I dag dro likegodt Sandra og jeg på kino igjen. Andre gangen på 10 dager! Ikke verst. Med oss hadde vi Emma :-) Og denne gangen falt valget på Hodejegerne og vi angret ikke!

Jeg hadde ikke lest boka og hadde heller ikke sett traileren fra før av, så jeg ante ikke hva filmen handlet om. Men man kom seg fort inn i det. Filmen er full av action fra start til slutt. Den er blodig (ble nesten litt uvel til tider - tåler jo ikke blod!), nervepirrende og ikke minst spennende. 

Aksel Hennie har ikke vært favoritten min før, men her spilte han glimrende og nå kan jeg si at jeg har et litt annet syn på han. En ordentlig flink skuespiller som passer perfekt for rollen. Gå og se!
Vil bare tips dere om en super hårserie fra Alexander Sprekenhus. Jeg har prøvd shampooen, balsamen og oljen og er superfornøyd!

Det er kanskje ikke det billigste der ute på markedet og flaskene er ikke store, men de er gode og har kvalitet.
Hvis jeg måtte ha valgt et produkt ifra serien som jeg skulle fortsette å kjøpe så hadde det helt klart blitt oljen!

Brukte den hver dag i Kreta etter jeg hadde dusjet. Håret blir silkemykt og ikke fett i det hele tatt og den lukter utrolig godt. Pump ett til to ganger i håndflaten, varm opp og du har nok. Flasken er veldig drøy. Bruk det i tuppene og fordel det så godt du kan. Brukes på tørt og vått hår. Selv har jeg bare prøvd på vått hår. Du kan også bruke oljen på tørre hender og neglebånd :)

Fordeler:

→ Du får silkemykt hår
→ Den er fuktighetsgivende
→ Gir sterkere hår
→ Motvirker floker
→ Motvirker elektrisk hår

...og sikkert flere ting jeg ikke kommer på i farta :) Tenkte å dele litt musikk med dere, har blitt en stund siden sist! Er det noen av dere som har noe å dele med meg så tar jeg gjerne imot!

 The Saturdays - All Fired Up

 Stella Mwangi Ft. Mohombi - Hula Hoop

 Pitbull Ft. Chris Brown - International Love

 Dj Antoine - Ma Chèrie

 Taio Cruz Ft. Ke$ha - Dirty Picture
Puh, for en effektiv dag! Har holdt på å rydde hele rommet mitt, badet nede og luket gresset utenfor, bare så det skal bli fint til bursdagsfesten neste lørdag! Det er ikke lite som skal ryddes opp her heller... Og enda er det MASSE igjen. Ser ut som en svinesti her hjemme. Jeg får ta litt hver dag så blir det nok ferdig tilslutt - får vi håpe! Kjenner jeg er veeeldig klar for senga allerede, men det er jo litt tidlig.... 

I morgen er det på an igjen med jobb. Ble full jobbuke på meg forrige uke, det er bra for meg at de trenger vikar! :)

Tada! Med og uten stearinlys. Elsker badet vårt! Er så behagelig å være der inne hehe. Dere skulle ha sett før-bildet.... Det så ikke særlig innbydende ut. Men nå! Ble veldig fornøyd :) Litt av hylla mi. Har fått støvsuget hver hylle, kastet en god del og ryddet det resterende

Har også skiftet til nytt, rent sengetøy så nå føler jeg at rommet mitt er rent og pent. Deilig følelse!
Dagen ble straks bedre etter at jeg hadde våknet opp litt. Heldigvis! Mareritt er ikke mye morsomt...Ihvertfall ikke når den sitter så godt i.

I dag har jeg tilbragt dagen på Skeidar, da broren min fikk kjøpt seg dobbelseng til leiligheten sin. Jeg vil også ha leilighet!! Noen som vil sponse til bursdagen min? Ikke det nei......

Senere dro vi ned til byen for å ta en liten matbit. Har vært en stund siden sist nå siden mamma og jeg har vært på ferie. Vi dro til Alfred som ligger ved Rådhusplassen.Straks vi hadde satt oss ned så begynte det å pøse ned og det tordnet skikkelig, rett over oss. Litt koselig var det jo!Fikk servert latten i det fineste glasset. Et slikt vil jeg også ha!Og bestilte meg et nydelig rekesmørbrød :-) lenge leve helgen! Nå skal jeg kose meg videre med å lese favoritt bloggene mine! 
Du vet når du våkner opp fra en drøm som egentlig er et jævla mareritt som du skulle ønske var så langt ifra sånn det er, men så er det sånn det VIRKELIG er. Det er jævli det. Og tiden etter, minuttene og timene, så lever du sterkt i den drømmen. Alt er bare helt kaos og du vil egentlig bare legge den ned i den fryktelig gode senga di, dra dyna over hodet og bli der i minst 25 år. Bahh..........

Nå må jeg gjøre noe annet for å få tankene over på noe litt mer hyggelig. Skal prøve å locke håret slik at jeg føler meg bedre, for så å dra til byen og bruke penger jeg virkelig ikke har for tiden. Great.

Håper alle andre får en bedre start på dagen enn meg. Tjohei! 

Tusen takk for de fine kommentarene deres på cupcakes innlegget!  ♥ :-) Hvis det er noen som har en god oppskrift på selve muffinsene så er det bare å komme med! :)

Nu, over til litt Kreta bilder igjen. Tok jo en del og vil vise dere så mye som mulig :-)Hadde på meg den fine langkjolen min :-) Måtte ha på de høyeste skoene jeg eier så kjolen ikke skulle gå i bakken!

Vi var i en vakker kirke av et slag i Chania og tente lys for Oslo og Utøya ofrene

Starbucks! Elsker det stedet. Gikk dit begge gangene vi var i Chania :-)Det var så utrolig vakkert og koselig i gamlebyenGyros! Nam nam


Jeg kom på en ting, vet dere hva jeg har helt glemt??? I sommer så hadde vi sommerfest på jobben og da lagde jeg for første gang mine egne cupcakes. Det tok laaand tid, noe failet, noe ble bra, også måtte jeg en ekstra tur i butikken... men resultatet ble veldig bra syns jeg. Ble ganske fornøyd! Så må jo vise det til dere :-) Selve muffinsene var fra ferdig pakke og ALTFOR søte sammen med glasuren jeg brukte. Neste gang så skal jeg lage muffinsene fra bunn av og prøve meg frem så de blir spiselige ;)Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino med Sandra, og vi så "Hjelp, vi er i filmbransjen!".

Jeg hadde egentlig ingen forventinger. Hadde verken sett traileren eller hørt noe spesielt om filmen.

Filmen var jo genial! Jeg lo fra første stund og koste meg gjennom det hele. Jeg fikk en god følelse etter å ha sett den :-) Også var jo faktisk Henrik Thodesen plutselig litt søt! Det var nytt for meg... hehe. Har dere sett den?
 


For en verdig avsluttning. Utrolig rørende å høre talen til den fineste Kongen. Er så stolt av å være norsk ♥ Tårene har trillet helt siden programmet startet. Det har vært godt å følge med på. Også så vakkert de hadde gjort det. Alle lysene fra taket. Alle bollene med vann og lys i. Og det store lysende hjertet. Vakkert. 
 
Jeg kan bare ikke tro at vi er i august allerede! Hvor ble det av sommeren? Er ikke helt klar for høsten ennå kjenner jeg. Plutselig er vinteren her før vi får nytet høsten kan jeg tenke meg. Blæ! Pessimist jeg? Neida....

Men i dag var go'været på plass her i Oslo :-) benyttet anledningen til å gå med shorts :DDro på Storo senteret i dag for å ta en liten matbit ute i den deilig sola! Fant noen superfine sko som jeg NESTEN kjøpte. Mamma sa at hun kunne betale halvparten som en bursdagsgave til meg (snart bare to uker igjen!) men siden prisen var så høy så måtte jeg tenke litt på det... Jeg trenger vel egentlig andre ting mer enn et par nydelige sko :/ 

Uansett så fant jeg meg litt andre nyttige ting til bursdagsfesten min!

Shoppet masse fint på Traktøren. De har såååå mye fint der! Ble papptallerkner og matchende servietter, konditorfarge, to forskjellige cupcakes former ++ Gleder meg til å bake :D
Etter jeg kom hjem fra ferie har jeg gått rundt og småryddet på rommet. Er altfor lat til å ta alt på en gang.....
Har kastet en hel søppelsekk med klær, gitt bort en annen og ryddet nederst i skapet mitt. Der lå det en haug med poser strødd rundt, samt masse sko som ikke hadde noen plass å stå. Nå har jeg fått fikset meg skostativ så nå er det endelig litt orden på sakene der! Men den er allerde full, og jeg har enda fler sko som ikke har fått plass, så må nok få kjøpt meg enda en til.Har kost meg skikkelig med nachos til middag i dag, og sov i 2 1/2 time etterpå. Sliten fra jobb merker jeg, selv etter bare 3 arbeidsdager! God helg alle sammen!
Da var første dag på jobb unnagjort! Deilig å være tilbake på jobb, savnet alle barna og de ansatte!

Nå til høsten har jeg faktisk søkt på skole, førskoleutdanning deltid. Og jeg står nå på venteliste som nr. 1! Men slik har det stått i én måned nå, og studiestart var på tirsdag. Men de tar fortsatt inn folk så vidt jeg vet, så da er jo sjansen der fortsatt. Men jeg aner ikke hvor lenge de tar inn, noen som vet det?

Hvis jeg kommer inn så er det skole på mandag, tirsdag og annenhver onsdag. I tillegg må man jobbe minimum 1 dag i uken i barnehage, og jeg har fått 20% stillig på min gamle avdeling på fredager fremover, hurra! I tillegg til det er jeg også ringevikar ellers i uka. Så jeg regner med at dette ordner seg, enten jeg kommer inn på skole eller ikke :-)Fine turveien til jobben ♥ Er så deilig å gå til jobb om morgenen, med musikk i ørene. Tar ca. 20-25 min om sommeren. Det er ikke fult så idyllisk på vinteren og da tar det fort litt lenger tid.... *Grøss* gruer meg!
Er dere klare for del 2?? 

Det er først nå når jeg har kommet hjem og fått slappet av, at jeg ser hvor fint jeg hadde det på tur :-) ikke misforstå meg, jeg hadde det fint da jeg var der men det er de små tingene jeg ser nå som jeg setter pris på! :-)

Det var et yrende dyreliv der nede på Kreta; så så utrolig mange sommerfugler! De var overalt og kom flyvende hele tiden når vi lå på stranda :-) også var det endel innpåslitne vepser, og mamma ble faktisk stukket en gang..ouch! Også krydde det av nydelig, søte katter til min store fornøyelse! Også hunder, som gikk og virret rundt...stakars! De har jo en helt annen kultur enn oss her i nord...

 

I Chania by, var vi innom en butikk hvor det befant seg 4-5 katter som eieren av butikken hadde tatt til seg. De hadde blitt funnet i søppelbøtter osv... :/ og hjemme hadde hun visst enda fler! Det er godt det finnes slike mennesker her i verden ♥Vi hadde én dag hvor det var overskyet og da brukte vi den dagen på å spille tennis! Men det var jo nesten ikke noe kaldere i været av den grunn...svetten rant! Men moro var det :-)Solnedgangene der nede var SÅ vakre! Kameraet har selvfølgelig ikke klart å få med seg hvor perfekt det var. Men himmelen glødet
Her ser dere selve hotellet, vi hadde rom nesten øverst til høyre, med en stor balkong
 Utsikt :-)
Da var det vel på tide å få vist dere litt bilder ifra Kreta :-) Vi hadde en gjennomsnitts temperatur på 33 grader. Og sol hadde vi i 13 av 14 dager, deilig! Vi holdt til på Maleme. Og for å være ærlig så var det litt skuffende at det var DER. Jeg hadde bestilt et hotell som lå 300 m. fra sentrum, og ja.... det sentrumet var ikke mye å skryte av. Men da vet man det til neste gang! Det gikk gratis buss fra hotellet til Chania, storbyen, så det var vel egentlig ikke noe stort problem. Vi kom oss ut uansett!

Allerede den andre dagen der nede så dro vi på utflukter som Ving hadde. Denne turen var en dagstur med båt, utpå to forskjellige øyer. Vannet var turkist! Utrolig vakkert. De som ville kunne gå tur til borgen på toppen, men mamma og jeg hadde badesko på oss og ville også heller bade, så da ble vi nede. Ikke et dumt valg!Den blå lagune :-)Fine mammaen min ♥Et av de mange middagene på hotellet. Vi bodde nemlig på et All-inclusive hotell. Og da inngår frokost, lunsj, middag, snacks og drinker!Vi dro også på en vingård hvor det sto vinsmaking på menyen :-) til min store skuffelse så hadde de bare rødvin igjen! Jeg eeeelsker jo hvitvin og rosévin... Men de hadde visst ikke mer igjen...Også ble vi venner med noen geiter ;) så søte! Kom til oss med en gang for å få selskap :-)

Spist masse god is! 

og rett og slett bare slappet av! 
Da har jeg vært på Cosmobeauty for å få påfyll på vippene mine. I dag satte vi på mer "naturlige" vipper. Jeg syns det ble litt i overkant mye forrige gang, så nå er jeg superfornøyd! Skummelt å bli avhengig av dette, blir jo fort dyrt. Men det er SÅ deilig å slippe styret med vippetang, mascara og sminkefjerner :-)
Hei alle sammen!

Nå er jeg endelig tilbake i herlige Norge, har savnet Oslo! Ferien var fin, men det var utrolig godt å komme tilbake igjen. Flyet var inne kl. 4 i natt og jeg var i sengs rundt kl. 7. Nå gjenstår den kjedelige utrydding av koffert og klesvasken som tar litt tid, samt å få oppdatert seg litt på hva som har skjedd mens jeg har vært borte.

Flere bilder fra ferien får dere når jeg har summet meg litt :-) skal spise frokost nå, også sove bittelitt til i den heeeerlige, fantastiske senga mi. DEN er god den. Også skal jeg selvfølgelig få svart alle de herlige kommentarene dere har lagt igjen ♥


Hei alle sammen!

Som dere kanskje har skjønt så har jeg ikke hatt tilgang til internett, eller det vil si, pc'n min vil ikke ta imot signalet her på hotellet. Så da får jeg bare bruke mobilen litt imens:-)

Ellers så skal jeg bare melde fra om at vi har det bra her nede! Det er ca. 33 grader hver dag, så vi har det godt og varmt. Og jeg som aaaldri blir brun, har begynt å bli brun, hurra! Og litt brent da, med solfaktor 30:-)

Jeg skal innrømme at det kan bli litt kjedelig i lengden å ligge på stranda hele dagen, så derfor har vi vært på noen utflukter og har ennå noen igjen til gode til neste uke. Jeg slenger ut noen bilder fra mobilen, synd pc'n min ikke funket med tanke på alle bildene dere kunne ha sett. Dere får vel bare vente til jeg er hjemme igjen.

Hvordan er det med dere? Er det noen som har begynt på jobb igjen? :-) håper det står bra til der hjemme <3