This song is stuck in my head ♥
Min kjære storebror fyller 25 år i dag! Begynner å bli gammel nå gitt... høhø! Neida.
Jeg kommer sakte etter :-)

Mamma hadde selvfølgelig disket opp og laget snitter til oss (noe av det beste vi vet om) og kake. NAM!

Vi har verdens beste og snilleste mamma :-) og det håper jeg dere også har!
Elsk ♥

Hadde gitt opp jakten på å finne fine sko til julebordet som er om en uke, men så kom jeg over disse fra Bianco! Utrolig gode å gå i tross høyden. Gleder meg til å bruke de :-)
Frokostbordet mitt.

Det er 1. søndag i advent. Det er helg. Det er snart JUL!

♥                ♥                ♥                ♥                ♥                ♥                ♥                ♥
Er så LEI av håret mitt! Har liksom hatt det likt i alle år.

Men til tross for at det føles slikt har jeg hatt noen forandringer. Har hatt pannelugg (no more!) og jeg har bleket håret mitt og blitt blond selvom jeg har veldig mørkt hår...... Nice.

Har hatt sideskill i alle år + at jeg retter ut håret nesten HVER DAG. Boring.

Men nå har jeg fått sansen for bølgete hår! Har egentlig hatt det en god stund nå men har vært aaaaaltfor lat til å faktisk gjøre noe med det.

Likte håret mitt i dag, nå mangler det bare litt mørkere striper så blir det så bra så. Har lyst til å spare håret men det tar sin tid. Vokser knapt! Buhu :(

Tekake og latte ♥ Obligatorisk på en lørdag.

Skulle jo egentlig på julemarked i dag, meeeeen mamma og jeg trengte litt småsaker (skjørt og sko) så da ble det ikke noe av julemarkedet.

Og SKO fant jeg. Nydelige. Utrolig gode å gå i tross i at de er skyhøye! Skal selvfølgelig vise de frem :-)
Lang dag i dag på jobben, med mye sykdom på huset. Kjedelig! Men vi klarte oss vi, og dagen i dag ble ganske så fin :-)

Gikk til kaffehjørnet for å ta meg en varm sjokolade med deilig krem på. Veldig fin start på dagen!Dro til Linderud senteret etter jobb for å spise litt. Er for lat til å lage meg middag etter en slik dag på en fredag...Julestemning :-)Veldig, veldig god cheeseburger hos Jordbærpikene!Kjøpte meg FLAX julekalender, og 3 Griseflax for 30 kr.Og hei, GEVINST!!! Moooro :-)
Skulle egentlig ha begynt 8.30 på jobb i dag, men fikk nettopp en melding om at huset trenger at jeg tar senvakten (hadde en i går også!!) istedenfor min kjære mellomvakt, fordi det er mye sykdom der. Blahhhh.... Hadde jeg visst det litt før hadde jeg kunne sovet én time til :-) vi får se positivt på det, det er jo FREDAG!I morgen skal mamma og jeg ta en tur innom Årvoll Gård sitt julemarked. Det kan bli koslig det! Elsker julen.
Elsker alle lysene. Stemningen. Kosen. Familietreff :-) ja så lenge det ikke tar over alle fridagene mine!

Skal jobbe lillejulaften, 27. og 28. desember også håper jeg at jeg får fri de to neste dagene. *Kryss fingrene for meg*

Nå som jeg har så god tid, skal jeg ta turen innom kaffehjørnet som ligger i nærheten her for å kjøpe meg varm sjokolade ♥ Hjelper mot en lang, mørk og KALD fredag! Brrrrr.
Jeg er bare litt ( VELDIG!! ) misunnelig på Annette Haga og Ulrikke Lund som skal til Edinburgh! Regner med at turen er sponset?!.... Jeg vil også. Da kunne jeg jo ha besøkt Rick.....hehe. Og ikke minst, få sett Edinburgh igjen, for en herlig by!

Jeg har nå i lang tid, enten likt Edinburgh best, eller Glasgow. Det skifter etter noen måneder, for de har begge sine fordeler.Edinburgh: Er hovedstaden. Der bor det ca. 500 000 innbyggere og er den nest største byen i Skottland. Det er her selve slottet ligger, "Edinburgh Castle". Nydelig bygg og en fantastisk utsikt der oppe! Om sommeren er køene meeeeterlange så da bør du ha god tålmodighet.
Har du vært der én gang er det vel egentlig ikke noe vits i å dra dit igjen, da man har sett alt (jeg har vært der tre ganger) men utsikten er flott å se på :-)Shopping her er moro! (Er det ikke alltid det a'?) Det er så vidt jeg vet, ingen store kjøpesentre her (de har noen små, men ikke noe å skryte av syns jeg), men de har derimot en hovedgate hvor all shoppingen forgår. Der har de butikker som Marks & Spencer, Accessorize, Gap, Burton, Disney Store, Topshop/Topman, River Island, Urban Outfitters, Nine West, Starbucks, Ann Summers, HMV, Monsoon, La Senza, Next M.M

Skal du ha deg noe å spise er det ikke lange veien du må gå. De har de vanlige kjedene som Pizza Hut, Hard Rock Café og T.G.I Fridays. Men de har også en helg HAUG med puber som er koslige, billige og som har ganske god mat :-) Verdt å titte innom. Også har de en drøss av andre steder. Det er bare å prøve seg frem.Hvis du først skal ta turen dit, anbefaler jeg deg å ta turen i desember. Da har de nemlig et tysk julemarked oppe og går, superkoslig! Masse fine ting å se på, aktiviteter, de har skøytebane og CREPES! ♥ De setter også opp et tivoli. Kjempefint å se på om kvelden da det er mørkt, med lys fra tivoli og masse fint julepynt og lys over hele byen!Det er enkelt å komme seg inn til byen via tog, stopper rett i sentrum.

Og du får som regel billige flybilletter fra Norwegian til Edinburgh.

Nyttårsaften, eller Hogmanay som britene kaller det, er også helt fantastisk i Edinburgh. Jeg feiret der for første gang i fjor og kunne godt tenkt meg å dra dit i år også, men alt avhenger av jobben og om jeg får fri.

I fjor bestilte Rick og jeg et hotell som lå i sentrum, så vi fikk kort gåavstand til selve nyttårsfesten i hovedgata, Princes Street. Vi varmet opp med noen gode drinker på Fridays først, før vi spiste en god middag. Senere mot kvelden måtte vi ut for å hente billettene, man slipper nemlig ikke inn uten. De får man hentet ved kirken, oppe ved Edinburgh Castle.

Glasgow: Den største byen i Skottland. Har ca 650.000 innbyggere i selve byen/sentrum, men tre ganger så mange i større deler av byen. Folk her har en sterk skotsk dialekt, som kan være veldig vanskelig å forstå. Jeg skjønner ikke helt hvorfor det er så stor forskjell ifra Edinburgh? Heldigvis for meg så høres Rick mer ut som en engelskmann! (Nå kommer han til å bli fornærma)

Shopping: Her har de noen kjøpesentere. Buchanan Galleries. Her finner du egentlig alt, Ben & Jerry's, Build-a-bear-workshop, Desigual, Express Nails, Gap, Hollister, Mango, Next, River Island, Starbucks, Thomas Sabo M.MSt. Enoch. - Hamleys, H&M, Dorothy Perkins, HMV, Topshop, Disney Store, G-Star Raw, Nando's M.M

For meg så virker det som om Glasgow er den beste shoppebyen, hvis det er det du er ute etter!

Buchanan street (Minner meg om Mitch Buchanan fra Baywatch, min store forelskelse i mine yngre dager ♥)  er en av hovedgatene for shopping, sammen med Argyle Street og Sauchiehall Street.

Igjen, spisesteder finnes overalt! Det er bare å velge og vrake. Sist Rick og jeg var i Glasgow, stakk vi innom et fancy sushi sted.

Starbucks finner du seriøst på hvert gatehjørne, HURRA!Toget til Glasgow stopper i sentrum. Gåavstand til de fleste ting.

Sas flyr til Glasgow, men prisene kan være stive og det syns jeg faktisk de støtt og stadig er. Flyr aldri med Sas lenger pga prisen! Får du billig billetter til Edinburgh, kan du likeså greit ta toget til Glasgow derfra, tar ca 45-50 min.

Fristet det å besøke Skottland? Eller har du kanskje allerede vært der? :-)
Hadde den kosligste dagen i dag, på lenge! Og jeg har hatt det fint de siste ukene....Sier vel litt.

Var nemlig i Askim for å besøke fetteren min og kjæresten hans som nettopp har fått en liten gutt!
10 dager gammel er han ♥ Har blitt helt verpesjuk jeg.....

Jeg har alltid likt babyer, men har aldri fått muligheten til å holde en så liten en før, så dette var stort! Gleder meg sånn til det blir MIN tur :-)Så nydelig og så perfekt ♥

Får se han igjen på julaften, og jeg gleder meg selvfølgelig allerede!
Jeg føler nesten at bloggen har blitt en MATblogg. Bare sjekk ut de siste innleggene mine! Mat, mat og atter mat. Men så er jeg jo kanskje i overkant interessert i mat da........... Pytt pytt.

Har endelig prøvd meg på å lage quesedilla's og HERREGUD, hvorfor har jeg ikke gjort det før?! Sinnsykt digg.Du trenger tortilla wraps.Steker kyllingfilet i små biter. Legger på ost på HALVE tortillaen, tar deretter på chunky salsa på halve, litt paprika og enda litt ost. Bretter over den andre halve delenOg steker dem til osten har smeltet.Legg på en god dæsj med creme fraice/lettrømme/RØMME for de som vil det, og guacemole <3 og NYT!


1. Dermalogica Kit - Akkurat nå holder jeg på med Roaccutane kuren min, men den blir avsluttet i februar en tid og DA kan jeg bruke hudprodukter igjen.

2. Spa behandlinger. Spesielt massasje og fotbehandlinger! NB. Ikke google det, YUCK!

3. Parfyme. Har egentlig nok, men trenger alltids fler? Ja til å lukte godt!

4. GAVEKORT. Alltid gavekort. Jeg elsker det! Hva er vel bedre å få kjøpt det man virkelig vil ha?

5. Curb your Enthusiasm dvd'er. Fra sesong 2. Helt g-e-n-i-a-l serie!

6. Peep Show. Enda en genial serie.

7. MacBook Air eller Pro. Det skjer ikke at jeg får dette til jul, men det er lov til å drømme?? Jeg sparer iallefall opp selv, men det kan ta litt tid. Så litt penger hadde hjulpet meg godt på vei :)))

Hva ønsker DU deg til jul?
Jeg har hørt så mye positivt om Yaya's at jeg måtte ta med meg Rick dit for å se hva alle snakket om!

Det serveres thaimat i "tropiske" omgivelser. Stedet er innredet av ekte planker, trær, gulv, bord, stoler osvosv fra selveste Thailand! Og det er kult.

Vi hadde booket bord til kl 17.00 og vi kom dit ca 10 min før. Ble stående og vente ved skiltet der det stod "Vent her på Hovmesteren". Vi ventet og ventet og ventet.... Bestemte oss derfor for å ta noen steg videre inn, hvor vi møtte ei svensk jente. Ikke særlig blid heller. Som bad oss gå tilbake til skiltet, fordi de bare var 2 på jobb. Også stod vi der og ventet enda litt til. Veldig dårlig førsteinntrykk.Én gang i timen (ca.) slukkes lyset så hele restauranten blir bekk mørkt. Deretter begynner det å "lyne, tordne og regne". Dette var faktisk noe jeg hadde sett fram til, men gud så kjedelig det var! Det var ikke særlig troverdig og varte heller ikke lenge. Skuffa!

Menyen så ganske fin ut, men verken Rick og jeg var så begeistret for maten våres. Jeg bestilte meg kyllinggryte og Rick bestilte seg stekt kylling med grønnsaker. Retten hans var så UTROLIG salt at det nesten ikke gikk an å spise. Min var helt grei, men ikke noe spesiell opplevelse.

Vi bestilte hver vår drink, og de var gode! Prøv Pina Colada'en hvis du tar turen! Og fritert banan. Det var høydepunktet mitt.

Vi var forresten på Yaya's ved Vika. Jeg kommer nok ikke til å ta turen dit igjen. Men kanskje jeg skal prøve Yaya's i Sentrum eller Majorstua? Noen som har vært der?


Øredobber til julebordet?! <3 elsker å pynte meg!O.P.I base coat og top coat!Fine telysholdere + lilla telysEr ikke fargen fin? :)Mmmmmmmmm.....
Karpe Diem konserten i går var helt FANTASTISK! For en stemning. For et publikum og for noen gutter!
Showet var superkult, det både "regnet" når "Regnvær" ble spilt, det dalte ned penger fra taket når "Krølla 50 lapp y'all" ble spilt. Magdi gjorde noe han ALDRI har gjort på en konsert før, nemlig STAGEDIVING! Var så sinnsykt kult!

Og showet endte med konfetti dalende ned på publikum. Rett og slett en perfekt kveld :-)

Dårlig kvalitet på bilder, tok ikke med meg kamera så det ble iphone bilder. Det samme gjelder videoen, lyden har blitt ødelagt fordi det var så sinnsykt høy lyd der, men men. Da får dere iallefall se stemningen i går kveld!

Tina og jeg hadde stått i køen i 40 min og fryst ræven av oss og da dørene ENDELIG åpnet seg, fant Tina ut at hun hadde glemt legget sitt igjen hjemme! Kriiiiise! Mens hun stakk for å hente det, gikk jeg rundt og følte meg litt teit. Ble noen drinker og noen runder på do, før hun endelig dukket opp.
I kveld skal jeg på KARPE DIEM konsert! Har gledet meg en god stund nå :)) Har ikke mye energi om dagen, men jeg skal søren meg ikke gå glipp av denne konserten! Sist jeg så gutta var jeg vel 14-15 år, og det var på Trikkestallen på Torshov. Gleder meg vilt til ikveld!


Skulle egentlig på kurs i dag med jobben (frivillig), men har blitt så kraftig forkjøla at jeg valgte å droppe det, og heller få litt mer tid til å sove.... Angrer ikke på det! Har vært litt her og der i dag. Først på Ikea for å kjøpe en enkel gjesteseng. Deretter for å kjøpe nye dyner, puter og dynetrekk :) også fant jeg julebordskjolen min! Juhuu! Var egentlig ikke den jeg hadde mest lyst på, for den passet ikke.... Men godt å være i mål :) nå mangler jeg bare sko!
Jeg har ikke noen planer om å utdype meg så veldig mye mer enn hva jeg allerede skrev i det forrige innlegget. Dette er en endeløs diskusjon, og folk får mene hva de vil. Jeg har iallefall sagt mitt!

Nei, jeg er ikke perfekt.

Ja jeg spiser kjøtt, men prøver å begrense det.

Jeg prøver også å unngå å kjøpe produkter som er testet på dyr.

Å ikke dra alle over en kam, blir vanskelig, da jeg mener at det ikke finnes noen riktig måte å drive en pelsfarm på.

Man kan ikke klare alt, man får ikke reddet alle som lider, men ALT hjelper. Er det så galt å gi litt av seg selv?
Bedre det syns nå jeg, enn å sitte og kverulere over at *jeg* og *andre* som uttaler oss om pelsindustrien, ikke kan uttale oss, nettopp fordi vi ikke gjør alt *riktig*.Noahs fakkeltop mot pels, 13 november, kl 17.30. Møt opp på Youngstorvet!

Ai ai....Piiiiiinlig!

Over til noe mer seriøst: Pelsdyroppdrettere.

De fleste av dere har vel fått med dere diskusjonene i media de siste dagene? Jeg orker IKKE å se på slike videoer lenger. Der hvor dyr pines, tortureres og lider. Jeg blir rett og slett DÅRLIG av det. Helvetes dritt.

Jeg leser vg nett hver eneste dag, og i dag stiller det opp en fjott av en fyr som føler seg trakassert. Hva faen forventer du når du driver en pelsdyroppdrett?? Du AVLER opp stakkars dyr for å få PELSEN deres. Den nydelige pelsen som er deres. Pels som dyr må ha. Som de skal ha. Som de ble født med.

Er det meningen at vi skal ta mennesker til fange, for deretter å dra av huden deres?? Didn't think so!

"Vi føler oss forsvarsløse". Ja gud, stakkars DERE.

"De er med på å framstille hele næringen som kriminelle. Vil de se hvordan vi faktisk driver, er det bare å komme, sier Haugstad".

Jeg tror jammen meg jeg står over! Takk for tilbudet, men hvem er det som liker synet av dyr som bor i knøttsmå bur som lider? Bare dere drittfolk som jobber med slike ting! At det er mulig. Er det virkelig noe å LURE på om hele pelsnæringsvirksomheten burde legges ned? NEI! For ja, dere ER kriminelle i mine øyne. Og verre enn det.

Og kom disse avsløringene egentlig som noe sjokk? NEI!

Send DYR til 2160, så støtter du Dyrebeskyttelsen Norge med 200 kr. Vær så snill!
Jeg er kjempefornøyd med Noka shakene som jeg fikk for en stund tilbake. Jeg husker første gang jeg smakte på jordbær shaken; Den var så tykk at jeg ikke fikk den ned! Smakte grusomt og plastikk. Men etter litt "eksperimenterte" jeg, og valgte å bruke mer vann enn melk (fikk fortsatt i meg 200 kcal) så den ikke skulle bli så tykk. Voila!
Nå drikker jeg shakene (veksler mellom jordbær og sjokolade) hver morgen. Utrolig enkelt og fort å lage, og nå har jeg faktisk begynt å like smakene. Weird! Men det er jo bare fint :)

Har også avsluttet mitt andre Grete Roede kurs og har til nå gått ned 12,7 kg og er superfornøyd med meg selv! Føler meg så opplagt. MYE freshere.
Nå tenkte jeg å ta et opphold fra kurset og kanskje begynne på et kurs igjen, etter nyttår, jeg har jo fortsatt over 10 kg til jeg vil ned.

Har dere lyst til å se forandringen? Jeg ser det iallefall veldig tydelig!Samme jakke! Den var trang før. Nå finnes den ikke trang, utrolig deilig :)