! Har ennå ikke fått smakt på kaka, men gleder meg!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeg er forresten med i Mala Kristin sin konkurranse! Du kan velge mellom å lage en bildeserie eller en animasjon med max 6 bilder. Valgfritt tema!
Premien er et gavekort på valgfri butikk + en liten overraskelse :) HERLIG!!

Image and video hosting by TinyPicNei, jeg snakker ikke om klesmerket. Men Acne Vulgaris. Ikke vanlig kviser, men ACNE.

Jeg har hatt det. Jeg har det.

Er du litt usikker på hva det er?

Acne skyldes betennelse i talgkjertlene. Jeg siterer fra NettDoktor

"Kvisene oppstår på grunn av hudbakterien Propionebacterium acnes, som lever av hudfett. Under nedbrytningen av hudfettet dannes det avfallsstoffer og fettsyrer som irriterer talgkjertelen, slik at det oppstår betennelse i den. Først viser dette seg som ømme og røde små knuter. Disse avløses av de egentlige kvisene, som inneholder nedbrutt talg. Betennelsen avtar etter noen dager eller uker, avhengig av hvor store de er. Større utbrudd av kviser kan gro under dannelse av arr som vil følge en resten av livet. Kviser kan være psykisk belastende og hemme sosialt liv."

Les den siste setningen om igjen. Psykisk belastende. Dette var det for meg, i stor grad.

Jeg har aldri hatt perfekt hud, men det ble bare verre og verre tilslutt. Jeg fikk store byller i huden som gjorde VONDT. Det var ikke alle som så det like godt som meg, men allikevel. Det var t.o.m dager jeg ikke ville gå på skolen pga hvordan jeg så ut. Å se andre i øynene var ikke alltid like enkelt når jeg var så usikker på huden min.

Jeg har prøvd alt! Tetracyclin arco, hudpleie, Basiron, Skinoren og uttallige mange hudrenseprodukter. Jeg har også prøvd å kutte ut div matprodukter som liksom skulle være grunnen til acne. Ingenting hjalp i det lange løp! Så for ca 2 år siden troppet jeg opp hos en privat hudlege. Klar som et egg for å få det beryktede Roaccutane.
Roaccutane gis som siste løsning når ingenting annet har funket. Grunnen til dette er pga alle bivirkningene. Listen er LANG. Er man kvinne må man også gå på p-pille samtidig, og helst bruke kondom samtidig hvis du skal ha sex. Dette er fordi man IKKE skal bli gravid mens man går på roaccutane, det kan føre til misdannelser på fosteret. Så vidt jeg har lest så har det bare hendt én gang her i Norge siden Roaccutane kom ut, i 1980. Blodprøver er noe man også må ta månedlig, fordi det kan oppstå leverproblemer. Ser man økning her så avsluttes kuren, og for å se at man ikke har blitt gravid.Roaccutane kuren varer i rundt 4-6 mnd. De fleste trenger bare én kur, så er de fine resten av livet. Andre trenger en kur nummer 2. Jeg hadde håpet jeg virkelig ikke trengte det, men jeg må bare bite i det sure eplet, for det GJØR jeg. Jeg var veldig fin i rundt 1 år!

Det er riktignok ikke så ille som det var første gangen, thank god! Men det er ille nok for meg. Jeg har begynt på kur nummer 2. Bivirkningene jeg mest sannsynlig kommer til å få er veldig tørre lepper, veldig tør hud i ansiktet og på kroppen. Spesielt hender. Litt tørre øyne. Dette er barnemat i forhold til alle de andre bivirkningene på lista.

Men det er dyrt, veldig dyrt. Privat hudlege koster 450 kroner hver gang jeg er der. Blodprøver koster heldigvis bare 40 kr per gang, dvs, én gang i måneden. Pillene som varer i ca 1 måned, koster rundt 750 kroner. Så er det leppepomade du må kjøpe deg, en spesiell type krem for ansiktet og krem generelt for hele kroppen. Det er virkelig ikke billig.

Men man kan samle opp kvitteringer fra alle pillekjøpene, og når du over 1600 kroner pr kalenderår, skal du få igjen 90 % av det.
Før og Etter.
Første bildet skulle ha vært nærmere, men man kan (jeg kan iallefall) se tydelig at huden er uren og veldig ujevn. Jeg var ikke særlig lykkelig. Bilde nummer 2: Tatt nylig. Her ser man faktisk ikke den nye acnen jeg har fått, den ligger godt under huden og gjør vondt. Men jeg er myyye mer fornøyd med meg selv!

Det har også blitt snakket om enkelte mennesker som går på roacctane, får selvmordstanker. Og at de i enkelte tilfeller tar selvmord. Det er derfor roaccutane er siste løsning.

Om jeg merket noe til det? Aldri. Jeg var i mye bedre humør enn jeg var før jeg tok pillene. Det var en lettelse for meg å få vite at jeg skulle bli fin i huden etter noen måneder. Jeg kunne endelig SE folk i øynene og være STOLT av meg selv. Stolt av huden min. Den var så fin! Så for meg, og sikkert mange andre, var dette heller en LYKKEpille :)
Ny uke igjen, starter på min 4. arbeidsuke allerede og det går kjempefint!

Denne uken består av hudlege, kiropraktor og bydelsfest!

Hudlegen tror jeg at jeg kommer til å skrive litt om i et annet innlegg, har tenkt på det lenge. Og kiropraktoren? Ja, har hatt endel vondt i beina i det siste. Men det visste (trodde) jeg hva kom av. Fra jeg var liten har jeg hatt en skjev rygg, noe som gikk utover beina mine. Men en time hos kiropraktoren hjalp med en gang. Nå har jeg ikke vært der på sikkert ti år, og nå har det kommet tilbake igjen.

Jeg har litt låsninger i ryggen som jeg kan leve med, også har jeg visst muskelspenninger. Det visste jeg ikke! Det er mulig det er derfor jeg har hatt vondt i beina og ikke pga ryggen. Hvem vet? Skal iallefall til fysioterapeut denne uka. Billig er det ikke....GRØSS!Disse skal jeg bruke i 4 dager. Det er en tape som gjør at huden trekker seg litt sammen og "oppover". Det skal visst hjelpe med muskelspenningene. Det gjorde sykt vondt da han dro og klemte og ja....det var like før jeg ropte F*** i H******, men det er jo ikke så pent å si.....

Får håpe ting iallefall order seg snart, er litt for mange legetimer for tiden syns jeg! :/Tatt litt fler bilder av den fiiine leppestiften minVært ute med fine jenter fra jobben, og måtte derfor kjøpe ny kjole

KJØPT IPHONE!!! Ikke den nyeste, syns den ble LITT for dyr + at jeg ikke orket å vente på at de skulle bestille den inn!I LOVE IT <3

Vært hos dyrlegen med Sara for andre gang på én uke. Forrige uke trakk hun tenner, og hun fikk selvfølgelig infeksjon GJENNOM munnen og ut gjennom haka. Måtte åpne det opp så nå bruker hun krage og knasker antibiotika!


 Tenk så vondt det må ha gjort!! UffHar lett etter denne leppestiften to ganger på Gardermoen, i tax free'en, og èn gang på Edinburgh flyplass. UTSOLGT! Orket ikke å lete mer så fant herligheten på ebay ♥

6 DAGER tok det fra Hong Kong. Det ekke gærent det altså!Kom rett fra jobben, orket IKKE å fikse meg. Får ta et bedre bilde en annen dag!

En DRØM å ta den på, glir så lett på! I love itDa er det på tide med nye Tunisia bilder syns jeg!Mamma tok bilde akkurat da en bølge traff meg!Herlig strand <3Meg på KAMELEN!! Skikkelig lekker i turisthatt og bikini du.... Men jeg skulle egentlig bare spørre mannen hva det kostet for en tur, og da ba han meg bare sette meg på med engang! Ropte høøøyt på at mamma måtte finne fram kameraet! Haha.
Jeg sa til meg selv at jeg IKKE skulle ri på en kamel nede i Tunisia, fordi jeg rett og slett synes synd på dem! Men det så ut til at denne hadde det fint, også syns jeg det var litt synd å gå glipp av den muligheten når jeg først var der nede..... Det var litt skummelt og ganske langt ned! haha, iallefall for meg som ikke er så veldig glad i høyder.
Sentido armbånd som vi fikk første dagen, for å vise at vi tilhørte hotellet! Turkis smykke som vi kjøpte på stranda, klarte ikke å si nei vettu!! også fikk mamma et gratis armbånd en dag som jeg selvfølgelig fikk heheÅh jeg er så flink til å ta bilde om kvelden altså!Der ja, det var litt bedre det

Firfisle henna tattoveringen min. Hun måtte først tegne på med rødt underBassengområdet på kvelden

Spiste på en asiatisk restaurant på hotellet, supergod sushi!

Desserten. YEAH

Her ser dere vel at vi fikk med det fine bassenglyset i bagrunnen ikke sant? Herregud så flinke vi er til å ta bilder!And again!Fine kattene fikk pupp av moren sin

Den andre henna tattoveringen min!På tide å dra hjem igjen etter en super ukeByebye Tunisia!Dette innlegget vier jeg til Piratskipet vi dro på, nede i Tunisia. Det var fantastisk! Det var underholdning hele turen, som varte i 3 timer! Masse fin musikk, masse mennesker, perfekt vær og mye dansing!

KJEKKAS!Denne ørnen holdt jeg! Ble tatt bilde av, også kjøpte vi det som souvenir :)
Det er jobb i morgen!! Har ikke jobbet på 26 dager og det har vært D E I L I G ! Men nå er hverdagen tilbake og det er det ikke mye å gjøre med gitt. Heldigvis er ikke helgen langt unna, så det blir en myk start! Blir iallefall koslig å få møtt igjen alle barna og personalet :)

Hvem av dere har begynt på igjen med jobb og slikt? Skulle ønske jeg var student akkurat nå, da hadde det blitt enda 2 uker til med ferie!

//weheartitHer kommer fler bilder fra den flotte turen vår!Her var vi inne i en teppebutikk. Tok visst flere måneder og ofte flere ÅR før mange av disse teppene var ferdige! Mannen til venstre tok oss med opp i annen etg. der vi fikk kaffe og te. Også prøvde de selvfølgelig å selge tepper til oss....satt der sikkert i 20-25 min for å se på alle mulige tepper de hadde. De var utrolig fine! Men vi trengte virkelig ikke noe og hadde heller ikke så veldig mye penger med oss.....Man merket godt at de ble litt irriterte da vi ikke kjøpte noe!

Og selgerne der nede var litt skumle. Det gikk ikke an å se på noe uten at de bad oss komme inn i butikken for å se hva mer de hadde, og han ene tok til og med tak i meg, og selvfølgelig, de hadde alle SPECIAL PRICE! Just for us....hehe.På hotellet bodde det rundt 9-10 katter. Utrolig nydelige! Folk (inkludert oss) matet dem under frokosten og snackstiden. De var så sultne stakars!Utsikten fra rommet vårtNydusjet og klar for middag!Mamma <3

En av de tre restaurantene på hotellet. Spiste her 6 av 7 dager. Man fikk spise en dag i uken på en av de andre restaurantene. Her hadde de absolutt ALT!Småkaker. Mmmmmmm! Ble endel av disse ja huffRommet vårt. Helt greit!

Et av bassengeneNydelige kattungeneTigging under frokostbordet! Tok alltid med meg masse ost for å mate de!
Da er jeg tilbake igjen i kjære Norge! Det føles ut som om jeg har vært lenger borte enn bare 1 uke!

Jeg skrev jo at jeg var LITT nervøs for å reise til Tunisia pga alle reglene men det var bare tull. Det gikk jo kjempefint! Hotellet sto til forventningene og ikke minst stranda!! NYDELIG! Helt perfekt strand, akkurat slik jeg hadde sett etter da vi prøvde å finne sommerferien vår.

Jeg har ridd på en KAMEL, fått henna tattoveringer, spist masssssssse mat, solt meg, blitt VELDIG solbrent, vært på piratbåt, spist is, spist masse vannmelon, snakket med innpåslitne selgere (de var overalt på stranda) og snakket med noen innpåslitne tunisiske menn. DE GIR SEG IKKE! Alt i alt, en super ferie!

Men hele ferien begynte med forsinkelser. Flyet vårt skulle ha gått 18.10 på søndag, istedenfor gikk det 00.00! Så nå kan man si at vi kjenner Gardermoen ut og inn! Da vi endelig hadde fått boardet og satt klar til å kjøre av rullebanen, bestemte flyet seg for å kjøre tilbake igjen til gaten. Da fikk vi vite at det var noe galt med beinet til en av flyvertinnene, så da måtte vi vente enda 2 TIMER INNE i flyet på at en ny skulle komme og ta over!!! Det var ikke mye moro, men hva kunne vi gjøre?ENDELIG var vi fremme i Tunisa. Klokka 06.00 norsk tid.

STRANDA <3

Nydelig ikke sant? Her var klokka rundt 7.30, vi gikk ned til stranda rett etter vi hadde kommet til hotellet.

Det kommer fler bilder! Har bare endel å gjøre her hjemme først, huset ser ikke ut etter å ha forlatt det i bare én ukes tid til to menn! Også må jeg selvfølgelig pakke ut. Kom hjem 5 i dag morres, sov til ganske sent så har ikke fått gjort mye hittil. Også skal jeg visst lese igjennom rundt 500 bloglovin innlegg...JUHU!