I dag tok jeg turen til Bølgen og Moi for å spise! Hadde planer om å dra til den i Nydalen, men fant ut at den var stengt, så da ble det på Briskeby i stedet :-)  Noe moro må man jo finne på når man har ferie ;) Jeg elsker området rundt! Skulle gjerne ha flyttet hit men trenger noen millioner først ;)Vi fikk fort en liten venn som var sulten!

Det var tydelig at den hadde gjort dette før, fantes ikke mye redd :-) såå søt!

 Jeg bestilte meg wraps med kylling! Og mamma bestilte blåskjell, naaaam!


I går var vi ute for å feire at pappa fylte år! Vi dro på Lofoten fiskerestaurant, og bestilte 5 - retters. God mat, men ikke fantastisk som jeg egentlig hadde sett for meg. Men kvelden var uansett fin :-)

Nå husker ikke jeg hva alt var, men kort sagt: Kamskjell. Er vanligvis ikke fan av kamskjell men denne var veldig god. Skalldyrsuppe med brennesle. Veldig god, men alt for salt.Lysing med bønner. God, men litt lite smak. Oster. Not my cup of tea! Deilig dessert med brownie. Skulle gjerne ha hatt en litt større bit da, men....
Sånn, da var man hjemme igjen. Kjenner jeg er rimelig klar for senga nå, er så sliten!

Restauranten vi var på, har nettopp åpnet og holder til ved Schous Plass. Helt nederst ved Grünerløkka.
Det var mange mennesker der i kveld så stedet er tydeligvis populært allerede. Men for å være ærlig så var det ikke god mat. Ikke noe spesielt. Helt ok. Men lokalene var fine :-) og okda, tiramisuen var god!Bestilte tomat -og bøffelmozzarellasalat til forrett, grillet kalvekjøtt med spekeskinke, gremolata og salvie til hovedrett og en veldig god tiramisu til avsluttning :-) Elsker å prøve ut nye restauranter og cafeér, så da har man prøvd dette stedet også!
Jeg har hørt så mye positivt om Yaya's at jeg måtte ta med meg Rick dit for å se hva alle snakket om!

Det serveres thaimat i "tropiske" omgivelser. Stedet er innredet av ekte planker, trær, gulv, bord, stoler osvosv fra selveste Thailand! Og det er kult.

Vi hadde booket bord til kl 17.00 og vi kom dit ca 10 min før. Ble stående og vente ved skiltet der det stod "Vent her på Hovmesteren". Vi ventet og ventet og ventet.... Bestemte oss derfor for å ta noen steg videre inn, hvor vi møtte ei svensk jente. Ikke særlig blid heller. Som bad oss gå tilbake til skiltet, fordi de bare var 2 på jobb. Også stod vi der og ventet enda litt til. Veldig dårlig førsteinntrykk.Én gang i timen (ca.) slukkes lyset så hele restauranten blir bekk mørkt. Deretter begynner det å "lyne, tordne og regne". Dette var faktisk noe jeg hadde sett fram til, men gud så kjedelig det var! Det var ikke særlig troverdig og varte heller ikke lenge. Skuffa!

Menyen så ganske fin ut, men verken Rick og jeg var så begeistret for maten våres. Jeg bestilte meg kyllinggryte og Rick bestilte seg stekt kylling med grønnsaker. Retten hans var så UTROLIG salt at det nesten ikke gikk an å spise. Min var helt grei, men ikke noe spesiell opplevelse.

Vi bestilte hver vår drink, og de var gode! Prøv Pina Colada'en hvis du tar turen! Og fritert banan. Det var høydepunktet mitt.

Vi var forresten på Yaya's ved Vika. Jeg kommer nok ikke til å ta turen dit igjen. Men kanskje jeg skal prøve Yaya's i Sentrum eller Majorstua? Noen som har vært der?