Ønsker alle mine fine blogglesere et godt nyttår! Håper kvelden deres blir fin og at 2011 blir et flott år for alle :-)

Takk for i år ;-)
- Ikke kjøpe kaffe ute. Dette gjelder kaffe latte, cappuccino, varm sjokolade, te osvosv. Dette vil spare meg endel penger! Pleier som regel å kjøpe dette to ganger i uka. Klarer jeg dette legger jeg tilside 1000 kr som skal gå til Mac kjøpet mitt.- Ikke spise ute på restauranter. De som kjenner meg vet at jeg eeelsker å gå ut og spise! Men det blir fort veldig dyrt. Dette betyr middag hjemme hver dag. Klarer jeg dette legger jeg tilside 500 kr.

Edit: Har valgt å legge på to ting her, spise fisk to ganger i uken!
Kutte ut brød, poteter og ris i 50% av middagene mine.- Ikke kjøpe noen som helst klær! Hvis jeg virkelig TRENGER noe, så får jeg bruke et gavekort jeg har på H&M.
Klarer jeg dette legger jeg tilside 500 kr.


- Kutte ut pepsi max'en min. Åååhh..kommer til å ANGRE på at jeg har satt dette som et mål. Oh well... 500 kr tilside hvis jeg klarer dette.- Trene minst 3 økter i uken. Klarer jeg dette blir jeg utrolig stolt! Og i tillegg legger jeg tilside 500 kr.
- Ingen sjokolade! This one is gonna be hard.... Legger som vanlig tilside 500 kr. hvis jeg klarer dette.Som dere ser har jeg bare satt opp for 6 måneder av gangen. Jeg VIL virkelig klare alle disse målene! Og jeg skal selvfølgelig holde dere oppdatert. Så derfor syns jeg det er bedre å fokusere først på disse 6 månedene. Så får jeg se om jeg lager nye mål for de neste 6 månedene.

Har dere noen nyttårsforsetter for 2011?
Hadde en helt perfekt julaften sammen med en del av den fine familien min! Vi tilbragte kvelden i Askim, én times kjøring fra Oslo. Alt er så idyllisk der. Føler jeg er skikkelig på bygda ;) og det er hvit snø hvorenn du ser!Møtte herlige Billy for første gang. Katten til fetteren min som han har fått fordi han ikke kom overens med de andre kattene i sitt forrige hus.10 stykker var vi samlet rundt bordet. I tillegg var det en liten baby tilstede :-)Kveldens store høydepunkt! Hadde gledet meg til å se igjen skjønne Aksel helt siden vi så han for første gang i november.Og mamma var julenissen - mens vi andre holdt på å le oss ihjel! Hun gjorde en strålende jobb som julenissen da ;)Helt perfekt julaften :-) synd det er så lenge til neste jul!

Merker nå at jeg ikke er like gira på gaver som før (dont get me wrong, gaver er ALLTID morsomt å få!!) men nå gleder jeg meg mye mer til maten og det å være sammen med familien. Superkoslig!

Fikk iallefall endel fint. Gavekort, penger, ullundertøy, vin, sengetøy, dermalogica kit og clinique renseprodukter :-) I morgen får jeg julegavene mine fra Rick så det blir spennende å åpne!
God morgen/ettermiddag!

Nå er mamma, Marius og jeg klar til å dra til Askim. Det blir feiring der i dag! Gleder meg kjempemasse. Julenissen kommer også, kan tenke mamma gleder seg ;) haha!Fikk julestrømpe av mamma i år også! Broren min og jeg har hatt de samme strømpene siden vi var små barn, ahhhh tradisjoner ♥Ikke alltid like lett å sette på en sløyfe på en katt!Fine jenta mi!

Ønsker dere alle en GOD JUL!!! Kos dere masse i dag :-)
Jeg har pakket inn julegaver til den store gullmedaljen og ser på meg selv som FERDIG nå! Deilig.
Mamma er ikke noe særlig glad i å pakke inn julegaver, så DEN æren har jeg fått!

Vi har ikke engang fått juletre inn i huset...... Vi er ALLTID så trege! (Pappa's skyld). Pleier jo egentlig å pynte på lille julaften, men straks skal jeg bort til mamma for å spise god mat og bare slappe av, det skal bli godt.

Jul forandrer seg jo eldre man blir, og ting i familien forandrer seg, dessverre. Skulle så ønske at jeg hadde hatt fler av de fine julene jeg hadde når jeg var mindre....Det var spesielt det ♥

Jeg vet iallefall at jeg gleder meg stort til den dagen jeg får min EGEN lille familie og vi skal lage våre egne tradisjoner og bare nyte alt så godt vi kan :-)


Det er nesten litt synd at jeg ikke er religiøs, da denne sangen handler om å be. Men men. Nydelig sang som går på repeat 24/7 om dagen og som fikk meg til å roe meg ned litt på flyet til og fra Berlin :-) (pillene funket ikke så bra som jeg hadde trodd)
I går var det duket for middag på Grand med den familien jeg ikke skal tilbringe julaften med i år, så det var utrolig koslig! All mat var forhåndsbestilt så det gikk ganske radig for seg. Var nesten litt redd for at vi måtte sitte der utover kvelden og det kan jo bli litt langtekkelig.... Men alt i alt, godt selskap og god mat!

Min nye bluse fra BikBok, er den ikke nydelig?? Akkurat slik jeg har lett etter!Kaldt og surt i går kveld, men veldig vakkert :-)
I dag ramlet det ned et julekort, BARE til meg! Det er faktisk aller første gang, og det syns jeg er utrolig koslig :-) og julekortet var fra søteste KaysoKirsti! Og i tillegg hadde hun lagt i to solkort, tuuuusen takk søta! Det setter jeg STOR pris på! :)

Nå skal jeg kose meg med italiensk pizza fra Spice! Resten av huset er på julebord. Jeg ble tilbudt å være med jeg også (pappa sitt firma) men det fristet lite å være med en gjeng med småfulle mannfolk selvom jeg GJERNE skulle ha spist på Big Horn!


I dag har jeg sittet og skrevet fine julekort til noen av mine blogglesere! Skal få sendt de avgårde i dag, så håper de er framme før julaften :-) i tillegg til dette har det også blitt noen pakker å pakke inn....Elsker å sitte og pusle med det, så lenge det ikke kryr av gaver da, da blir det fort pes!

Og her har vi selveste, Rudolf! Er han ikke fin?Kjøpte han i Berlin :-)

Innlegget mitt om oreokonfekt har blitt valgt ut på Side 2 sin bloggside og det er ALLTID morsomt! Tusen takk:-)


Snart skal jeg til mamma hvor det blir servert risengrynsgrøt, fruktsalat og gløgg!! Nå skal vi kose oss:-)

PS. Bruk gjerne mer sjokolade hvis du har så store former som jeg har. Har du mindre passer det over her.Bruk hele oreopakka og knus de GODT i en bolle. Her ser dere jeg brukte en kjøttbanker?? Hakke peiling på hva det rette ordet er. Men bruk hva du vil, bare du får knust de ordentlig.Smelt melkesjokoladen i veldig varmt vann. Tydeligvis skal man sette den over kokende vann, men det skjønte jo ikke jeg da...Så dette tok jo en evighet, så jeg tok i bruk micro'en!Deretter blander du den smeltede sjokoladen sammen med de knuste oreokjeksene. Fordel så mye du vil i formene dine, men husk at du skal ha litt plass til nougaten! Disse fine formene kjøpte jeg på Åhlens.Smelt nougaten godt i micro'en, så fordeler du det ut i alle formene.Når du er ferdig med å legge nougat i alle så må de stå kaldt i ca. 1/2 time. Jeg tok mine ut på verandaen!Underveis. Her har jeg smeltet mørk sjokolade som ligger i en bolle. Ta en gaffel og en teskje for å spe på med mørk sjokolade over hele (eller bare putt hele i bollen og rull den rundt) Her må du være kjapp fordi sjokoladen smelter fort og det blir vanskeligere å få det jevnt over hele. Just look at mine....! Var visst ikke så enkelt!

Det endelige resultatet :-) ble ikke så verst allikevel!
Jeg skal i første omgang begynne å lage Oreokonfekt, så får vi se hva det blir til resten av dagene.

Det blir iallefall ikke de syv slag her i huset;

1. Fordi jeg ikke har ork til å stå på kjøkkenet HELE jula
2. Det er bare jeg som spiser kaker i dette huset
3. Jeg skal IKKE ha i meg så mange kaker!!

Men litt konfekt går greit :-) blir spennende å se på resultatet...Hvis det blir fint skal dere få se ;) og hvis det blir dårlig...tja...dere skal vel fortsatt få lov til å se da!

Har du bakt noe i desember måned, eller har du planer om det? Kom gjerne med tips og oppskrifter!
Apfelstrudel!Sjokolade butikken :-) Her hadde de vulkaner som sprutet ut sjokolade OG Brandenburger Tor laget av sjokolade!
Tenkte det var på tide å få lagt ut resten av bildene fra Berlin turen. Har en god del igjen så dette blir DEL 1! Super koslig tur og by, savner Berlin allerede!Det var seriøst godteri og sjokolade OVERALT. I nesten alle bodene på julemarkedene og på kjøpesentrene hadde de egne butikker med bare sjokolade. MASSE lekker sjokolade!Den "dingsen" gikk rundt og rundt og nederst var det en bar :-)Minnemerkene for jødene


Pina Colada, beste drinken! Mmmmmm. Koste oss i går kveld.Nå skal vi snart ut av rommet, buhuu! Flyet vårt går ikke før 20.10 i kveld, så vi har egentlig store deler av dagen på å se litt nye ting. Skal prøve å finne deler av berlinmuren og bunkeren der Hitler levde sine siste dager!
HEI! Det tar forresten 7minutter å få lastet opp ETT bilde her. SUPER internett! Jaja, hva gjør jeg ikke for dere? ;)Begynte dagen med deilig frokost på hotellet ♥

LaFayette Berlin. Stort og fancy kjøpesenter. Litt dyre klær...... Dette kalles visst "sluket". Aner ikke hvor det ender opp!Er det ikke nydelig her?? Et av de fineste julemarkedene vi var på!

Men nå må jeg løpe, har tatt altfor lang tid å laste opp disse bildene...Får se hva jeg får tid til i morgen, da reiser vi jo hjem. Flyet vårt går sent i morgen kveld, men vi må jo være ute av rommet kl. 12.00.

Nå skal vi ned til baren for å ta noen drinker :-) god natt!
I dag har vi vært ute i 10 timer - og har nesten mistet noen tær på veien..... Veldig mye farting rundt omkring, hit og dit. På bussen, av bussen. Feil buss, riktig buss. Trikk og t-bane! Er ikke alltid så lett å finne riktig fram i en storby. Men dagen i dag har absolutt vært fin.

Vi fikk sett Brandenburger Tor, sett minnesteinene for jødene som døde under 2.verdenskrig, spist bratwurst, drukket gløgg, vært på Starbucks, spist brente cashewnøtter, vært på diverse julemarkeder og vært på KaDeWe, et enormt shoppingsenter med nesten alt. Fant ingen klær da, men litt sminke ble det :-) oppe på toppen hadde de en fantastisk buffet restaurant, der hadde de ALT av mat og desserter! Naaaaam.

Brandenburger TorMini-is!
Nå er jeg helt UTSLITT. Deilig å komme tilbake til et varmt og flott hotellrom ♥


Vi kom oss vel fram til Berlin og satt oss på "toget" som så mer ut som en veeeldig sliten t-bane vogn fra selve Oslo...Kanskje hakke verre? Neida. Men jeg hadde trodd det skulle være et ordentlig TOG!

Det snødde mye og blåste kraftig mens vi prøvde å finne fram til hotellet. 2 turister på tur! Du skulle sett oss der vi dro med oss koffertene våre i slapsen og søla mens vi ikke kunne puste pga vinden....Hotellrommet vårt var iallefall nydelig ♥ Veldig fornøyd med det.Flotte badet vårt med TAKLAMPE!Fikk kjøpt meg litt nødvendigheter på Tax Free'en ;)


I morgen stikker jeg til Berlin med mamma! Vi blir der i 4 dager.

4 dager med julemarkeder, gløgg, bratwurst, pepperkaker, kos, fin stemning, god mat, HOTELLFROKOST ♥ litt shopping og nye erfaringer. Gleder meg!

Skal bo på Leonardo Royal Hotel (åpnet i 2009) som ligger ca. 2 min unna Alexanderplatz. Ingen av oss har vært der før så hvis det er noen der ute som sitter med noen gode tips tar vi gjerne i mot :-)

Har fått helt angst for å fly, kjedelig, MEN jeg har fått piller for det. Vival. Nesten det samme som valium, bare ikke like mye mg som jeg har fortstått det? Håper så inderlig pillen funker på meg, hvis ikke blir det en veldig angstfylt flytur for min del...Koste meg masse med den supre barnehage-gjengen i går kveld! Var veldig spent på maten vi hadde bestilt, og den var helt nydelig. Tapas fra Norsk Bedrifts catering!
Meny for i går:

1. Marinert kylling rullet i Libabrød m/pesto, ruccola & ost
2. Chili & hvitløks marinerte scampi
3. Husets hjemmelagede tapas-kjøttboller
4. Hummos & Oliven
5. Serranoskinke drysset m/parmesan på frisk honningmelon
6. Marinerte kylling-wings
7. Små Amandine poteter i urter & olje
8. Foccatia & Liba brød
9. Aioli
10. Tomat salat med mozzarella, basilikum og balsamico


Jeg lar bildene tale fra kvelden :-)Langbordet vi dekket på. Ble utrolig koslig!Drinkebordet vårt. Musserende hvitvin.Kjempegod tapas.

Loddene mine. Ble en del.... 5 kr loddet ;) pengene går videre til sommerfesten vår.Og heldigvis ble det litt premier også. 2 rødvinsflasker (byttet til en hvitvin) og 2 plater med sjokolade! Not bad.Snacks, kaffi og tårtar!Gaveleken! Går ut på å kaste terninger, så du får partall, 2, 4 eller 6. Får man det kan man velge seg en gave (som vi åpnet) Før leken starter setter vi på en alarm (igår var det 30 min) og ingen vet når den går av. Når alarmen ringer har du vunnet alle gavene du sitter igjen med! Kjempe moro. Jeg endte opp med gaven jeg selv hadde kjøpt med ;)Kjempegod såpe i en "melke" kartong + 1 marsipangris

Vi hadde "sett halen på grisen" lek også. Moro moro :DFiine kollegaer!
Tok maaaaange bilder i går, vanskelig å bare velge ut noen få!
Bestemte meg i dag for å IKKE bruke den kjolen jeg egentlig hadde kjøpt til julebordet. Følte meg ikke særlig vel i den. Så da fant jeg frem en leopardkjole jeg kjøpte i Skottland for 2 år siden! Mye bedre.Brukte rettetangen min til å lage bølger. Litt gøy å gjøre litt mer med håret enn bare å rette det ut, kan fort bli litt kjedelig selvom det er pent det også :-)

Var på kicks i går og kjøpte meg en super eyeliner fra Makeup Store og glitter til å ha på øyevipper/øyekrokenMoi!

Jeg sitter i festkomiteen så må være der kl 17.00 for å gjøre i stand. Alle de andre kommer kl. 19.00! Det har blitt bestilt tapas til mat og vi har kjøpt inn snacks og dekorasjoner for de pengene som var igjen! Det var dessverre ikke mye igjen, og ikke nok til en velkomstdrink! Det syns jeg var litt leit... Hva er et julebord uten velkomstdrinker?? Så jeg kjøpte med to musserende vin, så nå er alt i boks:-D

Ha en flott kveld dere!


Se de fine juleblomstene mine a! Er de ikke søte?Og de nydelige pottene mine :-) tror egentlig det er til telys men pyttsann!Kjøpte litt julepynt til å ha på rommet mitt, veldig fornøyde med disse. Fra gavehjørnet, 89,- pr stk.Lucky Duck: Såpe med kokoslukt ♥ Kokos får meg virkelig til å tenke på sommeren! Og en fantastisk body butter, SKOTSK!

I morra er det julebord som gjelder, RAI RAI ;-)
For en lang uke dette har vært! Heldigvis er det fredag i dag. Utrolig deilig.

Vet dere hva? I går TRENTE JEG! Første gang siden 10. september..... shoot me! Jaja, nå er jeg iallefall i gang igjen. Håper jeg. Hvis ikke, gi meg et spark i ræva! Treningen gikk mye bedre enn forventet og jeg syns faktisk det var...morsomt :-) Så dere som sitter fast i soffaen, KOM DERE OPP!! Det er ikke så fælt som man skulle tro det var :DNå må jeg løpe! Er alltid i siste liten selvom jeg egentlig har gooood tid på meg, må bare sjekke pc'n vettu!...