....og nytt ullskjerf og over-knee strømper!Nå er det bare jakke, skinnhansker/votter og lue som mangler, så er jeg klar for vinteren!
Tenkte dere skulle få se på vesten jeg kjøpte meg på lørdag. Litt dyr, men veldig fin og veldig deilig å ha på!

Ricco Vero, kjøpt på VIC - 1699,-

Jeg MÅ bare vise dere denne. Det er noe av det søteste jeg har sett! ♥
God kveld!

Har hatt en såå fin dag i dag, og det takket være Live! Den 2 måneder gamle jenta jeg passet på i dag :-) Mamma Sissel var hos tannlegen, så da passet jeg på hjemme i mens. Har aldri passet på ei så lita jente noen gang før, så det var litt skummelt, men veldig spennende. Hun gråt litt, men fant ut at det var fordi hun hadde litt vondt i magen, men det gikk over, og endelig så sovnet hun :-) Sett på tv fikk vi også gjort, hun elsker det! Åhh, gleder meg til jeg får en så søt baby! Skulle gjerne ha vist dere bilder, men har ikke spurt om tillatelse så da får det bare være, men tro meg når jeg sier hun er nydelig! :D

Etter å ha passet på, var det tid for påfyll av vippene mine i byen. Lurer på hvor lenge jeg skal fortsette å fylle på....Det er sååå deilig å stå opp tidlig om morgenen og bruke 10 min på hår og sminke. Men det blir jo dyrt!....


 
Satt meg ned på Nan&Olive på Paleet for å spise litt. Elsker indisken der! Ikke at den smaker like bra som Jaipur sin, men god er den likevel!Været har vært såå nydelig i dag, senere i uka skal det visst bli rundt 20 - 21 grader, iiih! Skikkelig sommervarme jo ;)
Fant meg en plumme-farget neglelakk også. Har lett etter en sånn en! Og den kostet bare 99,-. Not bad!

I morgen skal dere få se hva jeg kjøpte meg på forrige lørdag :-)
I dag har jeg vært på familiemiddag, og drukket champagne og vin, og spist masse deilig mat, salmalaks til forrett, lam til hovedrett - beste jeg vet! Og ostekake til dessert, og ble såååå mett! Feiret at onkelen og tanta mi har blitt besteforeldre :-) Jenta er 2 uker gammel i dag, jeg har dessverre ikke fått sett henne i virkeligheten ennå, bare på bilder! Men hun er nydelig, og jeg gleder meg sånn til å besøke henne :) Var uansett veldig koselig kveld i dag! Det var dekket på så pent :-) 
Deilig ostekake :-) Nå venter senga på meg, god natt!

Denne lørdagen har vært veldig fin! Mamma og jeg tok turen til Majorstua, og gikk nedover hele bogstadveien, gjennom slottsparken og ned til sentrum. Shoppet litt på veien gjorde vi også, og tok oss en kaffe og matbit!Måtte innom den nye butikken "Nest". Jeg visste de solgte cupcakes der fra Hancock Cupcakes, så måtte selvfølgelig dra for å kjøpe noen. Ble en med blåbær og en annen med karamel. Og blåbær falt mest i smak, mmmm! Skal prøve å lage det en gang :-)Fant noen godsaker på Vic og Timberland, før vi satte oss ned i sola for å ta en kaffe på Pasta Basta.Ruslet glad og fornøyd gjennom slottsparken med innkjøpene :-)Se så fint hjertet er :)Gamle blomster, og nye friske ♥Og avsluttet dagen med god mat, før vi dro hjemover igjen :)) 

Hvordan har din lørdag vært? 
Det ble dessverre ikke noe babyshower hos Gudrun på torsdag, da hun var blitt syk :( Veldig kjedelig, men det var ikke noe å gjøre med det! Forhåpentligvis blir det en annen gang, hvis ikke så skal vi nok møtes uansett og ta en kaffe :) Men jeg fikk derimot holdt ei nydelig lita jente i går på jobben! En kollega av meg fikk ei datter for 2 måneder siden, så det var stas å endelig få holde henne :) Blir jo sååå verpesjuk! Men det får vente til jeg iallefall finner meg en mann.

Fikk gitt henne gaven, en liten shorts og t-skjorte som passer til neste sommer :-) Og gjett hvem som skal passe på lille prinsessa neste uke, da mor er hos tannlegen? Meg! Åhh som jeg gleder meg :))

Nå skal jeg hoppe i dusjen og ordne meg litt, før mamma og jeg skal en tur til byen. Har planer om å finne meg litt vinterklær som jakke, vanter, lue, sko osv. Begynner å bli kaldt nå, og når man jobber i barnehage så er det greit å ha litt ordentlig klær på seg! :-) Ha en fin lørdag alle sammen ♥
Gleder meg sånn til å få disse herlighetene i posten! Boots fra Steve Madden ♥

Kjøpte de hos CathInTheCity, etter en liten budrunde. Nå håper jeg bare at jeg klarer å gå i de ;)

 
Fin måte å starte dagen på, smoothie i min nye Starbucks kopp som jeg kjøpte på Kreta! ♥

 
Rett etter jobb i dag møtte jeg mamma på Storo senteret, for å finne en liten gave til babyshoweren jeg skal på til torsdag, hos søte Gudrun! Gleder meg kjempemasse! :D Er muligens 1 år siden jeg så hun sist.... Altfor lenge siden dessverre, så det skal bli godt å se henne igjen, og den fine magen hennes! :) 

Etter å ha tittet litt rundt, satt vi oss ned på Jordbærpikene hvor jeg bestilte kakao med marshmallows, det var så kvalmtgodt! Mmmmm. Ikke sant det så digg ut? :D

 Kan dessverre ikke vise gaven, i tilfelle hun titter innom ;)

Nå venter senga på meg, sov så utrolig dårlig i går natt. Så nå gleder jeg meg sånn til å sove og våkne uthvilt i morgen tidlig! 
Enda en bursdagsgave i posten, Me2You sengesett! Jeg har en del Me2You bamser fra før av, så dette falt i smak. Kanskje litt barnslig for en 23 åring, men samma det ;):)
Da har jeg fått trukket ut den som får tilsendt giveawayen jeg har hatt gående, det var 13 personer som hadde likt innlegget! Og for å gjøre det helt rettferdig, så brukte jeg Random.org for å hjelpe meg. 

Jeg skrev ned alle navn i rekkefølge, deretter skrev jeg inn 1 - 13 på Random.org og det ble nummer 4 - Hege!! Gratulerer! :D Da trenger jeg navn og adresse sendt til mailen min så raskt som mulig :)

Og til dere andre, det blir garantert flere giveaways, er det noe spesielt dere kunne tenke dere? :) 
God kveld! En liten ting til dere som er med på give-awayen på facebook, dere må like selve innlegget jeg skrev om, inne på pagen/siden min på facebook. Er visst en del som har misforstått det. Så ta dere en tur tilbake på siden på facebook, scroll ned til innlegget om give-awayen og LIK! Da er dere med :)

Ellers så hadde jeg en trivelig kveld i går! Humøret var så som så tidlig på kvelden, ikke pga festen, men av andre årsaker. Men vi dro ut til Horgans (første gang jeg var der) og til tross for at det var sinnsykt mange der og at folk tråkka meg på tærne, så hadde jeg det veldig koselig ute!  Endte opp med å ta taxi, både til Sandra og hjem igjen. Hjem tar jeg alltid taxi, men hadde jo planer om å ta bussen til Sandra i går. Men når jeg tydeligvis ikke klarer å lese, og ser på feil tider på bussen så gikk ikke det så bra! Haha. Nesten like greit at det ble taxi, klarte nesten ikke å få med meg alt!Sandra ble så glad for gaven fra Monica, Julia og meg! En håndmikser fra Bodum!Alle hadde med seg en rett hver, og jeg tok med kake ;)Fine Monica, Synnøve og Julia ♥Nam nam, beste kaka! :DRefstad gjengen ♥I dag lå jeg i senga til 17, og tenkte at nok er nok. Og dro for å kjøpe meg litt junk food, fin søndag! ;)
Sandra fylte 27 år på tirsdag, og i dag skal det feires! Har fått pakket inn gave, og smurt på smørkremen på kaka. Vi skal spise tapas, og alle tar meg seg en rett hver, og jeg står for kaka!  Selvlaget kort, fint ikke sant? Hehe :DBlir nok kjempelett å dra med seg et hel langpanne med sjokoladekake, veske med kamera og en stor firkanta gave, også må vi ikke glemme alkoholen! Alt dette på bussen. Ønsk meg lykke til!
Akkurat nå legger jeg ut en liten give-away på pagen min, på facebook. Det eneste du må gjøre, er å like innlegget på veggen som jeg legger ut, og du er med i trekningen av gaven! Enkelt ikke sant? Så bli med!
♥ Badeskum/dusjgele og bodylotion ifra Douglas store, kjøpt i Berlin!

♥ Også disse papirtablettene; Du blander sammen din egen ansiktsmaske etter eget ønske. For eksempel honning og yoghurt eller most avocado. Legg deretter den lille tabletten i vann. Den sveller ut til en papirmaske som du dypper i blandingen du har laget. Og vips så har du din egen ansiktsmaske!

>>> Facebook Pagen Min <<< 
I går (og i dag) var det matfestival på Rådhusplassen med rundt 80 utstillere. Det vil si, gratis smaksprøver, mange fine nye intrykk og god mat du kunne få kjøpt. Hvert år i flere år har jeg alltid funnet ut at det har vært matfestival noen dager etter det har vært ferdig, så gleden var stor da jeg endelig fikk med meg det hele dette året!


Free coffee! Køen var riktignok lang og treg, men jeg måtte smake. De ble laget av Nescafè Dolce Gusto maskinene, og jeg har vurdert å kjøpe disse da de er mye billigere enn de andre variantene. Men det er kanskje greit å smake på latten før man kjøper den? Og det er jeg glad for at jeg fikk gjort! For det smakte ikke sånn det skal smake av en latte, syns nå jeg.... 

Vi kjøpte HJORTEburger og det er noe jeg aldri hadde gjort ellers, men måtte jo smake...og det var faktisk ganske godt! Og sjokolade-spyd måtte vi jo også få smakt. 10 kr for den klissette opplevelsen!


Og noe av det beste, creme bruleè! ♥ Herlig. Fåes kjøpt i de store matvarebutikken, som Meny og Ultra. Skal kjøpes fler av! 

Etter vi hadde spist oss gode og mette, ruslet vi videre bort til Aker Brygge. Der var det salg opptill 70%! Med tanke på at jeg ikke har så mye penger å bruke for tiden, så valgte jeg ut nøye hva jeg skulle kjøpe. Ble en finfin genser og kul bh fra BikBok, hvor køen var milelang! Også fikk jeg med meg et muffinsbrett med bærehåndtak fra Kitch'n til bare 99,-, kupp! :)

Nå blir det snart en liten give-away på facebook siden min, så følg med! Har du ennå ikke likt siden min kan du trykke >>> HER <<<
Dagen blir raskt bedre når man åpner postkassa, og ser at gaven fra venninnen din har kommet!

Joanne, en engelsk venn av meg, har nemlig sendt over en bursdagsgave. Det har blitt til en tradisjon. Vi sender hverandre gaver og kort, til bursdag og til jul. Det er ikke så mye som skal til, det er så koselig!
Og i dag dukket dette opp i postkassa miKylling krydder fra Nandos (restaurant som de bare har i Storbritannia, som jeg elsker!) Mild, medium og hot. Gleder meg til å prøve! :) Supersøte sokker med hjerte knapp på ifra New Look (elsker den butikken også!)  Lipgloss Vanilla Fudge, og to engelske sjokolader ♥ Thank you Jodie!
Nå har det blitt litt lang tid siden jeg skulle ha postet et nytt Kreta innlegg, sorry! 

Så her kommer siste del av den fantastiske turen. Savner varmen, savner å være brun, savner å være gjennomvarm! Hehe. Skulle gjerne ha tatt meg en tur til varmere strøk rundt vintertider, men det blir vel med drømmen ;)

Jeg var på fiske-spa! I know, I know, høres jævli ut haha. Husker første gang jeg hørte om det, i Skottland faktisk for to år siden, jeg trodde ikke mine egne øyne! Og kunne aaaldri tenkt meg å gjøre det.... Nuvel. Prøve måtte jeg! Og det var egentlig bare moro. Det føltes litt som om man fikk småstøt, men ellers så merket man lite. Og resultatet? Så ikke mye forskjell :pFinnes så mange koselige gater i sentrum! Gikk rundt for å finne et sted å spise. Finnes restauranter og cafeèr overalt, så her er det bare å velge og vrakeFant et koselig sted til slutt!

Mamma og jeg fikk spilt litt tennis der nede også. Første gangen vår! Moro var det og frister til gjentakelse!Vi hadde skikkelig "storm" en dag. Rødt flagg på stranda og overskya, kjeeeedelig.Men da koste vi oss bare med litt is ;)Eeeelsker kjolen min fra Nelly! 

Nest siste kvelden så dro vi over på et annet hotell for ordentlig gode drinker. Pina Colada er noe av det beste jeg vet!<3
Da har jeg gjort som resten av Blogg-Norge, nemlig laget mitt egen side på facebook! Så håper jeg at DU har lyst til å like den :) Men det er selvfølgelig ingen tvang ;) Tenkte å ha en liten give-away når jeg har fått noen fler likere. Høres det bra ut? Yes! Fint.Tykk på bildet for å komme til siden min, eller bare trykk >>>HER<<< Tusen takk!
Her kommer oppskriften til Bringebærcookies for de av dere som er interesserte! Det er så enkelt at t.o.m de som ikke er erfarne bakere, burde klare dette!

Du trenger;

200 gram smør
200 gram melis
1 vaniljestang
2 egg
4 ss maizenna
350 gram hvetemel
1 ts bakepulver
Bringebærsyltetøy Det første du gjør er å blande smør sammen med melis. Husk å ta ut smøret på forhånd så det blir enklere å mikse det sammen!

Rør inn eggene og frøene fra vaniljestangen. Har selv aldri prøvd ut vaniljestang før, men det var jo så lett! Det er bare å skjære den i to på langs og dra ut frøene :)

Etter å ha mikset det sammen, så sikter du inn hvetemel, maizenna og bakepulver,og rører alt sammen en siste gang. Deigen settes i kjøleskapet i minst 1 time.

Bruk gjerne en skje til å ta ut litt og litt deig, så ruller du de som boller mellom hendene dine og klemmer de flate.

Jeg fikk ca. 16 store cookies. Jeg hadde sett for meg småkaker, men tok de visst litt store. Men det gjør ikke noe :) Bare husk på å ha nok plass mellom de på bakepapiret, da de utvider seg ganske mye.

Når du har lagt på alle på bakepapiret, så lager du et lite søkk ned på midten på alle kakene. Der fyller du inn den deilig bringebærsyltetøyet! Er du ikke glad i det, kan du selvfølgelig prøve et annet syltetøy :)

Stekeovnen settes på 160 grader og stekes i ca. 20 - 25 min, avhengig av størrelsen.

Jeg brukte et eggeglass til å få et søkk ned i kakene

Dette var noe av det jeg fikk med meg fra shoppingturen i helga. Aner ikke hva det heter på norsk! Men veldig fin å ha når du skal lage mat eller bake og dekorere! Måtte prøve den ut for anledningen, og tok smeltet mørk sjokolade på halvparten av cookies'ene.Enjoy! :D

---------------------------------------------------------------

Nå tar jeg snart kvelden, er ikke helt i tipp topp form om dagen. Ble syk jeg også gitt! Håper bare det ikke blir verre. Holder meg hjemme og håper på å bli bra så snart som mulig igjen :) 
Jeg tror aldri jeg har gledet meg mer til å følge med på valgresultatene i kveld, enn i år. Og godt er det! Det er en fin følelse å vite at man er interessert i noe. Opp gjennom årene har jeg liksom ikke funnet noe som jeg virkelig interesserer meg for. Noe som har irritert meg. Men nå, kanskje er det politikk jeg liker? Herregud, hva er det jeg skriver..... Nei, vet ikke hva som går av meg, men jeg syns det er utrolig spennende og har planer om å sette meg litt mer inn i ting, så får vi se hva som skjer videre :)

For anledningen så har jeg bakt noe jeg kan kose meg med mens jeg følger med på hva som skjer. Nemlig bringebærcookies. Oppskriften har jeg funnet på Trines matblogg og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Utseendet -og smaksmessig. Mamma har godkjent dem! Oppskrift kommer opp senere her i kveld.Nå håper jeg virkelig alle der ute har brukt stemmeretten sin! Har du? :)


Jeg har nettopp sittet og sett på dokumentaren av 9/11 på Tvnorge. Jeg har sett det meste, men denne var ny. Det var to franske brødre som skulle lage dokumentar om mann som skulle bli brannmann. Dette ble en helt annen dokumentar.

Det er så rart å se hvordan ting så ut inni bygningen og i lobbyen da det skjedde.  Å se så mange helter, som nå er borte er helt uvirkelig.

Alle brannmennene. Det motet de hadde, det er det ikke mange som har i verden. Mine tanker går til alle som omkom denne dagen, og alle de pårørende ♥  Jeg tror ikke på Gud, men jeg håper de er et bedre sted nå ♥
Denne lørdagen (det er søndag nå, I know, men skriver om "idag") har vært helt fantastisk! 

Først dro Sandra og jeg på Storo for å shoppe litt, jeg fant ikke mye, heldigvis for lommeboka! Men noe ble det. Kan vise dere senere! Sandra fant både hverdagsklær, og antrekk til bursdagsfesten sin til neste helg :) Vi hadde allerede bestemt oss for å dra ned til Grünerløkka senere for å spise lunch, og det angrer jeg ikke akkurat på nå, for å si det sånn. Der var det valgboder overalt. I tillegg fikk vi vite at Eskil Pedersen og Jonas Gahr Støre skulle dukke opp. Lykke!!

Det er ikke mange som vet at jeg er begeistra for de to, men nå er det vel noen ;) Flinke Sandra fikk tatt bilder av meg og begge to, og i tillegg slo Jonas Gahr Støre til med en prat om valget og om hva jeg skulle velge, litt om forskjellene i Øst og Vest. Ble helt starstrucked jeg! Rart å se dem når man har sett dem så mye på tv. Blir noe helt annet i virkeligheten. Men begge var superkoselige. Håper jeg får anledningen til å møte de igjen! Søte Sandra :D


 
Og meg kjenner dere igjen ;)Ser etter om politikerne har kommetFikk trykt i meg en digg burger også, mmmmm! Får øye på Eskil Pedersen som deler ut roser! "Jeg vil også ha!" Like før jeg manner meg opp for å spørre om jeg kan få tatt et bilde med han.......og det var ikke noe problem! Han er så søøøt. Og god. Full av godhet hele fyren!
 Skulle gjerne ha slått av en prat med han, men han hadde jo andre ting å gjøre... :-)Fikk også øye på Jonas Gahr Støre, og HAN er jo en ganske viktig person. Tør jeg virkelig å spørre om å få tatt bilde med han også? Ja! Jeg må jo det. Kan ikke la denne muligheten gå fra meg.Woho!

Veeeeldig konsentrerte! Måtte følge nøye med på det han sa vettu... Åh, for en finfin dag!

Nå har jeg sittet og tittet gjennom uttalige video'r på Vimeo, uten at noen har fenget meg noe særlig. Mange av de er fine, men blir fort kjedelige.

I denne bake-cupcake-videoen så gleder jeg meg over filmen. Over innholdet. Og lurer på hva som dukker opp det neste sekundet.

Jeg har blitt glad i å lage cupcakes, selvom jeg ikke har fått det til perfekt ennå. Den perfekte muffinsen og glasur oppskriften gjennstår ennå å finne. Men øving gjør mester, og jeg må bli flinkere til å prøve ut nye ting, og faktisk gidde å yte det lille ekstra som trengs.

Jeg har alltid ment at cupcakes må se perfekte ut. Røren skal legges i perfekt. Røren skal ikke komme borti muffins form sidene. Frostingen skal se fantastisk ut. Ikke noe glippe mellom mønstrene du lager.

Det denne damen gjør er tydeligvis annerledes. Hun bruker fingrene til å ta oppi røren. Frostingen hennes er ikke perfekt. Men hun er så entusiastisk over det hele! Og DET er jo faktisk det viktigste. En supersøt video. Til neste uke skal det bakes. Ikke cupcakes riktignok, nå skal jeg prøve noe helt nytt! Og jeg skal ha det moro med det hele.
Superenkelt og supergodt! Dette hadde jeg til middag i dag; Du trenger;

→ Laks
→ Poteter
→ Løk
→ Kinesisk hvitløk/vanlig hvitløk
→ Paprika
→ Sjampinjong
→ Sitron 
→ Olivenolje
→ Rømme
→... og masse godt krydder! Selv brukte jeg pepper, salt og rosmarin. 

Sett ovnen på 225 grader og begynn å skrell potetene. Del de opp i skiver og legg i en ildfast form. Hell olivenolje over og strø salt, pepper og rosmarin over. Sett inn i ovnen på ca. 10 - 15 minutter.

Mens du venter på potetene, så gjør du klar alle grønnsakene. Bruk fantasien og det du liker best selv!
Når potetene er ferdige, legger du alle de kuttede grønnsakene over og heller olivenolje på alt, samtidig som du strør på pepper og salt. Bruk en generøs mengde sitronsaft over det hele. Settes inn i ovnen igjen på ca. 25 minutter. Pass på at potetene og grønnsakene blir møre!!

Før du steker laksefiletene i panna, så pensler du olivenolje på filetene og pepprer og salter litt her også.  Stek dem på god varme i smør helt til de er gjennomstekte. Serveres med en dært lettrømme, eller gjør som meg og klin på! Mmmmmmm, det er jo noe av det beste med hele retten! ;)OSLOVE armbånd


Og brystkreft armbånd. Kommer til å gå stolt rundt med disse! 
Tusen, tusen takk for alle fine bursdagshilsener! Setter så stor pris på hver og en av dem :-) Elsker å ha bursdag, er ikke hver dag man får slik oppmerksomhet ;) På lørdag hadde jeg selve bursdagsfesten med fine venner av meg, på søndag spiste mamma, broren min og jeg indisk, på selve dagen min så dro vi og spiste lunsj og i dag var mamma og jeg på Baker Samson for å spise litt kake, fikk nemlig det i "bursdagsgave" fra senteret når man er medlem, ikke verst ;) Føler jeg snart triller rundt her, har spist så mye kake den siste tiden!! Og på fredag er det ennå mer, da vi skal feire bursdagen min på jobb, koselig ! :)

Hipp Hurra for meg!!! I dag fyller jeg 23 år! Riktignok ikke før 23.47 men pytt sann. Jeg har likt å være 22 utrolig godt, men tiden går den, så jeg håper jeg trives som 23-åring også! 


Åhh, for en fin kveld jeg hadde i går!! 

Vi ble tilsammen 8 stk, da det var litt sykdom og noen som ikke kunne komme pga andre ting. Synd, men neste gang får dere komme ;) Vi som var der hadde det iallefall utrolig koselig. De fikk champagne som velkomstdrink, og cupcakes, makroner, sjokoladekake og masse snacks til å spise.

Jeg fikk gavekort og penger som gaver, AKKURAT det jeg ønsket meg! Tusen takk alle sammen ♥  Så nå skal jeg snart ut for å finne meg en veldig fin og etterlengtet klokke :-)

Kl. 00.00 dro vi ned til byen og tok turen til Tempest. Første gangen min der, men absolutt ikke siste. Syns de spilte bra musikk :) ble mye dansing, god drikke og veldig godt selskap!Makroner fra Sebastien Bruno og mine egne cupcakes! Glasuren gikk ikke så lett denne gangen, fikk den ikke stiv nok. Men brukte akkurat samme oppskrift som forrige gang, så jeg vet ikke hva det kom av!

I morgen er den ordentlige dagen min! :-) og etterpå skal jeg ut og spise!
De to siste dagene har gått i ett til forberedelsene til i morgen kveld. Jeg har fått handlet inn det aller meste, ryddet huset, vasket, fått påfyll på vippene mine, tatt sol, kjøpt inn snacks og makroner, blomster, bakt muffins og imorgen kommer glasuren på!

Superfine og gode makroner ifra Sebastien Bruno. Påfyll av vipper! Er bare to uker siden sist jeg fikk på nye, men jeg syns de "hang" litt også, hadde jeg mistet en god del. Hun forrige hadde byttet til et annet lim, og det var vel kanskje ikke superbra... I går hadde jeg en ny som fikset vippene mine og hun mente jeg skulle ha tynnere vipper og mer bøy. Og sa jeg burde komme tilbake om to uker for å la mine egne vipper vokse litt mer, så setter hun på resten. Jeg er fornøyd, problemet er bare prisen! Jeg syns det blir litt dyrt, så får tenke litt på saken...Masse stæsj og masse fine farger :D

Lys med flammer i lik farge som selve lyset!

Ny kjole ifra Elise Ryan! ♥ Nytt kakefat! Kjenner jeg er rimelig klar for kvelden allerede. Har endel småting som fort blir masse i morgen også!