Håper virkelig Halloween konseptet går opp et par hakk i årene fremover! Det er jo ganske moro :)
men å åpne opp for unger når jeg ikke har noe godteri å gi bort i huset, DÉT gjør jeg ikke! Har "heldigvis" ikke ringeklokke som funker, og da ble det en del hamring og banking på døra.....

Noen som har gjort noe moro?:)
Var på Yogurt Heaven i dag. Prøvde 3 forskjellige ting; s'mores, yogurt is og gresskar latte!

S'mores var kjempegodt! Ikke rart amerikanerne er store gitt.....Bare sukker!

Yogurt isen ble jeg dessverre skuffet over. Smakte ikke så godt syns jeg, litt for syrlig. Yogurtisen på 7/11 er mye bedre for å si det sånn!

Og gresskar latten min? Vel, jeg tror jeg fikk pepperkake latten i stedenfor..Og det smakte ikke særlig godt! Drakk 3 slurker før jeg ikke orket smaken lenger. Bummer!

Ligger ikke langt unna høyskolen! Veldig kult konsept iallefall ;)


Fineste sangen for øyeblikket.Måtte opp tiiiidlig om morningen. Sto ute og ventet på at Siri og Irene skulle hente megBilturen til Sandefjord gikk veldig fint. Straks vi var ombord så gikk vi for å spise på buffeten deres (130 kr, billig!) Spiste oss gode og mette alle sammen før vi gikk videre til tax free'en.

Det ble ikke mye handling på meg, ble så kvalm av bølgene, selvom det ikke var store greiene! Merker slikt med én gang. Og folka var jo helt ville i tax free'en, køene var meterlange!

Skal heller få kjøpt meg litt når mamma og jeg reiser bort i desember!Det blåste så sinnsykt mye oppe på dekk, klarte så vidt å se og puste haha!2 1/2 time gikk utrolig fort! Og plutselig var vi i Strømstad. Vi satte kursen mot Nordby shoppingsenter og ble der nesten heeeele dagen. Ble litt lenge syns jeg, men vi koste oss!Hadde planer om å shoppe litt klær men fant dessverre (heldigvis) ikke noe spennende!

Godteriland! De hadde AAAALT der! Hvorfor har ikke vi en slik butikk i Oslo?!?!Ble ikke mye på meg, men litt små-sjokolader fikk jeg da med meg + et brett med Zingo! MYE bedre enn Fanta!


Her har jeg forresten på den nye vinterjakka mi, fra Vero Moda (899kr) ELSKER DEN!

Kjempesliten etter en lang dag, og dagen var enda ikke over! Etter dette gikk vi til sportsbutikken (fant litt som jeg skal vise senere! ) og for å spise:) vi var vel hjemme i ca 9-10 tiden!

Har du vært på en slik tur før? :)

Å stå opp 6 om morran på en lørdag er søren meg ikke normalt! Ihvertfall ikke i dette huset. Men nå skal jeg til Strømstad! By boat.

Skal nemlig bli med mamma og vennninnene HENNES! De hadde en ledig plass så jeg sa ja til å bli med :)) skal først kjøre 1 1/2 time (BLÆ, hater å sitte i bil så lenge) deretter tar vi båten som tar 2 1/2 time. Der skal vi spise litt og titte i tax free'en :) Så drar vi videre til Nordby senteret for å titte litt, så vi blir borte hele dagen!

OG HEI, 12,3 KILO NED!!!!!!!!! Føles helt......FANTASTISK :):):)

Ha en fin lørdag!
Ikke akkurat. Vi skal bare fotograferes i barnehagen i dag! Det er jo litt stas syns jeg :)) ungene gleder seg!
Det er 2 år siden sist jeg var med, og DÉT bildet ble ikke akkurat mitt fineste. Hadde begynt på roaccutane og huden min var så sinnsykt tørr at jeg måtte smøre inn hele ansiktet. På toppen av det måtte jeg jo ha sminke på meg..... Så da så jeg ut som en pepperkake!

Jeg håper jeg ser litt bedre ut i dag, men hvem vet. Har fortsatt smurt meg inn og har sminke på! Kryss fingrene dere.....Er ikke fan av webcam bilder, men jeg gidder ikke å tukle med kamera og ledninger nå på morran - har ikke mye tid heller!

Hadde det superkos i familiebursdag i går.

Først litt tapas og vin/champagne hjemme hos tanta og onkelen min, deretter gikk vi videre for å spise indisk, NAM! Satt der en liten stund før vi deretter gikk hjem igjen for å spise litt kaker! Ble noen små stykker på meg, måtte jo smake!

Crap bilder, glemte å ta med kameraet mitt!
En fantastisk god og ikke minst MEKTIG sjokoladekake som Milla lagde! ♥ Kaka veide et tonn, MINST haha!

Og enda mer kake!

Og i dag fikk jeg raw chocolate fra

Har aldri smakt rå sjokolade før og jeg ble veldig positivt overrasket. Smakte digg! Jeg likte aller best den med appelsin smak i seg, er generelt veldig glad i sjokolader med slik smak!HÅNDLAGDE, folkens! 30 kr. for en sjokolade. Ikke akkurat dyrt!

Har du lyst til å prøve rå sjokolade? :))
Har endelig fått fikset håret mitt litt! Tok bare litt karamell striper i det. Det trengtes. Neste måned blir det en liten klipp for å stusse det litt, orker IKKE å sitte 4 timer i frisør stolen igjen så jeg deler det heller opp. Trodde ikke det skulle ta så lang tid i dag, men det tok allikevel 2 1/2 time......Dro på Estetique etter frisøren for å få tak i en rouge, har ikke brukt en på sikkert to år! Fant en nydelig en fra Chanel ♥
Dro til SjakkMatt for å prøve ut maten der. Bestilte quesedilla og den var STOR og god! Men det var litt mye skinn fra kyllingen i det......og det byr meg i mot. Men jeg fikk spist litt:)

Begynner endelig å få litt lengde på håret :DNå er det familiebursdag og vi skal ut for å spise indisk, noe av det beste jeg vet! NAM
Jeg har fått pakken min fra iHerb og det tok bare 4 dager!! Og dette kom fra USA. Er veeeeldig fornøyd så langt!

Fikk dessverre bare bestilt tre forskjellige ting, med tanke på den lave tollgrensa. Så nå skal det bestilles mer! Var litt redd for at det muligens skulle bli stoppet i tollen også, men det gikk jo fint. TVI TVI for de neste pakkene :)))

Betalte bare litt under 300 kr for produktene OG shipping!

Er det noen som har lyst til å handle der i nærmeste fremtid, kan dere selvfølgelig bruke rabattkoden DAH133, så får dere $5 avslag på bestillingen.


Det har blitt noen uker siden mamma og jeg møttes ordentlig, til vanlig drar vi alltid ned til byen på lørdager for å sitte ned på en café og skravle, og det er så koslig! Men disse siste ukene har hun enten vært bortreist, eller hatt andre ting å gjøre. Så igår bestemte jeg meg for at vi SKULLE ta en tur på fridays!

De har herlige kyllingsalater der. Mamma sin var dessverre veeeeeldig sterk og det er ikke første gang hun har bestilt den, for så å glemme det :P bummer!Skikkelig regnfyllt søndag.

Mmmmm, lengter allerede etter kyllingsalaten.....

Har hørt mye bra om Pukka te så jeg bestemte meg for å prøve to forskjellige smaker. En Green Tea og en Night Time. De er ikke akkurat billige, 59 kroner stykk, men det er vel kanskje verdt det?! Fine pakninger er det iallefall og god smak!Jeg kjøpte også (aner ikke hva det kalles!) et sett med to stykk silikonbaserte former. Man kan ha muffins inni, lage kabaret, creme brulee, iskrem, puddinger +++, alt nesten! Skal bli spennende å prøve. De kan fryses ned til 40 minus og stekes i stekeovn i opptill 250 grader!Også ble det en liten ting til! - Silikonbasert sjokoladeformer! Tenkte jeg skulle prøve meg på en raw sjokolade oppskrift som Silje har laget, opptill flere ganger.

Må bare få bestilt alle ingrediensene fra iHerb først! Og det viser seg at nesten alle produktene jeg trenger er utsolgt akkurat nå.

Mens jeg venter så bestilte jeg hjem noen raw sjokolader fra The Raw Chocolate Shop, disse:

Er det noen som har prøvd seg på raw sjokolade?
Var på lønningspils i går! Og var våken 8.30 i dag tidlig. Skulle virkelig ønske jeg klarte å sove litt lengre i helgene....Ble noen drinker i går selvom jeg bare hadde planer om å ta én! Var så sliten. Tung i hodet!Camilla og Tina ville så gjerne være med i bloggen og stiller opp med dette flotte bildet :D

Jeg har vært på min 5. Grete Roede kurskveld og hittil har jeg gått ned 11,1 KG!!!! Yes! Det føles bra. Veldig, veldig bra!

Også er det vel på tide å skrive litt om Noka produktene jeg har prøvd, selvom du liker det eller ikke!Når jeg først prøvde jordbær milkshaken så var den så tykk i konsistensen at det nesten ikke gikk an å få det ned! Smakte helt grusomt faktisk.

Du skal egentlig ha 2,5 dl melk og 2/3 skjeer med pulver. Jeg byttet ut 1 dl melk med VANN. Så nå er det fult mulig å drikke den + at den er helt grei i smaken. HURRA! I tillegg bruker jeg litt under 2 skjeer med pulver.
Så jeg pleier å ta en slik shake til frokost som tilsvarer ca. 200 kcal.

I helgene derimot tar jeg meg god tid til å lage meg noe ordentlig godt selvfølgelig.
Jeg syns bare det er så greit å bruke så liten tid som mulig på frokost i ukedagene så jeg slipper å stå opp enda tidligere enn det jeg må haha.

De andre smakene har jeg ikke fått smakt på ennå, venter til jordbær pulveret er brukt opp men regner med at de også er fult smakelig ;)

Jeg har også fått prøvd to forskjellige barer.- Noka crisp bar med eple smak: Smakte faktisk litt som eplekake med en gang, men så syns jeg det ble litt for mye og litt for søtt. Så jeg deler den heller opp og tar en halv bar som snacks eller når jeg føler jeg er litt sulten før middag.

- Noka confect bar med karamell smak: Veldig god! Smaker veldig likt nutrilett sin, selvom jeg syns nutrilett vinner på smaken!

Dette er det jeg har prøvd så langt, vil heller bruke litt tid på å virkelig finne ut av hva som smaker greit og hva som ikke kan spises!

Nei, nå er det helg og jeg skal endelig SLAPPE AV!! ahhhhhhh :)