Det har skjedd litt av hvert siden jeg sist oppdaterte her. Dagene har gått litt opp og ned. Skjedde noe jeg har tenkt på en god stund nå, men det er ikke lett. Det ble vanskeligere enn jeg trodde. Mange av dere kan nok tenke dere til hva jeg snakker om. Også får det bli med det. Orker ikke å skrive om all mulig shit akkurat nå. Too soon.Godt å ha den beste katten å kose seg med.Fikk endelig dusjet Sara i dag, sikkert ett år siden nå! Også har hun endelig blitt kvitt kragen sin som hun hadde på i 6 uker!!! Så hun trengte en ordentlig vask. Det er ikke noe hun liker, men noe hun må gjøre årlig!Været i Oslo i dag har vært N Y D E L I G, og i følge værmeldingen skal det visst bli slikt utover uken også, HURRA!Og broren min har laget eplekake, NAMMMM! Superdigg.

Snart ny uke igjen, helgene går så ALTFOR fort dessverre. Neste uke skal jeg til fysioterapeut, ha foreldremøte i barnehagen og enda et nytt Grete Roede kurs! Greit å ha litt annet å tenke på for tiden.
Jeg lurer egentlig på om enkelte av dere egentlig leser det jeg skriver?

Greit, det kan bli en lang tekst i blandt men da er det nesten bedre at de av dere som syns det blir for langt, ikke gidder å kommentere ;)

I forrige innlegg hvor jeg skrev om Noka produktene, fikk jeg noen kommentarer om folk som var litt opprørte. Som mente at noka produkter og noka kuren i seg selv egentlig bare er noe tull og at det ikke kan være sunt!

Nei, selvfølgelig er ikke en noka KUR sunt! Man skal jo leve av å spise normal mat? Og det SKREV jeg jo!

Jeg siterer "...så jeg kommer til å bytte ut annen mat med noka produktene, en til to ganger daglig"

Jaha? Nei - jeg spiser ikke bare noka produkter. Nei - jeg følger ikke en kur men BYTTER bare ut noen måltider, f.eks: Shake til frokost, et mellommåltid og "snacks" om kvelden. Finnes absolutt ikke noe galt i det. Jeg er faktisk veldig fornuftig!

Alt i alt, så syns jeg Noka er et kjempeprodukt. Du får i deg det du trenger av næringsstoffer, det finnes produkter til hvert eneste måltid og det er så ENKELT!

Sånn ellers har jeg vært dårlig i det siste, blitt skikkelig forkjøla. Halsen har tetta seg og vært utrolig sår og vond, nesa har vært helt tett og nesespray har ikke hjulpet all verden! Det er noe drit. Men nå går det iallefall LITT bedre! Og sånn ellers enn det? Skjer det svææææært lite!

Og sånn bare for at dette innlegget skal ha bilder i seg så legger jeg til to som ble tatt på bursdagen min! Fikk den største drinken jeg har drukket på leeeenge :D
Jeg har vært så heldig å bli sponset av Noka! Det er for de som vil gå ned noen kilo, eller for de som gjerne vil stabilisere vekten.Jeg har ennå ikke fått smakt på noen av produktene (må kjøpe melk til shakene) men regner med å begynne med dette i morgen ;) gleder meg til å smake på alle de forskjellige tingene!

Når jeg har fått smakt på de forskjellige produktene, kommer jeg selvfølgelig til å skrive litt om hvert produkt. om hva JEG syns om smaken.

Er det noen av dere som har prøvd Noka produktene før?

Jeg har pleid å bruke nutrilett shakene til frokost, når jeg ikke har tid eller ork til å lage istand frokost. Tar bare 1 minutt å gjøre istand en shake, og den smaker helt greit!
Så nå skal jeg prøve Noka shakene! :)Har fått et månedsforbruk.

Jordbær shake, Sjokolade shake, Blåbær shake og Vanilje shake.
Nudler med kjøtt og kylling smak.
Forskjellige smaker på supper, som grønnsakssuppe og sjaminjongsuppe!
Barer med smak av karamell, banan, eple, sjokolade og jordbær!
Og en shaker hvor du lager alle shakene dine i.Ikke verst!

Det følger med en guide om hvordan du på best måte kan gå ned noen kilo, og hvor mange kalorier du skal ligge på. Man skal ALDRI ligge under 1000 kalorier, da dette er sultegrensa, og forbrenningen din går ned.

Nå går jo jeg på Grete Roede kurs og ligger på ca 1500 kalorier hver dag. Så jeg kommer til å bytte ut annen mat med noka produktene, en til to ganger daglig.
Tenk at jeg har glemt å legge ut favorittbildene fra da jeg var i Skottland i Juli?!Favoritten ^^Alltid moro å leke seg med såpebobler!
Fy fader altså. Må bare skrive litt om dagen (kvelden) min. Har vært på Grete Roede kurs i dag og så langt har jeg gått ned 9,8 kg!!!! Det nærmer seg det store 10-tallet :D jeg er SUPER fornøyd!

Oooog over til noe mindre gøy.

Jeg er alltid den som går med mobilen i hånda, klar til å ringe mamma hvis det skjer noe eller jeg er redd, når jeg er ute om kveldene. Nå har det jo blitt høst, og det betyr at det blir mørkere tidligere, og nå skulle jeg ta bussen hjem fra Carl Berner ALENE. Det starter fint, helt til en mann som sitter to rader unna meg (jeg står) begynner å PEKE på meg.
"Faen, faen, faen!" tenker jeg inni meg. Vil ikke komme borti noe tull nå. Og han fortsetter og begynner deretter å snakke til MEG. Meg av alle der inne på bussen, og den var stappa full.

Han begynner å påstå at jeg IKKE har billett, at jeg ikke har vist fram gyldig billett til busssjåføren. Jeg skjønner straks at han ikke er helt som han skal være og lar være å se på han. Men han fortsetter å påstå at jeg ikke har billett. Jeg føler et stort ubehag, men prøver allikvel ikke å få øyekontakt.

Jeg ser at han reiser seg opp og skal gå av på Rosenhoff. "Thank god", tenker jeg. Han stopper opp centimeter fra meg og står og snakker til meg på høyre side. Snakker om at jeg kommer til å få 900 kroner i bot, at jeg er fæl og slem for at jeg ikke har betalt for bussturen ++++. Folk begynte jo å se på meg (MEN JEG HADDE REGISTRERT FLEXUS KORTET MITT). Anywho, han gikk ENDELIG AV!! En annen mann forsvarte meg og ba han bare stikke av bussen.

Følte meg med ett LITT mer trygg.

Der tok jeg feil gitt.

Herreguuud for en rar fyr det også! Han var visst fra Tyskland og snakket en blanding mellom norsk, tysk og engelsk. Jeg skjønte egentlig ikke en døyt av hva han snakket om, og jeg nikket og svarte mhm uttalig mange ganger. Jeg viste tydelig at jeg ikke var særlig keen på å snakke med han, men han bare fortsatte. Lurte på hvor gammel jeg var, hvor jeg skulle gå av osv. Så spurte jeg han, i tilfelle han skulle av samme sted og han sa han skulle av på stoppet før meg.

YEAH RIGHT. Han gikk av på samme sted som meg. Fikk nesten panikk. Bekkmørkt, lite folk og sent på kvelden. Ringte mamma med EN gang.

Det gikk heldigvis BRA, men det er slike situasjonener jeg er såååå redd for å komme oppi om kveldene. Det verste? Han bor nesten 5 min unna meg.....UÆÆÆÆÆ!
Helgens begivenheter:

Lørdag: Jogget tidlig med en venninne, deilig start på en lørdag!
Dro til byen med mamma, satte oss ned på Olivia for å spise pizza. Deilig mat der!Søndag: Jogget en tur om morningen også, STOLT av meg selv!!! Har hatt et opphold fra treningen i ca 5 uker, og denne uken har jeg fått trent masse og deilig er det!

Hadde store planer om å ENDELIG dra på Ekebergrestauranten, har tenkt på det hele sommer, og i dag bestemte mamma og jeg oss for å bare dra dit. Lettere sagt enn gjort! Pga sykkelrittsfaen så kjørte vi omvei etter omvei i over en time! Prøvde å komme oss nærmere Ekeberg men det var sperringer OVERALT!!!
Så vi ga opp.
Dro til byen for å dra til Südøst som jeg også har lyst til å prøve lenge.

DET VAR STENGT!!! herregud. Gikk rundt hele Grünerløkka uten å lykkes. Holdt på å gi opp hele greia. Men var så sykt sulten at jeg trodde jeg skulle dø, og ikke minst tissatrengt at jeg bare SKULLE finne et sted for å spise, og for å gå på do. Og mamma skulle selvfølgelig sitte ute. Kjempeenkelt på en så fin dag som dette!
Men vi fant et sted til slutt, herlige HARD ROCK CAFE. God bless you

Spiste altfor mye, og jeg er stappmett fortsatt og kommer nok til å være det resten av uka

Også det beste.
Kjøpte meg Regines bok. Jeg tenker mye på døden, altfor mye. Har nesten bare bøker om døden. Kan bli litt mye til tider så var usikker på om jeg skulle kjøpe denne, men jeg er sikker på at jeg skal bli mint på at jeg må leve livet NÅ, ikke kaste bort dagene mine ♥Har dere hørt om Take Oslo som pågår nå? Vest, Øst, Nord og Sør konkurrerer mot hverandre! Men man trenger absolutt ikke å være fra Oslo for å delta. Du må bare velge et lag!

Alt du trenger er Nike sko som kan ha sensor i seg, selve sensoren og mottager og ipod! Eller du kan kjøpe nike sko og iphone. Eeeelller et armbånd og Nike sko :)

Er du med?

Broren min syns iallefall det var rart jeg skulle ut og jogge NÅ!

Marius: Hvorfor er du oppe så tidlig a?
Meg: Fordi jeg skal jogge med en venninne
Marius: På en lørdag??
Meg: Ja, 09.15
Marius: Har du røyka eller???


Nå skal jeg ut og løpe for lag ØST med en venninne!
Fin start på helgen :)

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPicPå selve bursdagen min som var i går, tok mamma og broren min meg ut for å spise på Big Horn. Nydelig mat der!

Satt ute under varmelampene, er ikke så lenge igjen man kan gjøre det!


Jeg feiret bursdagen min på lørdag, sammen med en venninne som også ble 22 år, 26. august!
Vi ble 14 stk og det var akkurat passe :) Dro ut på Fridays etterpå og danset endel!

Ps. Hvis det er noen av dere som ikke har lyst til å ha bildet deres ute her, så si ifra så fjerner jeg det ;)

Cupcakes fra Olea's CupcakesSjokoladekake som mamma hadde bakt! Verdens beste ♥Været var perfekt

Drinkebordet vårtFine venninnerAnja's forsøk på å poppe popcorn! Haha


I dag fyller jeg 22 år! Hipp Hipp Hurra!! ♥

Herlig dag. Morsomt å få så mye oppmerksomhet :) er ikke hver dag man får det!

Koste meg med jentene i går kveld, bursdagsfeiringen var vellykket, selvom jeg var litt stressa. Er alltid litt annerledes å ha fest hos seg selv, enn å være hos noen andre! Også har vi VISNING i dag, så det måtte ikke bli for mye rot, men alt gikk fint :) tok massevis av bilder som kommer senere. I dag blir det middag ute med broren og moren min, blir super koslig :)

HURRA!


Lang dag i dag! Jobb til 17.00. Personalmøte fra 17-19, Og deretter er det klart for et nytt Grete Roede kurs! Mitt andre i år. Gleder meg til å se igjen noen av de gamle jentene, og bli kjent med noen nye :) Er ganske god stemning på kursene så jeg gruer meg absolutt ikke til å gå.

Har dessverre ikke vært flink med treninga den siste måneden, men maten går det helt greit med. Men det er dessverre ikke bare Grete Roede mat! Så det skal jeg bli flinkere til. Gleder meg!
Ny cardigan fra Cubus! De åpnet ny butikk i Karl Johans gate i går, og det var 40% på ALT i butikken! Fikk med meg varer for litt over 1000 kr men det ble "bare" 600 kroner. Fornøyd :)

Nu, JOBB!