Et lite hei fra Edinburgh! Håper alle koser seg i kveld ♥ 


Fikk sett Nidarosdomen og den var veldig vakker, både utenfor og inni :)) Titt tei!

Utsikt over Nidelva. Sola titta endelig fram!Her er vi i bakklandet. Veldig koselig med alle de små, søte husene. Fant et sted her hvor vi satte oss ned for å ta en liten matbit og noe å drikke på.Deilig kakao med masse krem :)

Prøve iherdig å finne et sted til å spise middag på lørdagskvelden, men nesten alt var opptatt! Endte opp på en italiensk restaurant hvor jeg fikk spist deilig biff, akkurat det jeg ville ha.Så utrolig stilig! Fargede bh'er til ære for rosa sløyfe aksjonen!Bodde på Thon Hotell Gildevangen. Lite rom, men veldig koselig.Siste kvelden satte vi oss ned på en pub og drakk Irish Coffee ;) En herlig tur!
Har hatt en kjempekoselig helg i Trondheim! Det var ikke lenge vi var der, så vi måtte velge ut det vi ville se på. Men på lørdag gikk vi en rundttur og fikk sett litt av hvert! Kan tenke meg det er koselig i gatene der når snøen kommer og det er jul :-)

Tenkte å dele det opp litt, så det ikke blir altfor kjedelig ;)Utenfor Britannia Hotell
 

Tok noen drinker før middagen på "To rom og kjøkken"Liten del av handlegata :)Midt i sentrumEn overlykkelig Katrine utenfor "Fairytale Cupcakes" :D Det var veldig lite inni der, og en helg haug av mennesker, så vi satte oss utenfor for å smake på cupcakesene. Nam nam, digger den gule!

Inspirasjon!

Mamma og jeg kjøpte to stk. Jeg valgte pistasj, og mamma tok nougat. Begge var veldig gode!Mens de andre tok smak av rips og kokosbolle :)
Da stikker jeg til Trondheim! Blir der til søndag. Min aller første gang. Drar med familien for å besøke fetteren min som studerer der :-) Gleder meg til å se byen! Har du noen tips til hva jeg burde få med meg, så rop ut! :)
Nå har det blitt litt lang tid siden jeg skulle ha postet et nytt Kreta innlegg, sorry! 

Så her kommer siste del av den fantastiske turen. Savner varmen, savner å være brun, savner å være gjennomvarm! Hehe. Skulle gjerne ha tatt meg en tur til varmere strøk rundt vintertider, men det blir vel med drømmen ;)

Jeg var på fiske-spa! I know, I know, høres jævli ut haha. Husker første gang jeg hørte om det, i Skottland faktisk for to år siden, jeg trodde ikke mine egne øyne! Og kunne aaaldri tenkt meg å gjøre det.... Nuvel. Prøve måtte jeg! Og det var egentlig bare moro. Det føltes litt som om man fikk småstøt, men ellers så merket man lite. Og resultatet? Så ikke mye forskjell :pFinnes så mange koselige gater i sentrum! Gikk rundt for å finne et sted å spise. Finnes restauranter og cafeèr overalt, så her er det bare å velge og vrakeFant et koselig sted til slutt!

Mamma og jeg fikk spilt litt tennis der nede også. Første gangen vår! Moro var det og frister til gjentakelse!Vi hadde skikkelig "storm" en dag. Rødt flagg på stranda og overskya, kjeeeedelig.Men da koste vi oss bare med litt is ;)Eeeelsker kjolen min fra Nelly! 

Nest siste kvelden så dro vi over på et annet hotell for ordentlig gode drinker. Pina Colada er noe av det beste jeg vet!<3
Tusen takk for de fine kommentarene deres på cupcakes innlegget!  ♥ :-) Hvis det er noen som har en god oppskrift på selve muffinsene så er det bare å komme med! :)

Nu, over til litt Kreta bilder igjen. Tok jo en del og vil vise dere så mye som mulig :-)Hadde på meg den fine langkjolen min :-) Måtte ha på de høyeste skoene jeg eier så kjolen ikke skulle gå i bakken!

Vi var i en vakker kirke av et slag i Chania og tente lys for Oslo og Utøya ofrene

Starbucks! Elsker det stedet. Gikk dit begge gangene vi var i Chania :-)Det var så utrolig vakkert og koselig i gamlebyenGyros! Nam nam


Er dere klare for del 2?? 

Det er først nå når jeg har kommet hjem og fått slappet av, at jeg ser hvor fint jeg hadde det på tur :-) ikke misforstå meg, jeg hadde det fint da jeg var der men det er de små tingene jeg ser nå som jeg setter pris på! :-)

Det var et yrende dyreliv der nede på Kreta; så så utrolig mange sommerfugler! De var overalt og kom flyvende hele tiden når vi lå på stranda :-) også var det endel innpåslitne vepser, og mamma ble faktisk stukket en gang..ouch! Også krydde det av nydelig, søte katter til min store fornøyelse! Også hunder, som gikk og virret rundt...stakars! De har jo en helt annen kultur enn oss her i nord...

 

I Chania by, var vi innom en butikk hvor det befant seg 4-5 katter som eieren av butikken hadde tatt til seg. De hadde blitt funnet i søppelbøtter osv... :/ og hjemme hadde hun visst enda fler! Det er godt det finnes slike mennesker her i verden ♥Vi hadde én dag hvor det var overskyet og da brukte vi den dagen på å spille tennis! Men det var jo nesten ikke noe kaldere i været av den grunn...svetten rant! Men moro var det :-)Solnedgangene der nede var SÅ vakre! Kameraet har selvfølgelig ikke klart å få med seg hvor perfekt det var. Men himmelen glødet
Her ser dere selve hotellet, vi hadde rom nesten øverst til høyre, med en stor balkong
 Utsikt :-)
Da var det vel på tide å få vist dere litt bilder ifra Kreta :-) Vi hadde en gjennomsnitts temperatur på 33 grader. Og sol hadde vi i 13 av 14 dager, deilig! Vi holdt til på Maleme. Og for å være ærlig så var det litt skuffende at det var DER. Jeg hadde bestilt et hotell som lå 300 m. fra sentrum, og ja.... det sentrumet var ikke mye å skryte av. Men da vet man det til neste gang! Det gikk gratis buss fra hotellet til Chania, storbyen, så det var vel egentlig ikke noe stort problem. Vi kom oss ut uansett!

Allerede den andre dagen der nede så dro vi på utflukter som Ving hadde. Denne turen var en dagstur med båt, utpå to forskjellige øyer. Vannet var turkist! Utrolig vakkert. De som ville kunne gå tur til borgen på toppen, men mamma og jeg hadde badesko på oss og ville også heller bade, så da ble vi nede. Ikke et dumt valg!Den blå lagune :-)Fine mammaen min ♥Et av de mange middagene på hotellet. Vi bodde nemlig på et All-inclusive hotell. Og da inngår frokost, lunsj, middag, snacks og drinker!Vi dro også på en vingård hvor det sto vinsmaking på menyen :-) til min store skuffelse så hadde de bare rødvin igjen! Jeg eeeelsker jo hvitvin og rosévin... Men de hadde visst ikke mer igjen...Også ble vi venner med noen geiter ;) så søte! Kom til oss med en gang for å få selskap :-)

Spist masse god is! 

og rett og slett bare slappet av! 
Hei alle sammen!

Nå er jeg endelig tilbake i herlige Norge, har savnet Oslo! Ferien var fin, men det var utrolig godt å komme tilbake igjen. Flyet var inne kl. 4 i natt og jeg var i sengs rundt kl. 7. Nå gjenstår den kjedelige utrydding av koffert og klesvasken som tar litt tid, samt å få oppdatert seg litt på hva som har skjedd mens jeg har vært borte.

Flere bilder fra ferien får dere når jeg har summet meg litt :-) skal spise frokost nå, også sove bittelitt til i den heeeerlige, fantastiske senga mi. DEN er god den. Også skal jeg selvfølgelig få svart alle de herlige kommentarene dere har lagt igjen ♥


Apfelstrudel!Sjokolade butikken :-) Her hadde de vulkaner som sprutet ut sjokolade OG Brandenburger Tor laget av sjokolade!
Tenkte det var på tide å få lagt ut resten av bildene fra Berlin turen. Har en god del igjen så dette blir DEL 1! Super koslig tur og by, savner Berlin allerede!Det var seriøst godteri og sjokolade OVERALT. I nesten alle bodene på julemarkedene og på kjøpesentrene hadde de egne butikker med bare sjokolade. MASSE lekker sjokolade!Den "dingsen" gikk rundt og rundt og nederst var det en bar :-)Minnemerkene for jødene


Pina Colada, beste drinken! Mmmmmm. Koste oss i går kveld.Nå skal vi snart ut av rommet, buhuu! Flyet vårt går ikke før 20.10 i kveld, så vi har egentlig store deler av dagen på å se litt nye ting. Skal prøve å finne deler av berlinmuren og bunkeren der Hitler levde sine siste dager!
HEI! Det tar forresten 7minutter å få lastet opp ETT bilde her. SUPER internett! Jaja, hva gjør jeg ikke for dere? ;)Begynte dagen med deilig frokost på hotellet ♥

LaFayette Berlin. Stort og fancy kjøpesenter. Litt dyre klær...... Dette kalles visst "sluket". Aner ikke hvor det ender opp!Er det ikke nydelig her?? Et av de fineste julemarkedene vi var på!

Men nå må jeg løpe, har tatt altfor lang tid å laste opp disse bildene...Får se hva jeg får tid til i morgen, da reiser vi jo hjem. Flyet vårt går sent i morgen kveld, men vi må jo være ute av rommet kl. 12.00.

Nå skal vi ned til baren for å ta noen drinker :-) god natt!
I dag har vi vært ute i 10 timer - og har nesten mistet noen tær på veien..... Veldig mye farting rundt omkring, hit og dit. På bussen, av bussen. Feil buss, riktig buss. Trikk og t-bane! Er ikke alltid så lett å finne riktig fram i en storby. Men dagen i dag har absolutt vært fin.

Vi fikk sett Brandenburger Tor, sett minnesteinene for jødene som døde under 2.verdenskrig, spist bratwurst, drukket gløgg, vært på Starbucks, spist brente cashewnøtter, vært på diverse julemarkeder og vært på KaDeWe, et enormt shoppingsenter med nesten alt. Fant ingen klær da, men litt sminke ble det :-) oppe på toppen hadde de en fantastisk buffet restaurant, der hadde de ALT av mat og desserter! Naaaaam.

Brandenburger TorMini-is!
Nå er jeg helt UTSLITT. Deilig å komme tilbake til et varmt og flott hotellrom ♥


Vi kom oss vel fram til Berlin og satt oss på "toget" som så mer ut som en veeeldig sliten t-bane vogn fra selve Oslo...Kanskje hakke verre? Neida. Men jeg hadde trodd det skulle være et ordentlig TOG!

Det snødde mye og blåste kraftig mens vi prøvde å finne fram til hotellet. 2 turister på tur! Du skulle sett oss der vi dro med oss koffertene våre i slapsen og søla mens vi ikke kunne puste pga vinden....Hotellrommet vårt var iallefall nydelig ♥ Veldig fornøyd med det.Flotte badet vårt med TAKLAMPE!Fikk kjøpt meg litt nødvendigheter på Tax Free'en ;)


I morgen stikker jeg til Berlin med mamma! Vi blir der i 4 dager.

4 dager med julemarkeder, gløgg, bratwurst, pepperkaker, kos, fin stemning, god mat, HOTELLFROKOST ♥ litt shopping og nye erfaringer. Gleder meg!

Skal bo på Leonardo Royal Hotel (åpnet i 2009) som ligger ca. 2 min unna Alexanderplatz. Ingen av oss har vært der før så hvis det er noen der ute som sitter med noen gode tips tar vi gjerne i mot :-)

Har fått helt angst for å fly, kjedelig, MEN jeg har fått piller for det. Vival. Nesten det samme som valium, bare ikke like mye mg som jeg har fortstått det? Håper så inderlig pillen funker på meg, hvis ikke blir det en veldig angstfylt flytur for min del...