Vil bare tips dere om en super hårserie fra Alexander Sprekenhus. Jeg har prøvd shampooen, balsamen og oljen og er superfornøyd!

Det er kanskje ikke det billigste der ute på markedet og flaskene er ikke store, men de er gode og har kvalitet.
Hvis jeg måtte ha valgt et produkt ifra serien som jeg skulle fortsette å kjøpe så hadde det helt klart blitt oljen!

Brukte den hver dag i Kreta etter jeg hadde dusjet. Håret blir silkemykt og ikke fett i det hele tatt og den lukter utrolig godt. Pump ett til to ganger i håndflaten, varm opp og du har nok. Flasken er veldig drøy. Bruk det i tuppene og fordel det så godt du kan. Brukes på tørt og vått hår. Selv har jeg bare prøvd på vått hår. Du kan også bruke oljen på tørre hender og neglebånd :)

Fordeler:

→ Du får silkemykt hår
→ Den er fuktighetsgivende
→ Gir sterkere hår
→ Motvirker floker
→ Motvirker elektrisk hår

...og sikkert flere ting jeg ikke kommer på i farta :) Jeg er veldig, veldig glad i neglelakk og ser jeg en nydelig farge så er jeg kjapp med å ta frem lommeboka for å si det sånn. Jeg føler meg vel med velstelte negler, og det finnes ikke få farger man kan få i tak i der ute ♥ 

Noen av mine favoritter fra Barry M. Enkelt å påføre, flotte farger og holder i flere dager! Flotte farger, flott design. Men ikke den beste kvaliteten, dessverre! For den prisen burde neglelakken virkelig vært perfekt. Nå husker jeg ikke hva butikken heter igjen, kjøpt i Skottland. Disse neglelakkene holder lenge og er enkle å påføre! Neglelakkene fra H&M er jeg veldig veldig fornøyd med. De har maaange farger å velge mellom og de holder godt syns jeg :)) 

Har du noen favoritter blandt neglelakker? Kom gjerne med tips og linker :)
For en HERLIG farge! Elsker neglelakkene fra Barry M. De holder faktisk lenger enn Chanel sine!
Hadde det superkos i familiebursdag i går.

Først litt tapas og vin/champagne hjemme hos tanta og onkelen min, deretter gikk vi videre for å spise indisk, NAM! Satt der en liten stund før vi deretter gikk hjem igjen for å spise litt kaker! Ble noen små stykker på meg, måtte jo smake!

Crap bilder, glemte å ta med kameraet mitt!
En fantastisk god og ikke minst MEKTIG sjokoladekake som Milla lagde! ♥ Kaka veide et tonn, MINST haha!

Og enda mer kake!

Og i dag fikk jeg raw chocolate fra

Har aldri smakt rå sjokolade før og jeg ble veldig positivt overrasket. Smakte digg! Jeg likte aller best den med appelsin smak i seg, er generelt veldig glad i sjokolader med slik smak!HÅNDLAGDE, folkens! 30 kr. for en sjokolade. Ikke akkurat dyrt!

Har du lyst til å prøve rå sjokolade? :))
Jeg har fått pakken min fra iHerb og det tok bare 4 dager!! Og dette kom fra USA. Er veeeeldig fornøyd så langt!

Fikk dessverre bare bestilt tre forskjellige ting, med tanke på den lave tollgrensa. Så nå skal det bestilles mer! Var litt redd for at det muligens skulle bli stoppet i tollen også, men det gikk jo fint. TVI TVI for de neste pakkene :)))

Betalte bare litt under 300 kr for produktene OG shipping!

Er det noen som har lyst til å handle der i nærmeste fremtid, kan dere selvfølgelig bruke rabattkoden DAH133, så får dere $5 avslag på bestillingen.
Har hørt mye bra om Pukka te så jeg bestemte meg for å prøve to forskjellige smaker. En Green Tea og en Night Time. De er ikke akkurat billige, 59 kroner stykk, men det er vel kanskje verdt det?! Fine pakninger er det iallefall og god smak!Jeg kjøpte også (aner ikke hva det kalles!) et sett med to stykk silikonbaserte former. Man kan ha muffins inni, lage kabaret, creme brulee, iskrem, puddinger +++, alt nesten! Skal bli spennende å prøve. De kan fryses ned til 40 minus og stekes i stekeovn i opptill 250 grader!Også ble det en liten ting til! - Silikonbasert sjokoladeformer! Tenkte jeg skulle prøve meg på en raw sjokolade oppskrift som Silje har laget, opptill flere ganger.

Må bare få bestilt alle ingrediensene fra iHerb først! Og det viser seg at nesten alle produktene jeg trenger er utsolgt akkurat nå.

Mens jeg venter så bestilte jeg hjem noen raw sjokolader fra The Raw Chocolate Shop, disse:

Er det noen som har prøvd seg på raw sjokolade?
Jeg har vært så heldig å bli sponset av Noka! Det er for de som vil gå ned noen kilo, eller for de som gjerne vil stabilisere vekten.Jeg har ennå ikke fått smakt på noen av produktene (må kjøpe melk til shakene) men regner med å begynne med dette i morgen ;) gleder meg til å smake på alle de forskjellige tingene!

Når jeg har fått smakt på de forskjellige produktene, kommer jeg selvfølgelig til å skrive litt om hvert produkt. om hva JEG syns om smaken.

Er det noen av dere som har prøvd Noka produktene før?

Jeg har pleid å bruke nutrilett shakene til frokost, når jeg ikke har tid eller ork til å lage istand frokost. Tar bare 1 minutt å gjøre istand en shake, og den smaker helt greit!
Så nå skal jeg prøve Noka shakene! :)Har fått et månedsforbruk.

Jordbær shake, Sjokolade shake, Blåbær shake og Vanilje shake.
Nudler med kjøtt og kylling smak.
Forskjellige smaker på supper, som grønnsakssuppe og sjaminjongsuppe!
Barer med smak av karamell, banan, eple, sjokolade og jordbær!
Og en shaker hvor du lager alle shakene dine i.Ikke verst!

Det følger med en guide om hvordan du på best måte kan gå ned noen kilo, og hvor mange kalorier du skal ligge på. Man skal ALDRI ligge under 1000 kalorier, da dette er sultegrensa, og forbrenningen din går ned.

Nå går jo jeg på Grete Roede kurs og ligger på ca 1500 kalorier hver dag. Så jeg kommer til å bytte ut annen mat med noka produktene, en til to ganger daglig.
Jeg er ekstremt sliten. Og ekstremt forkjøla.

Gikk gjennom bloggen min her om dagen, og det er en måned siden jeg ble forkjøla og jeg som IKKE skulle bli avhengig av nesesprayen min..? Ja, joda...jeg bruker den fortsatt! Yikes..... Men jeg må det bare. Denne uka merket jeg at halsen begynte å bli vond, ordentlig vond. Jeg visste hva som kom til å skje - jeg mistet nemlig stemmen! Det har skjedd meg én gang før, og det er virkelig ikke kult når man jobber i barnehage. Jeg snakker jo HELE tiden til ungene der..... Den begynner å bli litt bedre nå, heldigvis. Men hodet og kroppen er det verre med. Føler jeg har gått på høygir en stund nå at jeg trenger å slappe av litt! Skal snart zzzzoooove nå :)

Kjøpte meg forresten Ole Henriksen hudpleie produkter på Artesia spa. Man får det sikkert mye billigere på nettet, men jeg hadde ikke peiling på hva som passet til huden min, så det var greit å få litt hjelp! Hadde forresten heller ikke fått julegave av mamma ennå (SEEEEENT!) men da fikk jeg en av pakkene fra henne :)
Renseskum, serum, dagkrem, kveldskrem.

Jeg har hatt veldig uren hud før og trenger noe som ikke trigger huden min, derfor er disse produktene supre for hud som kan fort få urenheter. De er nemlig olje frie.

Hvilke hudprodukter bruker du?