Fine vinterjakka mi ♥

Har gått lenge og siklet på den, men i.o.m at den var så sinnsyk dyr så ble det bare med tanken.... Men i Trondheim så hadde de 20% på alt på Vic, (dvs. 800 kr i rabatt) så da måtte jeg bare slå til! Og pappa hadde ikke gitt meg bursdagsgaven min enda, jada, her i familien er vi trege! Så da fikk jeg jammen meg hele jakka i gave! :D

Se, den har t.o.m kompass! :D 

Ville egentlig ha jakka i hvit, men den blir jo så fort stygg i stoffet så da ble det blå! :)  
Nå er det to uker siden jeg var i Trondheim og jeg har enda ikke vist dere hva jeg kjøpte! Latskap kaller man det....

Ikke at det ble så veeeldig mye shopping da jeg ikke hadde så veldig mye penger å bruke, men litt ble det jo, for det var toilldager! For de som ikke vet hva det er, betyr det enkelt og greit at nesten hele byen består av salg!! Ble noen cupcakes saker i fra Traktøren. De hadde et mye større utvalg enn hva jeg har sett her i Oslo! :) Skulle gjerne ha kjøpt med mye mer, men bake saker er DYRT!Et nydelig kjede fra Oasis <3 Og shampo og balsam som egentlig kostet 250,- som jeg nå fikk for 75 per!! Kupp :D

Parfymer fra Dior ♥ Har lenge ønsket meg den ene, men den er jo siiiinnsyk dyr! Så dette er jo genialt :)

Også kjøpte jeg den beste vinterjakka <3 Den skal dere få se i et eget innlegg! :) 
....og nytt ullskjerf og over-knee strømper!Nå er det bare jakke, skinnhansker/votter og lue som mangler, så er jeg klar for vinteren!
Tenkte dere skulle få se på vesten jeg kjøpte meg på lørdag. Litt dyr, men veldig fin og veldig deilig å ha på!

Ricco Vero, kjøpt på VIC - 1699,-
Gleder meg sånn til å få disse herlighetene i posten! Boots fra Steve Madden ♥

Kjøpte de hos CathInTheCity, etter en liten budrunde. Nå håper jeg bare at jeg klarer å gå i de ;)

 
Jeg må seriøst spare penger nå, hvem vet hva jeg gjør til høsten? Det blir enten studier, eller jobbing. Blir det studier så blir det trange tider fremover.... MEN, jeg skal jo på ferie om snaue to uker og jeg trenger litt freshe, enkle sommerkjoler! Tror jeg har funnet noen jeg skal bestille hjem. Håper bare de passer, er så tiltak å måtte levere de tilbake!

 

Til venstre: Fra Asos, 450 kr.  Til høyre: Fra Asos, 260 kr.
Denne fra Nelly er jeg litt usikker på. Har et gavekort å bruke der. Denne koster 249. Denne er nydelig! Men jeg vet ikke om jeg hadde kledd den. Fra Asos, 580 kr.

--------------------------------------------

Nå har jeg forresten ferie i en uke, deiiilig! Jeg kan legge meg så sent jeg bare vil, stå opp når jeg vil og gjøre hva jeg vil. Jeg har foreløpig ingen spesielle planer og det er deilig. Etter denne uka er over, er det en jobbeuke igjen, før jeg har en uke her hjemme i Norge, så reiser jeg til Kreta og blir borte i to uker!!  


// From Accessorize


My new shoes from Nelly ♥

Dere har sett dem før, men jeg har ikke fått vist dem fram ordentlig før nå! Jeg er absolutt ikke vant til så høye sko, og syntes nok at de var ganske høye da jeg åpnet skoesken den dagen jeg fikk dem. Men allikevel syns jeg de er litt annerledes og jeg elsker fargen! Og de er absolutt ikke ille å gå med. Kvaliteten er kanskje ikke den aller beste, men prisen var ikke verst heller, 399,- . 
Jeg har seriøst sett på hvite converse nå, i TO år! Har hatt såå lyst på de, men har allikevel ikke kjøpt de.... Før nå!
 599,- fra DNA :)


Ny topp/kjole fra BikBok. Helt ærlig vet jeg ikke om dette er en kjole eller topp, jeg TROR det er en topp. Men jeg syns den er bittelitt for lang til det. Men til kjole å være, så er den LITT for kort syns jeg.... Tidenes dilemma!Hatt fra BikBok. Har alltid ønsket meg en slik en, men har aldri tatt steget til å faktisk kjøpe en! Må nok venne meg til å traske rundt slik! Men fin er den :-)
 


Og cardigan, love it! 


Skjønnhet:


Highlighter fra GloMinerals. Har hørt mye bra om denne. Kommer til å bruke den ved øyepartiet og kinnbeina mineEssie's matt neglelakk. De vanlige neglelakkene er jo blanke, og denne gjør den matt! En kul effekt.


//bilde lånt fra camillaphil

 Nydelig lilla neglelakk fra Lancome. Fra vårkolleksjonen deres. Ahhhh ♥ gleder meg til jeg får den!

Stil:
 

Wayfare Classic Black College Party Black Bully
Nilson Shoes
I dag har jeg vært på postkontoret en liten tur for å sende et lite valentineskort. Ikke noe store greier, bare en liten notis! Egentlig vet jeg ikke helt hva jeg syns om Valentines day. Den er fin for de som har kjæreste, og ikke så koslig for de som ikke ha en? Jaja, det er iallefall ikke lett å komme seg unna alle steder det står skrevet om Valentinesday!

Etter å ha vært inne og ligget i senga i omtrent 5 dager, var det utrolig godt å komme seg UT! Herregud, nå håper jeg ikke at jeg blir syk igjen før til NESTE ÅR! Orker ikke mer. GLEDER meg til å komme meg tilbake på jobb i morgen!!

Formen er stigende. Nesa er fortsatt tett og jeg har tatt ALT for mye nesespray..nesten et under at jeg lever fortsatt for å si det sånn...men nå skal jeg kutte det ut. No more. Farlig greier vettu. Fikk hostekule i natt som var grusomt, visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg....det stoppet bare ikke! Prøvde alt. Nå er det over for godt håper jeg. Håper jeg får en hel natts søvn i kveld, det trenger jeg før en lang dag i morgen.

Meeeen, for å muntre meg selv opp litt har jeg vært på nettshopping! Og det fortjente jeg også, har jo ikke shoppet noe på LENGE! wohoo.Gleder meg til å prøvde denne lekre fargen. Passer ypperlig til sommeren! Kjøpt på Coverbrands til BARE 69,-.Denne leste jeg om hos KristineFargerik i dag og kjøpte den med engang! Har selvfølgelig hørt om den før og hadde store planer om å få tak i den, men da var den utsolgt i nettbutikken og jeg kom meg aldri dit igjen.... men nå, endelig blir den min. Gleder meg til å prøve den ut! Kjøpt på JohnandGinger. Kostet 218,- og frakten koster bare 4 pounds, altså 37,-!En veldig, veldig god hårkur. Har vunnet pris for beste hårkur år etter år! Kjøpt på MaxBeautyDirect. Betalt med Paypal, enkelt og greit! For 1 liter koster den ca. 200 kr, noe som er veldig billig! Men shippingen koster også nesten 200 kr....surt, men det er uansett mye billigere enn om man skulle kjøpt det her hjemme i butikken.


Se de fine juleblomstene mine a! Er de ikke søte?Og de nydelige pottene mine :-) tror egentlig det er til telys men pyttsann!Kjøpte litt julepynt til å ha på rommet mitt, veldig fornøyde med disse. Fra gavehjørnet, 89,- pr stk.Lucky Duck: Såpe med kokoslukt ♥ Kokos får meg virkelig til å tenke på sommeren! Og en fantastisk body butter, SKOTSK!

I morra er det julebord som gjelder, RAI RAI ;-)
Elsk ♥

Hadde gitt opp jakten på å finne fine sko til julebordet som er om en uke, men så kom jeg over disse fra Bianco! Utrolig gode å gå i tross høyden. Gleder meg til å bruke de :-)


Øredobber til julebordet?! <3 elsker å pynte meg!O.P.I base coat og top coat!Fine telysholdere + lilla telysEr ikke fargen fin? :)Mmmmmmmmm.....
Jeg tror høsten virkelig har kommet?! For i dag var det K J Ø L I G! Søren heller. Høsten er fin den, men kulden er ikke mye moro, vil så gjerne ha LITT mer sol.

Men da er det godt jeg har fått kjøpt meg litt sko som jeg kan bruke til litt kalde høstkvelder + en finfin og BILLIG lue fra BikBok.

Jo, også fikk jeg noen sko fra mamma! De er fra Bianco og ble kjøpt i fjor. Men hun har bare brukt de én gang, og syns ikke de er helt hun. Men de er så ABSOLUTT MEG! Hurra for nye gratis sko!
Fikk noen høstkåper av henne også, men må ta av meg sånn ca 3-4 kg for å se fin ut i den ene, og ca. 10 kg for den andre, så regner med å bruke den NESTE år. Jaja, da har jeg noe å glede meg til iallefall.

Fra DinSko, 499,--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorgen skal jeg til røntgen! Legebesøkene mine tar ingen ende. Kiropraktor/fysioterapeut, hudlege, fastlege og nå røntgen. Denne gangen fordi jeg har vært dårlig i magen siden Tunisia (begynner å tro det er noe jeg ikke tåler) + at jeg siden før sommeren noen ganger har fått skikkelige magekramper som har vart konstant i et par dager. Ikke noe deilig. Tviler på at de finner ut av det, men det er verdt å prøve!Har lett etter denne leppestiften to ganger på Gardermoen, i tax free'en, og èn gang på Edinburgh flyplass. UTSOLGT! Orket ikke å lete mer så fant herligheten på ebay ♥

6 DAGER tok det fra Hong Kong. Det ekke gærent det altså!Kom rett fra jobben, orket IKKE å fikse meg. Får ta et bedre bilde en annen dag!

En DRØM å ta den på, glir så lett på! I love itJumpsuit/playsuit fra TOPSHOP

Ny lommebok fra River Island. Trengte sårt en ny som dere ser, knust speil i den gamle, NOT PRETTY!Et kjapt lite innlegg før jeg skal ut!

Kom hjem sent i går kveld/natt fra Edinburgh. Deilig å være hjemme igjen! Tilbake til de vanlige rutinene mine, tilbake til GR opplegget mitt. Skal få lagt ut bilder fra Skottland når jeg har tid. Først må alt pakkes ut først også må jeg selvfølgelig vaske en hel haug med klær. Hate it! Men det må gjøres....

Nye herligheter fra River Island! Elsker den butikkenOg ny topp fra samme sted! Prøvde å ta bilde av meg selv i helfigur men ga opp tilslutt......Neida! Eller jo....eller ok, bare LITT, men har hatt lyst på dette en liten stund nå så.Jumpsuit fra Asos/Rare. Beklager stort bilde, men BLOGG.NO nekter nemlig å la meg laste opp et MINDRE bilde. Logisk :) Bestilte denne i noen størrelser for små, så jeg regner ikke med å kunne bruke den i sommer, BUHU! Men det tar jeg igjen neste sommer, den er jo så FIN! Måtte bare ha den.T-shirt. Også fra Asos. Love the animalprint!Ring fra Cocoo.se. Annette hadde nemlig en rabattskode i dag, som jeg benyttet meg av. Har hatt lyst til å kjøpe litt stæsj fra den siden før, men det har aldri blitt noe av. Jeg fikk faktisk kjøpt den siste ringen av denne typen! Flaks. Regner med at de har den igjen på lager snart igjen da :)Ellers da? Joda, jeg har klart å bli syk igjen jeg! Jeg ligger ikke langflat ut altså, heldigvis. Men i går kjentes det ut som hodet mitt veide et TONN, halsen var knytt sammen og kroppen sår. Er så dritt lei av å være syk halvparten av året. Blir sånn av å jobbe i barnehage. Jeg som EGENTLIG har et veldig godt immunforsvar også! Pffft......

Nå er sommeren ENDELIG her! Den har jeg ventet lenge på. Det sa bare PANG også var det sommer :) I går var det klamt og jævlig. I dag var det egentlig bare jævli....haha! Men neida, jeg skal IKKE klage altså,det er deilig at det er vamt og godt ute. Blir i godt humør da sola står på himmelen!

Nå jobber jeg så og si hver dag i barnehagen fordi det er en god del som er sykmeldte og det syns jeg er bra fordi det betyr en FIN lønn i slutten av måneden! Jippi. Det kommer til å komme godt med i sommer.

Etter dette sommerværet kom for fult så gikk det opp for meg at jeg egentlig ikke har SÅ mye sommerklær. Jeg vil ha jumpsuit! Det ser SÅ deilig ut å gå i. Også gladiatorsandaler. Og fine sommerkjoler. Og søte ballerina sko. MÅ MÅ MÅ ha!
Også har jeg veldig lyst på denne buksa Caroline bruker her!
Har det vært like fint vær hos deg i dag?

Denne bare SMILTE til meg da jeg gikk innom BikBok på fredag. Skikkelig lekre detaljer, check it out


Perler
er noe av det fineste som finnes.Belte, armbånd og øredobber er også fra BikBok!Ja, her komme trege meg med litt fler bilder av det nye jeg fikk kjøpt meg!
Og jaja, ikke LE av de snåle låra mine!!!
Blomster-tights fra Cubus. GLEDER meg til å bruke den når det blir bittelitt varmere! Den er så fiiin.Bikini truse fra Cubus. Elsker denne fargen. Peach/korall farget. Prøvde overdelen også men den var virkelig ikke fin på...så da ble det bare denne her!2 leggings fra Cubus (Men de ser ut som jeans!! ). De går ikke helt ned men til midten av leggen, sånn ca :) blir fine til sommeren.Korall farget topp fra BikBok. Igjen - EEEELSKER fargen!Fineste sommerkjolen i år. Fra GinaTricot. Blir mye blomsterprint i år gitt!
Anker-kjede fra Bik Bok. Skikkelig kult syns jeg. Fantes en i bare sølv, men hvorfor ikke kjøpe den som var blå når den har en side som er sølv også, så kan man bruke BEGGE sider? Smart eller hva? Hehe....

Noe som falt i smak?

Jeg leter forresten fortsatt etter den baseball jakken fra BikBok, de har ikke hatt flere igjen av den i de butikkene jeg har vært i så langt...Buhuuuu!Sko fra Bianco.

De er overraskende GODE å gå i! Vad tycks?

Dere ser også en ny tights jeg kjøpte fra BikBok i dag. Jeg ELSKER den.Skjorta er også ny (GinaTricot) men det var ikke et særlig bra bilde av den....vel vel. Shoppet en god del mer, men har ikke hatt tid til å ta bilder av alt!Herregud så mye jeg har styra de siste dagene nå for å finne ut av hva som skulle skje med flyet til Rick! Det var like før han bestemte seg for å ta BÅT over. Men jeg fikk han på andre veier da jeg fortalte om hvor åpent det er mellom Norge og Skottland og at bølgene kunne bli ILLE! (Sorry!)
Satt t.o.m én time på venting hos Norwegians kundeservice i går kveld, uten å komme igjennom... og i tillegg koster det visst penger å ringe selvom det er et 800 nummer?? BUMMER!

Men i dag morres så kikket vi innom Norwegians nettsider og så at flyet han skulle på i dag, skulle gå som normalt! Snille pappa kjørte han til Gardermoen mens jeg var på jobb. Var så rart å komme tilbake igjen her, alt blir så TOMT. Hater det.

Over til noe HYGGELIG;

Imorgen er det visst åpning av den nye BikBok butikken på Grensen og der kan man se Charlotte Thorstvedt sin nye kleskolleksjon (1 DAG FØR DE ANDRE!) Men jeg kommer nok ikke til å få tid til å se på de nye klærne før lørdag og da er vel den nydelige mingrønne kjolen jeg sikler etter BORTE! Neida, skal ikke ta sorgene på forskudd.....Denne kunne jeg også ha tenkt meg.

Hva syns du om kolleksjonen hennes?WOOHOO jeg er den stolte eier av et speilreflekskamera! Endelig. Har ønsket meg dette lenge nå så det føles DEILIG! Har mye å sette meg inn i dag, skal lese hele boka som fulgte med i esken, også skal den visst lade opp 15 timer før jeg bruker den.... Blæ! Alt for lenge, haha!

Det er bare å komme med TIPS ang. speilreflekskamera om dere har noen, jeg trenger all hjelp jeg kan få ;)3999,- hos Elite FotoTidenes fineste tunika. Peach-farget. Kjøpt fra Pieces på Oslo City. Gleder meg til å bruke den i Tunisia!Detaljer ved tunikaenJeanstights fra Pieces. Litt for liten nå men jeg skal jo ned noen kilo så ;)
Og disse nydelige fargelakkene fra H&M. Har lett etter den rosa flere steder nå men ingen har hatt den inne så jeg kjøpte med meg 2 stk! Og en nydelig turkis en :)