Tenkte å dele litt musikk med dere, har blitt en stund siden sist! Er det noen av dere som har noe å dele med meg så tar jeg gjerne imot!

 The Saturdays - All Fired Up

 Stella Mwangi Ft. Mohombi - Hula Hoop

 Pitbull Ft. Chris Brown - International Love

 Dj Antoine - Ma Chèrie

 Taio Cruz Ft. Ke$ha - Dirty PictureEn av youtube favorittene mine! Den er flere år gammel, og det var vel en av de første gangene jeg hørte om "Free Hugs" konseptet. Supersøt video og herlig sang :)
Should I drink another drink
See another light
I know that you may think
That I'm a broken little bird in my mindCause I am here and it eats me up
Well, I love the way it feels
I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need
Should I drink another drink
Am I running out of time
Confusion makes me think
This solution is beyond my sorry mind

Cause I am here and it eats me up
Well, I love the way it feels
I really shouldn't stay
But I can't give up
The more it hurts, the more I need It's like an addiction
And I just can't break free tonight
It's like an addiction
Am I the only one with the sad eyes
It's like an addiction
And I just can't break free tonight
It's like an addiction
Am I the only one with the sad eyes
 1,2,4 & 5 = WeHeartIt. 3 = Privat.
God morgen :-) Tenkte å dele en sang med dere som jeg digger! Men kvaliteten på youtube er dessverre ikke den beste, den fra itunes er 10 x bedre! Men men. Digger introen.  Viktig at Wiz Khalifa også er med i sangen.Vad tycks?

Endelig freeeedag, skal bli så deilig å ta helg! Men først blir det trening etter jobb. Har vært så slapp når det kommer til trening i snart 2 ukers tid. Men det har vært fordi jeg har vært så fryktelig trøtt og jeg aner ikke hvorfor. Jeg kan sove 1-2 timer etter jobb og være like trøtt igjen når jeg skal legge meg for godt på kvelden... I tillegg har jeg hatt sånn hodepine nesten konstant i flere dager nå. Veldig rart. Håper det forandrer seg snart for det er ikke noe deilig å ha det sånn.

I morgen skal vi feire 50-årsdagen til mamma, gleder meg!

 
Rihanna - S&M


Kesha - We Are Who We Are


Ida Corr - Let Me Think About It


Black Eyed Peas - Dirty Bit


Taio Cruz Ft. Kylie Minogue - HigherChris Brown - Yeah 3x

Håper noe av dette faller i smak :-) Musikk gjør trening så mye mer morsomt og ikke minst lettere!!Her kommer mine favorittsanger for tiden! Jeg har dessverre en tendens til å ihjelhøre nye sanger, så jeg blir FORT lei dem, men men.Usher - MoreThe Script - Science and FaithCapital Cities - Safe and Sound (denne sangen lette jeg etter i ca. 2 timer så HØR på den da!)


Det er nesten litt synd at jeg ikke er religiøs, da denne sangen handler om å be. Men men. Nydelig sang som går på repeat 24/7 om dagen og som fikk meg til å roe meg ned litt på flyet til og fra Berlin :-) (pillene funket ikke så bra som jeg hadde trodd)


This song is stuck in my head ♥
Karpe Diem konserten i går var helt FANTASTISK! For en stemning. For et publikum og for noen gutter!
Showet var superkult, det både "regnet" når "Regnvær" ble spilt, det dalte ned penger fra taket når "Krølla 50 lapp y'all" ble spilt. Magdi gjorde noe han ALDRI har gjort på en konsert før, nemlig STAGEDIVING! Var så sinnsykt kult!

Og showet endte med konfetti dalende ned på publikum. Rett og slett en perfekt kveld :-)

Dårlig kvalitet på bilder, tok ikke med meg kamera så det ble iphone bilder. Det samme gjelder videoen, lyden har blitt ødelagt fordi det var så sinnsykt høy lyd der, men men. Da får dere iallefall se stemningen i går kveld!

Tina og jeg hadde stått i køen i 40 min og fryst ræven av oss og da dørene ENDELIG åpnet seg, fant Tina ut at hun hadde glemt legget sitt igjen hjemme! Kriiiiise! Mens hun stakk for å hente det, gikk jeg rundt og følte meg litt teit. Ble noen drinker og noen runder på do, før hun endelig dukket opp.
I kveld skal jeg på KARPE DIEM konsert! Har gledet meg en god stund nå :)) Har ikke mye energi om dagen, men jeg skal søren meg ikke gå glipp av denne konserten! Sist jeg så gutta var jeg vel 14-15 år, og det var på Trikkestallen på Torshov. Gleder meg vilt til ikveld!
Fineste sangen for øyeblikket.MGMT - Kids


M.I.A - Jimmy


Paramore - Crush Crush Crush


Good Charlotte - The River


The Little Ones - Lovers Who Uncover


Does It Offend You Yeah - We Are Rockstars


Kent - Dom Andra


Apollo Ft. Karpe Diem - Kjære Mamma


Kings of Leon - On Call


Necro - 24 Shots


En god blanding vil jeg si! Kommer flere slike lister fortløpende :)Bare litt info til dere! Driver og får nytt design snart, og må ordne litt saker og ting. Jeg skjønte ikke HEEELT hvordan jeg skulle få skrevet de sidene om meg selv, kontakt, linker til blogger jeg leser osv! Men han som fikser designet mitt sa jeg måtte lage ett innlegg om hver ting. Er det ikke noen andre muligheter? Har liksom ikke lyst til å ha det på bloggen min.

Det er sikkert ingen som engang skjønner hva jeg mener nå...haha! Men hvis bloggen er litt rotete nå så vet dere hvorfor :) be patient!

Forresten, BESTE sangen for tiden! Har sikkert hørt på den sånn ca 50 ganger i dag.....

Christina Aguilera - Not Myself Tonight

Hva syns du? Selv syns jeg sangen er råkul! Videoen derimot (ikke denne her, men den orginale) syns jeg ikke er SÅ kul faktisk, litt for crazy til å være henne.

Karpe Diem svikter aldri!