Et lite hei fra Edinburgh! Hper alle koser seg i kveld♥






Har lyst til vise dere noen bilder fra selve julaften, hadde det jo s koselig :)



Pappa kom innom en tur i arbeidstyet sitt for hilse p Angelica for frste gang!







Kokken, a.k.a. onkel!



Flott juletre med masse gaver :))



Og selveste nissen kom p besk! Frste jula til Angelica :)









Mmmmmmm, beste jeg vet!






Hper alle har hatt en fantastisk julaften og jul s langt! Og at dere har kost dere med masse god mat og hyggelig selskap!

I gr var mamma, broren min og jeg hos onkelen og tanta mi. Der var ogs tre av fetterene mine, kona til han ene og lille Angelica, ogs m vi ikke glemme Silkemor! (pusen). Fikk masse flotte gaver og en av dem sitter jeg og skriver p n :) En hvit vaio med tastatur som lyser ♥ Det var noe annet enn den gamle jeg hadde med en stor, stygg ripe over hele skjermen! Elsker den! Fikk masse annet fint ogs :) Kos dere med resten av jula!




Hei dere!

M innrmme at jeg har savnet bloggingen bittelitt men det har vrt utrolig deilig slippe tenke p mtte oppdatere den! Men n har jeg jo bakt igjen, og da vil jeg veldig gjerne vise frem resultatet ;)

Denne gangen ble det bakt pepperkaker med royal icing p. Har sett s utrolig mange fine dekorasjoner p internett at jeg bare mtte prve.

Kjpte former fra Cacas butikken i Oslo. Finnes ogs p nett! Ogs brukte jeg ferdigkjpt pepperkakedeig. Men de ble gode de alts :)

Royal Icing bestr av:

Eggehvite
Melis
Sitronsaft

Enkelt, men det gjelder f den perfekte konsistensen, og det tar litt tid. Men resultatet ble veldig fint tilslutt. Kunne blitt enda bedre hadde jeg hatt enda fler konditorfarger, pynt og ikke minst tlmodighet. Satt s lenge med de at det nesten ikke ble gy p slutten!













En til hver p jobben :)

Steg 1: Bruk en tynn tipp og en royal icing som er fast nok til spryte i sidene. Denne skal trke og det skjer relativt fort
Steg 2: Nr du har ftt gjort det med alle sammen, sper du p med litt vann, men vr forsiktig, det skal ikke vre for rennende! Og nr du fr den rette konsistensen s bruker du en teskje til fordele alt dette i midten og ut i kriker og kroker.
Steg 3: Nr dette har sttt litt s kan du dekrore inni, og dette skjer da med den harde royal icingen man frst brukte p kantene, s husk dele opp royal icingen s du har nok til dette
Steg 4: La dette st helst i 8 timer, da blir den ordentlig fast og fin.

Hper det var noen som skjnte dette, hvis ikke finnes det mange fine videoer p youtube som forklarer det godt.