Tenk at det egentlig skulle ha vært jobb igjen i dag? Man tilpasser seg ferien fort! I mitt tilfelle hadde jeg ikke fått nok helg, så jeg er glad for påskeferie. 

Har hatt en veldig rolig morgen, sittet på pc'n, sett litt på tv, vasket litt klær, og spist en sen frokost. Nå har jeg fått på meg treningsklærne mine, så nå bærer det straks ned på Fresh Fitness (har sluttet på Elixia, ble så dyrt!) Har på min nye t-skjorte, knall turkis/blå. I love it! Fint med litt spreke farger når man trener syns jeg.

Senere i kveld er det klart for enda en Grete Roede kurskveld, det blir spennende! 

Strålende vær i dag, skikkelig sommervarme, deiliiig!


All bran og RedBull til frokost, sunnere blir det ikke! Høhø..... Nå bærer det avgårde på trening. Superwoman!
Jeg hadde store planer om å ikke trene i dag. Hadde lyst på en lat søndag hvor jeg bare lå i senga omtrent hele dagen. Og det klarte jeg, nesten. Sov èn times tid før jeg følte jeg måtte røre på meg litt og da er det ganske så greit å ha en ergometersykkel her hjemme! Image and video hosting by TinyPic

16,1 kilometer// 50 minutter // 589 kalorier. Skal si meg godt fornøyd med det!

Hvordan går det med treningen deres?
Da er jeg klar for helg! Nå kan jeg spise god mat uten dårlig samvittighet :) GOD HELG!
Yes, da ble det litt trening i dag også! Var litt usikker på om jeg gadd fordi jeg ikke ville bli svett i håret...................... Jaja, ELENDIG grunn for å ikke trene, ikke sant?? Jepp.... Men jeg prøver å ikke dusje håret så ofte så det ikke skal bli slitt og det er ikke lekkert å gå rundt med fett hår :p men jeg tror det gikk bra denne gangen. Satt opp håret alt jeg kunne og luftet på vid gap!Underveis.....FERDIG!! Fantastisk følelse.

12,3 km, 40 minutter og 450 kalorier! Deilig, deilig.

Men ingen trening på meg uten musikk, det gir meg alltid det lille ekstra jeg trenger når jeg syns det går for tregt eller jeg tror jeg ikke orker mer.Enrique Iglesias Ft. Ludacris - Tonight (I'm Fucking You) Ja, I know, denne finnes i en "snillere" versjon også!Britney Spears - Hold It Against MePitbull Ft. T-pain - Hey Baby

Enjoy!

Og i morgen skal jeg på makeup-veiledning....GLEDER MEG!! Har alltid hatt lyst til å legge fin øyenskygge,men lets face it..jeg skjønner virkelig ikke hvordan man gjør det! Så jeg håper det blir fint i morgen og at jeg lærer noe av det!
Jobbintervjuet i går gikk ganske så bra, faktisk MYE bedre enn forventet. Følte jeg fikk sagt det jeg følte, også fikk jeg vel sagt det meste jeg hadde tenkt på. Er ikke alltid lett å få med seg alt når man er sykt nervøs, slik jeg var!

Men jeg føler allikevel at sjansen for at jeg får jobben er liten. Det er en stilling i barnehagen som jeg jobber i nå, som jeg kunne tenke meg. Vil gjerne jobbe der enda et år og spare opp penger så jeg kan flytte UT!! Så trenger jobben sårt. Det var visst 12 stk. som hadde søkt på stillingen og rundt 6 stk som hadde eller skal inn til et intervju..... Jippi liksom! haha.
Men får jeg ikke den er det uansett en stilling til på huset, men det er bare 100% fram til jul og etter det? Nada. Så..... men man får alltid jobbe i barnehagen, i.o.m at det ALLTID er noen syke. Men det er litt skummelt å ikke vite om man får nok jobb slik at pengene kommer inn. Jeg regner med at jeg får vite hva som skjer allerede til neste uke? I hope so.

I de siste ukene har jeg vært litt LAT med tanke på trening. Har vært vanskelig å få dratt ræva over til Elixia når jeg heller har hatt mer lyst til å sole meg og få en anelse med brunfarge på denne bleke kroppen. Det har blitt 3 treninger siden forrige torsdag så jeg er FORNØYD. På søndag så løp jeg mye lenger enn jeg noen gang har gjort før, jeg klarte nemlig å løpe 15 minutter SAMMENHENGENDE. Er ikke det bra eller?? Jeg leser ofte om dere som klarer 30, 45 min og ÉN TIMES løping så det er kanskje ikke så mye i forhold til det. Men sammenlignet med meg selv da, SUPER BRA.

I dag så satset jeg på å ihvertfall klare 16 minutter, men da jeg hadde nådd det målet, kjente jeg at jeg hadde mer å gi, så jeg ga på jeg! Kom opp i 20 minutter og jeg hadde ENDA mer å gi!! Det ble hele 25 MINUTTER SAMMENHENGENDE. Fy fader, så FLINK JEG ER!!!!  Det har aldri, aldri skjedd før. Jeg fortjener å skryte av meg selv nå altså! Juhu :DHadde min aller første gruppetime i dag, fikk dratt med meg Anja på Elixia siden det er åpent hus der denne uka! Noe som betyr at alle kan komme innom for å trene. I dag var det helt vanlig Step og det vil si at det varer i 55 minutter. Skulle egentlig ha prøvd meg på en Easy Step først som varer i 40 min. men det var ingen time som passet denne uka....

Vel, jeg (vi) hadde det iallefall kjempegøy! Men det var litt vanskelig å komme inn i trinnene så da ble det mye titting fra min side mens jeg klødde meg i hodet! Men fy søren så bra trening det er. Svetta som en gris! Mmmm deilig haha.

Har ødelagt venstre beinet mitt da, tror jeg landa for hardt på det eller noe. Men håper det går over fort, har planer om å trene mer denne uka!

Har du prøvd Step før?
Du kan TRO jeg er klar for trening ja! Ehehe...... Nei.

Ahhh det er LITT for tidlig for meg dette her. Hadde egentlig en time med PT'en min klokka 11.00, som jeg synes var en fin tid i.o.m at jeg hadde fri fra jobben i dag. Sove lenge! Men neida. Fikk melding i går kveld om vi heller ikke kunne ta det klokken 08.00 fordi hun ikke skulle på en sykkeltime allikevel.... Jeg prøvde å komme meg unna ved å spørre om hun ikke hadde en time bittelitt senere! 08.15? Høres det bedre ut? Hahaha....

Nei så da ble det 08.00 da. Er bare å komme seg i sengs igjen etter treningsøkten!