Hei alle sammen! Jeg regner med at det er noen av dere som lurer på hvor det blir av flere innlegg? Og jeg har tenkt veldig mye den siste tiden. Blogg inspirasjonen går jo som regel opp og ned for alle og det samme har skjedd med meg. 

Jeg merker at jeg ikke har det lille ekstra lenger som gjør at jeg syns det er morsomt å blogge. Det samme gjelder å lese blogger. Jeg føler ikke at jeg har så mye tid lenger, og den tiden jeg har vil jeg heller bruke på noe annet, enn så lenge.

Jeg begynner å bli litt lei, i tillegg til at jeg syns bloggverden er så overfladisk. Jeg vet det finnes utrolig mye annet enn rosa bloggere der ute, men det er så mange som bare skriver vås og i tillegg får betalt for det. Hva er greia med det? Jeg syns det er mye, lite interessant å lese der ute og blir igjen uinspirert av det. MEN når det er sagt så kommer jeg ikke til å legge ned bloggen min, det er utrolig moro å gå tilbake og se på hva som har skjedd tidligere. Det er mye man glemmer!

Så framover kommer jeg til å ta det som det kommer. Har vurdert om jeg bare skal ha en ren bakeblogg da jeg synes det er godt å ikke skrive så mye private ting lenger, men det tror jeg at jeg hadde angret på etterhvert. Så neste gang det kommer et innlegg her inne, så har jeg enten bakt, eller så har jeg bare lyst til å fortelle om hverdagen min :) Så håper jeg dette ga litt forklaring på hvorfor det er så stille her inne! ;) Avslutter med et tilfeldig bilde av Emma og meg for noen helger tilbake :)
I går bakte jeg noen veldig fine muffins til Aksel (sønnen til fetteren min) som fylte 1 år! Bursdagsselskapet var i dag og jeg tror det slo an hos både barn og voksne ;) veldig morsomt!

Ble rimelig fornøyde med de! :D I tillegg måtte jeg prøve ut det spiselige glitteret jeg fikk for en stund siden og jeg var ganske fornøyd med det også. 
Gårsdagen var kjempe moro! Visste ærlig talt ikke hva vi hadde å fovente, men det første vi ble møtt av, var gratis bonger til drikke ;) ikke verst. Så var det bare å legge fra seg jakka og gå og ta seg et glass champagne ♥ Jeg leste et sted at det var 400 inviterte, så det manglet ikke på folk der!

Henrik Thodesen (fra Torsdag kveld i Nydalen) var konferansier og gjorde en strålende jobb, det manglet ikke på humor! Senere var det Eva & The Heartmakers som underholdt og gitarisen spilte en herlig gitar solo, og er det noe jeg elsker så er det gitar solo! (Hør bare på sangen øverst, det var t.o.m mye bedre i virkeligheten). Marion Ravn sang også for oss og hadde en helt utrolig flott stemme!

Deretter var det kåring av Norges flotteste hår (som jeg dessverre ikke tok noen bilder av), masse gratis, deilige makroner fra Sebastien Bruno, enda fler glass med champagne og goodiebags, en herlig kveld!
Nå stikker jeg på Define Hair Award Finaleshow - vant nemlig billetter dit og tar med meg Sandra! :D

 
Dagen i går var såå fin! Hektisk men fin. Var bare hjemom etter jobb for å skifte til noe litt finere klær, så var jeg klar for å dra ned til Oslo City for boksignering av Manuela sin nye bakebok! De som kjøpte boken, fikk ett lodd hver. Og senere på kvelden skulle det være flere trekninger av fine ting. Jeg hadde selvfølgelig håpet på å vinne 1. premien, som var en Kitchen Aid maskin! Det er noe jeg viiirkelig drømmer om. Men det skjedde dessverre ikke, men jeg vant noe annet! :D Jeg fikk med meg masse produkter fra Betty Crocker slik at jeg kan lage meg masse kaker og cupcakes hjemme :-) Blir spennende å prøve de. Jeg var også den første som ble ropt opp ;) Og det var vel rundt 200 som hadde kjøpt boka! Veldig morsomt å endelig se Manuela! Det ble sagt at det skulle bli egen stand hvor man kunne pynte sine egne cupcakes, men det var det dessverre ikke... Det var en dame som pyntet de selv, og til høyre her var det stand med smaksprøver! Litt skuffende, men men. Vi (mamma, broren min og jeg) hadde litt tid å slå igjen før det var trekning av premier kl. 21.00, så da tok vi oss en tur på den nye Fridays som er utenfor Oslo City. Jeg likte meg der, minte meg faktisk om Fridays i Glasgow. Good times ♥

MMmmm, favoritten på Fridays, quesedilla! Premiene ♥

Gleder meg til å prøve ut enda fler oppskrifter fra den herlige boken hennes!