Hei på dere!

Jeg ser det går lang tid mellom hvert blogginnlegg her inne, men det trives jeg med! Er deilig å ikke føle at man må blogge så mye. Blir jo slitsomt i lengden. Men samtidig vil jeg absolutt ikke slette bloggen og det er fint å komme innom nå og da for å fortelle om nye ting :)

Så hva skjer i hverdagen min? Jo, jeg jobber fortsatt i den samme barnehagen og der går alt veldig fint! Har enda ikke funnet ut hva jeg vil gjøre videre og blir stressa av det fordi det er så mange forventninger rundt det der. Ja, jeg vil ha en utdanning men hvilken? Og innen jeg finner ut av det så jobber jeg i barnehagen og trives med det! :)

Og som dere kanskje husker så skal jeg jo flytte! Og nå er det like før. Det har blitt veeeeldig forsinket men det har ikke gjort meg noe. Trives veldig der jeg bor nå! Men samtidig skal det bli deilig å få litt mer plass FOR SEG SELV! Gleder meg veldig til det. Får jo min egen lille hybel/leilighet der vi skal flytte til. Er det noen som lurer på noe angående hvordan det nye stedet blir så svarer jeg gjerne på det for de som er nysgjerrige ;)

Det som gjenstår nå er vifte på kjøkkenet og litt fiksing av ledninger og sparkling. Ellers så må vi vaske ned hele leiligheten, og DET skal mamma hjelpe meg med i morgen! I de siste ukene har vi fått handlet inn en god del til leiligheten. Så nå har jeg sofa, bord, tv, garderobeskap og masse forskjellige kjøkkensaker klart til bruk. Det mangler en del småting her og der men det får jeg se hva er når alt har kommet på plass. Er ikke så lett å huske hva jeg har kjøpt og ikke kjøpt nå når alt ligger i poser ;)

Og på fritiden har det blitt vin og ostekveld og pizza og vinkveld med fiiine venninner ;) utrolig koselig! Gleder meg til å invitere de hjem til meg når alt er klart :)

Slenger med en del bilder av den siste tiden! Alt er mobilbilder da det er litt enklere å ha med seg enn et stort kamera ;)

 

Lille Madeleine!Og lille Max Jacob, ikke fult så blid ;) Har kommet to nye babyer inn i familien (kusine og fetter) født på samme dag! Gleder meg til å se dem igjen!!Aksel og meg, storebroren til Madeleine :)

Ost og vinkveld med masse annet digg <3Vært på Ekebergrestauranten i finværet! August måned ble en del finere værmessig enn juli!Moules frites! Der sitter fine mamma i midten :) Har fått kjøpt meg en fin kjøkkenmaskin! Denne gleder jeg meg til å få tatt i bruk!!

Hjemmelaget Mojito, nam!

Også over til litt bilder av det nye huset/leilighetenStua og kjøkken. UteområdetKjøpte bord fra Skeidar i dag!Og soverommet :)

Enjoy!