Et lite hei fra Edinburgh! Håper alle koser seg i kveld ♥ 
Har lyst til å vise dere noen bilder fra selve julaften, hadde det jo så koselig :)Pappa kom innom en tur i arbeidstøyet sitt for å hilse på Angelica for første gang!Kokken, a.k.a. onkel! Flott juletre med masse gaver :))Og selveste nissen kom på besøk! Første jula til Angelica :)

Mmmmmmm, beste jeg vet!


Håper alle har hatt en fantastisk julaften og jul så langt! Og at dere har kost dere med masse god mat og hyggelig selskap!

I går var mamma, broren min og jeg hos onkelen og tanta mi. Der var også tre av fetterene mine, kona til han ene og lille Angelica, også må vi ikke glemme Silkemor! (pusen). Fikk masse flotte gaver og en av dem sitter jeg og skriver på nå :) En hvit vaio med tastatur som lyser ♥ Det var noe annet enn den gamle jeg hadde med en stor, stygg ripe over hele skjermen! Elsker den! Fikk masse annet fint også :) Kos dere med resten av jula!  
Hei dere!

Må innrømme at jeg har savnet bloggingen bittelitt men det har vært utrolig deilig å slippe å tenke på å måtte oppdatere den! Men nå har jeg jo bakt igjen, og da vil jeg veldig gjerne vise frem resultatet ;)

Denne gangen ble det bakt pepperkaker med royal icing på. Har sett så utrolig mange fine dekorasjoner på internett at jeg bare måtte prøve.

Kjøpte former fra Cacas butikken i Oslo. Finnes også på nett! Også brukte jeg ferdigkjøpt pepperkakedeig. Men de ble gode de altså :)

Royal Icing består av:

Eggehvite
Melis
Sitronsaft

Enkelt, men det gjelder å få den perfekte konsistensen, og det tar litt tid. Men resultatet ble veldig fint tilslutt. Kunne blitt enda bedre hadde jeg hatt enda fler konditorfarger, pynt og ikke minst tålmodighet. Satt så lenge med de at det nesten ikke ble gøy på slutten!

En til hver på jobben :)

Steg 1: Bruk en tynn tipp og en royal icing som er fast nok til å sprøyte i sidene. Denne skal tørke og det skjer relativt fort
Steg 2: Når du har fått gjort det med alle sammen, sper du på med litt vann, men vær forsiktig, det skal ikke være for rennende! Og når du får den rette konsistensen så bruker du en teskje til å fordele alt dette i midten og ut i kriker og kroker. 
Steg 3: Når dette har stått litt så kan du dekrore inni, og dette skjer da med den harde royal icingen man først brukte på kantene, så husk å dele opp royal icingen så du har nok til dette
Steg 4: La dette stå helst i 8 timer, da blir den ordentlig fast og fin.

Håper det var noen som skjønte dette, hvis ikke finnes det mange fine videoer på youtube som forklarer det godt.