Denne ukens resultat på Grete Roede kurset var ; 700 gram ned! Joho :D Så nå har jeg gått ned 5,4 KG totalt på 5 UKER! Deilig, deilig!!

Dette var også siste kurskveld for meg, da jeg reiser til Skottland i neste uke. Men jeg har planer om å melde meg på neste kurs jeg også, men den starter ikke før i SEPTEMBER! 2 måneder til det.... DET er lenge det. Så jeg lurer virkelig på hvordan det skal gå. Jeg har satt meg et mål da, jeg skal IKKE gå opp og alt jeg går ned, tar jeg imot med takk :) Men det er sommer og da skal jeg få lov til å kose meg litt, bare ikke hver eneste dag da!

Også jo, de av dere som har meg på facebook vet det, dere andre: JEG FIKK JOBBEN!!!! :D Jeg har vært så nervøs hele denne uken, og etter å ha fått hørt at det var 12 stk som søkte så var sjansene ganske små for at akkurat JEG skulle få den. Og først var det visst bare 4 stk som skulle intervjues, inkl. meg, men etter intervjuet fikk jeg høre at de skulle ha inn flere allikevel, så det virket jo ikke akkurat så positivt for min del da. Men det gikk jo som jeg ville :)

Det jeg ikke forklarte mange av dere andre her, er at det var en annen stilling i barnehagen, men det var bare 100% frem til jul, men det var egentlig den stillingen jeg kunne tenke meg aller mest, i.o.m at det er dit noen av de barna jeg har jobbet mest med skal begynne av fra til høsten, storebarnsavdeling :) så jeg fikk egentlig stillingen jeg søkte på MEN jeg skal jobbe på den andre avdelingen først, så altså 100% fram til jul der jeg mest ville være, og så 50% fra jul til sommer på den andre avdelingen. Med andre ord: JEG FIKK I POSE OG SEKK! :D

Mitt nye fantastiske armbånd.  ELSKER FARGEN ♥Jeg har ikke bursdag i dag, det er dessverre ikke siste trening med knallharde og strenge Jillian og Rick og jeg har heller ikke et jubileum!

I dag er det 1 helt år siden jeg flyttet til SKOTTLAND!!! Tenk dere det, et heeeelt år. 365 dager....ok da, DET hørtes ikke så mye ut, men et helt ÅR høres lenger ut. Hvor blir det av tiden?

Jeg husker jeg var drittlei av å se på leiligheter over nettet og at alle de leilighetene Rick så på, ALDRI ble vår. Jeg ville flytte MED EN GANG. Men dagen kom den, og jeg var NERVØS og spent. Herregud, jeg skulle flytte til utlandet. Første gang jeg flyttet også. Jeg visste at jeg ikke kom til å bli der, det var bare for en liten periode, men jeg visste uansett ikke når jeg skulle hjem til Norge igjen.

Jeg må innrømme at jeg savner det litt. Savner å bo for meg selv, gjøre hva jeg vil, når jeg vil. Savner Skottland. Savner skotske mennesker, savner engelsken, savner billig mat, savner klesbutikkene der borte (de har så mye finere butikker der!). Men jeg har ikke tenkt meg tilbake dit med det første, og ihvertfall ikke til den byen vi bodde i. Skulle jeg ha flyttet dit en gang i fremtiden ville jeg ha bodd i en av storbyene, Glasgow eller Edinburgh så det skjer litt! Jeg er jo trossalt fra Oslo.Å reise fra Sara var faktisk det verste!Utenfor der vi bodde. Vi bodde til høyre.Den lille felles hagen vår! Haha. Var ikke store uteplassen :)

I juli kom mamma og broren min for å besøke meg! Det var superkoslig. De betalte alt for oss! Det kom virkelig godt med.

Jeg dro dem med litt rundt, til dyreparken, Glasgow og Edinburgh og hadde noen veldig fine dager med dem.Utsikt fra Edinburgh Castle.Sekkepiper er veeeeldig vanlig der!Jeg feiret jul i Dundee og DET skal jeg ikke gjøre igjen... Hadde såååå hjemlengsel på julaften!Men jul i seg selv og nyttårsaften der var utrolig bra! Det anbefales. Dro til Edinburgh for å være der natt til 1 januar 2010!Også var det på tide å flytte igjen, etter 8 måneder sammen. Det var rart det! Men det gikk jo det også.

Helt sinnsykt at i dag er det 1 år siden alt dette her startet! Gode minner :)